Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Zrovnavanie Need For Speed
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Zrovnavanie Need For Speed
Autor Správa
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 18.05.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
NitrO Napísal:
Jojo Napísal:
NitrO Napísal:
marlin Napísal:
Prvni srie NFS byly skutecne pro hrace, a vyvrcholilo to Porskama, od te doby je uz bohuzel upadek.... u MW se myslelo, ze se lepsi k lepsimu, omezeny tuning, a supersporty, ale zase to bylo o nicem. stejne tak i Carbon.

jj od MW sa cakalo vela, ale v skutocnosti to bol vacsi prepadak ako NFSU2
podla teba bol U2 prepadak? no ja si to urcite nemyslim. ja si myslim, ze sa podaril. ale s tym MW plne suhlasim.

ok zle som to napisal, nfsu2 ma bavilo...ale ide o to ze od MW sa ocakaval navrat k starym dobry NFS, lebo sa hovorilo o supersportoch o jazdeni cez den a o minimalnom tuningu, cakal som od toho viac ako od NFSU2 ale opak bol pravdou
mas pravdu, tak to veru je. od MW vsetci cakali viac (nielen ty, aspon si nebol jediny Mr. Green ). ja cakam na to kedy sa EA uvedomi a vrati sa s niektorymi vecami tam, kde zacinali a ziskavali velke uspechy.
Pi 1.12.2006, 16:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

Jojo Napísal:
Madish Napísal:
Kein Napísal:
po dlouhe dobe kvalitni prispevky...me by ale i bohate stacilo kdyby se auto chovalo aspon trochu vice normalne...

TEST: zkuste auto v Carbone rozjet na 50km/h a nechat ho dojet..dela to jenom mi nbo mi to auto samo zabrzdi???a nedojede ?? DMNCE ...jdu hrat NFS 4 High Stakes

To mně taky štvalo v MW, člověk jede, pustí plyn a samo mu to brzdí, pomáhá to dětím a navozuje to pocit, že když v realu pojedete s autem a pustíte plyn, tak hned zastaví.
I když se jméno Electronic Arts změnilo jen na EA Gaymes, pro mně "kvalitní" hry skončili právě v tu dobu, kdy to přešlo jakoby pod EA Gaymes.
Nový NFS už neshánět, nechat to natvrdlým dětem...
tak po prve EA Gaymes je spravne EA Games a po druhe, ked su podla teba ich hry nekvalitne tak medzi ne radis teda aj NFS HP2, pretoze to uz vislo pod EA Games a to este nebol v NFS ziadny tuning...

Tak zaprvý: EA GAymes je nadsázka, ironie, až vyrosteš, poznáš to.
Za druhý: Ano, HP2 byla komerční blbost, chvíli mně to bavilo, ale hned to omrzelo, ale mělo to pěknou grafiku, ale jen grafika nestačí.

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Pi 1.12.2006, 16:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

Jojo Napísal:
Madish Napísal:
Kein Napísal:
po dlouhe dobe kvalitni prispevky...me by ale i bohate stacilo kdyby se auto chovalo aspon trochu vice normalne...

TEST: zkuste auto v Carbone rozjet na 50km/h a nechat ho dojet..dela to jenom mi nbo mi to auto samo zabrzdi???a nedojede ?? DMNCE ...jdu hrat NFS 4 High Stakes

To mně taky štvalo v MW, člověk jede, pustí plyn a samo mu to brzdí, pomáhá to dětím a navozuje to pocit, že když v realu pojedete s autem a pustíte plyn, tak hned zastaví.
I když se jméno Electronic Arts změnilo jen na EA Gaymes, pro mně "kvalitní" hry skončili právě v tu dobu, kdy to přešlo jakoby pod EA Gaymes.
Nový NFS už neshánět, nechat to natvrdlým dětem...
tak po prve EA Gaymes je spravne EA Games a po druhe, ked su podla teba ich hry nekvalitne tak medzi ne radis teda aj NFS HP2, pretoze to uz vislo pod EA Games a to este nebol v NFS ziadny tuning...

ani HP2 nebol zrovna vydareny diel Wink

Team eNETiS Website
Pi 1.12.2006, 16:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

Ale porad nesrovnatelne lepsi nez to, co nam EA nabizej dneska.

Pi 1.12.2006, 23:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Trhac
Administrátor
Administrátor

Založený: 02.10.2006

Za poslednych par dni som dost posunul svoj rebricek hodnot. Pred pad dnami som sa dostal k Live For Speed...
Ked tak nad tym rozmyslam, Hot Pursuit je niekolkonasobne lepsie nez Carbon co je skutocny prepadak. Takze Carbon sa mi prepadol pekne na spodok. Underground 2 sa dostal na druhe miesto, s Most Wanted sa taktiez neda zrovnavat. Un 2 je aspon z casti simulator, ale MW simuluje akurat tak stvrt mile za par sekund. Ano, na HP aj II bolo paradne, ze sa dalo jazdit aj vo dvoch, ked sme isli dvaja policajti po siestich pretekaroch, nemalo to chybu. Idem drtit HP II. Patrocna hra dokaze rozdrtit najocakavanejsiu hru roka(aspon pre mna)...
Ne 10.12.2006, 17:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

podla mna
1.NFSU2
2.NFSMW
3.NFSC
4.NFSU

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
So 24.3.2007, 07:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
SHIFT
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 02.03.2006

najradsej mam Underground 2..proste to hram do teraz a je to super,potom Porsche 2000:-) Unleashed sa ku mne nejak nedostalo...ale hral som to jak saleny...mal somm este prvu grafiku...6 by mi ani nesla a tak som to hral kazdy den pomaly 2 roky...potom sa mi dajak dojebalo CD a som bol v keli uz som to nezohnal dosla ku mne 6 a s nou nova grafika...a je to teda riadna somarina...potom to pokracovalo U1 ktoru som hral az o dalsi rok jak ostatny bo som mal slabu grafiku...no a bolo to celkom v pohode,za tym U2 ktora ma uplne vzala...MW bolo v pohode ale uz sa mi to nejak nezdalo...a Carbon bol u mna teda totalny prepadak...hral som NFS1 a mozem povedat ze super hra...2 tiez usla...3 bola oblubena hra pocas mladi mojich kamosov...no ja som mal radsej 4...toto som tiez hral dobre 2 roky kym mi tiez neodislo CD..ale bola to parada
Takze:1.U2
2.NFS P2000 resp. to je skoro to iste jak
Unsleahed
3.NFS4
4.NFS1
5.NFS 3
6.NFS 2,U1,HP2,MW,C

So 24.3.2007, 12:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď