Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
.: Ako kupovat auta medzi zavodmi? [VYRESENO] :.

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
.: Ako kupovat auta medzi zavodmi? [VYRESENO] :.
Autor Správa
StoRmie2
Divák
Divák

Založený: 14.11.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok .: Ako kupovat auta medzi zavodmi? [VYRESENO] :. Odpovedať s citátom
zdravim vsetkych, mam taky, mozno pre niekoho lamersky problem, mam Mazdu MX7 a koncim prvu mapu, lenze na to aby som presiel vsetky zavody ako prvy mi uz toto auto nestaci. ked vsak pozrem na mapu tak Car Lot mam disabled, teda sedy, ze sa don ho nemozem dostat, avsak medzi zavodmi mam unlock napr. na Corvette alebo Ford.
dakujem za radu ...
Ut 14.11.2006, 03:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gu100
Divák
Divák

Založený: 21.11.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Re: ako kupovat auta medzi zavodmi Odpovedať s citátom
StoRmie2 Napísal:
zdravim vsetkych, mam taky, mozno pre niekoho lamersky problem, mam Mazdu MX7 a koncim prvu mapu, lenze na to aby som presiel vsetky zavody ako prvy mi uz toto auto nestaci. ked vsak pozrem na mapu tak Car Lot mam disabled, teda sedy, ze sa don ho nemozem dostat, avsak medzi zavodmi mam unlock napr. na Corvette alebo Ford.
dakujem za radu ...

No tiez som si to myslel...ale nastqastie opak je pravdou...ked si v garazi ti sice nechce dat moznost kliknut na obchod s autami ale ked si das volnu jazdu vonku a stlacis "m" pre zobrazenie mapy tam ti uz dovoli vybrat obchod a je to Wink
Ut 21.11.2006, 10:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď