Autor |
Správa |
emac
Začínajúci tuner
Založený: 09.11.2005 Príspevky: 235 Bydlisko: Veľkomesto Bratislava
|
|
Carbon: hlboko pod uroven |
|
Takze, po dlhej predlhej dobe som opat tu a pisem...
Dlhsie som NfS nehral, aj preto ze som presiel na Mac a PCcko zapinam uz fakt zriedkavo.
Viem ze sa to tu uz asi vela krat preberalo, ale neda mi to.
S instalaciou Carbonu som sa nejako velmi neponahlal, ale tak som si to teda nakoniec nainstaloval a zacal hrat.
Po dvoch dnoch (suhrnne cca 4h hrania) som mal karieru na 23%. Cucim na to, wtf, to je nejaky sakra velky bug, nie? Tak som restartoval hru, no furt tam bolo 23%... nejako sa mi to nechcelo verit, ale som sa nakoniec zmieril s tym, ze to asi neni bug ale realny stav. Co uz sa da robit...
Co sa tyka narocnosti, tak som rozhodne cakal viac.
Druha vec je drift.
Na to som sa pekelne tesil, to bola jedna z dvoch veci ktore mi chybali v MW. Ale teda ako ten drift to co je? Cakal som trochu narocnjesiu vec ako stlacit raz sipku a auto ide samo do driftu... A navyse niekdy sa pri rychlejsom drifte kamera zmeni tak, ze vidim velke h**** a uz vobec nie auto a trat. Takze drift v Carbone je dalsie velke sklamanie.
Dalsie vec, sice uz nie sklamanie ale mierne nepochopenie, je ten system tzv. crew. Nac to tam je??? Pouzil som to asi jeden krat, aj to preto lebo som omylom stlacil prave ctrl. Neviem ako vam, ale pride mi to ako zbytocnost.
Takze sumar:
viac ako rozpoluplne pocity. Fakt mohol byt ten desiaty diel lepsi...
Dufam ze to v jedenastom napravia.
Ak nie, ostane poslednym fakt dobrym NfS Underground 2 alebo MW. Ale skor asi ten U2, v MW mi chybal rozsiahlejsi tuning. Ale inak bolo ovela lepsie od Carbonu, mozno aj preto lebo na jeho vyvoji sa pracovalo dva roky a vidno, ze si dali zalezat.
Tak co? Povedzme si na rovinu, kolkym z nas sa Carbon fakt pacil?
_________________ Kto umí, ten umí, kto neumí, ten učí! |
|
Ne 25.3.2007, 18:40 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
mozem napisat ze to je len " true ".
Ne 25.3.2007, 18:43 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
Ne 25.3.2007, 18:55 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
podla mna sa to tvorcovia snazia urobit co najlepsie a ked to uz robia tak to je uplne posrate
Ne 25.3.2007, 18:55 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
to sme tu uz rozoberali riadne davno ne? ale je to stale pravda
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 25.3.2007, 18:56 |
|
|
SHIFT
Skúsený tuner
Založený: 02.03.2006 Príspevky: 316 Bydlisko: Raven City
|
|
|
|
mam mensi napad urobil by niekto velmi ,,IN" ikonku Carbon smrdi ako vid priklad... ta by sa urcite kazdemu pacila a zisla...naj by bolo keby ju urobil sam velky Kein
Ne 25.3.2007, 19:32 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
Prve NFS co som si stiahol Demo
...a prve od petky ktoru som ani celu verziu vobec nenainstaloval.
Naposledy upravil Bubak dňa Ne 25.3.2007, 20:03, celkom upravené 1 krát |
|
Ne 25.3.2007, 19:53 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
mozme len plakat ako to nfs dosrali...da sa to vobec dosrat este viac??taka historia...10 dielov chysta sa 11...kolko dlho rokov a kolko vela ludi nfs bavilo....prisiel carbon a zhruba polovica uz neveri ze po takomto prepade EA urobia este aspon jedno vydarene nfs...U2 je zatial naj ale keby tam este boli fizli a autosculpt tak je to uplne super no ale co uz...som si myslel ze carbon bude mix fizlov a pribehu z MW a tunningu z U2...no nestalo sa tak a carbon je len prepadak...zbytocne si EA poskodila meno...je to presne to iste ako THE GODFATHER....ale to patri do inej temy...
Ne 25.3.2007, 20:02 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
no dufajme ze tento diel bol len na to aby nahrabali viac penazi a potom sa pustili do lepsej prace ohladom NFS
Ne 25.3.2007, 20:08 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
je to proste prosta somarina
Ne 25.3.2007, 21:21 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | no dufajme ze tento diel bol len na to aby nahrabali viac penazi a potom sa pustili do lepsej prace ohladom NFS |
jaky optimista...ale kiez by si mal pravdu...modlime sa
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 26.3.2007, 13:58 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
to uz by ma vazne nasrali keby aj dalsie nfs bolo blbost ako carbon- ten mal akurat dobry tuning, ale dejovo- to skratka posrali.. a nepaci sa mi prisposobenie auta tej triede do ktorej patri- magorina...
ale tuning rullez
|
|
Ut 27.3.2007, 20:50 |
|
|
Pentrax
Skúsený tuner
Založený: 06.03.2007 Príspevky: 318 Bydlisko: Monitor
|
|
|
|
preco mne sa tam paci vsetko okrm deja grafika najlepsia zo vsetkych nfs tunning a fyzika trochu mimo tejto doby
St 28.3.2007, 09:57 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | preco mne sa tam paci vsetko okrm deja grafika najlepsia zo vsetkych nfs tunning a fyzika trochu mimo tejto doby |
no tak podla mna garafika bola aj lepsia...to zas nejaky krok dopredu nebol...tuning...dalo sa cakat viac a zas hocico sa s tym autosculpt neda aj ked napad je to dobry a ked sa to este vylepsi tak to bude ok...
a to ze fyzika mimo tejto doby??? to je mimo kazdej doby hento..to aj pred milion rokmi bola lepsia fyzika...ale fyzika je uz davno v nfs daleeeeko od realu...zial
|
St 28.3.2007, 14:09 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
Založený: 09.11.2005 Príspevky: 235 Bydlisko: Veľkomesto Bratislava
|
|
|
|
Vidim ze som celkom zaujimavu debatku rozputal...
No tak sa teda (ne)tesme na ten dalsi diel. Som zvedavy. Ak sa nepodari, odchadzam od NfS. Aj tak predavam PC.
_________________ Kto umí, ten umí, kto neumí, ten učí! |
|
St 28.3.2007, 17:31 |
|
|
Pentrax
Skúsený tuner
Založený: 06.03.2007 Príspevky: 318 Bydlisko: Monitor
|
|
|
|
Ja som verni fanusik nfs ale je pravda ze carbon ma velmi sklamal az moc cakal som nieco lepsie alae no musim sa uspokojit s tym co mam aj vy by ste mali ked nevedia lepsie robit tak nech idu do pic.....
So 31.3.2007, 14:23 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak nech idu a nebudeme hrat ten shit ked je taky aky je..sa nebudeme uspokojovat ale to nebudeme hrat...budeme hrat ine nfs alebo vobec ne nfs...a je to ne?
|
So 31.3.2007, 14:57 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
| | preco mne sa tam paci vsetko okrm deja grafika najlepsia zo vsetkych nfs tunning a fyzika trochu mimo tejto doby |
| | Ja som verni fanusik nfs ale je pravda ze carbon ma velmi sklamal az moc cakal som nieco lepsie alae no musim sa uspokojit s tym co mam aj vy by ste mali ked nevedia lepsie robit tak nech idu do pic..... |
trochu si protirecis ne?
So 31.3.2007, 15:20 |
|
|
=BMW=
Skúsený tuner
Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
|
|
|
|
sa prisbosobil ale carbon = big shit !!
davnejsie tu bolo ze na nete bola anketa ake ma byt nove NFS
dufam ze im amici povedali co tam treba CARBON
|
|
So 31.3.2007, 17:17 |
|
|
wayne
Divák
Založený: 14.04.2007 Príspevky: 1
|
|
|
|
nemyslim ze carbon je shit, je to arkada a tak k tej hre treba aj pristupovat.. zabavka, nic viac.. mna trochu mrzi ze je uplne vypustene blokovanie.. oprasil som si tak gamesy co bracho hraval doma a hral som nfsu2, a za tym hned carbon.. moje rozcarovanie z toho ze blokovat sa neda, ale blokuje za mna wingman mi prislo trochu cudne.. navyse Nikki, ak ju mate v crew a v zavode, jazdi skutocne ako zena, neviem ci specialne na jej AI si dali zalezat, no vyzera to tak .. carbon ma fajn napad a myslienku, kombinuje to najlepsie z nfsu2 + mfsmw... ale to prevedenie stoji za velky prt
|
|
So 14.4.2007, 07:51 |
|
|
|