Autor |
Správa |
Štěpán
Anonymný
|
Ztráta vytuněného auta |
|
Čau lidi, mám takovej problem v undgrnd2. Rozjel jsem hru s autem nissan 240sx. Během ježdění jsem taky kupoval auta, ale nic s nima dál nedělal. Prostě jen nissan. Pak jsem ale koupil další auto (audi tt) a někde něco asi blbě odsouhlasil a jsem v situaci že nemůžu zpátky nahodit toho nabušenýho nissana a mám teď jen samý šunky, na jejich tuning stejně nemám dost peněz a v závodech jasně nestačí. Potřeboval bych toho nissana získat zpět. Nevim jak?! V garage v car select mám právě všechny 3 volný sloty zabraný těma sračkama a nissan nikde. Určitě nejsem první komu se to stalo, tak jestli někdo víte jak z toho, tak mi tady dejte odpověď…na mail: fryntas@cbox.cz; ICQ: 241-352-726. Budu za nějaký tipy fakt vděčnej. Díky. Štěpán.
|
|
Pi 11.2.2005, 01:01 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
wdf |
|
Prostě jsi ho těma šunkama přemazal, můžeš začít odzačítku.
Pi 11.2.2005, 08:15 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
no jo gdyz negdon necte tabulky...proste smulka me se to taky stalo taky sem zuril...muzes bud hrat znovu nebo si outrunama vydelat na dalsi tunning nebo pouzij trainer na penize... ale volil bych outrun budou mit stejne auta jako ty(vykonove)...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Pi 11.2.2005, 14:35 |
|
|
|
|
|
|