Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
tunning by neal2

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Váš tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
tunning by neal2
Autor Správa
neal2
Divák
Divák

Založený: 25.02.2008

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok tunning by neal2 Odpovedať s citátom
My style car :

EDIT: Chcel by som poprosiť všetkých o vlastný názor vyjadrený v hlasovaní, ak sa vam nepáči ani jedno auto, tak jednoducho nehlasujte. Ide len o to, že som sa rozhodol, že jedno z aut, ktoré vyhrá hlasovanie, sa pokúsim ztunovať ešte raz, a tento krát pri 100%-nom využití NFS možností a pridať ho sem.

v black podaní

v silver podaní

v snow white podaní

v blood red podaní

Nuž asi ste si všimli, že sa jedná stále o to isté auto, a to MAZDA RX-8 , ale čo narobím ked som fanatik len tohto auta Velmi štastný
(btw: Mám rád clear style, nič načačkané, čiže rátam s tým, ked to pre niekoho nebude to pravé orieškové... Wink )

----\\\\\.Hlupáci sa majú na svete lepšie./////----

Naposledy upravil neal2 dňa Pi 29.2.2008, 16:02, celkom upravené 1 krát
Po 25.2.2008, 22:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

Príspevok Odpovedať s citátom
asi to biele az na tu chybu na prednej maske

Ut 26.2.2008, 00:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ábel
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 13.07.2007

mne sa páči to čierne tykych 75-80%, slušné
PS: len tak ďalej

Ut 26.2.2008, 08:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

mne sa páči tá silver Wink ale ostatok pre mňa tuzing Confused...jáj a hodnotenie k tej silver 4,5* Wink
Ut 26.2.2008, 14:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
neal2
Divák
Divák

kenny Napísal:
mne sa páči tá silver Wink ale ostatok pre mňa tuzing Confused...jáj a hodnotenie k tej silver 4,5* Wink

Ďakujem za všetky názory, čo sa týka toho tuzingu, každý máme iný vkus, tá silver (orig. STOCK) upr. verzia je tiež mojím favoritom, ale keby som si mal vybrať(in real), tak buď všetky abo žiadne Laughing . Ja len podotknem, že sám niesom spokojný so všetkými autami 100%tne, bo mi vadí obmedzenosť tunningu v ProStreet, je tam toho síce veľa, ale všetko také jednotvárne, a nič čo by som chcel presne ja, ale vybrať som si musel Mr. Green , tak isto tie chyby v grafike pri niektorých grafitoch atď atď.....

Ut 26.2.2008, 15:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

ja hlasuju pro red Mr. Green za 65%, ostatni kolem 50%...

Ut 26.2.2008, 17:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Mne sa páči to prvé a silver Wink ale aj ostatné sú dobré Velmi štastný
Ut 26.2.2008, 17:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 22.01.2008

srry... no u mna nic... mas pravdu ze je obmedzeny tuning.. ale ked sa chce setko sa da.. a este ked je dobry napad este lepsie.. aa ked uz je aj kopa casu tak to je najlepsie combo Very Happy hehe.. cekuj gallerku aj tu par mien co stoja za zmienku, ved to musi kazdy vidiet ze na tom aute sa fakt dlho robilo bafkacky doslova.. aa taketo ako ty to je otazka 20min.. ved si si nedal ani tu namahu aby si decal vyrovnal ked si ho tam tak capol... hm? ci sa snad mylim?? Wink
St 27.2.2008, 00:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
neal2
Divák
Divák

m_Design Napísal:
srry... no u mna nic... mas pravdu ze je obmedzeny tuning.. ale ked sa chce setko sa da.. a este ked je dobry napad este lepsie.. aa ked uz je aj kopa casu tak to je najlepsie combo Very Happy hehe.. cekuj gallerku aj tu par mien co stoja za zmienku, ved to musi kazdy vidiet ze na tom aute sa fakt dlho robilo bafkacky doslova.. aa taketo ako ty to je otazka 20min.. ved si si nedal ani tu namahu aby si decal vyrovnal ked si ho tam tak capol... hm? ci sa snad mylim?? Wink

Mno v tomto sa mýliš, tebe to možno vyznie, že som dokopy strávil 20 min, ale práve naopak, pekne času som tým zabil a vyskúšal plno variácií, ktoré som aj tak nakoniec zavrhol, pretože to nieje to pravé orieškové pre mna. A radšej teda bez ako nasilu dávať niečo .... Wink
BTW: A to ani nehovorím o tých farbách, že čierna, hmm, to má daleko od real čiernej Smile

St 27.2.2008, 01:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

neal2 Napísal:
m_Design Napísal:

Mno v tomto sa mýliš, tebe to možno vyznie, že som dokopy strávil 20 min, ale práve naopak, pekne času som tým zabil a vyskúšal plno variácií, ktoré som aj tak nakoniec zavrhol, pretože to nieje to pravé orieškové pre mna. A radšej teda bez ako nasilu dávať niečo .... Wink
BTW: A to ani nehovorím o tých farbách, že čierna, hmm, to má daleko od real čiernej Smile

no ale preco potom ten vinil tak natahujes ked sa ti to tam pokazi sak to bije do ocii.. aa na rx8 dat plamene.. tak to urcite niee.. jednoducho sa mi tvoje auta nepacia pripadaju mi nedorobene, celkovy dojem taky ee Confused no a ked travis tolko casu.. hm tak ti poviem ze ja zrobim za 10min a ovela krajsie.. Wink aa pises ze mas rad clear style.. tak cekni moj topic tam je napr Audi RS4, focus RS.. tieto ja beriem ako clear style Mr. Green
St 27.2.2008, 15:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
neal2
Divák
Divák

Príspevok clear style Odpovedať s citátom
Nebudem ťa zasa citovať Mdesign, aby tu neboli tie citácie na celé strany, ale zasa ma nechápeš. To že sa naťahovaním ta grafika kazí mi je jedno, chcel som to tak, tak som to tak dal. Za bugy NFS nemôžem, inak mi to jednoducho nesedí ako zarovno so svetlami(dolnou hranicou svetiel) - ak bude čas, najdem vhodnejšie riešenie. To že sa ti nepáčia, to ti neberem, mne sa všetky páčia tak na 70%, avšak ignorujem tie chyby a hlavne ich krása je obzedzená NFS(inak povedané lepšie v NFS sa pre mna už takmer nedá)... Wink
BTW: Pozrel som si tvoj tuning, a nechápem ako môžeš mať aj clear style aj stlyle "japan", ktorý sa inak nazýva aj nálepkovanie. Jedine čo ma zaujalo je tvoj EVOLUTION, len by som ztrhol väčšinu nálepiek Confused . Čo sa týka tvojho clear style, Focus - niejako som nepochopil náväznosť toho štýlu, a tá farba ?? Audi-klasika. Je to samozrejme o vkuse a názoroch, len ako môžeš mať dva štýly ?? Vyznie mi to akoby si ten clear-style len skúšal.... Velmi štastný

St 27.2.2008, 15:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

no ja by som to skor inak nazval, import style,, drift,, uniqe,, Hm.. ktore evo myslis? IX ci X? aa k focusu, chcel som dat aspon podobnu farbu aku mal stary focus RS, cize modru.. aa co je na tom nepochopitelne, ze sa mi paci viac stylov? mne ide totiz o to ze sa snazim co najlepsie auto v danom style upravit.. o tom to je ukazat co v tej hre dokazes aj ked na zaciatok sa to zda ze sa tam nic poriadne neda.. aa hlavne robim auta tak ako by som ich chcel naozaj.. chodis aj do gallery???
St 27.2.2008, 20:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
neal2
Divák
Divák

Príspevok odpoveď mdesign Odpovedať s citátom
No verím, že to má aj iné názvy, ale tak tomu vravia tí, ktorým sa nepáči ten štýl, a teda aj mne. Ale tak štýl to je, ja ti to neberem. Myslel som evo X, nebyť tých nálepiek(popisov), ale ináč to vyzerá super. Čo sa týka tých štýlov, tak jasné, že viac štýlov je OK, len mne príde štýl "japan" oproti štýlu "clear" ako čierna a biela, ak vieš čo tým myslím. Ale tak rob pokusi a skúšaj, aspon zistíš čo dokážeš..... Wink

Št 28.2.2008, 01:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

hehe.. no jo.. ale mne ide v prvom rade o kvalitu bez chyb.. aspon sa snazim =) aa ja to beriem ako plus ze robim auta aj tak aj tak.. nazyvam to tak ze jedno je race/drift style... a druhe na cesty/nenapadne & simple..
Št 28.2.2008, 15:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
neal2
Divák
Divák

m_Design Napísal:
hehe.. no jo.. ale mne ide v prvom rade o kvalitu bez chyb.. aspon sa snazim =) aa ja to beriem ako plus ze robim auta aj tak aj tak.. nazyvam to tak ze jedno je race/drift style... a druhe na cesty/nenapadne & simple..

Mno a v tom je rozdiel medzi tebou a mnou, ja jednoducho mám jeden štýl, ten ten sa snažím vylepšovať ako sa len dá. Dva úplne odlišné štýly by ma zbytočne mýlili. Ak to tebe neprekáža, tak ok, pokračuj, ale ja sa jednoducho držím toho čo sa mi páči, čiže nemôžem tunovať v štýle ktorý sa mi nepáči Wink . A takisto mať jedno auto na race ako vravíš a druhé na cesty, to pre mna tiež nerobí rozdiel, ak nájdem dokonalý štýl, ktorý sa mi bude páčiť, tak ho budem používať aj na race aj na cesty, nebudem rozlišovať(Samozjreme neberem do úvahy rôzne airodynamické úpravy, vyváženie a tuning motora, hovorím čisto o vzhľade).

Pi 29.2.2008, 16:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
neal2
Divák
Divák

Príspevok Dalšia verzia Odpovedať s citátom
Tak som sa rozhodol stuningovať posledný krát RX-8mičku, aj napriek "veľkému" záujmu o hlasovanie som vybral ako základ tuning silver verziu spojenú s bielou, výsledok dopadol takto :

z predu

zozadu

z predu II

zhora

Týmto som oficiálne skončil s tunovaním v NFS Prostreet, teším sa na novšiu verziu, dúfam, že tam bude viac možností tuningu.....

So 8.3.2008, 22:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

pekna az na tu zadnu tretinu Very Happy

So 8.3.2008, 22:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
neal2
Divák
Divák

Nj, dik za názor, ten zadok mi tiež celkom nesedí, ale niečo sa tam pýtalo, a už bola pokročilá hodina, tak som tam niečo hodin po dlhom hľadaní, chcel som aby to aspon malo súvislosť s výfukom. Nemám rád ked si niekto dáva značky ktoré vlastne na aute ani nepoužíva Smile Smile

Pi 14.3.2008, 18:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

no mne sa paci.. 95%

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
So 15.3.2008, 22:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Mne ta takéto oplechovania nepáčia vôbec Wink som skôr na decenty alebo niečo jednoduché.

So 15.3.2008, 23:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Váš tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď