Autor |
Správa |
Tyrese
Administrátor
Založený: 06.11.2004 Príspevky: 16776578 Bydlisko: Praha
|
|
Age of Empires 3 + Datadisky |
|
hraje to tu nekdo ? ja tuhle hru poslendi obou zeru....mam i prvni datadisk s indianskyma narodama a do mesice vyjde druhy s narodama z vychodu..Cinani, Japonci, Indove atd....nahodou fajn hra
hraju jedine za Brity a nemam nikdy dost
|
|
St 17.10.2007, 19:41 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
hele normalne veris ze ji hraju tez ty vole??? jak vysla tak me moc nechtla ale pres prazdniny mne nuda odhodlala si ji znova naistalovat a nejak mne chytla projel sem jak normal kampan tak i datadisk warchiefs...az bude ten druhej datadisk pak hod linky na sosnuti...samozrejme na icq nebot komuniste jsou vsude..SIGHAJL! SIGHAJL! SIGHAJL!..HAJTLA!
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
St 17.10.2007, 21:04 |
|
|
SAM
Začínajúci tuner
Založený: 08.01.2005 Príspevky: 104 Bydlisko: Poluvsie
|
|
|
|
mno ja tiez tiez uz netrpezlivo cakam na vydanie asian dynasties, verzia je uz vraj gold, tak fakt v blizkych dnoch to bude aj na stiahnutie
inak kedysi som mal dost rozohratych Rusakov ale potom som dlho nehral kym neprisiel datadisk a presedlal som na moslimov (Turci)
btw. aky mate najvyssi lvl v meste? ja som dosiahol tak 32-33 a potom sa mi uz nechcelo proti compu hrat lebo na moderate som sundal aj 4 proti sebe ale na hard horko-tazko jedneho
Št 18.10.2007, 12:28 |
|
|
SAM
Začínajúci tuner
Založený: 08.01.2005 Príspevky: 104 Bydlisko: Poluvsie
|
|
|
|
tak Asian dynasties je uz vonku, da sa stiahnut tu
tak vzhuru do novych misii a stavania deckov