Autor |
Správa |
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
skusit mozes nie?
Ne 30.9.2007, 10:25 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
mohol by mi niekto poslat na mail bf2 no cd crack 1.41 ??? diki
KingPimp: Nejde.Skusim nieco ine- mod project reality
|
|
Ne 30.9.2007, 19:06 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
Po 10.12.2007, 17:33 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
hraje to tu niekto? ja som sa k tomu zase po case dostal,inak:
uz nejaky den-dva je beta verzia patchu 1.5 no v utorok by mala vyjst full verzia,ktora odomkne EuroForces a ArmoredFury booster packy zdarma+nejake nove mapy,bugfixy a tak.....
kurva ale si dali nacas....dufam ze sa oplatilo cakat
Ne 30.8.2009, 16:34 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
hram, ale nemam originalku (iba bf2142 mam origo) a hrajem na zakladnom patchi, najcastesie s kamosmi s botmi po lanku
|
|
St 9.9.2009, 21:26 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
Založený: 20.04.2007 Príspevky: 297 Bydlisko: Prešov,Sídlisko 3
|
|
Mod Project Reality |
|
Ked si chcete zahrat BF2 na realnejsej, tak si stiahnite mod project reality ma cca. 3GB. Je tam realnejsie lietanie s vrtulnikom a lietadlom, zbrane omnoho viac "kopu"- pri fullout netrafite cloveka na 5m. A vela dalsich veci.
| | http://www.games.extel.sk/pr/ |
_________________ Project Torque
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". |
|
Ne 20.9.2009, 00:30 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
komunita okolo project reality je super fail, budto same lamy kde je kazdy sam za seba alebo "profici" ktory nikomu nic neporadia,graficky je to tiez grc
to si radsej stiahni Allied Intent Xtended a hraj to s botmi/kamaratmi,staci si pozriet mapy(neskutocne rozlahle,s vybornym dohladom takze konecne si sniper uzije,14ks),vozidla(F117,Harrier,Mirage,Mig,...32ks!) a hlavne zbrane(minomety,anti-materialne sniperky,vrhacie noze,granatomety,prenosny rotacny gulomet,...37ks!) na tej stranke a hned ti bude jasne preco,naviac ma ten mod kopu vylepseni(krv,AI a pod.)
je to vlastne taky how-it-should-have-been mod
tak pomimo,ten novy patch mi nejak nesedi,vobec sa s puskami neviem trafit,neviem ci to je tym ze som si zvykol na ten stary shitny hitbox alebo co
Ne 20.9.2009, 09:18 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
Založený: 20.04.2007 Príspevky: 297 Bydlisko: Prešov,Sídlisko 3
|
|
|
|
| | komunita okolo project reality je super fail, budto same lamy kde je kazdy sam za seba alebo "profici" ktory nikomu nic neporadia |
S tymto nemozem suhlasit, komunita okolo Project Reality(PR) je mala, a ten mod co si tu dal ty je taka arkadovka/oddychovka. Aby ste hrali tento mod vam netreba ani origo BF2. Kto by chcel viac info o PR, nech mi posle PM.
_________________ Project Torque
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". |
|
Pi 16.10.2009, 17:29 |
|
|
|
|
|
|