Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Zvlastne odomykanie uprav vykonu

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Zvlastne odomykanie uprav vykonu
Autor Správa
Blackshadow
Divák
Divák

Založený: 11.11.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Zvlastne odomykanie uprav vykonu Odpovedať s citátom
Karieru som zacal s RX8 , a s nou som sa dostal na 33% priblizne.. ale zacala byt slaba, tak, ze si kupim neco nove.... Porsche Cayman, sa mi zalubil, tak som ho kupil.. problem ale je, ze v sekcii vykon, nemam v podstate nic este odomknute, ale pri RX8 som mal skoro vsetko.. co s tym ?? ved s takymto neupravenym Caymanom nic nevyhram.. alebo sa mylim ?

Very Happy I never had ever Very Happy
So 11.11.2006, 13:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

Príspevok Odpovedať s citátom
musis najprv s RX8 povyhravat este niekolku zavodov a bude sa ti odomykat 2. cast performance tuningu

So 11.11.2006, 13:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Blackshadow
Divák
Divák

som kukal, co sa mi otvori po odohrati nejakych zavodov, ale samy vinyly a iba vzhledove upravy Sad

So 11.11.2006, 13:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

takz je to tak ked si kupis rx-8 tak sa ti bude odomykat performance 1 casti. neskor si musis kupit nove auto 2 triedy (rx-8 je prva trieda) a tam nemas odomknute nic tak pocas zavodov sa ti bude odomykat tak ako pri rx-8. a ked budes mat aj caymana plnohodnotne vytuningovaneho tak uz ani tak nebude stacit na dalsie auta a musis kupit auto 3.triedy a aj tam si budes musiet vsetko odomykat

So 11.11.2006, 13:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Blackshadow
Divák
Divák

jj.. uz to tak robim.. ten cayman sam o sebe je celkom good

So 11.11.2006, 13:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď