Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
home-made cross corvette |
|
daval som tu moju corvettu uz aj do gallerky ale hend tam pribudlo tolko obrazkov ze neboli na to skoroé ziadne ohlasy...a mne sa to moje dielo paci tak sa vam musim pochvalit... tak mi k tomu volaco popiste...
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 2.10.2006, 16:24 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
je dobra a to Cross je zabite
ja mam asi taky isty model
Po 2.10.2006, 16:39 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
odkial mas taky isty? ale ak mas tak nepofarbeny myslis ne? a co je na tom crossovi take zabite ?
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 2.10.2006, 16:44 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
haluz je to good
heh mam model cierneho Ztka, som zvedava ako by vyzeralo v "cross style"
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Po 2.10.2006, 16:54 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak tato corvetta neni ta co ma cross...toto je starsi typ...a nema strchu sak by crossa odfuklo keby cel za mnou stihat inak ak mas nejaky zbytocny model auta...dones mi...ja ti nan hocijaky vynil spravim inak 350Z teba som sa este asi nepytal ci nevies odkial zohnat logo rockportskej policie...bo to mi tam tiez chyba na dverach aj na kapote
|
Po 2.10.2006, 17:08 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Tak s tym logom ti asi velmi neporadim, vobec neviem kde to splasit...ale vinyly s nim su, nic ine neviem .
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Po 2.10.2006, 17:40 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
| | odkial mas taky isty? ale ak mas tak nepofarbeny myslis ne? a co je na tom crossovi take zabite ? |
dostal som ho na narodeniny ale to ked som bol zobec
a kebyze chcem tam to Cross tak by som sa to snazil presnejsie napisat alebo vytlacit
Po 2.10.2006, 18:25 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
hej mas pravdu...a na trej fotke to vypada este krivsie jak v skutocnosti...ale to je detail...to mi je teraz jedno....ale uz mam napad jak ziskat to logo...odfotim to z mojej policajnej corvetty co mam v garazi tez mi skor nenapadlo
|
Po 2.10.2006, 18:50 |
|
|
|