Autor |
Správa |
ApokalypS
Divák
Založený: 20.04.2006 Príspevky: 31 Bydlisko: KVP Košice
|
|
zvlaštná odmena za zničenie policajného vozu |
|
pozrite si najprv toto:
na prvom obrazku je, ze som za znicenie suv dostal peknu kopku penazi a na druhej je tabulka uz po nahanacke, kde v druhom riadku pise, kolko je zvlastna odmena.
povedzte mi, prosim, kam mi tie prachy dava, ked ja po nahanacke mam presne tolko ako pred nou
ps: taky maly bonus ako som usiel floydom s dvoma defektmi na pravej strane
|
|
Po 20.11.2006, 13:48 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
noo to su vlastne body za nicenie fizelskych aut a za nicenie stlpov, hydrantov, malych kosov a takychto blbosti..
|
|
Po 20.11.2006, 15:21 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
nene...za znicenie stlpov, stromov, zabradli a vsetkeho mestskeho majetku vratane poskodzovania a niceni a policajnych aut je "verejna skoda" no a zvlastna odmena je napr to co si znicil to suv...ako bolo v mw bounty...za znicenie policajneho auta mozes dostat bounty od 250 az do 300 000 podla toho aka je to uroven hladanosti a este aj v jednotlivych utrovniach su lepsie a horsie auta resp vodici no a cim lepsie auto znicis tym viac zvlastnej odmeny dostanes....a to nie su peniuaze ktore pribudaju na tvoje konto ale je to vlastne penazna suma co si sposobil skodu policajnemu zboru...takze ziadne peniaze nejdu tebe len policajny si zbor je zadlzeny:D
dufam ze chapes
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 20.11.2006, 16:20 |
|
|
|
|
|
|