Autor |
Správa |
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
| | EA robí hnusné hry |
EA robí vykalkulované hry...
Po 3.12.2007, 17:25 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
EA smrdí...
Po 3.12.2007, 17:26 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Svine... aspoň nohy by si mohli umývať...
Po 3.12.2007, 17:28 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
Panove porad nekteri pisete veci na ktere jsem jiz reagoval...
Ano na very high mi to nejde nebot to nepodporuje grafika stejne tak mi ale ani neslo CoD na High ale jen na normal...takze porovnavam obe hry na druhe nejhezci grafice...veskere screeny co jsem tu daval z obou her byly na tomto nastaveni tedy...a porad je peknejsi CoD...vozidla v Crysis jsou proste hnusne ostatne jak sem jiz psal...stejne jako dalsich X veci ktere jsem zde zminoval...na nekterych pasazich se mi zdalo ze mel hezci grafiku i oblivion...PORAD MLUVIM O DX9 10 mne nezajima nebot mi nejde...
interiery tech chatrci jsou hnusne ale napriklad interier kde byla ta fosilie uz konecne vypadal jako z DX9 ovsem na takove misto jsem narazil zatim pouze na jedno...kdyz jsem se v CoD koukal na vojaka tak vypadal temer jako realny...kdyz se kouknu na ty rakosniky tak jsou hnusni a vbc nejsou vystinovani...oproti CoD...stiny jsou to co dela grafiku grafikou a to ma crysis horsi nez Cod...bohuzel...a co se tyce zabavnosti tak me crysis temer vubec nebavi jen tak probehavam mise abych zjistil jak to dopadne...to se neda s CoD vubec srovnat...
A narocnejsi je jednoznacne crysis seka se to jako prase...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
Naposledy upravil Kein dňa Po 3.12.2007, 17:56, celkom upravené 1 krát |
|
Po 3.12.2007, 17:54 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
Založený: 24.07.2006 Príspevky: 327
|
|
|
|
nato aby si zapol very high nepotrebujes dx10
_________________ Bite my shiny metal ass |
|
Po 3.12.2007, 17:56 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | nato aby si zapol very high nepotrebujes dx10 |
ctete nekdo co pisu nebo si tady mluvite pros sebe omg?? ted jsem to rikal..
|
|
Po 3.12.2007, 17:57 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
| | PORAD MLUVIM O DX9 10 mne nezajima nebot mi nejde...
|
j citam
|
Po 3.12.2007, 18:00 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
to M1ng: EA je len distribucia, hru robi crytek
to Kein: grafika v crysis je jednoznacne krajsia jak v CoD4, to ze u teba neni je len tvoj problem, kup si novy comp
Po 3.12.2007, 21:01 |
|
|
LEAX
Divák
Založený: 01.12.2007 Príspevky: 97
|
|
|
|
| | | | nato aby si zapol very high nepotrebujes dx10 |
ctete nekdo co pisu nebo si tady mluvite pros sebe omg?? ted jsem to rikal.. |
Citam ale su to same dristy ...
To tvoje porovnanie je proste nelogicke. Porovnavat ze v jednej hre to mas na druhom stupni detailov a v Crysis to mas tiez na druhom stupni je dost nelogicke a neobjektivne. Ked chces niec porovnavat tak to porovnavaj na plnych detailoch . Ani na najmensich detailoch by sa to nedalo porovnat pretoze nevies co v jednej hre na najmensich moze byt zapnute a co nie, ale na maximalnych vidis maximalny potencial enginu.
Taky drist povedat ze postavy su v Crysis nerealne som uz fakt davno nepocul ...
takto to vyzera na mojej starej onicom 7600GT : (screeny ked som este hral demo)
http://img144.imageshack.us/img144/6457/crysisgv4.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/3518/crysis2007102802420653qe3.jpg
Ked to ti pripada nerealisticke tak asi ti treba okuliare (bez urazky) + toto je grafika len s texturami na maximum a nejakym tym efektom ktory este moja sunka stiha .. a to si potom predstav asi ako to vyzera na max ...
|
|
Po 3.12.2007, 22:09 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
podla mna si staci pozret na 5tej strane aky je asi rozdiel medzi high a very high detajlami... ale uz tam je to podla keina nic moc
|
Po 3.12.2007, 22:35 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | | | | | nato aby si zapol very high nepotrebujes dx10 |
ctete nekdo co pisu nebo si tady mluvite pros sebe omg?? ted jsem to rikal.. |
Citam ale su to same dristy ...
To tvoje porovnanie je proste nelogicke. Porovnavat ze v jednej hre to mas na druhom stupni detailov a v Crysis to mas tiez na druhom stupni je dost nelogicke a neobjektivne. Ked chces niec porovnavat tak to porovnavaj na plnych detailoch . Ani na najmensich detailoch by sa to nedalo porovnat pretoze nevies co v jednej hre na najmensich moze byt zapnute a co nie, ale na maximalnych vidis maximalny potencial enginu.
Taky drist povedat ze postavy su v Crysis nerealne som uz fakt davno nepocul ...
takto to vyzera na mojej starej onicom 7600GT : (screeny ked som este hral demo)
http://img144.imageshack.us/img144/6457/crysisgv4.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/3518/crysis2007102802420653qe3.jpg
Ked to ti pripada nerealisticke tak asi ti treba okuliare (bez urazky) + toto je grafika len s texturami na maximum a nejakym tym efektom ktory este moja sunka stiha .. a to si potom predstav asi ako to vyzera na max ... |
uz si pripadam jak debil ale pro nektere to rikam zase..cti to co pisu!!!!! rikam ze krom xichtu...vypadaji postavy hur...vyfot mi treba nejakyho madishe...je to grtz jak sou udelamy...
tak a ted ty tve screeny porovnej s CoD :
AHA?
Takze nez tady zacnes zase kakat tak se nejdriv podivej jak vypadaji vozidla v CoD (BVP, uaz atd..) a jak v Crysis...nadale se podivej na to stinovani...a ted myslim EXTERIER!! a jak vypada exterier v crysis...nadale se podivej jak vypada krasne kour a jak v Crysis...
PROSTE V DX9 VYPADA LEPE CoD!!!! o tom zadna...
tak a ted v cem je lepsi Crysis
Nektere interiery...ovsem opravdu jen nektere: chatrce korejcu jsou graficky otresne kdyby vypadaly stejne jak tohle tak bych si nedvolil nic vytknout:
taka ted vcem crysis vypada megahrozne, uznej ze stiny v chatrci do kterych vali slunce pres okno zvenku vypadaji uplne jinak!!!....nadale se podivej na to vozidlo jak je oproti CoD smesne...a vsimni si na prvnim screenu te hnusne textury na chatrci...plus trava mi prijde lepsi taky v CoD...ikdyz se nehybe...
proste tohle nepopres nebo ses slepy ptam se proc interier chatrci neni tak promakany jako interier krizniku...jeto jak voda a vino...dle meho nedodelane a vozidla jsou odflakle...nezlob se na mne...prijde mi ze hru chteli pak honem honem vydat tak se na to vysrali...
|
|
Po 3.12.2007, 23:32 |
|
|
Seit
Divák
Založený: 26.11.2007 Príspevky: 37 Bydlisko: Petrzalka (Smallville)
|
|
|
|
| | tak na mojej 6600 mi islo cod4 plynulejsie ako crysis a to som mal low/medium 1024x768 (niektore nastavenia mi na low neslo dat ale islo mi to plynule).. a crysis mi ide na 800x600 vsetko low sice vonku a aj v bojoch vonku mi dalo priemerne asi 28fps ale teraz ked som vosiel ku tim mimozemstanom tak mi to totalne seka najme pri tych veciach co svietia na oranzovo sa sa rychlo tocia.. a ked pridu na mna mimozemstania tak sa to ani neda hrat... takze podla mna je cod4 lepsi pri low/med detailoch tam je to krajsie ako crysis a hlavne plynulejsie,, no ked pride na very high detaily na oboch hrach tak s prehladom vyhrava crysis..
| |
ty vole to pocasie je brutal....dufam ze tam daju potom aj medzi zbrane dazdnik aby som nezmokol ked budem videt ze sa blizi burka.....lol a uz vidim aku to bude mat vysoku narocnost...ale trochu mi pride dost velka kravina s tou regeneraciov...vid 3 minuty a tusim 26 sekund....a ta zbran sa mi nepaci mali tam radsej ukazat daco ine.. |
jj to video fakt parada.. a seit svet okolo bol zrychleny ved stromu nemozu narast konare za 3 minuty.. |
lol to je jasne ze to bolo zrychlene.... ale ked uz to robia realne tak strom sa zregeneruje tak o par tyzdnou mesiaocv rokov
|
|
Ut 4.12.2007, 00:25 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
kein tie budovy interiery aj tiene vyzeraju omnoho omnoho omnoho lepsie na very high na tom screene ti ale tie budovy vyzeraju hrozne to mas pravdu ale vskutocnosti tak nevyzeraju. tebe to vyzera asi ako farcry
mam stale len tento screen plnu ja nemam totiz ale
http://img517.imageshack.us/img517/9463/crysisveryhighxp1600ef8.jpg
toto je stale dx9 co je na tom screene a myslim si ze to vyzera lepsie ako cod4 no nie? aj auto tam je krajsie ako uteba
no a vzavere cod4 je celkom stary engine akurat prepracovany(sice dost dobre) bohvie kam by to snim dalej dotiahli zatial co s crysis sa to da urcite dalej dotiahnut kedze je to uplne novy engine. este pribudne kopa novych efektov atd. vazne tu hru nemozes porovnavat na medium detailoch kedze bola robena na very high to ze ju dnesne pc nezvladaju je uz iny problem
|
Ut 4.12.2007, 00:54 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
Ut 4.12.2007, 11:24 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
|
|
|
|
uz som budu tak testovat PC ze kto najviac ma FPS
Ut 4.12.2007, 14:38 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
Ut 4.12.2007, 14:41 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
zaujimave ze vsade na tiscali pisu ze physx netreba pritom tam je jasne napisane ze to neni realtime
|
Ut 4.12.2007, 15:20 |
|
|
LEAX
Divák
Založený: 01.12.2007 Príspevky: 97
|
|
|
|
Vies coKein .. pisal som velmi dlhy post teraz ale zmazal som ho a napisem len toto:
CoD4 nema lepsi engine ako Crysis .. nema zmysel viac pisat
|
|
Ut 4.12.2007, 15:54 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Hoši, nič v zlom, ale hádate sa o úplných pí***inách... hra sa má hrať preto, aby sme sa bavili a nie preto, aby sa hľadalo, čo je väčšiou grafickou orgiou... či ma mucha v hentej hre o tri polygony viacej... zahrajte si Quake 2... v tej dobe sa aspoň nefrflalo, že hento je menej krajšie, ale drtilo sa... možno aj preto sa aj dnes hodne hrá Doom 1 a 2... a prečo? Lebo je to prča... Zahrajte si dosackých červov... 3 - 4ria na jednej klavesnici a ja vás uisťujem, že sa pri tom zabavíte a nebudete hľadať, prečo nejaký bot nemá na nohaviciach fľaky od moču, pretože to nestihol, keď ste začali po ňom páliť...
Ut 4.12.2007, 17:06 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | Vies coKein .. pisal som velmi dlhy post teraz ale zmazal som ho a napisem len toto:
CoD4 nema lepsi engine ako Crysis .. nema zmysel viac pisat |
upravujes si to podle sebe...ja mluvim o grafice ne o enginu...takze se zamysli a reaguj na to co rikam a nevytahuj si stolice odnekad z WC...
Proc bych nemohl porovnavat graficky crysis a CoD??? nejsou to koneckoncu dve nejsledovanejsi hry co se grafiky tyce??? porovnavat to mohu ...a rikam ze crysis je odflaknute...viz screeny ..jasny dukaz..a i zpracovani aut...
|
|
Ut 4.12.2007, 17:17 |
|
|
|