Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
a neni to len tak ze na tom mieste mas viac vyjazdeny asfalt tak do cierna?
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ut 25.12.2007, 20:19 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
no až taky debil niesom ... slač v hre 4 ale nie na numerickej klavesnici proste tam máš to isté ako v ProStreet čiara ti zčervenie, keď je treba brzdiť atď. vlastne si to pozri sám
///edit
Ut 25.12.2007, 20:45 |
|
|
Lacky17
Začínajúci tuner
Založený: 02.11.2007 Príspevky: 105
|
|
|
|
nemoze mi niekto pls kto to ma cracnute poslat SS z Crackom? budem mu vdacny lebo na torentoch som nasiel crack ale ma v sebe trojskeho kona =(
Ut 25.12.2007, 20:48 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
neviem, či na patch Y funguje ten crack... Rusty ho má
Ut 25.12.2007, 20:49 |
|
|
Lacky17
Začínajúci tuner
|
|
|
|
to neva ja si chcem len tak zablbnut obcas a skusit si nieco "nove" lebo uz ma NFS nebavi furt je to o tom istom a v LFS ako to tu tak citam funguje fyzika na plnee obratky tak som si to chcel uzit z tymi autami co su tam lebo tych par z dema je dost maalo ale dik napiisem mu
Ut 25.12.2007, 20:57 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | nemoze mi niekto pls kto to ma cracnute poslat SS z Crackom? budem mu vdacny lebo na torentoch som nasiel crack ale ma v sebe trojskeho kona =( |
tak ti treba....ked nekupis origos tak nech ti trojan zadrbe cely pc ked chces crackovat...humusak...
2ming: tak to som fakt nevedel.....dobre dementne....ktovie nakolko spolahlivo to funguje...no v zivote by som to nepouzival...a fakt ze trosku ma sklamali
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ut 25.12.2007, 21:53 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
to je len pre zaciatocnikov, ti co jazdia uz dlhsie tu stopu nepotrebuju
Ut 25.12.2007, 23:40 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | to je len pre zaciatocnikov, ti co jazdia uz dlhsie tu stopu nepotrebuju |
ako som to ja vobec mohol bez tej stopy na zaciatku hrat? ze som sa to vobec naucil
|
St 26.12.2007, 00:10 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
Stopa se vám hodí na neznámých tratích.
Mě v několika hrách pomáhala. Co si pamatuju tak jako malej jsem začinal na Grand Prix 2, diky tomu si pamatuju starý tratě. Pak ta stopa byla v MotoGP, Superbicich a RBR.
Ale je to strašně na prd, když máte nějaký challenge a jedťe podle stopy, to mi nevyhovuje, ta jejich strojová stopa je někdy hodně na houby...
St 26.12.2007, 00:25 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
|
|
|
|
| | neviem, či na patch Y funguje ten crack... Rusty ho má |
hmmm cracknute som mal zaatial v,W,x ale Y uz sa neda.
St 26.12.2007, 00:50 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | | | neviem, či na patch Y funguje ten crack... Rusty ho má |
hmmm cracknute som mal zaatial v,W,x ale Y uz sa neda. |
to je len dobre
|
St 26.12.2007, 01:33 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
noaj tak pri patchsom jazdil iba sformulou... teraz, keď je niečo podobné ale menej výkonnév deme,nemám dôvod patchovať hru
St 26.12.2007, 18:09 |
|
|
Lacky17
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | nemoze mi niekto pls kto to ma cracnute poslat SS z Crackom? budem mu vdacny lebo na torentoch som nasiel crack ale ma v sebe trojskeho kona =( |
tak ti treba....ked nekupis origos tak nech ti trojan zadrbe cely pc ked chces crackovat...humusak... |
ty si mi pekny chudak . uz chcem vidiet ako mas vsetko originaal ze nemas ziadne stiahnute filmy a ani hry ci pesnicky az budes mat vsetko original tak potom kritizuj jasne? chumaj
St 26.12.2007, 19:32 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | | | | | nemoze mi niekto pls kto to ma cracnute poslat SS z Crackom? budem mu vdacny lebo na torentoch som nasiel crack ale ma v sebe trojskeho kona =( |
tak ti treba....ked nekupis origos tak nech ti trojan zadrbe cely pc ked chces crackovat...humusak... |
ty si mi pekny chudak . uz chcem vidiet ako mas vsetko originaal ze nemas ziadne stiahnute filmy a ani hry ci pesnicky az budes mat vsetko original tak potom kritizuj jasne? chumaj |
| | Ako nechapem no a co aj ked som si to chcel craknut mi povedz ze ty mas vsetky hry ako napriklad NFS alebo aj ine vsetky original dost o tom pochybujem a ked mas tak si z tych bohatych co na to maju ja na to nemam sry ja nemam taticka podnikatela a ani mamicka mi nechodi zadok utieraz z peniazkami a pytat sa ma kazdu chvilku ci nechcem len tak na nieco tisicku dve. ak ty mas tak bud rad ja ti to nezavidim a nie som jediny co by to mal cracknute ano tak laskavo mi nic nevicitaj |
pozri mne to vadi len v pripade lfs....inak nie...lebo fakt to berem ako kvalitnu hru a v pomere kolko stoji tak myslim ze ked ma niekto na pc a internet tak ma aj na lfs licenciu ked nechce hrat demo...
vobec nie som nejaky bohaty....tiez jazdim len na deme a originalky doma v podstate doma nemam ziadne....hry myslim....ak by si crackol pro street tak uplne chapem ze nemas zaujem za to vyvalit dve tisicky ked ta to prestane bavit za dva mesiace....
ale sak je to na tebe....mne jednoducho vadi ked niekto lfs crackuje pretoze mam kusa respekt pred tymi co to robili a viem ze sa namakali na tom a zlepsuju to a chcu ist hracovi v ustrety aby bola co najvacsia spokojnost zakaznika....neviem ktory vyrobca ma takyto kontakt s hracom ako producenti lfs....
pozri cracknut ti to nezakazem a mozes moje slova srat co aj budes tak co ti budem vypravat....
|
Št 27.12.2007, 00:42 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
bavorak to vystihol krasne, rezpect .
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Št 27.12.2007, 01:47 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
po cracknutí LFS nefunguje online hranie... to je jeden z dôvodov, prečo kupovať, nie crackovať... LFS je hra hlavne pre online a po cracknutí si online s ostatnými autami nezajazdíš... ďalej ide aj o to, že na serveroch pre demo jazdia sami debili, ktorý nemajú ani šajnu o tom, čo to závodenie je (však Rusty ) aj mňa to začína srať, preto radšej, pokiaľ nenajdem normálny server s normálnymi hračmi siaham po AI a offline pretekaniu ...aj keď tí AI závodníci nemajú ďaleko od tým dementov na debilných serveroch
Št 27.12.2007, 12:42 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | po cracknutí LFS nefunguje online hranie... to je jeden z dôvodov, prečo kupovať, nie crackovať... LFS je hra hlavne pre online a po cracknutí si online s ostatnými autami nezajazdíš... ďalej ide aj o to, že na serveroch pre demo jazdia sami debili, ktorý nemajú ani šajnu o tom, čo to závodenie je (však Rusty ) aj mňa to začína srať, preto radšej, pokiaľ nenajdem normálny server s normálnymi hračmi siaham po AI a offline pretekaniu ...aj keď tí AI závodníci nemajú ďaleko od tým dementov na debilných serveroch |
no tak ale mozes cez hamachi i ked tam su tiez urcite problemy....
ale jednoznacne najlepsie su zavody s par ludmi ktorych poznas a das si s nimi takych 40 kol zavod....to uz je poriadny zavod....
| | bavorak to vystihol krasne, rezpect . |
diki vedel som ze niekto sa ma zastane
|
Št 27.12.2007, 13:30 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
no poznám Risqa a s ním jazdiť... mno to je oživot osobne poznám dvoch, troch čo jazdia LFS
Št 27.12.2007, 14:00 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
noo na mna nemas sancu ja ked ta raz blocknem uz cezomna neprejdes
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Št 27.12.2007, 16:15 |
|
|
Lacky17
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | po cracknutí LFS nefunguje online hranie... to je jeden z dôvodov, prečo kupovať, nie crackovať... LFS je hra hlavne pre online a po cracknutí si online s ostatnými autami nezajazdíš... ďalej ide aj o to, že na serveroch pre demo jazdia sami debili, ktorý nemajú ani šajnu o tom, čo to závodenie je (však Rusty ) aj mňa to začína srať, preto radšej, pokiaľ nenajdem normálny server s normálnymi hračmi siaham po AI a offline pretekaniu ...aj keď tí AI závodníci nemajú ďaleko od tým dementov na debilných serveroch | ok ok vyriadili sme si to cez SS a ako ano ja to beriem mate pravdu ale ja som to chcel len kvoli tomu ze ja nemam na to net aby som si to mohol naplno uzit po nete. je jasne kebyze mam nejaky DSL alebo rychlejsi tak v pohode. tak si to kupim hej? ale ked si pripojeny cez posraty Orange a este k tomu cez EDGE modem tak si vies ake velke zahram po nete. len kvoli tomu som chcel ten crac ze kym budem mat lepsi net ze sa to naucim aspon hrat. ale ok ked ste ma odsudili zato mne to je jedno ja len tolko
Št 27.12.2007, 18:50 |
|
|
|