Autor |
Správa |
VeVe_350Z
VIP member

Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
 |
|
|
|
 |  |  |  | to tam treba ist s litrom a zajazdis si hodinu, na 6 minut je to o nicom  |
viesco hodinu neviem ci by si vydrzal jazdit na tom...nehovorim ze ne...aby som ta nepodcenil ale mne po prvych 6 minutach hrozne boleli ruky....dlane a tak tam som mal krce....ale potom uz ne....treba si na to asi zvyknut
maťo 69 mohol by si mi presne popisat kde to je? mozno by som zasiel....to vyzera lakavo....a je to vnutri ci vonku? je to dobra draha? aspon tak pol kilometra ked uz nie viac? |
Boli sme blbnut na jednom parkovisku za BA a sme tam stretli dvoch co tam mali RC modely, jeden tak za 10k, a mali tam aj drift special Xanavi 350Z, potom normalne s ktorymi sa tam nahanali, neskutocna sranda to pozorovat, tak sme sa ich popytali par infa o tom a dokonca nam dovolili si na xanavi zajazdit, no ja som to nebrala radsej do ruky 

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
So 10.11.2007, 09:29 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
 |
|
|
|
 |  |  |  |  |  | to tam treba ist s litrom a zajazdis si hodinu, na 6 minut je to o nicom  |
viesco hodinu neviem ci by si vydrzal jazdit na tom...nehovorim ze ne...aby som ta nepodcenil ale mne po prvych 6 minutach hrozne boleli ruky....dlane a tak tam som mal krce....ale potom uz ne....treba si na to asi zvyknut
maťo 69 mohol by si mi presne popisat kde to je? mozno by som zasiel....to vyzera lakavo....a je to vnutri ci vonku? je to dobra draha? aspon tak pol kilometra ked uz nie viac? |
Boli sme blbnut na jednom parkovisku za BA a sme tam stretli dvoch co tam mali RC modely, jeden tak za 10k, a mali tam aj drift special Xanavi 350Z, potom normalne s ktorymi sa tam nahanali, neskutocna sranda to pozorovat, tak sme sa ich popytali par infa o tom a dokonca nam dovolili si na xanavi zajazdit, no ja som to nebrala radsej do ruky  |
sak sa priznaj ze tebe to ani pozicat nechceli inak ja som to tiez videl napr aj u nas v ZA pri carefoure sa dalo jazdit tam bola nejaka akcia tychto RC, aj na tuning zrazoch ale tam neviem ci sa da volne jazdit... a na autosalonoch mala skodovka tieto modely...zadarmo sa dalo zajazdit....ale nejako som sa k tomu nedostal lebo same deti tam furt boli...
inak este neviem preco si ma citovala lebo ja mam taky pocit ze som hovoril o motokarach aj ked to uz bolo velmi davno hento 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 10.11.2007, 22:11 |
|
 |
Madish
VIP member

Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
 |
|
|
|
Ja bych jen dodal dvě věci:
RC drift je nic moc, neni tam kouř
A Xanavi Nissan neni drift auto, ale auto z JGTC 
So 10.11.2007, 22:37 |
 |
 |
VeVe_350Z
VIP member

Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
 |
|
|
|
Hej, v GT4 bolo, inak bavorak on to dovolil pozicat si zajazdit kazdemu z nas, ale ja radsej zbytocne nepokusam .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
So 10.11.2007, 23:14 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
maju tie veci silne plechy ? 
So 10.11.2007, 23:17 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | Hej, v GT4 bolo, inak bavorak on to dovolil pozicat si zajazdit kazdemu z nas, ale ja radsej zbytocne nepokusam . |
hej sak srandu si robim
madish: ja kym som to nevidel tak sa mi ani nezdalo ze by sa dalo na tom driftovat nejako aby to vyzeralo ako drift...no ked som to videl tak si vravim ze ..okey....drifty to su ale len tak na rovnej ploche robit drifty nic moc....i ked aj to treba vediet ale chcelo by to postavit si aspon neco...a okrem toho sa mi zda ze tie auta chodia prilis rychlo....i ked rychlost sa da tiez nastavit ale podla mna je dost na hovno ze ti to ide 60kmh to auto....
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 10.11.2007, 23:23 |
|
 |
jhony
Okruhový závodník

Založený: 27.10.2007 Príspevky: 1058 Bydlisko: Long island street 366559 NY
 |
|
|
|
 |  |  |  | Hej, v GT4 bolo, inak bavorak on to dovolil pozicat si zajazdit kazdemu z nas, ale ja radsej zbytocne nepokusam . |
hej sak srandu si robim
madish: ja kym som to nevidel tak sa mi ani nezdalo ze by sa dalo na tom driftovat nejako aby to vyzeralo ako drift...no ked som to videl tak si vravim ze ..okey....drifty to su ale len tak na rovnej ploche robit drifty nic moc....i ked aj to treba vediet ale chcelo by to postavit si aspon neco...a okrem toho sa mi zda ze tie auta chodia prilis rychlo....i ked rychlost sa da tiez nastavit ale podla mna je dost na hovno ze ti to ide 60kmh to auto.... |
No su aj RC ktore idu 120KM/h a akceleraciu maju iez slusnu...su na to aj majstrovstva sveta
So 10.11.2007, 23:32 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
 |
|
|
|
 |  | maju tie veci silne plechy ?  |
šistý plast 
|
|
Ne 11.11.2007, 09:12 |
|
 |
Darkness
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
 |
|
|
|
Tak to je nanič.Ja som jazdil na motokárach a som s nimi spokojný,boli lacné,sú vykonné a je to zábava.Raz ked sme jazdili večer s kamošom,padal dážd to bolo fajné.V zákrutách sa šmýkalo ako v NFS:Underground 2.Mne najviac vyhovujú motokáry ale mám jednu RC 350Z na drift ale nemá skoro žiadny výkon.Proste Tesco je Tesco 
|
|
Ne 11.11.2007, 14:54 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
[quote="jhony"]  |  |  |  | Hej, v GT4 bolo, inak bavorak on to dovolil pozicat si zajazdit kazdemu z nas, ale ja radsej zbytocne nepokusam . |
hej sak srandu si robim
madish: ja kym som to nevidel tak sa mi ani nezdalo ze by sa dalo na tom driftovat nejako aby to vyzeralo ako drift...no ked som to videl tak si vravim ze ..okey....drifty to su ale len tak na rovnej ploche robit drifty nic moc....i ked aj to treba vediet ale chcelo by to postavit si aspon neco...a okrem toho sa mi zda ze tie auta chodia prilis rychlo....i ked rychlost sa da tiez nastavit ale podla mna je dost na hovno ze ti to ide 60kmh to auto.... |
No su aj RC ktore idu 120KM/h a akceleraciu maju iez slusnu...su na to aj majstrovstva sveta
hej viem ze su aj take rychle a fakt ma to sokovalo ze to tak rychlo chodi ale je to vobec vyuzitelne taka rychlost? povedal by som ze ne...videl som videa z tych majstrovstiev...je to sialene ako im to ide jak tam chodia vyzera to vlastne ako normalny zavod skutocnych aut ale zrychleny...popravde sa mi to az tak teda nepaci lebo je to take nejake ze to clovek pomaly ani nestiha sledovat...no zas klobuk dole pred tymi co to riadia...fakt skill
|
Ne 11.11.2007, 14:55 |
|
 |
jhony
Okruhový závodník

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | Hej, v GT4 bolo, inak bavorak on to dovolil pozicat si zajazdit kazdemu z nas, ale ja radsej zbytocne nepokusam . |
hej sak srandu si robim
hej viem ze su aj take rychle a fakt ma to sokovalo ze to tak rychlo chodi ale je to vobec vyuzitelne taka rychlost? povedal by som ze ne...videl som videa z tych majstrovstiev...je to sialene ako im to ide jak tam chodia vyzera to vlastne ako normalny zavod skutocnych aut ale zrychleny...popravde sa mi to az tak teda nepaci lebo je to take nejake ze to clovek pomaly ani nestiha sledovat...no zas klobuk dole pred tymi co to riadia...fakt skill |
no sak ked sa tomu venuju polovicu zivota
Ne 11.11.2007, 17:49 |
|
 |
TWOQAN
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
 |
|
|
Pi 30.11.2007, 16:17 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

|
|
|
Pi 30.11.2007, 17:45 |
 |
 |
jhony
Okruhový závodník

|
|
|
|
no najme v tom lesiku 
So 8.12.2007, 13:53 |
|
 |
R1zeK
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
 |
|
|
Po 10.12.2007, 19:50 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
 |
|
|
|
škoda tý áut sakra ale komentáre boli fakt podarené aaaaaaaaaaaaaaaa uaaaaaaaaaaaaaa aaawwwwwwwwwwwwwuaaaaaaah 
|
|
Ut 11.12.2007, 14:55 |
|
 |
TWOQAN
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
 |
|
|
|
to so po domacky vyrobene 
|
|
Ut 11.12.2007, 14:58 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

|
|
|
|
240sx? 180sx? ale shitne disky ma!
Ut 11.12.2007, 20:17 |
 |
 |
Maťo69
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
 |
|
|
|
 |  | 240sx? 180sx? ale shitne disky ma! |
Mas divny vkus, vsetko co neni F&F/NFS tuzing je pre teba shit skoda reci

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
Ut 11.12.2007, 20:28 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

|
|
|
|
 |  |  |  | 240sx? 180sx? ale shitne disky ma! |