Autor |
Správa |
martini_cz
Divák
Založený: 26.02.2005 Príspevky: 8
|
|
.: Instalace Most Wanted [VYRESENO] :. |
|
Cau, pri spusteni autorun exe se me objevi okno, jako kdyby uz hra byla nainstalovana. Je tam moznost play uninstall atp. Tyto odkazy vsak spousti a chteji odinstalovavat prvni undergroundy, ktere mam stale v kompu. Muzete me poradit, co se s tim da delat nebo jestli budu muset zkusit ty undergroundy odinstalovat?
Diky.
|
|
Po 5.12.2005, 10:02 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
odinstalloval si spravne DEMO??? nebo si ho jen vymazal rucne??
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 5.12.2005, 15:38 |
|
|
meher
Divák
Založený: 25.11.2005 Príspevky: 6
|
|
odpoved |
|
odinstaluj si demo nfs:mw. aj mne to robil komp odinstaloval som to a krasne to fachci:-)
|
|
Po 5.12.2005, 21:13 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
Založený: 04.12.2005 Príspevky: 119
|
|
|
|
Ale no to nebude tym ja som mal aj mam aj budem mat aj som odinstaloval aj vymazal (ked som mal "nervy" ), ale aj tak my islo nainstalovat.
Jednoducho s demom to nema nic:
Aspon podla mojich skusenosti.
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
NO DOUBLE POSTING GUILD RULEZZZ!!! :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Ut 6.12.2005, 09:47 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
ano bohuzial zatial jedine riesenie je odinstalovat underground...
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
St 28.12.2005, 18:02 |
|
|
|
|
|
|