Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
TDU error

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
TDU error
Autor Správa
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 29.12.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok TDU error Odpovedať s citátom
Mám troška väčší problem s inštalačkou hry TDU. Kúpil som si hamo original, f pohode som to nainštaloval, ale pri spustení hry mi tam hodí hlášku: "v aplikacii vznikla chyba a treba ju zavrieť..."
Najprv som myslel, že to je tým, že som to dal na Dčko, tak som to bachol na Cčko ako to chcelo. Pred inštalačkou som pre istotu odfajal staré saves a nič. Nepomohlo vypnúť ani virtualne mechaniky, nič. Čo s tým môže byť? Teda, ja to pripisujem asi tej tupej ochrane čo má hra. Lebo čo ine? Alebo to mám nedajbože cracknuť? Confused

Pi 1.6.2007, 12:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

Príspevok Odpovedať s citátom
no aký máš komp?

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
Pi 1.6.2007, 12:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Ako aký... výkon myslíš?

Pi 1.6.2007, 12:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

No, hru som crackol. Sputilo mi ju, hamo mi zobralo aj serial čo bol k hre. Potom si to pýtalo, aby som zadal gamespy account, to som učinil. Zaregistroval som sa aj na webke. Spustil som hru, pripojilo sa to na server, hodilo mi ale hlášku, že je na nete update, s ktorým mi pôjde online hranie. Dal som teda OK, ale cele mi to zamrzlo a nič to nerobilo. Tak som reštartol hru, po spustení som dal, že nechcem update, tak ma hodilo do menu a tam dalo hneď okno na gamespy, aby som zadal svoj account, tak som ho zadal, ale hodilo mi hlášku, že "account is already exist", tak som dal teda nie. Hneď na to mi hodilo opäť okno, že sa pripojuje na server a hneď aj tú hlášku, že je nový update. A tak stále dookola. Challenge mi nechce vôbec spustiť. Toto je raz vypi***ná hra a niekoho by som nakopal... tak to je, pre dobrotu (že si to vôbec kúpim) na žobrotu...

Pi 1.6.2007, 13:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

podobe veci davaj do vseobecneho topicu test drive unlimited lebo je tu uz 5 topicov z tdu Rolling Eyes
a inac sory za OT

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Pi 1.6.2007, 15:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

No čo s tým ked som to už založil... Embarassed
Ja sa polepším...

Pi 1.6.2007, 15:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

naco to crackujes, preinstaluj to a ked to bude chciet gmae spy account tak daj ze cancel a hodi ta to do menu alebo tak neco

Pi 1.6.2007, 15:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

aku mas zostavu ?

Pi 1.6.2007, 15:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

No, lenže ja som to musel cracknuť, pretože ak by som to neurobil, tak by mi nespustilo hru a hodilo by to tú chybovú hlášku. Vďaka tomu cracku som to aspoň spustil. Jo a inštaloval som to už 3x. Na Dčko, potom na Cčko a tretí bez virtualnych mechanik.
Jo, zostava: CPU: Athlon 2500, doska: MSI Nforce niečo, grafa Asus 7600 GS/256MB, RAM 768 MB, HDD Barracuda 160GB/7200, ale free miesto tam mám už len 800MB...
Jo a hru sa mi inak podarilo spustiť, ale pod novým menom a bez Gamespy. Len že ak to chápem správne, tak bez GSka mi nepôjde online hranie, že?
Teraz mam nadstavenie hry: 1024x768, bez antialiasingu a textury na full - neseká sa to. Takže zostavou to nebude.

Pi 1.6.2007, 16:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

a co service pack ?

Team eNETiS Website
Pi 1.6.2007, 17:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 08.05.2007

patch is needed Mr. Green

Kto nesmrdí snami, smrdí proti nám Mr. Green !!!!
Pi 1.6.2007, 17:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

No neviem či mi to vyrieši nejaký patch, keď bez oblbnutia to vôbec nejde. Ako, dosť to nasere. Zawarezáčim hru, ide mi, poctivo si ju teda kúpim, lebo sa mi páči a nejde. Krásne, že? A to mi nechce isť ani na 800x600, iba 1024... Až ten patch nepomôže, tak ju niekomu tresnem o hlavu.
Troška mi je ale divne, že keď mi dom prišla hra (z isteho dosť známeho online shopu), tak bol odstránený ochranný igelit. Divne, nie?
Ľudia, len tak informativne: potlač na dvd-čku je čiernobiela?

Pi 1.6.2007, 18:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 08.05.2007

nie.. TDU som videl s farebnou potlacou DVD..

Kto nesmrdí snami, smrdí proti nám Mr. Green !!!!
Pi 1.6.2007, 21:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Tak to ma potom museli odrbať! Lebo ja to mám čiernobiele. Mad

Mne sa to hneď nezdalo už vtedy, keď to nemalo ten ochranný obal... toto by som nečakal... Confused

Naposledy upravil dj_haffen dňa So 2.6.2007, 00:03, celkom upravené 1 krát
Pi 1.6.2007, 22:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

ja mam tiez cierno bielu potlac a je mi to jedno, sak farba nerozhoduje...inac pri instalacii sa mi stalo presne to iste co tebe, tiez som mal nervy im to ist otrieskat o hlavu do obchodu, ale to vsetko robi moj spomaleny comp, ked som to restartol pustilo sa to...lenze zahrat uz som si nezahral bo trhacka Mr. Green

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Pi 1.6.2007, 23:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Njn... mne nepomohlo ani hromženie, ani reštart, ani hento ani tamto...
A čo máš za zostavu?

Pi 1.6.2007, 23:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

No, hra mi už pekne ide. Naštval som sa (bolo to aj potrebne), preinštaloval som XPčko a ľaľa ho... žiadne blbé hlášky...

So 2.6.2007, 17:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

no jo ne kazdemu sa chce kaslat s oknami kvoli jednej poondenej hre... Velmi štastný

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
So 2.6.2007, 19:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď