Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Carbon alebo Most Wanted?
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Carbon alebo Most Wanted?
Autor Správa
robofreee
Divák
Divák

Založený: 28.11.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
ja suhlasim z bossom lebo to treba prejst za vsetky skupiny aj ked ja to nehram lebo sa mi prehrieva CPU shit!!!!ale ked uz mam pouvazovat ja by som skor volil Carbon Smile ale haluz by bola keby skrizili MW z CaRbOnOm nie?

Št 14.12.2006, 14:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

Ja by som povedal ze :
MW:je menej prehladnejsi tuning ale za to je tym zvlastna od dielov NFSU,NFSU2,NFSC tak ze sa tam jazdi cez den co je velka vyhoda ale aj to ze je tam hustejsia premavka ako CARBONE.
CARBON:jednoznacne dotieravejsia policia a duel v kanone je tiez husty.Jedna z vyhod je tiez v zavode s tebou ide aj partak!!!!!!!!
Hral som aj Carbon aj MW.Povedal by som ze CARBON je podstatne rychlejsi ako MW,ale iba ked pouzivas PREJIT NA AKCI/DO GARAZE.Ked Pouzivas ZAPNOUT GPS je CARBON asi taky dlhy ako MW.
Ja na tvojom mieste by som si kupil NFSU2 a MW
Pi 20.4.2007, 17:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
MIXi
Divák
Divák

Založený: 11.04.2007

No ja by som si zobral Carbon nie preto že je tam lepší tuning a tak ale je to komplet lepšia záležitosť ako MW sú tam lepšie autá, lepší tuning, krajšie vynily, je tam drifting a nieje tam drag racing, môžeš si tam zostaviť crew(podľa Juiced) a tak doporučujem ti Carbon i ked je drahší ale stojí to za to....

So 28.4.2007, 19:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 06.03.2007

radsej carbon je ovela zaujimavejsi a lepsi grafika je dobry a hratelnost tiez a este aj tunning je tam lepsi
v most wanted je akurat prd den a to je vsetko tuning nahovno sak tam kazdy len vyhra auto a nikto si netuni nic a su tam cheatri som mal porsche cayman a ma obehol golf ma skoro jeblo jasne ze karbon shockwhore rocketwhore ripperwhore plasmawhore waffem093 camper instagib machinegun2: enforcer doubleenforce flackwhore rocket flamer blee

Po 30.4.2007, 20:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

ja by som skor povedal ze lepsie je MW

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
Po 30.4.2007, 20:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

carbon je shit ale aj mw je celkom shit ale o dost mensi ako c Velmi štastný

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ut 1.5.2007, 10:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Matus008
Divák
Divák

Založený: 18.12.2007

Príspevok CARBON Odpovedať s citátom
podla mna je carbon lepsi. je v nom viac tuningu, dobre mesto, lepsia atmosfera, suprove auta. a most wanted tam je take blbe pocasie a mw ma velmi nudi a v mw ani nesu drifty a drifty su velmi dobre typy zavodov
Ut 18.12.2007, 19:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

V MW sa neda nastvit prevodovka. Na tvojom mieste by som si kupil Pro Street+Most Wanted
V C maju auta nerealnu ovladatelnost.

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
Ut 18.12.2007, 19:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

jj MW lepsi nez C mas tam aj drag

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 18.12.2007, 20:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

čo chceš v Carbone máš superreálny drift... ale MW hrávam aj teraz, už len kôli grafike, U2 4ever ale grafika fakt nahovno

Ut 18.12.2007, 20:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

to si myslel ako vtip stym super realnym driftom ???

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 18.12.2007, 20:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

nie veď v Carbone je fakt reálny drift... najlepší engine zo všetkých hier... ani LFS taký nemá ...

BTW: ani U2 ani MW v compe nemám Velmi štastný

Ut 18.12.2007, 20:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

omg skus tak driftovat v reale ta ti dam svoje auto lol nekukaj na engine ale na fyziku

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 18.12.2007, 20:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

no myslel som fyziku ... veď Cabon má jednu z najlepších... fakt podarená hra... veľmi reálny drift... veď v skutočnosti v pohode driftuješ pri 350 km/h ... ta čo chceš a ani tie rýchlosti niesu vôbec odveci... 591km/h je rekord... myslím že v celku reálne

Ut 18.12.2007, 20:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

ty si chuj alebo hej ?? alebo co si za stvorenie ????

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 19.12.2007, 16:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Velmi štastný Velmi štastný Velmi štastný Veď NFS Carbone je superreálny simulátor... čo viac chcieť... Velmi štastný preto to nehrám a aj som DVD od hry poškrabal Velmi štastný

St 19.12.2007, 16:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď