Autor |
Správa |
wormy
Divák
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 10
|
|
|
|
| | | | | | a nechcem otravovat ale prosim vas neskor v hre bude aj golfik?? | myslim ze urcite |
ty to nevies???no lebo na uvodnej stranke je tam volaka kat. kde su secky fotky aut a je tam aj moj oblubeny VW Golf toho by som tuniogoval aj sto krat teraz som pri Peugeot 206 tusim | ale viem to to je jasne ze tam je
|
|
Pi 1.4.2005, 21:41 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Pi 1.4.2005, 23:45 |
|
|
nitricka
bot
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
|
|
|
|
| | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
mne je to jedno pre mna aj na konci jes taky som stastny a este vazne nechcem byt doterny ale ake je najlepsie a najrychlesie auto?
|
|
So 2.4.2005, 09:15 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
mne je to jedno pre mna aj na konci jes taky som stastny a este vazne nechcem byt doterny ale ake je najlepsie a najrychlesie auto? |
nejlepsi je podle me Corrala ale nejrychlejsi je mustang...zalezi na tom jak co stunis v Dyno
|
|
So 2.4.2005, 09:38 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
mne je to jedno pre mna aj na konci jes taky som stastny a este vazne nechcem byt doterny ale ake je najlepsie a najrychlesie auto? |
nejlepsi je podle me Corrala ale nejrychlejsi je mustang...zalezi na tom jak co stunis v Dyno |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu??
|
|
So 2.4.2005, 15:31 |
|
|
wormy
Divák
|
|
|
|
| | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
nejlepsi je podle me Corrala ale nejrychlejsi je mustang...zalezi na tom jak co stunis v Dyno |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? | tie testy su na vyladovanie auta
|
|
So 2.4.2005, 15:38 |
|
|
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
|
|
| | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? |
Ved na testovanie Ked si v Dyno vytuníš auto tak si to môžeš odskúšať na testovacom okruhu ako to jazdí. A tak stále dookola
|
|
So 2.4.2005, 15:41 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? | tie testy su na vyladovanie auta |
aa ved tam iba stojim na pase a behaju mi tam dve ciarky ----uplna zbytocnost a este pride ta SMS?
|
|
So 2.4.2005, 20:00 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? | tie testy su na vyladovanie auta |
aa ved tam iba stojim na pase a behaju mi tam dve ciarky ----uplna zbytocnost a este pride ta SMS? |
Tie dve čiarky znamenaju: 1. čiarka teraz neviem či žlatá alebo modrá ti ukazuje konské sily a druhá točivý moment. Da sa tam získat tak 20 koní a nejaký točivý moment navyšše. Pri pretekoch to može byť celkom užitočné ale nie je to niečo super čo ti zlepší zajazdený čas o 10 sek.
|
|
So 2.4.2005, 20:22 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
aa ved tam iba stojim na pase a behaju mi tam dve ciarky ----uplna zbytocnost a este pride ta SMS? |
Tie dve čiarky znamenaju: 1. čiarka teraz neviem či žlatá alebo modrá ti ukazuje konské sily a druhá točivý moment. Da sa tam získat tak 20 koní a nejaký točivý moment navyšše. Pri pretekoch to može byť celkom užitočné ale nie je to niečo super čo ti zlepší zajazdený čas o 10 sek. |
takze po kazdom vylepseni motora tam mam behnut???
So 2.4.2005, 21:09 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
Tie dve čiarky znamenaju: 1. čiarka teraz neviem či žlatá alebo modrá ti ukazuje konské sily a druhá točivý moment. Da sa tam získat tak 20 koní a nejaký točivý moment navyšše. Pri pretekoch to može byť celkom užitočné ale nie je to niečo super čo ti zlepší zajazdený čas o 10 sek. |
pozor, neukazuje ti kone, ale vykon motora v kW
So 2.4.2005, 21:19 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| |
takze po kazdom vylepseni motora tam mam behnut??? |
Nie tak uplne. To ti neupravuje auto automaticky. Na tých valcoch ti to len ukáže ako je momentálne auto na tom, ale upravit si ho musíš sám. Ved ak skončí ten test na valcoch tak to potom odklikaj a budeš tam mať rozne možnosti nastavovania ako prevodovka, odruženie, pneu, turbo, ecu....... To všetko si možeš ale sám upravit ale nie je to podmienka auto ide vynikajúco aj bez toho.
|
|
So 2.4.2005, 21:23 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| |
pozor, neukazuje ti kone, ale vykon motora v kW |
Dobrý postreh Su to KW žiadne kone.
|
|
So 2.4.2005, 21:26 |
|
|
wormy
Divák
|
|
|
|
ja ked som sa tam babral vzdy mi rapidne klesol vykon celeho auta
|
|
So 2.4.2005, 21:27 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | |
Nie tak uplne. To ti neupravuje auto automaticky. Na tých valcoch ti to len ukáže ako je momentálne auto na tom, ale upravit si ho musíš sám. Ved ak skončí ten test na valcoch tak to potom odklikaj a budeš tam mať rozne možnosti nastavovania ako prevodovka, odruženie, pneu, turbo, ecu....... To všetko si možeš ale sám upravit ale nie je to podmienka auto ide vynikajúco aj bez toho. |
to viem a ked si dam to ECU a potom odlahcenie a napr predovkovy pack1 tak potom dam az na uplny koniec tych moznosti a tam si to zladim(vlastne myslim tén test o ktorom sa bavime)
So 2.4.2005, 22:27 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
musiís si s tim proste hrat negde sem tu daval screeny meho tunneneho mustanga tak si to gdyz tak najdi mam tam vyfocene Ecu revodovku Turbo..
|
|
Ne 3.4.2005, 00:05 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | | | | |
Nie tak uplne. To ti neupravuje auto automaticky. Na tých valcoch ti to len ukáže ako je momentálne auto na tom, ale upravit si ho musíš sám. Ved ak skončí ten test na valcoch tak to potom odklikaj a budeš tam mať rozne možnosti nastavovania ako prevodovka, odruženie, pneu, turbo, ecu....... To všetko si možeš ale sám upravit ale nie je to podmienka auto ide vynikajúco aj bez toho. |
to viem a ked si dam to ECU a potom odlahcenie a napr predovkovy pack1 tak potom dam az na uplny koniec tych moznosti a tam si to zladim(vlastne myslim tén test o ktorom sa bavime) |
Presne ako písal Kein, treba sa s tým vždy pohrať každé auto sa upravuje inak aby jazdilo lepšie ako pred tým. na to proste musíš príst, to je rozne. Aj ja som to všeliako skušal ale potom to už šlo takže možeš ísť tunit, good luck
|
|
Ne 3.4.2005, 11:32 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | | |
to viem a ked si dam to ECU a potom odlahcenie a napr predovkovy pack1 tak potom dam az na uplny koniec tych moznosti a tam si to zladim(vlastne myslim tén test o ktorom sa bavime) |
Presne ako písal Kein, treba sa s tým vždy pohrať každé auto sa upravuje inak aby jazdilo lepšie ako pred tým. na to proste musíš príst, to je rozne. Aj ja som to všeliako skušal ale potom to už šlo takže možeš ísť tunit, good luck |
daaaaaaaaakuuuuujem vsetkym a este by som poprosil odpoved an otazku ci mi pride sms ked budu nove auta u predsjcu..pirde???
Ne 3.4.2005, 12:16 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| |
daaaaaaaaakuuuuujem vsetkym a este by som poprosil odpoved an otazku ci mi pride sms ked budu nove auta u predsjcu..pirde??? |
ááááááno, príííííde!!!!!!!
|
|
Ne 3.4.2005, 13:32 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|