Autor |
Správa |
jointh
Divák
![Divák Divák](images/ranks/1.gif)
Založený: 17.06.2006 Príspevky: 7
![Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre](templates/AcidTechRed/images/offline.gif) |
|
NFSU 2 camera |
|
Chcel som sa spytat ci neexistuje nieco take ako camera hack ale pre nfsu2? najlepsie by bolo aby fungoval aj v replayoch?
|
|
So 17.6.2006, 10:46 |
|
![](templates/AcidTechRed/images/spacer.gif) |
Jakkub
AMERICAN FARMER
![AMERICAN FARMER AMERICAN FARMER](images/ranks/adm.gif)
![](http://needforspeed.sk/pictures/typan.jpg)
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
![Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre](templates/AcidTechRed/images/offline.gif) |
|
|
|
myslim ze na 99,9% neexistuje ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
So 17.6.2006, 18:24 |
![ICQ ICQ](templates/AcidTechRed/images/lang_slovak/icon_icq.gif) |
Memphis
RSX Top Tuner
![RSX Top Tuner RSX Top Tuner](images/ranks/mod.gif)
![](images/avatars/222494562510832525289f.png)
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
Neprehanej, na 99,999999999.... procent neexistuje.
|
|
So 17.6.2006, 22:19 |
|
jointh
Divák
![Divák Divák](images/ranks/1.gif)
Založený: 17.06.2006 Príspevky: 7
|
|
|
to je blbe taky program by sa mi moooc hodil! keby niekto ste niekde taky nasli pls hodte sem link! ja mam pocit ze existuje ze som ho videl! ale preco som ho nestiahol to netusim! sa mi to vtedy zdalo ako zbytocnost ! aleee teraz bych ho chcel!
|
|
Ne 18.6.2006, 22:21 |
|
|
|
|
|