Autor |
Správa |
killer
Divák
Založený: 18.12.2005 Príspevky: 31 Bydlisko: Spisska Nova Ves
|
|
Tipy a triky na fizlov |
|
Ak viete nejake triky na fizlov tak bolo by dobre ich napisat mam totiz problem snimi uz pri 3(ronnie) a co to potom bude dalej.clovek to pol hodny hraje a jak mu chyba napr buchnut dva policajne auta tak ma chytia a vse od znou!clovek tu skolabuje pomaly
|
|
Ne 18.12.2005, 15:43 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
Založený: 04.12.2005 Príspevky: 119
|
|
|
|
Ja mam super trik na vse hlavne na crossovu jednotku.
Ale pozor treba mat nejake skusenosti aby ti to vyslo.
Odporucam zobrat auto ktore ma najlepsie zatacanie a ktore vies dost dobre ovladat.
A teraz ked ide na teba vele fizlov alebo specialna jednotka v protismere tak daj dusik aby si bol sam na sirke(fizli mozu byt aj vpredu aj vzadu len ne vedla teba) a zacni jazdit od krajnice ku krajnici tak aby si nebuchol! A priebezne kukaj do zadu ci nemas volno a potom bez spomalenia spravis hodiny a das dusik. Fizli zazmetkuju a ponarazaju do seba raz mi to sundalo aj 15 fizlov len to treba aby to vyslo. POZOR: v spomaleni zacne smykat pomaly a ty potrebujes rychlo najlepsie sa to roby na dialnici a na klukovych zatackach.
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
NO DOUBLE POSTING GUILD RULEZZZ!!! :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Ne 18.12.2005, 16:51 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
A este jeden typ.
Chod na nejaky skok (stym istym autom nastav brakes naplno) ides rychlo ako len mozes a tak 20m pred skokom (zalezi aj od auta 20m na moj mustang a skok musi byt zrezany nemusi byt kolmo ale aspon v 65stupnovom uhle) zacnes brzdit potom pustis plyn a volne padnes dole uz hned davav (pokial nepadnes ku stene) spiatocku tak aby si zastal rovnobezne zo stenou.
Fizli zacnu lietat prec abo zostanu hore a potom pockas kym bude unik plny a naskoci "cooldown" a mozes paryt prec (ale pockaj kym odidu fizly) .
Tiez k tomu treba kusa cviku.
Tot je vse.
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Ne 18.12.2005, 16:58 |
|
|
killer
Divák
|
|
|
|
No vyzera to dost riskantne a zlozito:) ale preco to neskusit...vies klukuj a pozraj dozadu a este ktomu nebuchni
|
|
Ne 18.12.2005, 16:58 |
|
|
killer
Divák
|
|
|
|
no ono stym skokom to vyzera tiez dobre ale pokial nemas splnene ukoly tak sa moc skryvat nemozes
|
|
Ne 18.12.2005, 17:14 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | No vyzera to dost riskantne a zlozito:) ale preco to neskusit...vies klukuj a pozraj dozadu a este ktomu nebuchni |
Ved som vravel ze k tomu treba skusenosti .
_________________ _.._
|
Po 19.12.2005, 13:59 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | no ono stym skokom to vyzera tiez dobre ale pokial nemas splnene ukoly tak sa moc skryvat nemozes |
To az POTOM.
_________________ _.._
|
Po 19.12.2005, 14:00 |
|
|
nitricka
bot
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
|
|
|
|
| | A este jeden typ.
Chod na nejaky skok (stym istym autom nastav brakes naplno) ides rychlo ako len mozes a tak 20m pred skokom (zalezi aj od auta 20m na moj mustang a skok musi byt zrezany nemusi byt kolmo ale aspon v 65stupnovom uhle) zacnes brzdit potom pustis plyn a volne padnes dole uz hned davav (pokial nepadnes ku stene) spiatocku tak aby si zastal rovnobezne zo stenou.
Fizli zacnu lietat prec abo zostanu hore a potom pockas kym bude unik plny a naskoci "cooldown" a mozes paryt prec (ale pockaj kym odidu fizly) .
Tiez k tomu treba kusa cviku.
Tot je vse. |
Takto podobne to ide aj tak (trik ucinny len v pripade malych hliadok ne celej koloni...) z epred skokanom jednoducho zacnes pribrzdova fizli a zacnu s predbiehat a krizovat a ty jednoducho zastanes a fizli skocia dole a t yzostanes an kopci a cooldown ti len tak stupa
|
|
Št 5.1.2006, 00:12 |
|
|
popo_1
Divák
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 10
|
|
|
|
no ja mam jeden "trik" ked ta uz chitia.staci dat Alt+F4.ale musite to dat hned jak vas chytia aby sa to neulozilo.
_________________ rrrrrrrrrrr |
|
Št 5.1.2006, 12:13 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
|
ked uz neviem ako strast policiu tak mam jednu tutovku.Vzdy sa schovam v nejakom presklenom dome alebo stanici ,neviem presne co to je ,odfotim to a hodim sem obrazok.Na 90% to vzdy vide, ked nie tak treba si dat este "kolecko" okolo bloku a skusit sa schovat znovu.
|
|
Št 5.1.2006, 13:47 |
|
|
killer
Divák
|
|
|
|
| | no ja mam jeden "trik" ked ta uz chitia.staci dat Alt+F4.ale musite to dat hned jak vas chytia aby sa to neulozilo. |
No presne na to som si nejak zvykol ))
|
|
Št 5.1.2006, 18:09 |
|
|
J&J
Divák
Založený: 13.10.2005 Príspevky: 45 Bydlisko: doma
|
|
|
|
| | ked uz neviem ako strast policiu tak mam jednu tutovku.Vzdy sa schovam v nejakom presklenom dome alebo stanici ,neviem presne co to je ,odfotim to a hodim sem obrazok.Na 90% to vzdy vide, ked nie tak treba si dat este "kolecko" okolo bloku a skusit sa schovat znovu. |
Odfot to! Som zvedavy kde to je...
|
|
Pi 6.1.2006, 12:25 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
| | no ja mam jeden "trik" ked ta uz chitia.staci dat Alt+F4.ale musite to dat hned jak vas chytia aby sa to neulozilo. |
To je zabarskej pristup. Kdo se boji Crosse, nesmi do Rockportu. Jestli ti vadi ukladani tak si vypni autosave.
Me prvni zkusenosti s heatem 4 koncily obvykle na policejni stanici, ale ted uz je to v pohode. Moje taktika je ujizdet, ujizdet a ujizdet a kdyz me chytej tak porad ujizdet. Stale mam jeste nad poldama navrch, ani vrtulnik moc nevydrzi.
|
|
Po 9.1.2006, 22:44 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | ked uz neviem ako strast policiu tak mam jednu tutovku.Vzdy sa schovam v nejakom presklenom dome alebo stanici ,neviem presne co to je ,odfotim to a hodim sem obrazok.Na 90% to vzdy vide, ked nie tak treba si dat este "kolecko" okolo bloku a skusit sa schovat znovu. |
Odfot to! Som zvedavy kde to je... |
toto je to miesto:
1 - fotka z dialky
2 - hentam sa skovam ,videm z autom hore a cakam
|
|
St 11.1.2006, 20:54 |
|
|
obsessed
Divák
Založený: 10.01.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
to je v ktorej casti na mape? Ci to je tam kde je to zo zaciatku uzamknute?
St 11.1.2006, 21:21 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
tu je to miesto, akurat som tam pri foteni jedneho policajta strasol
Debil jeden, vletel som na stanicu zaparkoval karu hore a fizel len kukal jak puk
|
|
St 11.1.2006, 22:12 |
|
|
obsessed
Divák
Založený: 10.01.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
Diky snad to najdem
St 11.1.2006, 22:25 |
|
|
kinn
Divák
Založený: 30.12.2005 Príspevky: 5
|
|
|
|
A co v pripade heatu 6 ??
|
|
So 14.1.2006, 16:32 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
|
pockas na posily a pojdes k bodu ktory mas vyznaceny na mape
So 14.1.2006, 16:33 |
|
|
popo_1
Divák
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 10
|
|
|
|
mam jednu tutofku ...ale pouziva sa iba uz pri chyteny...vypnite si v moznostiach autosave,ulozte hru a chodte na bounty...ked vas chytia zaplatte pokutu a hru loadnite...peniaze neubudly a nemate ziadny krizek na odtiahnutie
_________________ rrrrrrrrrrr |
|
Ne 15.1.2006, 18:57 |
|
|
|