Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
ProStreet - o co lepsie?
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
ProStreet - o co lepsie?
Autor Správa
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
a po par rokoch uz ani tuning nebude v nfs a bude z toho stare dobre nfs napr 3 , 4 a ost.
Ut 10.7.2007, 13:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

nj..bodajby... Wink nečo na spôsob TDU by som neodmietol... Wink

Ut 10.7.2007, 13:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

moze byt nic proti tomu nemam ved kedysi som fical na nfs 4 s bratrancom a sam som drtil nfs 5 porsche
Ut 10.7.2007, 13:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

kenny Napísal:
lenze ked ty naburas s autom v dajme tomu 250km/h a nejake decko tomu veri a potom to skusa v realite nemyslim naburat ale jazdit tak...alebo ty co su natom zavisli tak ty uz to beru ako realitu..osobne si myslim ze by mohli robit tie hry robit s tvrdsou realitou aby nejaky magori to nenapodobnovali......
O tomto sa da polemizovat a diskutovat stale a furt.Myslim si ze nikdy sa nedohodne vyznavac real hier a ten ktory preferuje akciu.Hlavne priniest akciu do reality je dost velky risk.V tomto smere by mal pomoct jedine zdravy rozum,nic viac.Uvedomit si ze prirodne zakony sa proste nedaju prekabatit.

U hier plati,ked havarujes nic ta neboli.Necitis pretazenie,mozes ist aj 450 km/h.Driftovat mozes bez toho aby si sa casom nepovracal a mnoho inych veci...

*pozn.:Z vlastnej skusenosti viem ze pri Relly hrach niekedy moze byt zle.Hlavne ked sa poriadne najem nebudem jazdit asfaltove Francuzsko. Smile

*pozn. 2: Pre mnohych ludi ktory hraju "najrealnejsie zavodne hry na pocitaci",ktory maju mnohokrat viac zdravej arogancie ako kto kolvek iny za volantom nepadne tato skutocnost az tak prilit vela.Mnohym ludom byva zle a nemozu preto vobec nic urobit.Myslim si ze aj tyto ludia tvoria velice velku oblast ludi ktori tiez jazdia ako prasata.

Uz len pad z bicykla sakramentsky boli....a co ked to bude rychlost vacsia ako moze prejavit clovek svojim usilim na bicykli/peso/behom?Kazdy si musi uvedomit ze clovek bol od prirody stavany nato aby sa maximalne prepravoval tak cca. do 40 km/h.Dalsie rychlosti zmesuju jeho reakcie.

Mnohi ludia ked si sadnu do auta citia to ze su panmi sveta.Chyba.Auto mnohokrat ovlada teba,a nie ty jeho.Arogancie na cestach je priliz vela.

Ut 10.7.2007, 22:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

jj mas pravdu..na slovensku som sa stretol s vela takymito sprostymi ludmi....nic prot par novodubnicanom ale niektory su taky ze sadnu do skody 120L a su bohovia.....nie len novodubnicania su taky.......ja nepotrebujem aby ta hra bola total podkla reality ja len by som chcel aby sa niektory ludia uvedomili ze ked sa rozbiju na aute v hre tak nasledky niesu take ze sa ti nic nestane ale mozes byt mrtvy.......nemam rad takych ludi co chodia rychlo a ohrozuju premavku alebo chodcov v meste
Ut 10.7.2007, 22:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

mate sice pravdu ale skusme sa drzat temy chalani Wink

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
Ut 10.7.2007, 22:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

kenny Napísal:
jj mas pravdu..na slovensku som sa stretol s vela takymito sprostymi ludmi....nic prot par novodubnicanom ale niektory su taky ze sadnu do skody 120L a su bohovia.....nie len novodubnicania su taky.......ja nepotrebujem aby ta hra bola total podkla reality ja len by som chcel aby sa niektory ludia uvedomili ze ked sa rozbiju na aute v hre tak nasledky niesu take ze sa ti nic nestane ale mozes byt mrtvy.......nemam rad takych ludi co chodia rychlo a ohrozuju premavku alebo chodcov v meste
Pocinajucuj vodicmi starsich aut,po vybliskane auta vyzsej triedy,dokonca aj vodici kamionov.Dopravne predpisy platia pre vsetkych....

btw.: Mal som rozpisany post na tuto temu,pouzijem ho niekedy inokedy...tak iba zredukovana forma KP Wink

Ut 10.7.2007, 23:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

skorej by som povedal ze ohrozuju cestnu premavku ty vodici na tych nablyskanych autach lebo ti nejak nemaju problem si pridupnut na plyn a uhanat.....napr. gumball 3000 ten co zabil nevinneho vodica vw golf....ale je pravda ze aj vodici starych osobnych aut ohrozuju premavku clovek nikdy nevie kedy sa ta ojetina rozpadne Mr. Green
Ut 10.7.2007, 23:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

panove ja prelit s felinou ve 120ti pres zeleznicni prehezd kamos co jel zamnou na motorce (sestikilu) rikal za auto letelo pul metu nad zemi a litaly jiskry jak v intru nfs 4....od te doby jezdim znacne pomalejc....pokud si sami nezazijete neco pdobneho nikdy se neponaucite...

St 11.7.2007, 00:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

lol aj my sme leteli s fotrom na renaulte thalii ale na takom miernom kopceku neviem ako sme boli vysoko ale viem to ze sme trocha tvrdsie dopadli........inac tu je video o par chalanoch ako sa nudia a tam dalej je skok s octaviou http://www.youtube.com/watch?v=HM65B7xRq84 rodinny vylet aneb plechovka lita kdyz ji das usi 170km/h
St 11.7.2007, 07:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
=BMW=
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006

kenny Napísal:
lol aj my sme leteli s fotrom na renaulte thalii ale na takom miernom kopceku neviem ako sme boli vysoko ale viem to ze sme trocha tvrdsie dopadli........inac tu je video o par chalanoch ako sa nudia a tam dalej je skok s octaviou http://www.youtube.com/watch?v=HM65B7xRq84 rodinny vylet aneb plechovka lita kdyz ji das usi 170km/h

LOOOOOL fakt husteeee,niekedy skusim ked si kupim octavku
Pi 13.7.2007, 10:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

to dáš s hocičím ani octafku nepotrebuješ Laughing ale je pravda že škodovky sa dobre ničia
Pi 13.7.2007, 12:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
taomino
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.10.2006

Vsetky auta sa dobre nicia ale horsie je ich opravit

Pi 24.8.2007, 11:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
m27
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 19.09.2007

tazko povedat o co bude lepsie UG2 4ever Velmi štastný
Pi 21.9.2007, 17:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
taomino
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.10.2006

bavi ta pisat do stareho topicu?

Ne 23.9.2007, 19:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

taomino Napísal:
bavi ta pisat do stareho topicu?

Pokial to neni OT tak áno... Wink
...ale toto je OT...

Ne 23.9.2007, 19:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
TERMINATOR456
Divák
Divák

Založený: 20.10.2006

podla mna sa da cakat vela Smile ale by som chcel aby bolo lepsie nes MW - ale to by som cel vela Mr. Green , a tak by mi stacilo lepsie ako carbon . MW bolo lepsie nez CARBON dlhsie a lepsie ) Velmi štastný
Ut 16.10.2007, 20:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

TERMINATOR456 Napísal:
podla mna sa da cakat vela Smile ale by som chcel aby bolo lepsie nes MW - ale to by som cel vela Mr. Green , a tak by mi stacilo lepsie ako carbon . MW bolo lepsie nez CARBON dlhsie a lepsie ) Velmi štastný

Nevem asi som nikdy nečakal od NFS to čo teoreticky čakam teraz, možno to nebude take zle, uvidime, nič nezistime minimalne po demo Wink Cool

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 16.10.2007, 21:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Brien
Divák
Divák

Založený: 21.10.2007

Dufam ze toto nfs za zapise do dejin nfs

Live for Speed is best simulation of DRIFT!!!FOREVER LFS
Po 22.10.2007, 21:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.08.2005

Brien Napísal:
Dufam ze toto nfs za zapise do dejin nfs

dufam ze sa len nezapise do dejin ako trapas Mr. Green
ale to sa dufam nestane Cool
Ut 23.10.2007, 07:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Strana 5 z 6
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď