Autor |
Správa |
obsessed
Divák
Založený: 10.01.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava
|
|
.: Blown Engine v DRAG [VYRESENO] :. |
|
Mam mensi problem, NFS hram prvy krat a to MW.
Zacala som hrat v sobotu, co je 4 dni dozadu a som na Blacklist member 10. Ked ho chcem porazit, musim prejst DRAG, a to mi nejde. Neviem ako. Vzdy, ked mam napravo rucicku na cervenom, napise mi BLOWN ENGINE. Prosim, poradte mi niekto ako to prejst.
Vopred dakujem.
Dia
P.S. Prepacte ze pisem ako debil, ale v autach sa nevyznam, len ma ta hra bavi. Neviem ako sa co vola... :-/
|
|
Ut 10.1.2006, 10:45 |
|
|
J&J
Divák
Založený: 13.10.2005 Príspevky: 45 Bydlisko: doma
|
|
Re: DRAG |
|
| | Mam mensi problem, NFS hram prvy krat a to MW.
Zacala som hrat v sobotu, co je 4 dni dozadu a som na Blacklist member 10. Ked ho chcem porazit, musim prejst DRAG, a to mi nejde. Neviem ako. Vzdy, ked mam napravo rucicku na cervenom, napise mi BLOWN ENGINE. Prosim, poradte mi niekto ako to prejst.
Vopred dakujem.
Dia
P.S. Prepacte ze pisem ako debil, ale v autach sa nevyznam, len ma ta hra bavi. Neviem ako sa co vola... :-/ |
Asi viem v com je Tvoj problem... Hras s automatickou prevodouvkou ze?
Problem je v tom ze v DRAGu neexistuje automaticka prevodovka. Ty sa rozbehnes drzis plyn a zachvilu Ti vybuchne motor lebo ides stale na 1-notke a zavaris motor
Musis pouzivat rucne radnie, standardne to je tlacitko lavy Shift na radenie rychlosti smerom hore a lave Ctrl na rychlosti smerom dole. Preradit musis vtedy ked sa Ti cca v strede obrazovky objavy taky kruzok. Najprv je modry, potom je zeleny a potom cerveny. Ak radis pri modrom, tak to je skoro a stracas drahocenne sekundy ak radis pri cervenom radis neskoro a tiez stracas cas. Najlepsie je radit pri zelenom. Je to celkom easy (to radenie) doprava pocas dragu je horsia. Odporucam speadbreaker (prave Ctrl).
Good luck
|
|
Ut 10.1.2006, 12:38 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
lmao... J&J to uz vlastne vysvetlil, a ja teda len dodam, ze je lepsie v nastaveniach ovladania zmenit shift up na A a shift down na Y... to je teda aspon si myslim, lepsie na stlacanie...
|
|
Ut 10.1.2006, 15:02 |
|
|
obsessed
Divák
Založený: 10.01.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
Dakujem!!! Obom
Ut 10.1.2006, 20:33 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
a když už drtíš na 6 a jedeš maximální rychlostí a začne ti Blow Engine, tak pusť plyn, nápis zmizí a můžeš na to zase dupnout
Št 12.1.2006, 15:56 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
njn je tu slecna a vsichni najedou jsou aktivni ze
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 12.1.2006, 21:23 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
jn
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 12.1.2006, 21:50 |
|
|
|
|
|
|