Autor |
Správa |
AdameK1
Divák
Založený: 10.07.2011 Príspevky: 2
|
|
DLC Balicky |
|
Caute mam jeden problem. Na needforspe*d.com som si pred istou dobou stiahol DLC balicky zdarma lenze po nainstalovani mi v hre nepribudlo nic Neviem ci s tym mal niekto tiez problem ale ak to niekto stiahol a funguje mu to tak pls povedzte a helpnite mi Pripadne mozem ja pomoct ak neviete tie DLC stiahnut. Shift 2 mam stiahnute tak nvm ci to nemoze byt tym. Dik za odpovede.
|
|
Ne 10.7.2011, 14:10 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Pokud mne rozum nešálí, tak .dlc soubory fungují jen s jDownloaderem. Takže stáhnout jDownloader, nahrát ty soubory do něj. Fungujou totiž jako ochrana souborů na rapidshare a podobně před smazáním...
Ut 12.7.2011, 10:23 |
|
|
AdameK1
Divák
Založený: 10.07.2011 Príspevky: 2
|
|
|
|
NVM s tym stahol som to a nejak my zacal blbnut PC tak som to dal prec ale skusal som hladat novy crack aj pre DLC ale ani za boha mi nic v hre nepribudlo x( dlc mam stahnute nainstalovane ale v hre nic a navyse aj crack nam novy na dlc nvm ked chcete tu jemoj mail vam poslem ten crack a skuste to vyskusat u vas ked chcete adomajo@gmail.com
|
|
So 16.7.2011, 13:14 |
|
|
|
|
|
|