Autor |
Správa |
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
NFSMW - hodnotenie |
|
takato temu tu este neni a dost mi chybala ,tak som ju zalozil.Rad by som aby ste zhodnotili NFSMW - co sa vam paci ,co nie a percentualne ju ohodnotili.
moje hodnotenie:
+
Super auta(BMW,Mercedes,Porsche atd...)
Pekna grafika
Nahanacky s policiou - neni nad to napalit v plnej rychlosti do policajneho auta
Moznost zhodit dreva z kamionu ,vyhodit do luftu benzinku a nicit rozne veci
Po vyhre nad zavodnikom s Blacklisku si mozete nahodne vybrat(prachy,unique,atd...) Velmi ma potesilo ked som dostal 16.000
Tuning - neni nejaky super ale aspon ,ze tam je...
Animacky
-
Tuning(najviac ma sere ,ze si nemozete vyberat predny,zadny a bocny spojler zvlast)Musite kupit len cely pack.A tie packy su hrozne.
Leskla Cesta
CATCH UP
Dost mastvala nevyrazna farba sipok a vyznacenie uzamknutej casti mesta.V NFSU2 to bolo dobre vidiet ,farba bola cervena ale tu farba spliva s okolim.
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_detail.asp?id=8986&img=bmg2.jpg
pri zavodoch mi to nevadi, lebo je presne vyznacena trat aj na mapke ale uz par krat som do toho vpalil ked ma nahanali policajti...
V tomto NFS je urcite par chyb ale aj tak si myslim, ze je to jedno z najlepsich NFS.A preto tomu davam(zatial,lebo som to hral len 5hodin) : 92%
|
|
Ut 29.11.2005, 10:08 |
|
|
meher
Divák
Založený: 25.11.2005 Príspevky: 6
|
|
|
|
ja hu mam ay dnes a potom na pisem ake to je.
zatial som mal demo a bolo super takze asi aj full verzia bude super.
|
|
Ut 29.11.2005, 10:32 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
me se teda leskla cests libi stejne jako ta leskla omacka okolo...
add1: ty kity me taky stvou....a taky nejsou neooony
add2: to znaceni uzamknuti mesta ...souhlasim taky sem do toho nekolikrat jebnul vsimnu si toho dycky jak sem od toho 5metru
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ut 29.11.2005, 15:53 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
mne sa nikdy nestalo ze by som si tie sipky nevsimol, takto je to lepsie pretoze to az tak moc nenarusa vzhlad mesta
tie kriklave ruzove sipky to cele zhovadili...
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Ut 29.11.2005, 17:28 |
|
|
Spud
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 137
|
|
|
Ut 29.11.2005, 19:56 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
to je proste civic )
ja to radeji moc hodnotit nebudu, proroze mi na letosnim rocniku chybi jedna jedina vec a to je hratelnost. Nemam to proste proc hrat. Nevim v cem je to jiny, ale vzdy jsem se u nfs hodne bavil. letos tomu tak neni .
|
|
Ut 29.11.2005, 21:42 |
|
|
eMKa Slovensko
Divák
Založený: 01.01.2006 Príspevky: 14 Bydlisko: TN-NMnV
|
|
|
|
no presiel som to cele a mozem povedat ze to bola najjednoduchsia nfs asi v historii, najlepsia sa mi aj tak zdala nfs porsche
_________________ www.lanosclub.com
www.daewooclub.com |
|
St 11.1.2006, 22:33 |
|
|
melodic
Divák
Založený: 02.12.2005 Príspevky: 14 Bydlisko: mesto Nitra
|
|
|
|
moje hodnotenie + pekna grafika
+ fizli
+ blacklist
+ bonusove karticky
- zjednoduseny tuning (az moc)
- catch up (neda sa v kariere vypnut)
- vysoka obtiaznost (hlavne v druhej polovici hry...a neda sa zmenit...)
- iba denne nahananie (mohlo by byt striedanie dna a noci...)
takze, ked si chcete zatunit a pekne v klude zajazdit, bezte k NFS U2, ale ak sa chcete prejst v peknej grafike a nahanat sa s fizlami, hraje radsej NFS MW
St 11.1.2006, 22:55 |
|
|
popo_1
Divák
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 10
|
|
|
|
vsetko co ste hovoryli a este je minus ze je to vsetko take zlte
_________________ rrrrrrrrrrr |
|
Št 12.1.2006, 19:36 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
Založený: 04.12.2005 Príspevky: 119
|
|
|
|
| | me se teda leskla cests libi stejne jako ta leskla omacka okolo...
add1: ty kity me taky stvou....a taky nejsou neooony
add2: to znaceni uzamknuti mesta ...souhlasim taky sem do toho nekolikrat jebnul vsimnu si toho dycky jak sem od toho 5metru |
Len taka poznamka na toto "add1: ty kity me taky stvou....a taky nejsou neooony " na co su ti neony cez den ??
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
NO DOUBLE POSTING GUILD RULEZZZ!!! :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Št 19.1.2006, 14:24 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | mne sa nikdy nestalo ze by som si tie sipky nevsimol, takto je to lepsie pretoze to az tak moc nenarusa vzhlad mesta
tie kriklave ruzove sipky to cele zhovadili... |
Presne tak konecne tu niekto povedal nieco mudre
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Št 19.1.2006, 14:25 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| |
to je proste civic )
ja to radeji moc hodnotit nebudu, proroze mi na letosnim rocniku chybi jedna jedina vec a to je hratelnost. Nemam to proste proc hrat. Nevim v cem je to jiny, ale vzdy jsem se u nfs hodne bavil. letos tomu tak neni . |
To je preto lebo je to asi mix hp2 u1 a u2 a to vsetko si to hral neurobili jeden trhak ale postupne nieco zdokonalovali a teraz je to take vsedne
_________________ _.._
|
Št 19.1.2006, 14:28 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | moje hodnotenie + pekna grafika
+ fizli
+ blacklist
+ bonusove karticky
- zjednoduseny tuning (az moc)
- catch up (neda sa v kariere vypnut)
- vysoka obtiaznost (hlavne v druhej polovici hry...a neda sa zmenit...)
- iba denne nahananie (mohlo by byt striedanie dna a noci...)
takze, ked si chcete zatunit a pekne v klude zajazdit, bezte k NFS U2, ale ak sa chcete prejst v peknej grafike a nahanat sa s fizlami, hraje radsej NFS MW |
S tym poslednou poznamkou dost suhlasim.
_________________ _.._
|
Št 19.1.2006, 14:30 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Moja kritika:
+grafika
+moznost vyberu z viac ako 30 aut
+fizli
+pokracovanie v jazde po ukonceni preteku
+Blacklist
+konecne realna ovladatelnost auta
-na kazdom postupe v Blacklist sa odohrava to iste
-naroky
-nedokonale vyhladzovanie hran (mam taky pocit ze lepsie bolo v u2)
-slabe ai fizlov
-fizli nemozu odtiahnut nepriatelov
-neni tu dmg mojho a nepriatelskych aut co znamena neda sa vyradit zo zavodu
-velmi vyditelne a napadne obmedzovacie textury hlavne to vidno pri skokoch
-malo druhov tuningu
Urcite by sa este nieco naslo aj v + ale aj v - ale ziadna hra nemoze byt dokonala.
_________________ _.._
|
Št 19.1.2006, 14:39 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Moje hodnoceni (malem sem uz napsal hodnotenie):
+Grafika - jednoznacne, s hardwarovymi naroky se muselo pocitat.
+Policajti - agresivni, nelitostni, ale trochu tupy.
+Videa - sou hezky, chtelo by jich ale vic.
+Interaktivita okolniho prostredi - jen mi je lito tech stromu, co sem vsechny porazil.
+Hezke prostredi - Rocport City se mi libi, je stylovejsi nez Bayview.
+Rozlehla mapa - mesto je udelane velke tak akorat, je v nem dost zkratek a nenapadnych ulicek.
+Styl tuningu v Rockport City - me se libi rozhodne vic, nez v predchozich dilech, tuning je tu vetsinou decentnejsi, vinyly sou hezky, ale je jich hrozne malo. Hlavne sou tu pruhy, ktery mi v U2 dost chybely. Vyber barev je tu mnohem lepsi nez v U2, vic odstinu atd.
+Pokracovani v jizde po ukonceni zavody - klasicky.
+/-Skvely auta - Ford GT, Eclipse, nekolik Porsche, jen chybi Ferrari a nejaky Nissany.
+/-Pribeh - ze zacatku se rozjizdi dobre, ale pak je to dost stereotypni. Miu nebo Crosse sem zatim moc nepotkal. Skoda, vyridil bych si to s nim jednou provzdy.
-Prilis omezeny tuning - neni co dodat...
-Nerealisticnost - ovladani je hrozne, auto se moc klouze pri rozjezdu. Rovnez rychlosti sou prehnane.
-Opet chybi pohled zevnitr auta - Camera Hack to nespravi.
-Chybi damage vaseho auta - Aspon odreny lak + rozbite sklo. Maly pokrok se musi uznat.
-Arkadovitost - catch up je prisernej, ani v U1 a U2 to takovy nebylo.
Zaverem: Most Wanted je dobra hra, celkem. Nemuzu ale poprit, ze me ocekavani bylo vetsi (cekal sem hlavne vetsi realisticnost). EA s toho mohli udelat mnohem lepsi hru, co schazelo.
Uplne zaverem: Need For Speed: Porsche Unleashed RULEZ!!!
|
|
Št 19.1.2006, 15:48 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Ted sem dojel jeden suprovej zavod. Jeli se tri kola a jedno bylo na cca ctyri minuty. V puli prvniho sem to ve trech stovkach napalil do kamionu a souperi mi odjeli asi na kilometr. Nasadil sem zabijacke tempo a postupne jejich naskok stahoval. Po peti minutach sem se konecne dostal do vedeni, ale jen na chvili. Zustal sem viset v sudech. Dalsi ztraceni vedeni a jeste sem zustal daleko za souperema. Tak sem preradil na vyssi rychlost a za hrani Decadence se pustil zbesilim tempem na dalsi stihaci jizdu. Netrvalo dlouho a souperum nezbylo nic, jinyho, nez sledovat jak se mi zveda prach od pneumatik. Pak poslednich par metru a dalsich 25 litru je mych. Jak jednoduche, ale znova bych to jet nechtel.
|
|
Pi 20.1.2006, 20:36 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
ktem policajtum jejich chovani bych dal spis jako - nez +
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Pi 20.1.2006, 20:50 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | ktem policajtum jejich chovani bych dal spis jako - nez + |
To hej su uplne "TUPY"
_________________ _.._
|
Pi 20.1.2006, 20:59 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Njn, policajti. Nekdy sou ale very unpleasant...
|
|
So 21.1.2006, 02:08 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
| | vsetko co ste hovoryli a este je minus ze je to vsetko take zlte | to sa da vypnut vies
|
|
St 13.9.2006, 15:44 |
|
|
|