Autor |
Správa |
neal2
Divák
Založený: 25.02.2008 Príspevky: 8
|
|
tunning by neal2 |
|
My style :
EDIT: Chcel by som poprosiť všetkých o vlastný názor vyjadrený v hlasovaní, ak sa vam nepáči ani jedno auto, tak jednoducho nehlasujte. Ide len o to, že som sa rozhodol, že jedno z aut, ktoré vyhrá hlasovanie, sa pokúsim ztunovať ešte raz, a tento krát pri 100%-nom využití NFS možností a pridať ho sem.
v black podaní
v silver podaní
v snow white podaní
v blood red podaní
Nuž asi ste si všimli, že sa jedná stále o to isté auto, a to MAZDA RX-8 , ale čo narobím ked som fanatik len tohto auta
(btw: Mám rád clear style, nič načačkané, čiže rátam s tým, ked to pre niekoho nebude to pravé orieškové... )
_________________ opera for eva
----/////Future is comming, prepare for it\\\\\----
----llllllll...........Boh nehrá kocky!..........lllllllll----
----\\\\\.Hlupáci sa majú na svete lepšie./////----
Naposledy upravil neal2 dňa Pi 29.2.2008, 16:02, celkom upravené 1 krát |
|
Po 25.2.2008, 22:04 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
asi to biele az na tu chybu na prednej maske
Ut 26.2.2008, 00:13 |
|
|
Ábel
Začínajúci tuner
Založený: 13.07.2007 Príspevky: 191 Bydlisko: Martin
|
|
|
|
mne sa páči to čierne tykych 75-80%, slušné
PS: len tak ďalej
_________________ ingamez.eu |
|
Ut 26.2.2008, 08:38 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
mne sa páči tá silver ale ostatok pre mňa tuzing ...jáj a hodnotenie k tej silver 4,5*
|
|
Ut 26.2.2008, 14:45 |
|
|
neal2
Divák
|
|
|
|
| | mne sa páči tá silver ale ostatok pre mňa tuzing ...jáj a hodnotenie k tej silver 4,5* |
Ďakujem za všetky názory, čo sa týka toho tuzingu, každý máme iný vkus, tá silver (orig. STOCK) upr. verzia je tiež mojím favoritom, ale keby som si mal vybrať(in real), tak buď všetky abo žiadne . Ja len podotknem, že sám niesom spokojný so všetkými autami 100%tne, bo mi vadí obmedzenosť tunningu v ProStreet, je tam toho síce veľa, ale všetko také jednotvárne, a nič čo by som chcel presne ja, ale vybrať som si musel , tak isto tie chyby v grafike pri niektorých grafitoch atď atď.....
----\\\\\.Hlupáci sa majú na svete lepšie./////---- |
|
Ut 26.2.2008, 15:46 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
ja hlasuju pro red za 65%, ostatni kolem 50%...
Ut 26.2.2008, 17:20 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
|
|
|
|
Mne sa páči to prvé a silver ale aj ostatné sú dobré
|
|
Ut 26.2.2008, 17:44 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
Založený: 22.01.2008 Príspevky: 103 Bydlisko: SNV
|
|
|
|
srry... no u mna nic... mas pravdu ze je obmedzeny tuning.. ale ked sa chce setko sa da.. a este ked je dobry napad este lepsie.. aa ked uz je aj kopa casu tak to je najlepsie combo hehe.. cekuj gallerku aj tu par mien co stoja za zmienku, ved to musi kazdy vidiet ze na tom aute sa fakt dlho robilo bafkacky doslova.. aa taketo ako ty to je otazka 20min.. ved si si nedal ani tu namahu aby si decal vyrovnal ked si ho tam tak capol... hm? ci sa snad mylim??
|
|
St 27.2.2008, 00:35 |
|
|
neal2
Divák
|
|
|
|
| | srry... no u mna nic... mas pravdu ze je obmedzeny tuning.. ale ked sa chce setko sa da.. a este ked je dobry napad este lepsie.. aa ked uz je aj kopa casu tak to je najlepsie combo hehe.. cekuj gallerku aj tu par mien co stoja za zmienku, ved to musi kazdy vidiet ze na tom aute sa fakt dlho robilo bafkacky doslova.. aa taketo ako ty to je otazka 20min.. ved si si nedal ani tu namahu aby si decal vyrovnal ked si ho tam tak capol... hm? ci sa snad mylim?? |
Mno v tomto sa mýliš, tebe to možno vyznie, že som dokopy strávil 20 min, ale práve naopak, pekne času som tým zabil a vyskúšal plno variácií, ktoré som aj tak nakoniec zavrhol, pretože to nieje to pravé orieškové pre mna. A radšej teda bez ako nasilu dávať niečo ....
BTW: A to ani nehovorím o tých farbách, že čierna, hmm, to má daleko od real čiernej
|
St 27.2.2008, 01:55 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | srry... no u mna nic... mas pravdu ze je obmedzeny tuning.. ale ked sa chce setko sa da.. a este ked je dobry napad este lepsie.. aa ked uz je aj kopa casu tak to je najlepsie combo hehe.. cekuj gallerku aj tu par mien co stoja za zmienku, ved to musi kazdy vidiet ze na tom aute sa fakt dlho robilo bafkacky doslova.. aa taketo ako ty to je otazka 20min.. ved si si nedal ani tu namahu aby si decal vyrovnal ked si ho tam tak capol... hm? ci sa snad mylim?? |
Mno v tomto sa mýliš, tebe to možno vyznie, že som dokopy strávil 20 min, ale práve naopak, pekne času som tým zabil a vyskúšal plno variácií, ktoré som aj tak nakoniec zavrhol, pretože to nieje to pravé orieškové pre mna. A radšej teda bez ako nasilu dávať niečo ....
BTW: A to ani nehovorím o tých farbách, že čierna, hmm, to má daleko od real čiernej |
no ale preco potom ten vinil tak natahujes ked sa ti to tam pokazi sak to bije do ocii.. aa na rx8 dat plamene.. tak to urcite niee.. jednoducho sa mi tvoje auta nepacia pripadaju mi nedorobene, celkovy dojem taky ee no a ked travis tolko casu.. hm tak ti poviem ze ja zrobim za 10min a ovela krajsie.. aa pises ze mas rad clear style.. tak cekni moj topic tam je napr Audi RS4, focus RS.. tieto ja beriem ako clear style
|
|
St 27.2.2008, 15:28 |
|
|
neal2
Divák
|
|
clear style |
|
Nebudem ťa zasa citovať Mdesign, aby tu neboli tie citácie na celé strany, ale zasa ma nechápeš. To že sa naťahovaním ta grafika kazí mi je jedno, chcel som to tak, tak som to tak dal. Za bugy NFS nemôžem, inak mi to jednoducho nesedí ako zarovno so svetlami(dolnou hranicou svetiel) - ak bude čas, najdem vhodnejšie riešenie. To že sa ti nepáčia, to ti neberem, mne sa všetky páčia tak na 70%, avšak ignorujem tie chyby a hlavne ich krása je obzedzená NFS(inak povedané lepšie v NFS sa pre mna už takmer nedá)...
BTW: Pozrel som si tvoj tuning, a nechápem ako môžeš mať aj clear style aj stlyle "japan", ktorý sa inak nazýva aj nálepkovanie. Jedine čo ma zaujalo je tvoj EVOLUTION, len by som ztrhol väčšinu nálepiek . Čo sa týka tvojho clear style, Focus - niejako som nepochopil náväznosť toho štýlu, a tá farba ?? Audi-klasika. Je to samozrejme o vkuse a názoroch, len ako môžeš mať dva štýly ?? Vyznie mi to akoby si ten clear-style len skúšal....
|
St 27.2.2008, 15:57 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
|
no ja by som to skor inak nazval, import style,, drift,, uniqe,, Hm.. ktore evo myslis? IX ci X? aa k focusu, chcel som dat aspon podobnu farbu aku mal stary focus RS, cize modru.. aa co je na tom nepochopitelne, ze sa mi paci viac stylov? mne ide totiz o to ze sa snazim co najlepsie auto v danom style upravit.. o tom to je ukazat co v tej hre dokazes aj ked na zaciatok sa to zda ze sa tam nic poriadne neda.. aa hlavne robim auta tak ako by som ich chcel naozaj.. chodis aj do gallery???
|
|
St 27.2.2008, 20:31 |
|
|
neal2
Divák
|
|
odpoveď mdesign |
|
No verím, že to má aj iné názvy, ale tak tomu vravia tí, ktorým sa nepáči ten štýl, a teda aj mne. Ale tak štýl to je, ja ti to neberem. Myslel som evo X, nebyť tých nálepiek(popisov), ale ináč to vyzerá super. Čo sa týka tých štýlov, tak jasné, že viac štýlov je OK, len mne príde štýl "japan" oproti štýlu "clear" ako čierna a biela, ak vieš čo tým myslím. Ale tak rob pokusi a skúšaj, aspon zistíš čo dokážeš.....
|
Št 28.2.2008, 01:35 |
|
|
m_Design
Začínajúci tuner
|
|
|
|
hehe.. no jo.. ale mne ide v prvom rade o kvalitu bez chyb.. aspon sa snazim =) aa ja to beriem ako plus ze robim auta aj tak aj tak.. nazyvam to tak ze jedno je race/drift style... a druhe na cesty/nenapadne & simple..
|
|
Št 28.2.2008, 15:36 |
|
|
neal2
Divák
|
|
|
|
| | hehe.. no jo.. ale mne ide v prvom rade o kvalitu bez chyb.. aspon sa snazim =) aa ja to beriem ako plus ze robim auta aj tak aj tak.. nazyvam to tak ze jedno je race/drift style... a druhe na cesty/nenapadne & simple.. |
Mno a v tom je rozdiel medzi tebou a mnou, ja jednoducho mám jeden štýl, ten ten sa snažím vylepšovať ako sa len dá. Dva úplne odlišné štýly by ma zbytočne mýlili. Ak to tebe neprekáža, tak ok, pokračuj, ale ja sa jednoducho držím toho čo sa mi páči, čiže nemôžem tunovať v štýle ktorý sa mi nepáči . A takisto mať jedno auto na race ako vravíš a druhé na cesty, to pre mna tiež nerobí rozdiel, ak nájdem dokonalý štýl, ktorý sa mi bude páčiť, tak ho budem používať aj na race aj na cesty, nebudem rozlišovať(Samozjreme neberem do úvahy rôzne airodynamické úpravy, vyváženie a tuning motora, hovorím čisto o vzhľade).
|
Pi 29.2.2008, 16:10 |
|
|
neal2
Divák
|
|
Dalšia verzia |
|
Tak som sa rozhodol stuningovať posledný krát RX-8mičku, aj napriek "veľkému" záujmu o hlasovanie som vybral ako základ tuning silver verziu spojenú s bielou, výsledok dopadol takto :
z predu
zozadu
z predu II
zhora
Týmto som oficiálne skončil s tunovaním v NFS Prostreet, teším sa na novšiu verziu, dúfam, že tam bude viac možností tuningu.....
|
So 8.3.2008, 22:26 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
|
|
|
|
pekna az na tu zadnu tretinu
So 8.3.2008, 22:35 |
|
|
neal2
Divák
|
|
|
|
Nj, dik za názor, ten zadok mi tiež celkom nesedí, ale niečo sa tam pýtalo, a už bola pokročilá hodina, tak som tam niečo hodin po dlhom hľadaní, chcel som aby to aspon malo súvislosť s výfukom. Nemám rád ked si niekto dáva značky ktoré vlastne na aute ani nepoužíva
|
Pi 14.3.2008, 18:40 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
no mne sa paci.. 95%
So 15.3.2008, 22:24 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
Mne ta takéto oplechovania nepáčia vôbec som skôr na decenty alebo niečo jednoduché.
So 15.3.2008, 23:52 |
|
|
|
|
|
|