Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Nove informacie o ProStreet
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 79, 80, 81  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Nove informacie o ProStreet
Autor Správa
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 18.05.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
TWOQAN Napísal:
Jojo Napísal:
Abel drz pi*u prosim ta, lebo vyzeras byt na dalsieho noveho spmera...a to ma vie sakra nastvat
on uz neni novy,on tu je dlho,len aby si bol v obraze lebo dlho si tu nebol Smile
no ved ale ma len 15 prispevkov...je tu max mesiac
St 31.10.2007, 10:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

Jojo Napísal:
TWOQAN Napísal:
Jojo Napísal:
Abel drz pi*u prosim ta, lebo vyzeras byt na dalsieho noveho spmera...a to ma vie sakra nastvat
on uz neni novy,on tu je dlho,len aby si bol v obraze lebo dlho si tu nebol Smile
no ved ale ma len 15 prispevkov...je tu max mesiac
13.07.2007 Wink
St 31.10.2007, 11:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Ábel
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 13.07.2007

dlho som tu nebol lebo som nemal cas, ale moj zivotopis tu rozobera nemusime ak tak v off-topic Mr. Green

St 31.10.2007, 14:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

new trailer http://www.gametrailers.com/player/27373.html
Pi 2.11.2007, 11:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

Super!!!!!Nemalo to chyby ked to preslo z realu do hry-prvych 20s mohli vystrihnut.

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
Pi 2.11.2007, 11:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

mne sa to celé páči nemý chyby ako sú stále pri sebe a ešte v tých dokoch to prostredie je super a som velmo potešený že v NFS PS budú docky....Laughing
Pi 2.11.2007, 11:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.08.2005

skvelý trailer Razz !! mne sa najviac pacilo to prostredie v tich dokoch a to evo Mr. Green Mr. Green
Pi 2.11.2007, 13:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

mne sa paci to ze tam bude konecne normalny drag ne jak v MW ze sa musis uhybat autam abo v U2 ze sa musis vyhynat vlakom ale pekna rovnaa cesta Smile
So 3.11.2007, 00:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
doso
Divák
Divák

Založený: 02.11.2007

R!$Q0 Napísal:
mne sa paci to ze tam bude konecne normalny drag ne jak v MW ze sa musis uhybat autam abo v U2 ze sa musis vyhynat vlakom ale pekna rovnaa cesta Smile

Nj tak doteraz to boli ilegalne zavody pri ktorych sa jazdilo akoze v klisickej mestskej doprave a teraz je to uz na uzavretych tratich cize je to super Smile (aj ked vacsia nuda ked vies ze ta tam nic necaka len rovna cesta) Smile

So 3.11.2007, 18:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

...tie dragy budú dosť zábavné... EA to zrobili tak, že pri dragu autá ako Nissan 350Z na zadné kolesá nedostaneš... opak platí pri perfektnom štarte u Dodge Chargera... v in-game videu sa objavil aj tento záber... Wink

So 3.11.2007, 18:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

M1nG Napísal:
...tie dragy budú dosť zábavné... EA to zrobili tak, že pri dragu autá ako Nissan 350Z na zadné kolesá nedostaneš... opak platí pri perfektnom štarte u Dodge Chargera... v in-game videu sa objavil aj tento záber... Wink
lenze zdvihla sa tam aj RX-7 a to tiez ja osobne zaradujem do kategorie aut ako 350Z Wink
So 3.11.2007, 18:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

RX-7 sa zdvohla iba vo videu, ktoré nieje priamo z hry... teda nieje to in-game video... no ale bolo in-game video s 890 konovým BMW, a na zadné sa nepostavilo... Wink

So 3.11.2007, 18:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
doso
Divák
Divák

Neviem ale podla mojho vkusu sa moc nehodi zdvihanie na zadne autam ako RX-7 a 350Z to skor len na take americke klasiky ako charger a camaro SS a podobne...

So 3.11.2007, 18:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

...veď o tom sa bavíme... Wink aj keď je to reálne, že sa na dragu aj auto ako Nissan 240SX postavý na zadné... Wink

So 3.11.2007, 18:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

ale myslim si, ze tam robi svoje aj to ci ma auto predny alebo zadny nahon
So 3.11.2007, 18:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
doso
Divák
Divák

no vsak samozrejme ze auto co ma nahon len na predne vziadnym zazrakom na zadne nezdvihnes mozno tak na predne pri cuvani Velmi štastný

So 3.11.2007, 18:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Príspevok Fyzika v hrach od EA Odpovedať s citátom
doso Napísal:
No vsak samozrejme ze auto co ma nahon len na predne vziadnym zazrakom na zadne nezdvihnes mozno tak na predne pri cuvani Velmi štastný

To je mozne iba v EA Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation Question Exclamation

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
So 3.11.2007, 18:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

a za toľko smajlov sa dáva lama Exclamation (ale už si) ale dá sa postaviť auto s predným náhonom na zadné prečo by nie, kto vraví že nie je cvok ... Velmi štastný s žeriavom sa to napr.dá Velmi štastný

So 3.11.2007, 19:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

M1nG Napísal:
a za toľko smajlov sa dáva lama Exclamation (ale už si) ale dá sa postaviť auto s predným náhonom na zadné prečo by nie, kto vraví že nie je cvok ... Velmi štastný s žeriavom sa to napr.dá Velmi štastný

Da sa to aj viacerimy sposobmi:
1.TNT,C4,napalm,dusik
2.Rampa
3.S vrtulnikom
Ps.:Pri moznosti č.1 by bolo auto nepojazdne.

So 3.11.2007, 19:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Snaxes
Divák
Divák

Založený: 01.11.2007

Príspevok ze videl som video Odpovedať s citátom
ze videl som video ale nevim ci to bude realne

UKAZALI TAM ZE NA ZACATKU SA DA POSTAVIT NA ZADNE KOLESA JE TO PRAVDA?????

PLIZ ODPISTE

doma mam aj asi 1000 fotografii z malych modelov aut z NEED FOR SPEED CARBON

a este mam aj meniny vtedy kedy aj vyde NEED FOR SPEED PRO STREET na STANISLAVA

som tu asi 20 krat takze mi poslite nejake info o tejto stranke

prezeam si foto ktore urobili z hier ale aj z reality a tak sa chche spytat ze mne nejde hrat CARBON po internete

vzdy sa vyskytne chyba

a tak mi poslite info aj o tejte chybe

tak to je asi vsetko
So 3.11.2007, 21:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 79, 80, 81  Ďalší
Strana 47 z 81
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď