Autor |
Správa |
rusty
Okruhový závodník
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
|
|
|
|
pre mna je juiced 1 najlepsie !!!!
Ne 18.11.2007, 13:17 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
Juiced smrdí
|
|
Ne 18.11.2007, 18:46 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
ja som sa pri juiced 1 dobre zabavil,mna to bavilo a asi preto lebo rok som sa na to tesil
|
|
Ne 18.11.2007, 18:58 |
|
|
White_Wolf
Divák
Založený: 03.11.2007 Príspevky: 47 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
ja sa an vas mozem vyjebat kokoti mne je jedno ci dostanem ban ale ste zaprdeny vyjebany kokoti!!!
Ne 18.11.2007, 20:01 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
omg tn kdo delal to demo je debil vytunil jsem si karu a ted ji nemuzu najit je to absolutne neprehledne a napicu to menu...a seka se tostejne ne li vice nez demo...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ne 18.11.2007, 20:17 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Hm tak sa do toho pustim...
V tomto momente viem, ze hrat karieru urcite nebudem, tuning aut robit budem ale pockam si na nejaky 100% save, naozaj kvoli tuningu nebudem hrat karieru ked ma to vobec nebavi.
Grafika...lepsie ako carbon ale zase umelina,vyzera to sice uz lepsie, ale celkovo hm zmiesane pocity... uplne to degeneruju dementne HW poziadavky, neviem co je na tom take ze si to pyta tolko zradla od grafiky. Okolie nic moc, auto az take detailne zas neni, hlavne svetla.
Ovladanie je velmi zvlastne hlavne ked sa clovek snazi zatocit auto sa sprava ako keby malo 100% hmotnosti naviac, hrala som to len na klavke ale skusim aj s volantom, uvidime.
Dost neprehladne riesenie kariery taktiez aj menu.
U zavodoch plno prkotin co treba robit. Hlavne pri dragoch gripy, zbytocnost hru toto neozivi urcite. Uz nevedia skratka co tam napchat.
S tou idelanou stopou si robia prdel??? No akoze snad v buducom diele uz mozu dat rovno autopilota, ktory bude za vas riadit samotne auto.
Soundtrack samotny je super, nemam k nemu vytku, vyber sa podaril, asi jedna z mala naozaj pozitivnych veci co na tej hre vidim .
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ne 18.11.2007, 20:41 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
...no o tých šípkach...tieto šípky sa vyskytujú aj v simulátoroch... ale aj v ProStreet sa dajú vypnúť... (áno ja ich mám vypnuté niesom až taký lamak čo hrá so šípkami ukázujúe kedy mám brzdiť )
Ne 18.11.2007, 20:49 |
|
|
jhony
Okruhový závodník
Založený: 27.10.2007 Príspevky: 1058 Bydlisko: Long island street 366559 NY
|
|
|
|
nj HW poziadvky su kamen urazu
Ne 18.11.2007, 20:50 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
no NFS ProStreet je najlepšie NFS, no aké hry sú teraz je to taskmer podpriemer... napr. NFS U2 bola podľa mňa v dobe svojho vzniku (2004) najlepšiou hrou vôbec s odmyslením GTA San Andreas jeraz je hier s prekrásnou grafikou a takmer reálnosťou neúrekom...
Ne 18.11.2007, 20:53 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
| | ...no o tých šípkach...tieto šípky sa vyskytujú aj v simulátoroch... ale aj v ProStreet sa dajú vypnúť... (áno ja ich mám vypnuté niesom až taký lamak čo hrá so šípkami ukázujúe kedy mám brzdiť ) |
Tak v simulatoroch je to straaasne vynimocne, to musi byt fakt neco spešl.
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ne 18.11.2007, 20:58 |
|
|
icmanik
Divák
Založený: 15.11.2007 Príspevky: 4
|
|
|
|
| | omg tn kdo delal to demo je debil vytunil jsem si karu a ted ji nemuzu najit je to absolutne neprehledne a napicu to menu...a seka se tostejne ne li vice nez demo... |
ne len to debilne menu ale mne to dojebuje normalne repraky zacne doslova prdiet zvuk je to picovina skoda 8GB zabrate na disku
|
|
Po 19.11.2007, 01:21 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
|
|
|
|
| | | | ...no o tých šípkach...tieto šípky sa vyskytujú aj v simulátoroch... ale aj v ProStreet sa dajú vypnúť... (áno ja ich mám vypnuté niesom až taký lamak čo hrá so šípkami ukázujúe kedy mám brzdiť ) |
Tak v simulatoroch je to straaasne vynimocne, to musi byt fakt neco spešl. | ty kokso skoro ziadny simulator co som hral tie sipky vobec niesu M1nG
|
|
Po 19.11.2007, 13:06 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
Založený: 20.04.2007 Príspevky: 297 Bydlisko: Prešov,Sídlisko 3
|
|
|
|
| | Hm tak sa do toho pustim...
V tomto momente viem, ze hrat karieru urcite nebudem, tuning aut robit budem ale pockam si na nejaky 100% save, naozaj kvoli tuningu nebudem hrat karieru ked ma to vobec nebavi.
Grafika...lepsie ako carbon ale zase umelina,vyzera to sice uz lepsie, ale celkovo hm zmiesane pocity... uplne to degeneruju dementne HW poziadavky, neviem co je na tom take ze si to pyta tolko zradla od grafiky. Okolie nic moc, auto az take detailne zas neni, hlavne svetla.
Ovladanie je velmi zvlastne hlavne ked sa clovek snazi zatocit auto sa sprava ako keby malo 100% hmotnosti naviac, hrala som to len na klavke ale skusim aj s volantom, uvidime.
U zavodoch plno prkotin co treba robit. Hlavne pri dragoch gripy, zbytocnost hru toto neozivi urcite. Uz nevedia skratka co tam napchat.
S tou idelanou stopou si robia prdel??? No akoze snad v buducom diele uz mozu dat rovno autopilota, ktory bude za vas riadit samotne auto.
Soundtrack samotny je super, nemam k nemu vytku, vyber sa podaril, asi jedna z mala naozaj pozitivnych veci co na tej hre vidim . |
Ved uz pomaly dali toho autopilota----brzdi za teba ,pomahati zatacat a o tej idealnej stope ani nehovorim. Tu hru robili pre 5-9 dementov ktory nevedia co je to pretacavost,pritlak,atd. Soundtrak je fakt super a HW mi nevadia lebo aj tak mam PS.
_________________ Project Torque
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". |
|
Po 19.11.2007, 14:55 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
Založený: 20.04.2007 Príspevky: 297 Bydlisko: Prešov,Sídlisko 3
|
|
|
|
| | Hm tak sa do toho pustim...
Soundtrack samotny je super, nemam k nemu vytku, vyber sa podaril, asi jedna z mala naozaj pozitivnych veci co na tej hre vidim . |
Ved uz pomaly dali toho autopilota----brzdi za teba ,pomahati zatacat a o tej idealnej stope ani nehovorim. Tu hru robili pre 5-9 dementov ktory nevedia co je to pretacavost,pritlak,atd. Soundtrak je fakt dobry a HW mi nevadia lebo aj tak mam PS.
_________________ Project Torque
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore".
Naposledy upravil Michael dňa Po 19.11.2007, 15:56, celkom upravené 2 krát |
|
Po 19.11.2007, 14:55 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
mne sa soundtrack vobec nepaci
Po 19.11.2007, 15:20 |
|
|
White_Wolf
Divák
|
|
|
|
LOL ma neserte
Naposledy upravil White_Wolf dňa Pi 23.11.2007, 20:44, celkom upravené 1 krát |
|
Po 19.11.2007, 16:04 |
|
|
White_Wolf
Divák
|
|
|
|
ale mam aj otazecku preco mi nejde preradovat v GRAGU
Po 19.11.2007, 16:04 |
|
|
White_Wolf
Divák
|
|
|
|
oprava: DRAGU
Po 19.11.2007, 16:05 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
|
|
|
|
| | ste kokoti mne to neseka lebo mam VISTU vsetko som dokupil najlepsie pred tyzdnom takze ste v pixi | daj si XP a pojde ti este lepsie
|
|
Po 19.11.2007, 16:05 |
|
|
White_Wolf
Divák
|
|
mne nehovor o grafike mne neseka |
|