Autor |
Správa |
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
jj... far cry s milými učenlivými opičkami... ach, keby nebolo tých šimpanzov, tak poviem že je to super hra. To už fakt musia všetci všade pchať kadejake zmutované hovadiny a emzakov? Keby FC bolo bez opic a Crysis v štýle cold war, tak by to bolo pre mňa omnoho lákavejšie.
Po 19.11.2007, 21:17 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
St 21.11.2007, 14:07 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
taky se vam zda taahle hra tak nudna??? a graficky mega oskliva??
viz screeny:
kdyz to srovnam s CoD4..ta knechapu co se kazdemu na crysis tak libi...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ne 2.12.2007, 23:28 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
|
|
|
|
cod4 je fakt krajsia na tych screenoch...
Ne 2.12.2007, 23:42 |
|
|
LEAX
Divák
Založený: 01.12.2007 Príspevky: 97
|
|
|
|
ze jedno z nich je prehypovane od EA
| | cod4 je fakt krajsia na tych screenoch... | ale tie screeny niesu na plnej grafike ..
|
|
Ne 2.12.2007, 23:49 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
Založený: 24.07.2006 Príspevky: 327
|
|
|
|
samozrejme ze je ta hra skaredsia ked to hra kein na voodoo2...
_________________ Bite my shiny metal ass |
|
Po 3.12.2007, 00:05 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | ze jedno z nich je prehypovane od EA
| | cod4 je fakt krajsia na tych screenoch... | ale tie screeny niesu na plnej grafike .. |
tyhle screeny jsou z meho PC CoD sem mel vse na normal...a crysis na stredni...stim ze jsem dal textury na nejvyssi svetelne a prostorove efekty taky na nejvyssi + modely na nejvyssi....a podivej se jak ty textury jsou i tak oproti CoD rozmazane...modely - napriklad to auto - hrozne, napriklad ty kola nejsou vubec vymodelovane zadalsi to auto vypada jak kdyby to byl papirovy model...vubec to nevypada jako kov a intriery v tech budovach jsou hrozne jen tak pripomenu naprikld grafiku starickeho Boillingpointu:
http://forum.needforspeed.sk/viewtopic.php?t=983&postdays=0&postorder=asc&start=0
nerikam ze je hezci ale rozhodne vice prirozenejsi...samozrejme rozliseni textur a modely jsou horsi ale stiny a přechody textur vypadaji lepe...ale taky je to hra stara pres dva roky...AHA?
Naposledy upravil Kein dňa Po 3.12.2007, 00:15, celkom upravené 1 krát |
|
Po 3.12.2007, 00:09 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
tak a teraz si daj obe hry na max detaily ako to len ide a porovnaj
|
Po 3.12.2007, 00:12 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | tak a teraz si daj obe hry na max detaily ako to len ide a porovnaj |
sorry ale na full porad vede s prehledem CoD...navic je i mene narocnejsi ano ma sice mensi mapy ale zase se tam deje vice akci...na mensim prostoru....treba nechapu proccu crysis nejde vypnout to aby se nehybala trava a kere urcite byto bylo pak omnoho mene narocnejsi...taky nechapu to proc kdyz mi crysis jede na full na 18fps pak kdyz strelim tak fps klesnou na 2-3fps...nechapu...tp je ten vystrel takova zatez na grafiky???
interier na full u crysis...neni tu ani stopa po nejakem stinovani nebo nedej boze stinu podivej se jak je zbran tmava jako ze je ve stinu ale v mistnosti zadny stin neni...dokonce ani pod zidli pod posteli atp textury jsou porad hnusne...venku to teda vypada o mnoho lepe...ale napriklad nektere mista jsou taktez absolutne bez stinu...
http://img509.imageshack.us/img509/4615/crysis2007120223235953ex8.jpg
|
|
Po 3.12.2007, 00:30 |
|
|
LEAX
Divák
|
|
|
|
Tvoje porovnavanie nieje objektivne Kein ..
Daj si aj vsetko na minimum v Crysis ale textury si daj na max a potom sa ozvi ... textury v Crysis su nadherne ..viem co hovorim
|
|
Po 3.12.2007, 00:39 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | Tvoje porovnavanie nieje objektivne Kein ..
Daj si aj vsetko na minimum v Crysis ale textury si daj na max a potom sa ozvi ... textury v Crysis su nadherne ..viem co hovorim |
cetl sis co jsem psal??? ty prvni screeny jsou s texturama na full...
|
|
Po 3.12.2007, 00:40 |
|
|
LEAX
Divák
|
|
|
|
| | | | Tvoje porovnavanie nieje objektivne Kein ..
Daj si aj vsetko na minimum v Crysis ale textury si daj na max a potom sa ozvi ... textury v Crysis su nadherne ..viem co hovorim |
cetl sis co jsem psal??? ty prvni screeny jsou s texturama na full... |
tak prepac ale nic to nemeni na tom ze Crytek je brutalny engine .. pozri si toto : http://www.youtube.com/watch?v=oaQ256lZ0ew
Nehovorim ze CoD4 ma zly engine ale oponujem ti v tom ze tvrdis ze crysis nema vynimocny engine
|
|
Po 3.12.2007, 00:53 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
| | | | tak a teraz si daj obe hry na max detaily ako to len ide a porovnaj |
sorry ale na full porad vede s prehledem CoD...navic je i mene narocnejsi ano ma sice mensi mapy ale zase se tam deje vice akci...na mensim prostoru....treba nechapu proccu crysis nejde vypnout to aby se nehybala trava a kere urcite byto bylo pak omnoho mene narocnejsi...taky nechapu to proc kdyz mi crysis jede na full na 18fps pak kdyz strelim tak fps klesnou na 2-3fps...nechapu...tp je ten vystrel takova zatez na grafiky???
interier na full u crysis...neni tu ani stopa po nejakem stinovani nebo nedej boze stinu podivej se jak je zbran tmava jako ze je ve stinu ale v mistnosti zadny stin neni...dokonce ani pod zidli pod posteli atp textury jsou porad hnusne...venku to teda vypada o mnoho lepe...ale napriklad nektere mista jsou taktez absolutne bez stinu...
http://img509.imageshack.us/img509/4615/crysis2007120223235953ex8.jpg
|
sorry ale stale nemas na max detailoch ten crysis mas tam sice high ale este je tam very high a az vtedy sa zacina grafika na high je to dost slabe. na very high to uz je mrte.
a taktiez si uvedom ze tvoja grafika nemusi podporovat vsetky graficke funkcie ktore crysis ponuka.
jo inac cod4 je pravda ze je velmi dobry engine velmi dobre optimalizovany a je dost pekny ale crysis na very high... to je proste krute
|
Po 3.12.2007, 01:17 |
|
|
LEAX
Divák
|
|
|
|
A taktiez si zober ze ake velke lokacie spracuvava CoD4 a ake Crysis ...
|
|
Po 3.12.2007, 01:26 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
Kein ale zase ked sa nepozeras na HW narocnost tak stale je crysis (imho) graficky lepsi ako CoD4, sice som nemal moznost hrat obe a sudim len zo screenov a z prezentaciek na invexe
Po 3.12.2007, 01:31 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
Po 3.12.2007, 03:39 |
|
|
Seit
Divák
Založený: 26.11.2007 Príspevky: 37 Bydlisko: Petrzalka (Smallville)
|
|
|
|
ty vole to pocasie je brutal....dufam ze tam daju potom aj medzi zbrane dazdnik aby som nezmokol ked budem videt ze sa blizi burka.....lol a uz vidim aku to bude mat vysoku narocnost...ale trochu mi pride dost velka kravina s tou regeneraciov...vid 3 minuty a tusim 26 sekund....a ta zbran sa mi nepaci mali tam radsej ukazat daco ine..
|
|
Po 3.12.2007, 13:06 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
tak na mojej 6600 mi islo cod4 plynulejsie ako crysis a to som mal low/medium 1024x768 (niektore nastavenia mi na low neslo dat ale islo mi to plynule).. a crysis mi ide na 800x600 vsetko low sice vonku a aj v bojoch vonku mi dalo priemerne asi 28fps ale teraz ked som vosiel ku tim mimozemstanom tak mi to totalne seka najme pri tych veciach co svietia na oranzovo sa sa rychlo tocia.. a ked pridu na mna mimozemstania tak sa to ani neda hrat... takze podla mna je cod4 lepsi pri low/med detailoch tam je to krajsie ako crysis a hlavne plynulejsie,, no ked pride na very high detaily na oboch hrach tak s prehladom vyhrava crysis..
| |
ty vole to pocasie je brutal....dufam ze tam daju potom aj medzi zbrane dazdnik aby som nezmokol ked budem videt ze sa blizi burka.....lol a uz vidim aku to bude mat vysoku narocnost...ale trochu mi pride dost velka kravina s tou regeneraciov...vid 3 minuty a tusim 26 sekund....a ta zbran sa mi nepaci mali tam radsej ukazat daco ine.. |
jj to video fakt parada.. a seit svet okolo bol zrychleny ved stromu nemozu narast konare za 3 minuty..
Po 3.12.2007, 13:35 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
| | ...kdyz mi crysis jede na full na 18fps pak kdyz strelim tak fps klesnou na 2-3fps...nechapu...tp je ten vystrel takova zatez na grafiky??? |
Toto inak robil aj Far Cry...
Hento čo si fotil, je z Crysis dema, nie? Podľa mňa v hre sú neporovnatelne krajšie miesta ako prvý level. Stačí si spustiť koniec druhého levelu (vodopády)... A nakoniec ako porovnávať niečo, čo sa odohráva v úplne inom prostredi? Crysis je predsa tropický ostrov s exotickými farbami... a hento je skôr šedivejšie... To môže skresľovať subjektívny vnem.
Po 3.12.2007, 17:21 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
EA robí hnusné hry
Po 3.12.2007, 17:21 |