Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
DLC Balicky

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Shift 2 Unleashed Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
DLC Balicky
Autor Správa
AdameK1
Divák
Divák

Založený: 10.07.2011

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok DLC Balicky Odpovedať s citátom
Caute mam jeden problem. Na needforspe*d.com som si pred istou dobou stiahol DLC balicky zdarma lenze po nainstalovani mi v hre nepribudlo nic Sad Neviem ci s tym mal niekto tiez problem ale ak to niekto stiahol a funguje mu to tak pls povedzte a helpnite mi Wink Pripadne mozem ja pomoct ak neviete tie DLC stiahnut. Shift 2 mam stiahnute tak nvm ci to nemoze byt tym. Dik za odpovede.
Ne 10.7.2011, 14:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

Príspevok Odpovedať s citátom
Pokud mne rozum nešálí, tak .dlc soubory fungují jen s jDownloaderem. Takže stáhnout jDownloader, nahrát ty soubory do něj. Fungujou totiž jako ochrana souborů na rapidshare a podobně před smazáním...

Ut 12.7.2011, 10:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
AdameK1
Divák
Divák

Založený: 10.07.2011

Príspevok Odpovedať s citátom
NVM s tym stahol som to a nejak my zacal blbnut PC tak som to dal prec ale skusal som hladat novy crack aj pre DLC ale ani za boha mi nic v hre nepribudlo x( dlc mam stahnute nainstalovane ale v hre nic a navyse aj crack nam novy na dlc nvm ked chcete tu jemoj mail vam poslem ten crack a skuste to vyskusat u vas ked chcete adomajo@gmail.com
So 16.7.2011, 13:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Shift 2 Unleashed Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď