Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
gran turismo 5 Prologue
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
gran turismo 5 Prologue
Autor Správa
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Pri GT4 to je normalne, aspon na PS2...

Team eNETiS Website
So 17.1.2009, 03:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

no PS2 jj bo tam ti PS2 nerobi nic ine ale ked mas skype ICQ a net zapnuty neverim ze by bolo futrt stalych 60 FPS

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
So 17.1.2009, 09:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

RISHO Napísal:
no PS2 jj bo tam ti PS2 nerobi nic ine ale ked mas skype ICQ a net zapnuty neverim ze by bolo futrt stalych 60 FPS

ak mas obmedzene fps na 60 tak ano Smile
So 17.1.2009, 12:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
S14
Divák
Divák

Založený: 30.12.2008

TWOQAN Napísal:
Maťo69 Napísal:
V GT5 je 10 000 aut takže aj stare škodovky atď vidim to len tak že si budem muset zaobstarat ps3 Rolling Eyes Wink Cool
nie nahodov 1000?

1000 aut? tiež som toho názoru že k čomu to je dobré keď všetky nestihneš ani vyskúšat. ale grafa pekna...

Po 19.1.2009, 07:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

S14 Napísal:
TWOQAN Napísal:
Maťo69 Napísal:
V GT5 je 10 000 aut takže aj stare škodovky atď vidim to len tak že si budem muset zaobstarat ps3 Rolling Eyes Wink Cool
nie nahodov 1000?

1000 aut? tiež som toho názoru že k čomu to je dobré keď všetky nestihneš ani vyskúšat. ale grafa pekna...

A ty čo postuješ na starý post? Velmi štastný Keď už sme pri zaobstarávaní PS3.. Vidím to stejne. Cool A mimochodom ešte k autám, veď v GT4 (pecka) je cez 650 vozov, takže pochybujem aby dali do GT5 "LEN" 1 000. Wink
Po 19.1.2009, 11:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

kenny Napísal:
S14 Napísal:
TWOQAN Napísal:
Maťo69 Napísal:
nie nahodov 1000?

A ty čo postuješ na starý post? Velmi štastný Keď už sme pri zaobstarávaní PS3.. Vidím to stejne. Cool A mimochodom ešte k autám, veď v GT4 (pecka) je cez 650 vozov, takže pochybujem aby dali do GT5 "LEN" 1 000. Wink
nie 650 ale 750 Wink a ja mam otvorenych okolo 670-680 Velmi štastný
Po 19.1.2009, 13:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

Kokos som sa dneska sral s endurancema celkom prdel. Velmi štastný 6h u PS2? Čo ti mete? Velmi štastný No a ešte jedna vec..Kde dostanem M3 GTR Race car? Veď tam v tých pretekoch čo som kukal na naete bolo písané Schwarzwald Liga A, to som prešiel a nič mi nedali.. 15 litry a pál domof..
Po 19.1.2009, 13:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

asi si vynechal nieco,mne vzdy dalo Wink
Po 19.1.2009, 13:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

J, Schwarzwald Liga A, prejdi odznova, skus to vsetko vyhrat, musi ti dat...

Team eNETiS Website
Po 19.1.2009, 15:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Gran Turismo 5 multiplatformovo?
Po 6.4.2009, 12:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

kks Shocked ak bude GT5 na comp ta kupujem novy comp Mr. Green

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Po 6.4.2009, 15:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
PANZER
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 05.07.2008

no to by som bol najštastnejší človek keby túto hru vydali aj na PC. ale pochybujem že ju vydajú na PC , kedže od GT1 až po GT4 nebola ani jedna na PC. ale keby ju naozaj vydali aj na PC tak to by som hned kupoval novú grafu Velmi štastný
Po 6.4.2009, 17:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Pochybujem ,že to niekomu pôjde. Zrejme prekonvertujú z PS3 verzie ale nechajme sa prekvapiť Smile Ja teraz jedine 4ku,dokým ma to poriadne neunudí,a na to aby ma to unudilo potrebujem ROKY Velmi štastný Mimochodom kamarátov krstný to vraj má,niekedy skočíme skúsiť. Ak to fakt má a nechce sa len nadviazať na to,čo vôbec nepozná. Už len ten pocit chytiť ten joystick a prejsť jedno kolo na Suzuke s EVO X ... nekomentujem Velmi štastný tiekli by mi sliny ,to určite
Po 6.4.2009, 18:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

http://www.sector.sk/novinka/47196/gran_turismo_psp_vzkriesene_na_e3.htm
aha ! v utorok mi príde PSP Mr. Green
So 6.6.2009, 13:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

minúta jazdy v Gran Turismo 5!

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33900&r=top

Št 20.8.2009, 16:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Easy
Divák
Divák

Založený: 08.07.2009

Omg to dali hrať tomu pravému... No vyzerá to dobre, ale mne to nepôjde.

BMW PoWA, AE86 PoWA
Št 20.8.2009, 19:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
PANZER
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 05.07.2008

Easy Napísal:
ale mne to nepôjde

Najprv by to na PC muselo byt Velmi štastný , GT5 je naneštastie iba na PS3
Št 20.8.2009, 19:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

Dvakrát na trati Gran Turismo 5

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
St 30.9.2009, 17:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Tak a je to tu. Včera, 1. októbra 2009 vyšlo dlho,až nadpriemerne dlho očakávané Gran Turismo pre PlayStation Portable.Myslím že to bola najočakávanejšia hra,ktorú som si dlhé časy prial pre svoje PSP. Ešte pred týždňom boli zverejnené ISO verzie hier,ktoré na CFW nefungovali,tak sme si museli počkať ,no team GEN sa rýchlo spamätal a sprístupnil všetkým hráčom PSP túto fantastickú hru. Hneď pri zapínaní hry ma potešilo skvelé intro,od ktorého mi len viac tiekli sliny z úplného dojatia. V menu si môžeme vybrať spomedzi Single Playeru,Multiplayeru (Ad Hoc alebo Share and Trade) Dealerships,Driving Challenge,Status Report,Gran Turismo Theater,Options a User Manual.

V Single Player móde si môžeme zahrať závody,vyberáme si z cca 30 tratí, z vozidiel,ktoré máme v gáráži a takisto si musíme vybrať aj mód závodu. Máme k dispozícii 3 módy : Single Race, Time Trial a Drift trial (myslím že tieto už netreba bližšie rozoberať Wink )

V Multiplayer móde si môžeme vyberať z Ad Hoc multiplayeru a Share and Trade. Ad hoc multiplayer je závod medzi dvoma PSP,spojenými pomocou Wifi. Share and Trade slúži na výmenu jednotlivých modelov áut v hre spomedzi hráčmi,spojenými v Ad hoc móde.

Dealerships slúži na kúpu svojho auta. Hra má 800 modelov áut ,takže máme z čoho vyberať.V dealershipe sa však denne menia len 4 značky,čo je zdĺhavé ak hľadáte nejaký svoj už obľúbený voz na kúpu.Bohužial,bez práce nie sú koláče. Pravidelné striedanie značiek môže nastať po dvoch alebo aj troch dňoch.Veľkým plusom výberu áut bolo pridanie značky Ferrari.

Ďalším módom je už spomedzi GT-čkárov známe Driving Challenge,v ktorom je potrebné zložiť rozmanité skúšky
jazdenia. Je to na princípe GT4,a niektoré skúšky naozaj dajú zabrať.Sú to napríklad predbiehanie pri veľkej rýchlosti,
či len obyčajné učenie zvládnutia jednotlivých zákrut alebo kombinácií ,aby vám to v pretekoch išlo lepšie.

Celkový dojem hry je už v samotnom menu vzrušujúci.Ale ešte vzrušujúca je na tomto malom handhelde grafika,
ktorá myslím ohromila každého jedného hráča keď videli prvé gameplaye a zahrali si hru. Nie je na nej čo komentovať,celkovo človek ani nemá slov ,podobnosť GT4 je jasno viditeľná ale stále nechápateľná,ako to Polyphony Digital dosiahli. Autá sa lesknú presne ako v GT4,majú detaily spracované do poslednej bodky.Trate vyzerajú ako vytiahnuté z reality,na grafike fakt nie je čo vytknúť.
Myslím že Sony a Polyphony Digital môžeme s hrdosťou zatlieskať k ďalšiemu podarenému dielu a pevne verím,
že táto séria bude dlho pokračovať a zabávať aj handheld konzolistov aj obyčajných konzolistov

Pi 2.10.2009, 19:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Darkness Napísal:
pevne verím,
že táto séria bude dlho pokračovať a zabávať aj handheld konzolistov aj obyčajných konzolistov

... a dúfam že v budúcnosti aj pc-čkárov Smile

Pi 2.10.2009, 20:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Ďalší
Strana 15 z 16
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď