Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Všeobecný pokec o tuningu
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 172, 173, 174  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Všeobecný pokec o tuningu
Autor Správa
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
RISHO Napísal:
Skyline na novú Audi RS6 avant nemá

ehm ak si myslel GT-R tak to ti vyšlo laugh laugh
Ut 13.5.2008, 18:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

nolen akú má akceleráciu GT-R ??

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 13.5.2008, 18:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

si sfetovaný ? GT-R je best vo svojej kategórii RS6 sa môže schovať aj M5
no nič
http://auto.pravda.sk/nissan-gt-r-drzi-rekord-na-nurburgringu-fcs-/sk_aaktual.asp?c=A080505_095805_sk_aaktual_p21
http://auto.server.sk/automobily.asp?id=23677
Ut 13.5.2008, 18:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

a čo teraz že spravil čas na Nurburgringu chcem vedieť aké má zrýchlenie, maximálku a výkon a môžem porovnávať pozri Audi RS6 je dvkrát také ťažké ako GTR zase

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 13.5.2008, 18:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

100 za 3.2 alebo 3.8 sekund,Audi rs4 a 6 sa moze skryt
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_GT-R
Ut 13.5.2008, 19:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

7:29

Toto je čas, za ktorý zvládne Nürburgring "obyčajný" Nissan GT-R. Za sebou necháva špičkové Porsche 911 GT2, Mercedes McLaren 722 GT či Koenigsegg. Očakáva sa teda, ako si bude na Severnej slučke počínať silnejšia a odľahčená verzia Nissanu GT-R V-Spec. Je dosť pravdepodobné, že Pagani Zonda F Clubsport s časom 7:28 stratí svoje miesto na pomyselnom tróne neupravených sériových automobilov.

2 Rišo: zlatko zobuď sa Smile Nissan GT-R ma 480HP (V-Spec 530HP), stovku da za 3.2 a maximalku ma 310km/h - v tejto rychlosti sa stale možeš rozpravať bez vyrazneho zvyšenia hlasu a spotreba je 8.2l na 100km kedze ma valce striekane plazmou Wink Audi RS4 a RS6 su neni zle auta ale na GT-R v ziadnom pripade nemaju Wink

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 13.5.2008, 20:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Maťo69 Napísal:

Toto je čas, za ktorý zvládne Nürburgring "obyčajný" Nissan GT-R. Za sebou necháva špičkové Porsche 911 GT2, Mercedes McLaren 722 GT či Koenigsegg. Očakáva sa teda, ako si bude na Severnej slučke počínať silnejšia a odľahčená verzia Nissanu GT-R V-Spec. Je dosť pravdepodobné, že Pagani Zonda F Clubsport s časom 7:28 stratí svoje miesto na pomyselnom tróne neupravených sériových automobilov.

2 Rišo: zlatko zobuď sa Smile Nissan GT-R ma 480HP (V-Spec 530HP), stovku da za 3.2 a maximalku ma 310km/h - v tejto rychlosti sa stale možeš rozpravať bez vyrazneho zvyšenia hlasu a spotreba je 8.2l na 100km kedze ma valce striekane plazmou Wink Audi RS4 a RS6 su neni zle auta ale na GT-R v ziadnom pripade nemaju Wink

toto som si čítal aj ja ...ináč konečne si as ozval aj ty a povedal si rishovi to čo si mysím aj ja a tukan Velmi štastný takže risho hádam ti 3aja stačia Velmi štastný
Ut 13.5.2008, 20:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

proste risho je kobra Mr. Green
Ut 13.5.2008, 20:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

TWOQAN Napísal:

skúter Mr. Green yeah right Velmi štastný
Ut 13.5.2008, 20:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

kenny Napísal:
TWOQAN Napísal:

skúter Mr. Green yeah right Velmi štastný
aj vyfuk Mr. Green
Ut 13.5.2008, 20:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

Maťo69 Napísal:

kurnik jak to moze mat zrychlenie 3,2 ked to ma "len" 530 koni...veyron ma 2,6 a ma 1000....ale fakt ze vypada to slusne....no zas na to nurburgringu zalezi aj od toho kto to auto riadi....takyto cas nespravil ziadny amater z autobildu

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 13.5.2008, 20:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Ten cas spravil sef nissanu Wink Veyron staval koncern VW aj to vidno Mr. Green joke

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 13.5.2008, 21:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

nj sak som nasiel ze nejaky suzuki to robil....testovaci jazdec ...tak to sa dalo cakat ten bral tie zakruty urcite dverami dopredu Velmi štastný nejaky zaznam toho by sa nenasiel?
inak neexistuje nejaka prehladna a aj aktualna tabulka casov na nurburgringu? nasiel som len toto
ale zda sa mi to tam dost chaoticke...musi existovat nieco prehladne...

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 13.5.2008, 21:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

no a teraz hovorím že keby Audi RS6 bola váhovo taká ako ten Nissan není šanca jedinou výhodou nissana je tá spotreba ale RS6 má 580 HP to je za prvé maximálku ma 335 km/h a zrýchlenie nato že je to 2.2 tonové vozidlo má 4.6 sekundy Wink takže vám hovorím nebyť tej váhy auta všetky nisssany aj V-Spec sa môžu skryť Wink za to že na Nurburgringu dal Nissan 7:29 a RS6 8:09 tak to je tým že jazdec neni ten istý a je to auto ťažké z 0-200 14.9 sec.

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 14.5.2008, 13:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

jáááj, keby keby, sak aj to je ta chyba audi ze to je tazke jak krava a keby pouzili kompozity tak by cena vystupila do astronomickych vysok, povedz mi, kde pojdes tych 335km/h ?? GT-R je športove auto ktorym mozes ist aj na nakup, to RS6 neni a nikdy nebude , a to ze ma lepsi cas na nurburgringu je velke + aj to znamena ze je to ovela lepsie auto, citujem:

A proč je Nurburgring Nordschleife tak speciálni?

Dirk Schoysman: No, je to skušební test protože se jedná o přirodní cestu. Je to závodní úsek, nebo je to známe jako závodní úsek ale ten byl vystavěn ve dvacátých letech máte tam přírodní zvlnení terénu a hrboly a všechno co je dúležité pri simulaci je vlastne část úseku. Takže právě proto, je to prirodní prostredí pro vývin auta, dynamiky auta: protože dynamika na tom úseku neukryje pred řidičem žádna tajemství Wink - -zdroj - oficialna sajta . Hovorim audi RS6 neni zle auto ale na GT-R nemá a povie ti to kazdy normalny clovek ktory aspon trocha rozumie autam Wink
Tak a teraz som zvedavy co si zase vymysli

St 14.5.2008, 14:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Proste Audi má byť elegantné, luxusné a spoľahlivé auto za veľký peniaz Smile Nissan má viacero tých športovejších áut ako Audi.
St 14.5.2008, 14:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

http://www.webericsson.jp/bmw_e92-m3/wallpaper.html

zopar wallpaperov Smile

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
St 14.5.2008, 17:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

skoda ze to je len 1024x768 .. Sad

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
St 14.5.2008, 17:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

krása, nova m3 je dizajnovo velmi podarena nehneval by som as keby mi hovorila pane Mr. Green

btw. ked wallpapery tak tu su nejake velke Nissana GT-R
http://www.dieselstation.com/manufacturers/nissan/new-nissan-gt-r-wallpapers.html

tu ešte GT-R Proto http://www.auto-wallpapers.com/nissan/07gtrweb/index.html

a červeneho GT-R (ktora mu inak velmi sadne ) http://www.motortrend.com/multimedia/wallpaper/112_0805_2008_nissan_gtr_wallpaper/index.html

St 14.5.2008, 17:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

KingPimp Napísal:
http://www.webericsson.jp/bmw_e92-m3/wallpaper.html

zopar wallpaperov Smile

bože škoda ,že 1024x768 Rolling Eyes Crying or Very sad
to Mato: červená je pekná ale oranžová na zožratie
St 14.5.2008, 17:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 172, 173, 174  Ďalší
Strana 85 z 174
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď