Autor |
Správa |
Jany9
Divák
Založený: 08.04.2009 Príspevky: 3
|
|
Foto na vodičáku |
|
Irituje ma prázdne miest (pravdepodobne) na fotografiu pri každom zapnutí hry. Vie niekto jak sa tam dá hodiť normálne foto alebo nejaký obrázok? Má to byť JPG ? Aké má mať rozlíšenie ? Konečne som to rozchodil pod XP takže PU zažíva renesanciu. Dosť ťažká hra ale zábavná.
|
|
Po 7.9.2009, 23:00 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
Re: Foto na vodičáku |
|
| | Irituje ma prázdne miest (pravdepodobne) na fotografiu pri každom zapnutí hry. Vie niekto jak sa tam dá hodiť normálne foto alebo nejaký obrázok? Má to byť JPG ? Aké má mať rozlíšenie ? Konečne som to rozchodil pod XP takže PU zažíva renesanciu. Dosť ťažká hra ale zábavná. |
JAK?!!!
Ut 8.9.2009, 09:39 |
|
|
Mademan
Divák
Založený: 07.06.2007 Príspevky: 7 Bydlisko: Myghawa
|
|
rozlisenie |
|
56 x 66 pixelov, format jpg. Nakopiruj do hlavneho adresara
Zdar. Volakedy som bol usporiadatelom sampionatov v NFS:PU (5.diel série) na nete v CZ/SK.
Na www.porscheliga.estranky.sk je ONLINE sampionat v NFS U !
Pridaj sa k nám. Najdes na webe vsetko. Patche na win XP, 4 auta pod plachtou, nove bonusoev auta, atd.
Tesime sa !
Rozposli tuto spravu dalej
S pozdravom Mademan
_________________ Pozývam všetkých do šampionátu v hre NFS : Porsche Unleashed na stránke www.porscheliga.estranky.sk !!! (mrknite pravidlá) ICQ kontakt admina : 394-252-069
Pre fanúšikov odporúčam : http://www.youtube.com/watch?v=R5uniReXED4 |
|
St 14.10.2009, 09:56 |
|
|
|
|
|
|