Autor |
Správa |
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
| | no ja to napisem v kratkosti
Nevim co sa komu na Nfskach nelubi ale podla mna je to najvydarenejsia seria zo vsetkych serii hier(česť vynimkam). Mne sa na tejto hre (nfs carbon) lubi secko aj ked mam iba demo ale hral som aj fullku.
auto su podla mojho gusta:99%
soundtrack zatal sa mi pozdava:89%
hratelnost:98%
Grafika asi taka jak na MW:95%
a autosculpt je bozsky:100%
asi tak komu sa to nepozdava jeho nazor ale ja si myslim ze v EA odviedli nice work | Môžem len súhlasiť. Umňa:
Pribeh: 95%
Hratelnost:88%
Grafika:91%
Hudba: 99,5%
Auta: 99,1%
Duely v kaňone: 99,9%
Autosculpt: 95%
INDEX: 9,8/10
Môj rebríček NFS:
1. miesto: NFS U2
2. miesto: NFS Carbon
3. miesto NFS MW
4. miesto NFS 5 (porsche...)ň
Za tymto su ostatne.
Toť moj názor nepotrebujem kritiku kazdy ma ini vkus
Št 9.11.2006, 20:28 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
mslim ze tady ma velky vliv i vek..
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 9.11.2006, 22:02 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
Št 9.11.2006, 23:01 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
to je logicke... nas taha k starsim nfs nostalgia.. mladych na stare diely nenahovoris, darmo im budes rozpravat o kvalite ked je zastarala grafika
edit
hmm RH teraz u mna klesol velmi hlboko
http://radekhulan.cz/item/need-for-speed-carbon-zatracene-dobra-hra
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 10.11.2006, 01:21 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
hm zaujimave ze Hulanovi sa to az tak paci, zase to by som necakala, nic extra to nie je.
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Pi 10.11.2006, 01:51 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
nevim ci to tu niekdo spominal...ale ta doprava je debilne sialena...tomu je lspie sa nevyhybat lebo ak sa tomu chcete vyhnut tak to napere do vas...sa mi vobec nepaci a este furt som si na to nezvykol lebo v mw boli zas taki samovrahovia ze sa neuhybali ked som na nich siel v 300 kmh rychlosti
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 10.11.2006, 16:24 |
|
|
terist
Divák
Založený: 20.11.2006 Príspevky: 2 Bydlisko: Strečno
|
|
|
|
hra sa mi páčila (dej aj grafika) aj keď kariéra je tak na 20 hodín hrania
Aj keď boss race downhill sú totálne predskriptované (pre tých čo neznaju : dráha bosa je na milimeter presná, aj ich rýchlosť je nejaká divná a tie autá nepoznajú fyziku .)
|
|
Po 20.11.2006, 19:30 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
nene...ak to "dráha bosa je na milimeter presná" znamena to ze boss ide vzdy tak isto, tak potom s tebou nemozem suhlasit...isiel som zavod s dariusom asi 15krat (dovod: isiel som ho na caymane S, aby som sa trochu potrapil ) a nemoze ist vzdy tak isto lebo funguje catch up ...grrrrr no takze tak...
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 20.11.2006, 20:41 |
|
|
terist
Divák
Založený: 20.11.2006 Príspevky: 2 Bydlisko: Strečno
|
|
|
|
vies bavorak tiez som sa posnazil s bossmi.
ked som ho trhol a a on to do mna napalil tak ma tich desat sekund dokazal roztlacit ako keby som tam vobec nebol. alebo mali taku dobru karu, ktoru stiholi vymeniť po okruhoch( cirkuit) (kde mu fyzika fungovala normalne)
|
|
Po 20.11.2006, 23:29 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
kdyz uz jsme u toho podarilo se vam negdy toho bosse zhodit ze skaly??? abych se priznal byla to hned prvni vec co mne napadla...
|
|
Ut 21.11.2006, 09:20 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
|
Ja som mal trainer a tam bolo ze oponenti vyleca do vzduchu a tak som bossov zhadzoval od nejakych 70% hry. oni leca dole a potom hodia ksicht a ty akoze zastavis a napise you won opponent crashed.
Ut 21.11.2006, 15:08 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
| | Ja som mal trainer a tam bolo ze oponenti vyleca do vzduchu a tak som bossov zhadzoval od nejakych 70% hry. oni leca dole a potom hodia ksicht a ty akoze zastavis a napise you won opponent crashed. | A kde ten trainer zoženem?
Ut 21.11.2006, 15:35 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no mna tez hned na zacatku napadlo ze sak zhodim ho a bude pokoj ne? ale raz...este vc deme sa mi podarilo donho napalit uplne idealne, lebo on prave siel popri zabradli..a co sa nestalo..no nic sa nestalo lebo oni su super ...no isiel jak keby sa nic nedialo dalej...jak
po kolajniciach...ani s nim nehlo do boku...tak to ma nahnevalo...ze sa to neda tak uz som to viac neskusal ...teda mam dojem ze sa to neda...ak sa to nekomu podarilo tak gratulujem
|
Ut 21.11.2006, 17:28 |
|
|
=ANdr3w=
Divák
Založený: 21.11.2006 Príspevky: 10 Bydlisko: [SWK]Lučenec
|
|
|
|
| |
Pribeh: 95%
Hratelnost:88%
Grafika:91%
Hudba: 99,5%
Auta: 99,1%
Duely v kaňone: 99,9%
Autosculpt: 95%
INDEX: 9,8/10
Môj rebríček NFS:
1. miesto: NFS U2
2. miesto: NFS Carbon
3. miesto NFS MW
4. miesto NFS 5 (porsche...)ň
Za tymto su ostatne.
Toť moj názor nepotrebujem kritiku kazdy ma ini vkus |
sa nechci zahambit, carbon bol total prepadak, za co by si typkovia z EA zasluzili elektricke kreslo
cele to je ako U2, s prvkami MW, po grafickej stranke, nic moc.
Ked je to engin z MW, nechapem preco ho tak sfusovali.
Dej no v autickach sa nic neda spravit, ako pozitivne je ze sa obsadzuju uzemia a pod. ale hned ako pridete do mesta mozte ich obsadzovat ?
Uz ked chcely, maly spravit daky " turnaj " alebo nieco podobne, aby sa dalo umiestnit do dakeho rebricka, a potom by sa iba daly dobijat uzemia, nebolo by to take kratke.
Za cca 2hod 20%
Ved to je hra na jedno pobede ( +- )
Tym: No dalsie + bloker: uzitocny chlapec, taky zakerny a to je fajn
scoud ( dako tak sa to pise ), no naco by mi mal ukazovat najkradsiu cestu, ked to ak tak kazdy zisty ? tahoun: no da sa
Keby ze scoud nema moznost upravovat vzhlad auticka, daaavno by letel
Pribeh: 60%
Hratelnost:20%
Grafika:50%
Hudba: 0,1%
Auta: 95%
Duely v kaňone: -10%
Autosculpt: 80% ( aj tak kazdy si to vytiahne na max. cize totalna zbytocnost )
moje hodnotenie: 3,5/10
Som zvedavy s akym brakom pridu nabuduce.
Toto MW nesiaha ani po paty
_________________ Kto roby od rana ???
|
|
Ut 21.11.2006, 17:56 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
nejvetsi zklamani je ale ten autosculpt prakticky se vetsina dilu neda pouzit nijak nez ze jsou na 100% jo kdyby sly upravovat ty jiz preddelane soucasti jako jsou kola kridla a bodykity ikdyz i ty jsou vetsinou megahnusne a meli by je chlapci trochu predelat...
dale je vyhada ze si nalepku muzete umistit kam chcete ale zase za jakou cenu...hodinu ji posunujete a gdyz ji tam mapte tak ji musita dat taky na druhou stranu = dalsi hodina mrdani se s nalepkama kdyby ste si delali jen jednu stranu a pak by bylo negde tlacitko udelat to same i na druhe strane tak by to bylo mnohem nohem lepsi..jinak muj nazor znate POLICIE DMNCE (a to sem se tak tesil) a nechapu proc nektere auta nejdou tunnit (kenig sport camaro concept shelby roadrunner TURBo GTR atp atp...vubec nechapu proc v needech nenechavaj auta ze starsich needu..z U1 2 a MW takhle by bylo mnohem vice aut a za mene prace...
a nechapu proc kdyz me honi cajti hraje ta beckova vomrdhudba z most wanted a grafika je taky pekne humus proc ma kazde auto takovy bily odlesk??? co se enginu grafiky tyce tak byla noc peknejsi v U2 jasny textury a zare odrazek na ceste byly hnusnejsi ale co se stinovani a odlesku na aute tyca tak to bylo o hodne peknejsi
|
|
Ut 21.11.2006, 18:09 |
|
|
LamboManiac
Divák
Založený: 30.08.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: zapadakov
|
|
|
|
moj pohlad na hru s odstupom casu :
CARLIST: akoze naslubovali vyse 50 aut co sice je realita ale trochu ina nez sme si predstavovali nechapem kua preco sa v kariere da hrat s cca 30 autami (vacsina rovnaka ako v MW) a zvysok aut musim otvarat s tzmi nudnzmi challengami a pomocou tych k*kotskych karticiek a aj tak sa nedaju tunovat, je to dost na p*cu
FYZIKA: nepotrebuje asi komentar, auta sa sice spravaju odlisne od inych ale vobec to nekoresponduje so skutocnostou [preco ma taky golf lepsi handling ako murcielago..??], dalej by ma zaujimalo preco pri aj tom najjemnejsom zatoceni piskaju gumy znie to neskutocne prij*bane, preco odo mna odletuju fizli a premavka akoby som bol tank s rychlostou 999km/h ?
Ta drbnuta fyzika bolaajv MW ale teraz je to az absurdne [U2 mala OVELA lepsiu fyziku]
FIZLI: o nicom nuda trapni k*okoti, tie nahanacky som neznasal aj v MW lebo je to nenormalne monstrozne a prehnane, to akoze rozje*em polku policajneho zboru aj polku mesta a idem dalej v kuse jak tank s 2m pancierom
TUNING: mal by revolucny ale je na prd napr. su tam na vyber 4 narazniky z toho 3 su skarede jak noc a bodykity su zase prehnane, proste EA asi oblubuju tuzing
KARIERA: pribeh je slaby [ ako tak rozmyslam neviem na jaku p*cu tam valstne je pribeh ]
mesto je uz hroooozne obohrana pesnicka, drift je od veci [SUPERARKAAAADA!!!!!!!!!!!], canyon ujde ale najviac ma sere ten neskutocne drbnuty catch up, sak to uz vobec nesu normalne preteky v ktorych ide o to co najlepsie rezat zakruty a hlavne BRZDIT boha v U2 som aspon niekedy musel brzdit ale v MW a Carbon su brzdy uz zbytocne lebo ich nahradil ten skur*eny speedbraker, cely koncept vojny o uzemie je to iste ako predtym
TEAM: tento prvok este viac prehlbuje arkadovost a trapnost hry, scout je absolutne zbytocny, co sa tyka blockera keby som sniekym pretekal a on by mi schvalne tresol do auta za 5 melo asi by som ho zabil, drafter je uz ultra arkadovy [no tak fajn som za nim tak zryclujem to je realne ale ako to ze on predomnou ide rychlo ako ja pricom ja draftujem ale on nemoze ist tak rychlo kua, sak to je proti fyzike]
MENU: neuveritelne doje*ane, neprehladne, jednoducho hroza des
mohol by som pokracovat aka je to o nicom hra donekonecna ale uz sa mi nechce tolko pindat
_________________ roadkill extravaganza |
|
Št 23.11.2006, 19:24 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
tha ma hrozne hneva to zze sa s bavorakom neda v kariere chodit...sak na co tam potom je... :/ a vle aut treba dostat cez tie challenge a reward cards... :/
|
Št 23.11.2006, 19:29 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
Chcem sa spýtať ä tak ma neukamenujte: ked je to podla vas taka hrozna pi*ovina tak preco to hrate?
Št 23.11.2006, 19:54 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
Vidim ze nam vsem vadi na NFS stejne veci tak nedokazu pochopit proc je NFS porad tak prodavana nebo spis dokazu prodava se jen jmeno ...ale MW a Carbon uz opravdu nejsou plnohodnotne dily....ta hra je opravdu onicem... to co rekl Lambomaniak stim plne souhlasim ja chci na PC GT4 nebo neco na ten zpusob...s NFS se neda posledni dobou vubec hrat nejvic me zklamaly drifty....vlastne ne sklamala me cela hra ve zkratce NFS Carbon vas bavi prvni 2minuty nwz zjistitce co vni je respektive co vni neni...a place mi srdce pri pomysleni ze uz ted kluci z EA delaj na dalsim stejne poj*banem pokracovani....kde jsou ty casy....jeste ted si pamatuju NFS 5 jak sem si to sinul v horach ve starym porsche vsude byl snih a lehka mlha nadherna krajinka....smrk...pluhy na cestah..zaveje...pak ten zamrzly rybnicek tak sem se dycky vyblbl...ach jojo ...ALPY to byla mapa....no uz necham te nostalgie...
|
|
Št 23.11.2006, 20:08 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
no po tomto carbone im uz dosli napady tak som zvedavy co nabuduci rok urobia..
Št 23.11.2006, 20:39 |
|
|
|