Autor |
Správa |
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | cheater |
si ty...ja jsem vyjmecne necitoval ale bylo to mega snadne ta hra...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ne 2.12.2007, 03:45 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
ja som tu asi jediny divny, ale toto CoD ma moc nebavilo, asi preto ze som hral vsetky predosle...akoze atmosfera super aj grafika aj setko...ale furt je to ten nudny skript a stereotyp, neviem, mna to nejak nechytilo
Ne 2.12.2007, 13:28 |
|
|
LEAX
Divák
Založený: 01.12.2007 Príspevky: 97
|
|
|
|
| | ja som tu asi jediny divny, ale toto CoD ma moc nebavilo, asi preto ze som hral vsetky predosle...akoze atmosfera super aj grafika aj setko...ale furt je to ten nudny skript a stereotyp, neviem, mna to nejak nechytilo |
PREBOHA ako mozu byt skripty v CoD nudne ? Ved to su majstri naskriptovanych situacii.
|
|
Ne 2.12.2007, 14:04 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
| | PREBOHA ako mozu byt skripty v CoD nudne ? Ved to su majstri naskriptovanych situacii. |
preboha, jak muzes takovy hype prohlaseni reprodukovat recenzenta? kdyz kein napise, ze je buh tak to taky zacnes hlasat jako svatou pravdu ? Skript je to jediny, co serii CoD skodi, protoze ja na spousteni a ukoncovnai scriptu nic uchvatnyho pro hratelnost nevidim. porad stejne situace, taktika ala zajic, nekam dobehnout, klickovat, hlavne neumrit, nekam zalezt a najednou je postup zajisten.
preferuji jakous takous AI (treba ve STALKERovi, byla hodne dobra). Scripty jsou jen pomocnou berlickou, ktera zjednodusuje pripravu singleplayeru. znovuhratelnost to prilis nepodporuje. bohuzel ... ale aby jsi se nemylil, ja mam cod rad a hral jsem vsechny dily, ale tohle mne na te serii vadi dlouhodobe a uz kolikrat jsem treba CoD2 prave kvuli opakovani toho sameho nastvane vypnul .
Ne 2.12.2007, 14:17 |
|
|
LEAX
Divák
Založený: 01.12.2007 Príspevky: 97
|
|
|
|
| | | | PREBOHA ako mozu byt skripty v CoD nudne ? Ved to su majstri naskriptovanych situacii. |
preboha, jak muzes takovy hype prohlaseni reprodukovat recenzenta? kdyz kein napise, ze je buh tak to taky zacnes hlasat jako svatou pravdu ? Skript je to jediny, co serii CoD skodi, protoze ja na spousteni a ukoncovnai scriptu nic uchvatnyho pro hratelnost nevidim. porad stejne situace, taktika ala zajic, nekam dobehnout, klickovat, hlavne neumrit, nekam zalezt a najednou je postup zajisten.
preferuji jakous takous AI (treba ve STALKERovi, byla hodne dobra). Scripty jsou jen pomocnou berlickou, ktera zjednodusuje pripravu singleplayeru. znovuhratelnost to prilis nepodporuje. bohuzel ... ale aby jsi se nemylil, ja mam cod rad a hral jsem vsechny dily, ale tohle mne na te serii vadi dlouhodobe a uz kolikrat jsem treba CoD2 prave kvuli opakovani toho sameho nastvane vypnul . |
Sorac ale trosku si sa sekol pretoze nikoho som tu nikoho neopakoval ci citoval pretoze ani som ziadnu recenziu na CoD necital .. a ani neviem kto je Kein
Kazdy ma svoj nazor. Skripty su vynikajuca vec a su to oni ktore robia z CoD ten super zazitok a atmosferu. Mas pravdu ze AI je dolezita nic proti tomu nehovorim ale AI ti nedoda tu super atmosferu ako skripty .. Popravde som hral kazdu zo serie CoD viackrat a nikdy ma tie skripty nenudili pretoze su podla mna vynikajuce nuz ale ako hovorim tot moj nazor.
|
|
Ne 2.12.2007, 14:35 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | ...porad stejne situace, taktika ala zajic, nekam dobehnout, klickovat, hlavne neumrit, nekam zalezt a najednou je postup zajisten....
|
NA druhe strane co teda cekas od FPS kde jsi vojak???? kazdy ceka presne toto a na hre zalezi jak je to v ni zpracovane a ja myslim ze to bylo udelane skvele...proste jsi obycejny vojak...nedelas nic navic...neresis nejake podelane rebusy atd..jako napriklad v halflife... a to se mi na te hre libi...tvurci se nesnazi neco menit nebo pridat bylo by to v boji nesmyslne... jen zmeni prostredi a dobu...a tim padem zustane atmosfera boje na tak vysoke urovni jako byla u kazdeho dilu CoD...
Jinak co se tyka AI ve STALKEROVI tak to stebou nesouhlasim me se zdala naopak AI ve stalkerovi dost tupa...v cod 4 je Ai dle meho urcite lepsi....
Jedine co mne mrzi je to ze je to tak strasne kratke...a na mapach nejdou pouzivat vozidla...
|
|
Ne 2.12.2007, 15:08 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
jo ty nevis kdo je kein, jo ? no prece BUH
co jsi cetl nebo ne vis jen ty sam. ja proste tvrdim, ze tvoje nepravdive pojmenovani odpovida vytykanemu prave v jedne z recenzi a temer doslova. a pokud tebe bavi predem vedet co se bude dit pak mame trochu rozdilne predstavy o zabave. tesim se na necekane a prekvapeni.
Objektivne posouzeno a za tim si stojim, serie CoD je skvela svoji hratelnosti, ale skripty ji srazi pouze na uroven predpokladatelne strilecky, kterou si zahrajete jednou, dvakrat, trikrat, ale i tak je to zabava na 3 dny ... CoD sklizi sve uspechy diky MP, kde predvidatelne skripty nahradili "nepredvidatelni" lide ... i kdyz, mozna jsi jednim z tech predvidatelnych .
P.S. skripty jsou lepis v serii HL, takze v tomto CoD prventstvi nema.
stupidita spolubojivniku nebo souperu mne opravdu vadi prilis nez abych to jen tak presel .
Edit:
CoD4 zadnou AI nema!!!!
Stalker mel uz zakladni Alife system dobry, po upravach skvely ...
jinak ja neshazuji atmosferu a skvely pocit po prvnim dohrani, ale repetivnost situaci pri hrani naslednem a v pripade SP prilis kratkou kampan, i kdyz delsi nez MoH:A ... Skripty nejsou spravny smer doufam, ze nebude prilis mnoho nasledovniku .
Edit2: nechme prazdne debat. LEAX si pro svoje tvrzeni nejdrive opatri nejaka fakta, prtoze nejake vykriky ze neco je a bude mne vazne nezajima.
Ne 2.12.2007, 15:18 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
tak samozrejme ze COD neni hra na delsi dobu...ale splnila to co se od ne cekalo a splnila to na vybornou...opravdu musim rici ze ackoli jsem odpurce FPS nebot to jsou bezduche strilecky tak COD meopravdu velice kvalitne pobavilo coz se treba o stalkerovi rici neda...Stalker byl hra ktera mela vypadat uplne jinak...slibovala rpg prvky....vozidla...vyvoj postavy...co se dostalo na trh...FPS s inventarem a s s nesmyslnym obchodovanim ktere ti k nicemu neni...ve he vlastne neni...mise jsou o jednom a to samem jdi tam zabij prines...porad dokola...navic slibovali ze pude ukoly vyresit vicero zpusoby...PRD..nic takoveho se nestalo... a to jsem se jeste nedostal k otmu jak je to seredne optimilizovane...Crysis mi jede lepe ...ikdyz to je taky voprdu hra...
|
|
Ne 2.12.2007, 21:03 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
co je skript?
Ne 2.12.2007, 22:42 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
jdes po ceste a najednou vedle tebe spadne tyrese..pak umres... das load a zase na tom samem miste spadne tyrese...ted uz ale vis co udela a zabijes ho ty...
Naposledy upravil Kein dňa Ne 2.12.2007, 22:45, celkom upravené 1 krát |
|
Ne 2.12.2007, 22:44 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
To je spinaci mechanismus, vše napgoramovano, třeba Kein je sam, a nic neděla. Jakmile přijde nějakej muž, ma erekci.
V CoD přejdeš neviditelnou čaru a vyběhnou zpoza stromu vojaci.
Když hraješ podruhy, stačí tam hodit granat a přejit čaru...
Ne 2.12.2007, 22:45 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | To je spinaci mechanismus, vše napgoramovano, třeba Kein je sam, a nic neděla. Jakmile přijde nějakej muž, ma erekci.
Když hraješ podruhy, stačí tam hodit granat a přejit čaru... |
ja to vysvetlil teda lip
|
|
Ne 2.12.2007, 22:45 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | To je spinaci mechanismus, vše napgoramovano, třeba Kein je sam, a nic neděla. Jakmile přijde nějakej muž, ma erekci.
Když hraješ podruhy, stačí tam hodit granat a přejit čaru... |
ROFL
Ne 2.12.2007, 22:53 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
Nesoutěžim, jsem prostě lepší ty
Ne 2.12.2007, 22:53 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
Po 3.12.2007, 09:00 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
aha už som to pochopil...
Po 3.12.2007, 16:43 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
| |
jdes po ceste a najednou vedle tebe spadne tyrese..pak umres... das load a zase na tom samem miste spadne tyrese...ted uz ale vis co udela a zabijes ho ty... |
ty msproste cool zmysel pre humor!!!
Nevytvori niekto server?
|
|
Po 3.12.2007, 18:40 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
no Keina si viem predstaviť ako zabávača v 7edem S R.O.
Po 3.12.2007, 18:49 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
OK, ALE CO TAKTO NFS.sk CO4DMW online????
|
|
Po 3.12.2007, 21:04 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|