Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
home-made cross corvette

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Most Wanted Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
home-made cross corvette
Autor Správa
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok home-made cross corvette Odpovedať s citátom
daval som tu moju corvettu uz aj do gallerky ale hend tam pribudlo tolko obrazkov ze neboli na to skoroé ziadne ohlasy...a mne sa to moje dielo paci tak sa vam musim pochvalit... Very Happy tak mi k tomu volaco popiste... Arrow

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 2.10.2006, 16:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

Príspevok Odpovedať s citátom
je dobra a to Cross je zabite Laughing
ja mam asi taky isty model

Po 2.10.2006, 16:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

odkial mas taky isty? ale ak mas tak nepofarbeny myslis ne? a co je na tom crossovi take zabite ?Very Happy

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 2.10.2006, 16:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

haluz Laughing je to good

heh mam model cierneho Ztka, som zvedava ako by vyzeralo v "cross style" Mr. Green

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Po 2.10.2006, 16:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no tak tato corvetta neni ta co ma cross...toto je starsi typ...a nema strchu Very Happy sak by crossa odfuklo keby cel za mnou stihat Very Happy inak ak mas nejaky zbytocny model auta...dones mi...ja ti nan hocijaky vynil spravim Very Happy inak 350Z teba som sa este asi nepytal ci nevies odkial zohnat logo rockportskej policie...bo to mi tam tiez chyba Sad na dverach aj na kapote

Po 2.10.2006, 17:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Tak s tym logom ti asi velmi neporadim, vobec neviem kde to splasit...ale vinyly s nim su, nic ine neviem Sad .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Po 2.10.2006, 17:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

bavorak Napísal:
odkial mas taky isty? ale ak mas tak nepofarbeny myslis ne? a co je na tom crossovi take zabite ?Very Happy

dostal som ho na narodeniny ale to ked som bol zobec
a kebyze chcem tam to Cross tak by som sa to snazil presnejsie napisat alebo vytlacit Wink

Po 2.10.2006, 18:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

hej mas pravdu...a na trej fotke to vypada este krivsie jak v skutocnosti...ale to je detail...to mi je teraz jedno....ale uz mam napad jak ziskat to logo...odfotim to z mojej policajnej corvetty co mam v garazi Wink tez mi skor nenapadlo Very Happy

Po 2.10.2006, 18:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Most Wanted Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď