Autor |
Správa |
obsessed
Divák
Založený: 10.01.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava
|
|
.: Praskanie zvuku [VYRESENO] :. |
|
Cafte,
konecne som si nainstalovala na notebook tuto hru, widescreen som uz vyriesila, ale stale ma trapi praskajuci zvuk, ktory je neustale, ci uz ide video, alebo prave jazdim pretek. Audio mam od Analog Devices Inc. - Sound Max. Skusala som najst aj novsie ovladace, zial ziadne nie su k dispozicii. Mozete mi nejako poradit??
Vopred dakujem...
Pi 10.11.2006, 23:17 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
A robi to len v tejto hre? Ostatne hry ako? Alebo ine veci,MP3,Filmy...tam to ties robi?
Pi 10.11.2006, 23:29 |
|
|
obsessed
Divák
|
|
|
|
| | A robi to len v tejto hre? Ostatne hry ako? Alebo ine veci,MP3,Filmy...tam to ties robi? |
Robi to len v tejto hre... Filmy a mp3 idu bez problemov, a napr. aj zvuk v NFS MW isiel tak ako ma...
Pi 10.11.2006, 23:49 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Nemas pri tom pustene nejake programy? Ja ked mam pusteny winamp, tak mi to praskne, ale len ked idem do winu.
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Pi 10.11.2006, 23:56 |
|
|
obsessed
Divák
|
|
|
|
| | Nemas pri tom pustene nejake programy? Ja ked mam pusteny winamp, tak mi to praskne, ale len ked idem do winu. |
Ziadne programy nemam pri hrani pustene...
So 11.11.2006, 00:07 |
|
|
spd
Divák
Založený: 01.11.2006 Príspevky: 26
|
|
Re: Praskanie zvuku |
|
Aj mne to robilo ale len pri nastaveni priestoroveho zvuku. Pri stereo mi to nerobi.
Stiahol som vsetku hlasitost na polovicu a pridal hlasitost na zosilovaci.
|
|
So 11.11.2006, 02:57 |
|
|
obsessed
Divák
|
|
|
| | Aj mne to robilo ale len pri nastaveni priestoroveho zvuku. Pri stereo mi to nerobi.
Stiahol som vsetku hlasitost na polovicu a pridal hlasitost na zosilovaci. |
No ja som dala vo wine aj v hre vsetky zvuky na polovicu, to praskanie ako keby zmizlo, ale ozvena ostala... Kde sa da nastavit AUDIO?? Ja mam v hre len hlasitosti a EA Trax. Nikde tam neviem najst nejake nastavenie 3D zvuku, atd.
Aky to da zvuk som nahrala cez mobil... Sice hrozna kvalita, ale ten uvod tam pocut... Najdete to tu http://obsessed.josi.sk/nfscarbon.mp3
So 11.11.2006, 11:38 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
| | | | Aj mne to robilo ale len pri nastaveni priestoroveho zvuku. Pri stereo mi to nerobi.
Stiahol som vsetku hlasitost na polovicu a pridal hlasitost na zosilovaci. |
No ja som dala vo wine aj v hre vsetky zvuky na polovicu, to praskanie ako keby zmizlo, ale ozvena ostala... Kde sa da nastavit AUDIO?? Ja mam v hre len hlasitosti a EA Trax. Nikde tam neviem najst nejake nastavenie 3D zvuku, atd.
Aky to da zvuk som nahrala cez mobil... Sice hrozna kvalita, ale ten uvod tam pocut... Najdete to tu http://obsessed.josi.sk/nfscarbon.mp3 |
Ten stereo zvuk sa da nastavit pod hlasitostami. Je tam jedna polozka a na vyber je mono/stereo/surround. V tvojom pripade daj stereo. Ci to uz pojde to nevim
So 11.11.2006, 12:45 |
|
|
obsessed
Divák
|
|
|
|
Ahojte, dakujem za pomoc, uz sme to vyriesili
Nakoniec na to prisiel moj priatel, totiz nejaky program Total Recorder, ma to nieco so zvukom, vytvoril nieco ako dalsiu zvukovku (ja sa v tom moc nevyznam, ale takto nejak som to pochopila..). No a problem bol teda v tom, ze v NFS isiel zvuk cez normalnu zvukovku a chvilku po nej isiel zvuk z tej dalsej, vytvorenej zvukovky..
Takze sme odinstalovali ten Total Recorder a teraz to ide bez akychkolvek problemov
So 11.11.2006, 12:56 |
|
|
|
|
|
|