Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Tuning by Awattar

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Váš tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Tuning by Awattar
Autor Správa
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Tuning by Awattar Odpovedať s citátom
akurat sa to chystam zasa odinstalovat tak tu su este niake screeny

November:

a co som dneska vytunil:

Ut 6.2.2007, 13:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
=BMW=
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006

Príspevok Odpovedať s citátom
na skyline iny bodykit a na 350z by mozno este daky vinyli inac OK Very Happy Wink
Ut 6.2.2007, 14:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

to camaro prve je huste...ostatne su celkom pekne...az na skyline....ten je taky suchy...este by to chcelo kusa viac tuzingnut Wink

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 6.2.2007, 15:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

nechcem tam moc rvat tie NAJLEPSIE a NAJDRAHSIE bodykity lebo potom to vyzera onicom a je to precackane.. vacsinou pouzivam tie prve lebo tie sa mi najviac pacia. a v carbone je myslim asi 5 bumperov a to je nic moc keby ich tam bolo aspon 20 tak akoze dobre..
jo a to camaro som robil hned ako som naistaloval Carbon ( v novembri ? )cize to asi tak niak vyzera Velmi štastný

Naposledy upravil Awattar dňa Ut 6.2.2007, 17:06, celkom upravené 1 krát
Ut 6.2.2007, 16:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

no jo...vidno ze si skusal autosculpt na camare Velmi štastný no je to s tym tunningom dost biedne v podstate v tom carbone...5 bodykitov nic moc Confused

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 6.2.2007, 16:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kejo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 13.03.2006

rx7, rx8 ju fajn, taky decent.. Skyline ako povedal bavorak suchy-doslova a camaro sa mi nepaci..
Pi 9.2.2007, 19:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

camaro cudna farba a mazda rx-7 iny predok ale lepsi sa uz neda a kde si nasiel tie pasy cez cele auto?ako napr. na skyline co mas

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
Pi 9.2.2007, 20:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

ta prva rx7 je podobna ako mam ja: http://www.forum.needforspeed.sk/viewtopic.php?t=2444

a ta druha sa mi paci velmi taky decent to mam rad, 350z v poho a skyline a rx8 sa mi az tak nepacia ale nesu najhorsie Wink

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
So 10.2.2007, 11:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Váš tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď