Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Všeobecný pokec o tuningu
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 172, 173, 174  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Všeobecný pokec o tuningu
Autor Správa
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
ja som F430 videl na tuning zraze potom v meste na autosalóne a gáboríka zas v meste na Novej Dubnici si to smažil po hlavnej Velmi štastný
Ut 8.1.2008, 10:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

Ked je uz otom rec. Nazivo som videl ( a v niektorych sedel ) zo supersportov,: Audi R8 ( vtom sa chystam odviezť Shocked Wink ) F40, Fiorano, F430,360 Modena ,Aston DB9, Lambo Murcielago, Corvetta C6, Viper, a ak sa da povazovat za supersport tak aj BMW M6 Wink Cool

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 8.1.2008, 15:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

podla mna jediny supersport z hentych podla teba supersportov je BMW M6...a to je aj jedine v ktorom som ja sedel z tych ktore spominas Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 8.1.2008, 15:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

jj aj M6 je superšport Wink tak čo som videl ja zo superšportov....Lambo gallardo spyder lambo gallardo SE...Ferrar F430 Viper v tom som sa viezol ale v staršom Velmi štastný Audi R8 velký shit myslel som si o tom aute viac ale je to iba imidžovka Wink Coveta C6 porsche 911 Turbo BMW M6 cabrio M3-jek kopec Porsche cayene ...Shelby cobra nádhera autíčko ale iba imitácia nebola origoš Sad
Ut 8.1.2008, 15:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

porsche carrreru gt som videl v nemecku ako prefrcala na dialnici Shocked sla asi 300 Very Happy

Ut 8.1.2008, 15:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Yuri
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 24.07.2006

vsetky auta co ste napisali som uz videl aj viackrat napr corvette c6 maju odparkovane pred cadillacom v ba pri zlatych. f430 sm videl vela krat akurat f50 som nevidel. este som videl f550 potom wiesmann gt, bentley gt, skyline r32 ale hlavne som nevidel VIPERA DPC moje najoblubenejsie auto (videl som toho noveho ten ma ale netrapi chcem ten stary Smile

Ut 8.1.2008, 16:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

kenny Napísal:
jj aj M6 je superšport Wink tak čo som videl ja zo superšportov....Lambo gallardo spyder lambo gallardo SE...Ferrar F430 Viper v tom som sa viezol ale v staršom Velmi štastný Audi R8 velký shit myslel som si o tom aute viac ale je to iba imidžovka Wink Coveta C6 porsche 911 Turbo BMW M6 cabrio M3-jek kopec Porsche cayene ...Shelby cobra nádhera autíčko ale iba imitácia nebola origoš Sad

Nahodou si musim R8 zastať, je to dobre auto: inak som zabudol samozrejme Porsche 911 (aj turbo ) ale napr M3 už nepovažujem za supersport Wink

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 8.1.2008, 16:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

Maťo69 Napísal:
kenny Napísal:

Nahodou si musim R8 zastať, je to dobre auto: inak som zabudol samozrejme Porsche 911 (aj turbo ) ale napr M3 už nepovažujem za supersport Wink

Ja M6 povazujem za supershit.

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
Ut 8.1.2008, 17:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

ved M5 a M6 maju 5.0 V10 motor ktory sa stal po druhykrat najlepsim motorom roka.. predbehol dokonca aj motor z F430 ... sice len o par bodov ale predbeho.. takze supersport to je.. a M3 no.. vsetky bmw oznacovane M by mali byt sportove auta.. ale to 1000hp M3 uz supersport musi byt Smile

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ut 8.1.2008, 18:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Ja rodzelujem supersporty a sportove auta , supersporty su pre man auta typu ferarri, porsche,lambo atď a sportove trebars ta ///M3, Skyline,Supra,........

2 Michael: ja teba za superLamu Confused Rolling Eyes Wink nevem čo si tymto kompenzuješ, či chceš byt zajimavy alebo čo, ale nechajme to tak

Ut 8.1.2008, 18:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Michael Napísal:
Maťo69 Napísal:
kenny Napísal:

Ja M6 povazujem za supershit.

jedným slovom no vlastne viacerými si strašný drbo Rolling Eyes......jako dovi do po.....a ešte k maťovi jj superšport je F50 alebo nejaké to porsche 911 atĎ. ale som sa chcel pochváliť aj športovými autami Wink čo som videl samozrejme je takých kúskov viac BMW M5 pred MAXOM Velmi štastný atď....
Ut 8.1.2008, 19:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Pato Napísal:
ved M5 a M6 maju 5.0 V10 motor ktory sa stal po druhykrat najlepsim motorom roka.. predbehol dokonca aj motor z F430 ... sice len o par bodov ale predbeho.. takze supersport to je.. a M3 no.. vsetky bmw oznacovane M by mali byt sportove auta.. ale to 1000hp M3 uz supersport musi byt Smile

sry za double post ale aj na toto musím reagovať
1, nevedel som že motorovo BMW-čka obehli F430 to ma len a len teší Velmi štastný
2,Taza M3 je aj podla mňa superšport ktoré auto má 1000PS ? z takejto triedy ? má nejaká audina ? ee takže M3 taza je unikát Wink Velmi štastný....

3,? už nič Mr. Green
Ut 8.1.2008, 19:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

http://clanky.katalog-automobilov.sk/auta-automobily-aktuality/2124-bmw-m5-g-power/

toto je nádhera Shocked
So 12.1.2008, 21:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

nic moc Mr. Green

So 12.1.2008, 23:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

kenny sa akosi dal na BMW Velmi štastný

Ne 13.1.2008, 00:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

nj slabota....

Ne 13.1.2008, 00:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

M1nG Napísal:
kenny sa akosi dal na BMW Velmi štastný

Velmi štastný ja mám bava rád odtedy jak som sa narodil Mr. Green Wink
Ne 13.1.2008, 09:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

novy Hummer koncept

Jeep Hurricane

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ne 13.1.2008, 19:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

fuj to je hrozné už fakt nevedia čo majú robiť..
//: neviem si pomôcť ale toto videjko sa autorovi podarilo a pozerám ho stále dookola Mr. Green
DPC ja som tam neprilepil video ja som kkt laugh
toto je ono Velmi štastný
http://www.youtube.com/watch?v=kQYeq2TE6TQ

Naposledy upravil kenny dňa Ne 13.1.2008, 20:17, celkom upravené 1 krát
Ne 13.1.2008, 19:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

ale uz to je stara novinka ale mne sa to paci,take cool Velmi štastný
Ne 13.1.2008, 19:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 172, 173, 174  Ďalší
Strana 63 z 174
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď