Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Ztráta vytuněného auta

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Ztráta vytuněného auta
Autor Správa
Štěpán
Anonymný

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Ztráta vytuněného auta Odpovedať s citátom
Čau lidi, mám takovej problem v undgrnd2. Rozjel jsem hru s autem nissan 240sx. Během ježdění jsem taky kupoval auta, ale nic s nima dál nedělal. Prostě jen nissan. Pak jsem ale koupil další auto (audi tt) a někde něco asi blbě odsouhlasil a jsem v situaci že nemůžu zpátky nahodit toho nabušenýho nissana a mám teď jen samý šunky, na jejich tuning stejně nemám dost peněz a v závodech jasně nestačí. Potřeboval bych toho nissana získat zpět. Nevim jak?! V garage v car select mám právě všechny 3 volný sloty zabraný těma sračkama a nissan nikde. Určitě nejsem první komu se to stalo, tak jestli někdo víte jak z toho, tak mi tady dejte odpověď…na mail: fryntas@cbox.cz; ICQ: 241-352-726. Budu za nějaký tipy fakt vděčnej. Díky. Štěpán.
Pi 11.2.2005, 01:01
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

Príspevok wdf Odpovedať s citátom
Prostě jsi ho těma šunkama přemazal, můžeš začít odzačítku.

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Pi 11.2.2005, 08:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

Príspevok Odpovedať s citátom
no jo gdyz negdon necte tabulky...proste smulka me se to taky stalo taky sem zuril...muzes bud hrat znovu nebo si outrunama vydelat na dalsi tunning nebo pouzij trainer na penize... Wink ale volil bych outrun budou mit stejne auta jako ty(vykonove)... Wink

Pi 11.2.2005, 14:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď