Autor |
Správa |
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
ja som tu hru hral a bola tazka na prechadzanie 2x ta postrelili a ses death potom ked som bol v tmavych castiach a vybehol mi tam daky chuj alebo duch tak som bol polepeny grafiku to ma v pohodke rozbehal som to good a na tej vyssej grafe.........moc daleko som sa nedostal
|
|
Po 2.7.2007, 07:18 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
| | 5 minut pred tym ako som cital tvoj prispevok som cital tu recenziu,pozrel som si aj videorecenziu a popravde,nech je to graficky hociako popi(co podla mna zdaleka nieje)+superspecifantasticke osvetlenie bolo uz aj napr. vo FEAR,AI je pribrzdene a strielanie je posahane tak to je ohovne
racej si zahram hru s fasa napadmi,revolucnymi prvkami a tak ako graficky uzasnu ale spracovanim nedotiahnutu blbost(ano,stalker bol vydany "predcasne" ale nato ze sme nanho museli cakat zopar rokov je to chabe)
najlepsie je aj tak ked je hra graficky aj spracovanim uzasna(vid. Crysis ) |
nj ako hovoris s tou grafikou lebo ta hra je postavena este na starom (ale este vzdy dost dobrom a hw celkom aj narocnom) X-Ray engine... ten engine tvorcovia vytazili na maximum co sa tyka grafickej stranky ale aj to ze donho ulozili az 32 km mapy.. a to je fakt dost
Po 2.7.2007, 14:04 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
mne stalker moc nebavil byl pekelne narocny na HW (mi sice jede pomerne dobre ale ostatim uz ne) a je to klasicka strilecka nic extra..navic se u toho bojim kdyz sem nekde v kanale a na mne vybafne nejaka sfina
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 2.7.2007, 14:08 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
Pi 13.7.2007, 13:46 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
co sa vlastne stalo so Stalker: Oblivion Lost ?
Pi 13.7.2007, 14:26 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
Pi 13.7.2007, 15:44 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
Pi 13.7.2007, 15:53 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
|
tak sa asi nazov zmenil na Shadow of Chernobyl alebo neviem... ale asi hej lebo ani na abcgames o tom nic nieje.. autory asi zmenili nazov..
Pi 13.7.2007, 16:03 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
To bol len pracovný názov, ktorý sa zmenil a finálna podoba je taká ako ju poznáme teraz. Mám pocit, že bol len krátko a už v roku 2004 mal názov SOCH...
Neviem či sa tešiť na dvojku, lebo tento som hral asi 5 levelov a už to leží prachom. Musím si na to urobiť chuť a... teraz aj tak hrám len TDU. Jo inak ten dátum Q1/2008 je celkom slušný vtip. Nejak tomu nebudem veriť. Keď som videl tie naťahovačky s prvým dielom, tak toto ak bude mať taký istý vývoj, tak hádam si to zahráme aj do roku 2010. No, plne dúfam, že to bude mať aj podporu DX9c, lebo Vistu v dome nechcem!
Pi 13.7.2007, 18:15 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
|
jj bude to mat plnu podporu DX9c.. ked si cital clanok co som dal vyssie vies..
| | STALKER Clear Sky přinesla čtveřici premiérových obrázků (v galerii ve vysokém rozlišení) a upřesnění termínu nejpozději na březen 2008. Oficiální tisková zpráva pak uvádí přechod na X-Ray engine verze 1.5 s novou úrovní detailů grafiky přes normálové mapy, DX 10 rendererem, zdokonaleným DX9 rendererem (o parallax bump, soft particles, depth of field, motion blur, eye adaptation efekt), inverzní kinematiku a nový animační engine. |
So 14.7.2007, 10:15 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
Njn... popravde som čítal ten článok jedným okom a asi mi to nejak ušlo. Pevne ale dúfam, že to bude na rovnakej grafickej náročnosti, resp. viacej vyladené. Viacej by som už asi nerozbehal.
So 14.7.2007, 13:18 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
Ut 24.7.2007, 11:20 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
Zase jsem zacal hrat stalkera stim ze jsem si upravil config o malinko hezci grafiku
Neni nad to si dat drift na louce mezi zombikama stouhle raketou
nebo radsi PURE RWD?
|
|
Po 17.3.2008, 23:36 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
gut screeny...to je ten stary stalker hej? dobre vypada
Ut 18.3.2008, 15:09 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
je t ostary Stalker ale s upravenym user.ltx , jinak predtim jste tu debatovali o oblivion lost...to je mod ktery pridava do hy par vylepseni...
Jinac stalera jsem dohral 2 ruzne dobre konce 1x spatny - byl jsem bohaty...nevedel jsem jak docilit toho aby se mi ukazalo ze chci byt vldce sveta atp..
jinak ted sem si nainstaloval mod TRIBOI STORY - hrajee za vojaka je tam X novych textu a vylepseni... a hlavne blow outy po cele zone co ze jazitek jako prase tak sem si z toho musel hned udelat video....
http://www.youtube.com/watch?v=GJ8oqnKQQb8
btw.: BLOW OUT je reakce z cernobylu ktera uvolnuje radiaci...to jen at vite o co jde...bylo to i v normalnim stalkerovi ale jen v lokaci chernobyl odpocitaval se cas pak vas to zabilo...tady je to vyresene tak ze musite najit nejaky ukryt aby vas to nesejmulo... + ve videu muzete videt i spaci pytel ktery mate v inventari a na ktery kdyz kliknete tak muzete spat 1 3 nebo 5h + XXX dalsich vylepseni... proste takhle mel stalker vypadat
|
|
St 19.3.2008, 01:03 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
|
|
|
|
ja som to zacal hrat strasne davno a nedohral som ale nezda sa to byt az taka blbost jak sa mi sprvu zdalo to s tym user.ltx jak funguje pls?
St 19.3.2008, 16:54 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
jednoduse je to textovy dokument v adresari kde jsou savy a jen menis hodnoty neco jak v oblivionu soubor oblivion.ini... http://games.tiscali.cz/navody/stalkerhw/index.asp
ale ejstli chces muzu ti klidne poslat muj user.ltx ale musis mit verzi 1.0004 ale otazka je jaky mas PC aby ti to utahl...
|
|
St 19.3.2008, 18:53 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
|
|
|
|
nene, nemusis...ja uz si to nastavim sam, ked bude cas urcite si toho stalkera zahram...celkom mi usiel henten link aj ze nieco take je mozne, diky
Št 20.3.2008, 16:20 |
|
|
|