Autor |
Správa |
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
Suzuki Ignis Tuning |
|
Ak ma niekto nahodou skusenosti s tuningovanim Ignisu tak mi napiste ale takých bude asi málo kedze som este nikdy ziadneho takeho nevidel, mozno budem prvy
Piste sem aj vsetci ostatny co by ste na nom upravili, ako, preco no proste hocico co ma suvis s Ignisom a tuningom.............atd.
|
|
St 2.2.2005, 20:00 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
co bych na tom urobyl??? asi bych to prodal a kupil bych si nowe BWM M6 za usmudlanych 4.5 milionu
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
St 2.2.2005, 22:11 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | co bych na tom urobyl??? asi bych to prodal a kupil bych si nowe BWM M6 za usmudlanych 4.5 milionu |
Mne stačí aj BMW M3 len mi staci ak mi das tych par korun na bavorak
|
|
St 2.2.2005, 22:56 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
s Ignisem se snad ani neda nic udelat, sorry
_________________ |
|
Št 3.2.2005, 00:00 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
práve preto som to sem dal lebo neviem kde mam začat alebo či sa to vobec na tomto dost specifickom aute da......
|
|
Št 3.2.2005, 00:29 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
Št 3.2.2005, 00:34 |
|
|
pukanec
bot
Založený: 20.11.2004 Príspevky: 16777215 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
kazde auto sa da vytunit, ja by som povedal ze sa daewo matis neda a ked som ho videl upraveneho, no tak uplne cool
ja sa spytam kamarata (on je taky blazon) ci nema nejake fotky a ak hej, tak ich sem hodim
|
|
Št 3.2.2005, 08:11 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
bohate staci gdyz si koupis new kolesa :
vic na www.ronal.cz
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 3.2.2005, 09:28 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
ehm, VT |
|
origosh
VT
snazil som sa o decenty tuning
upravy :
- sportova maska
- zamracenie kapoty
- nove disky (z novej cobri )
- zatmavenie zadnych skiel
- zavarena zadna klucka a zamok na prednych dverach
- vybielene zadne svetla
- znizenie
mozno som nieco vynechal...
btw, to DuCH : som ti naschval nepisal ze robim VT ignisu, lebo by si s tym asi nesuhlasil
Pi 11.2.2005, 01:12 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
teda nitro sklamal si chlapce...
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 11.2.2005, 15:26 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
Pi 11.2.2005, 15:32 |
|
|
SAM
Začínajúci tuner
Založený: 08.01.2005 Príspevky: 104 Bydlisko: Poluvsie
|
|
|
|
skus nieco ako je vo JWRC (junior)
tam to riadne tasa
Pi 11.2.2005, 15:48 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
cakal som viac tuzingerske
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
|
Pi 11.2.2005, 16:04 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| |
cakal som viac tuzingerske |
ked uz tak, tak tuzerske
a chcel som vytvorit nieco "decentne", ako som pisal uz aj hore (6. prispevok v tomto topicu...), aby DuCH videl ze s ignisom netreba porobit vela a moze vyzerat lepsie ako seriovka , teda aspon mne sa moje VT paci viacej ako seriovka
Pi 11.2.2005, 16:11 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
| | | |
ked uz tak, tak tuzerske
a chcel som vytvorit nieco "decentne", ako som pisal uz aj hore (6. prispevok v tomto topicu...), aby DuCH videl ze s ignisom netreba porobit vela a moze vyzerat lepsie ako seriovka , teda aspon mne sa moje VT paci viacej ako seriovka |
no neviem, decentka, no, aj to sa da, dal by si namiesto 2-mestroveho spojleru len 1-metrovy a tych par vyfukov o priemeru 30 cm by si tiez ubral
|
Pi 11.2.2005, 16:24 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | | | | |
ked uz tak, tak tuzerske
a chcel som vytvorit nieco "decentne", ako som pisal uz aj hore (6. prispevok v tomto topicu...), aby DuCH videl ze s ignisom netreba porobit vela a moze vyzerat lepsie ako seriovka , teda aspon mne sa moje VT paci viacej ako seriovka |
no neviem, decentka, no, aj to sa da, dal by si namiesto 2-mestroveho spojleru len 1-metrovy a tych par vyfukov o priemeru 30 cm by si tiez ubral |
a ja by som ti dal dole tie 20ky okuliare
Pi 11.2.2005, 16:28 |
|
|
pukanec
bot
Založený: 20.11.2004 Príspevky: 16777215 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
nahodou je dobe, ale hodila by sa tam este nejake uprava, predny a zadny spoiler, inak dobre
|
|
Pi 11.2.2005, 16:28 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo.
|
|
Pi 11.2.2005, 19:52 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo. |
no, ehm, diky , tie disky sa podla mna na offroad hodia , potom to niesu mracitka, ale to je zamracena kapota ... ... som zvedavi ako to v lete dopadne aj ked mi je jasne ze to nebude vyzerat takto
Pi 11.2.2005, 20:03 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | | | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo. |
no, ehm, diky , tie disky sa podla mna na offroad hodia , potom to niesu mracitka, ale to je zamracena kapota ... ... som zvedavi ako to v lete dopadne aj ked mi je jasne ze to nebude vyzerat takto
|
Uplne tak isto nie ale ta predna maska tam bude (nejak sa mi to zalubilo )
|
|
Pi 11.2.2005, 20:31 |
|
|
|
|
|
|