Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
DRIFT !
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
DRIFT !
Autor Správa
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
bavorak Napísal:
NitrO Napísal:
to tam treba ist s litrom a zajazdis si hodinu, na 6 minut je to o nicom Mr. Green

viesco hodinu neviem ci by si vydrzal jazdit na tom...nehovorim ze ne...aby som ta nepodcenil ale mne po prvych 6 minutach hrozne boleli ruky....dlane a tak tam som mal krce....ale potom uz ne....treba si na to asi zvyknut Smile

maťo 69 mohol by si mi presne popisat kde to je? mozno by som zasiel....to vyzera lakavo....a je to vnutri ci vonku? je to dobra draha? aspon tak pol kilometra ked uz nie viac?

Boli sme blbnut na jednom parkovisku za BA a sme tam stretli dvoch co tam mali RC modely, jeden tak za 10k, a mali tam aj drift special Xanavi 350Z, potom normalne s ktorymi sa tam nahanali, neskutocna sranda to pozorovat, tak sme sa ich popytali par infa o tom a dokonca nam dovolili si na xanavi zajazdit, no ja som to nebrala radsej do ruky Mr. Green

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
So 10.11.2007, 09:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

350Z Napísal:
bavorak Napísal:
NitrO Napísal:
to tam treba ist s litrom a zajazdis si hodinu, na 6 minut je to o nicom Mr. Green

viesco hodinu neviem ci by si vydrzal jazdit na tom...nehovorim ze ne...aby som ta nepodcenil ale mne po prvych 6 minutach hrozne boleli ruky....dlane a tak tam som mal krce....ale potom uz ne....treba si na to asi zvyknut Smile

maťo 69 mohol by si mi presne popisat kde to je? mozno by som zasiel....to vyzera lakavo....a je to vnutri ci vonku? je to dobra draha? aspon tak pol kilometra ked uz nie viac?

Boli sme blbnut na jednom parkovisku za BA a sme tam stretli dvoch co tam mali RC modely, jeden tak za 10k, a mali tam aj drift special Xanavi 350Z, potom normalne s ktorymi sa tam nahanali, neskutocna sranda to pozorovat, tak sme sa ich popytali par infa o tom a dokonca nam dovolili si na xanavi zajazdit, no ja som to nebrala radsej do ruky Mr. Green

sak sa priznaj ze tebe to ani pozicat nechceli Mr. Green inak ja som to tiez videl napr aj u nas v ZA pri carefoure sa dalo jazdit tam bola nejaka akcia tychto RC, aj na tuning zrazoch ale tam neviem ci sa da volne jazdit... a na autosalonoch mala skodovka tieto modely...zadarmo sa dalo zajazdit....ale nejako som sa k tomu nedostal lebo same deti tam furt boli...
inak este neviem preco si ma citovala lebo ja mam taky pocit ze som hovoril o motokarach aj ked to uz bolo velmi davno hento Smile

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 10.11.2007, 22:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

Ja bych jen dodal dvě věci:
RC drift je nic moc, neni tam kouř Velmi štastný
A Xanavi Nissan neni drift auto, ale auto z JGTC Velmi štastný

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
So 10.11.2007, 22:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Hej, v GT4 bolo, inak bavorak on to dovolil pozicat si zajazdit kazdemu z nas, ale ja radsej zbytocne nepokusam Smile .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
So 10.11.2007, 23:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

maju tie veci silne plechy ? Smile

So 10.11.2007, 23:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

350Z Napísal:
Hej, v GT4 bolo, inak bavorak on to dovolil pozicat si zajazdit kazdemu z nas, ale ja radsej zbytocne nepokusam Smile .

hej sak srandu si robim
madish: ja kym som to nevidel tak sa mi ani nezdalo ze by sa dalo na tom driftovat nejako aby to vyzeralo ako drift...no ked som to videl tak si vravim ze ..okey....drifty to su ale len tak na rovnej ploche robit drifty nic moc....i ked aj to treba vediet ale chcelo by to postavit si aspon neco...a okrem toho sa mi zda ze tie auta chodia prilis rychlo....i ked rychlost sa da tiez nastavit ale podla mna je dost na hovno ze ti to ide 60kmh to auto....

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 10.11.2007, 23:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jhony
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 27.10.2007

bavorak Napísal:
350Z Napísal:

hej sak srandu si robim
madish: ja kym som to nevidel tak sa mi ani nezdalo ze by sa dalo na tom driftovat nejako aby to vyzeralo ako drift...no ked som to videl tak si vravim ze ..okey....drifty to su ale len tak na rovnej ploche robit drifty nic moc....i ked aj to treba vediet ale chcelo by to postavit si aspon neco...a okrem toho sa mi zda ze tie auta chodia prilis rychlo....i ked rychlost sa da tiez nastavit ale podla mna je dost na hovno ze ti to ide 60kmh to auto....

No su aj RC ktore idu 120KM/h a akceleraciu maju iez slusnu...su na to aj majstrovstva sveta Idea

So 10.11.2007, 23:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

rusty Napísal:
maju tie veci silne plechy ? Smile

šistý plast Wink
Ne 11.11.2007, 09:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Tak to je nanič.Ja som jazdil na motokárach a som s nimi spokojný,boli lacné,sú vykonné a je to zábava.Raz ked sme jazdili večer s kamošom,padal dážd to bolo fajné.V zákrutách sa šmýkalo ako v NFS:Underground 2.Mne najviac vyhovujú motokáry ale mám jednu RC 350Z na drift ale nemá skoro žiadny výkon.Proste Tesco je Tesco Mr. Green
Ne 11.11.2007, 14:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

[quote="jhony"]
bavorak Napísal:
350Z Napísal:

hej sak srandu si robim

No su aj RC ktore idu 120KM/h a akceleraciu maju iez slusnu...su na to aj majstrovstva sveta Idea

hej viem ze su aj take rychle a fakt ma to sokovalo ze to tak rychlo chodi ale je to vobec vyuzitelne taka rychlost? povedal by som ze ne...videl som videa z tych majstrovstiev...je to sialene ako im to ide jak tam chodia vyzera to vlastne ako normalny zavod skutocnych aut ale zrychleny...popravde sa mi to az tak teda nepaci lebo je to take nejake ze to clovek pomaly ani nestiha sledovat...no zas klobuk dole pred tymi co to riadia...fakt skill

Ne 11.11.2007, 14:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jhony
Okruhový závodník
Okruhový závodník

jhony Napísal:
bavorak Napísal:
350Z Napísal:

hej sak srandu si robim

hej viem ze su aj take rychle a fakt ma to sokovalo ze to tak rychlo chodi ale je to vobec vyuzitelne taka rychlost? povedal by som ze ne...videl som videa z tych majstrovstiev...je to sialene ako im to ide jak tam chodia vyzera to vlastne ako normalny zavod skutocnych aut ale zrychleny...popravde sa mi to az tak teda nepaci lebo je to take nejake ze to clovek pomaly ani nestiha sledovat...no zas klobuk dole pred tymi co to riadia...fakt skill

no sak ked sa tomu venuju polovicu zivota Cool

Ne 11.11.2007, 17:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

neviem ci som to tu daval,BMW Drift E30
http://www.youtube.com/watch?v=M0zAFoklUr0&feature=related
Pi 30.11.2007, 16:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

nice!

Pi 30.11.2007, 17:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
jhony
Okruhový závodník
Okruhový závodník

no najme v tom lesiku Laughing

So 8.12.2007, 13:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

http://www.youtube.com/watch?v=oOTijDedNpA&feature=related omg netoľko som sa nasmial... laugh japonskí komentátori 4ever

Po 10.12.2007, 19:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad škoda tý áut sakra ale komentáre boli fakt podarené aaaaaaaaaaaaaaaa uaaaaaaaaaaaaaa aaawwwwwwwwwwwwwuaaaaaaah Mr. Green
Ut 11.12.2007, 14:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

to so po domacky vyrobene Velmi štastný
Ut 11.12.2007, 14:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

240sx? 180sx? ale shitne disky ma!

Ut 11.12.2007, 20:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

rusty Napísal:

Mas divny vkus, vsetko co neni F&F/NFS tuzing je pre teba shit Rolling Eyes skoda reci

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 11.12.2007, 20:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Maťo69 Napísal:
rusty Napísal:

Mas divny vkus, vsetko co neni F&F/NFS tuzing je pre teba shit Rolling Eyes skoda reci

na puklice sa mi nechce pozerat Mr. Green

Ut 11.12.2007, 22:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
Strana 5 z 8
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď