Autor |
Správa |
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
| | | | | | to vdaka R!$Q0vi...vsade napise daky trapny prispevok ktory uplne odbocuje od temy a vy tu na to odpisujete same picoviny-OT | ty co mas proti mne moj zlaty holy ud ? |
že si kokot ty drbo píšeš samé somariny odbočuješ z tém a zakladáš trápne témy | mno piem same kokotinmy no sorry ne setky OT som zacal ja ok a co boze jednu temu som zalozil no hrozna vec sa stala cele nfs forum spadne koli mne ne ?? chuju
|
|
Po 12.11.2007, 18:55 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
R!$Q0 kedy sa ukludnis.. konecne sa spametaj chod do OT magore
Po 12.11.2007, 19:01 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe
|
|
Po 12.11.2007, 19:05 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
|
| | ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe |
ne ide o to ze iba spamujes.. a nahanas si posty.. a ked sa ti nepaci forum tak tu nemusis chodit
// a BODKA .
Po 12.11.2007, 19:14 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
tha ste nemali davak kolko ma kto prispevkov a bol by svaty ale fakt svaty pokoj mno
|
|
Po 12.11.2007, 19:16 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
a videl si už niekedy niekde fórum, kde sa nepočítajú príspevky???
BTW: ináč fest by som uvítal taký tuning, teda nastavenie auta ako v LFS ... tuhosť pružín atď.
Po 12.11.2007, 19:49 |
|
|
Pato
Pro Tuner
|
|
|
|
| | a videl si už niekedy niekde fórum, kde sa nepočítajú príspevky???
BTW: ináč fest by som uvítal taký tuning, teda nastavenie auta ako v LFS ... tuhosť pružín atď. |
pcforum.sk
a na to druhe zabudni
Po 12.11.2007, 19:59 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
| | ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe |
tžy malé vyjebané negerča už ma začínaš srať a myslím že viac ludí tu už sereš
|
|
Po 12.11.2007, 20:11 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
|
|
|
|
| | | | ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe |
tžy malé vyjebané negerča už ma začínaš srať a myslím že viac ludí tu už sereš |
Tým že ho urážate ho iba viac ingerujete.Ak sa tak správa,čoskoro aj tak dostane svoje.Múdrejší ustúpi!
|
|
Po 12.11.2007, 20:21 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | | | ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe |
tžy malé vyjebané negerča už ma začínaš srať a myslím že viac ludí tu už sereš |
Tým že ho urážate ho iba viac ingerujete.Ak sa tak správa,čoskoro aj tak dostane svoje.Múdrejší ustúpi! |
jj....ale vieš ja aj naňho dlabem ale prídem na fórum to tu pozrieť a spammuje uráža atď..... to už vie aj naštvať
|
|
Po 12.11.2007, 20:23 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
|
|
|
|
Tak neviem prečo jemu postujete a nie adminom
|
|
Po 12.11.2007, 20:27 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
hmmm dobrá otázka ...no ale tak oni musia vidieť že tu robí bordel
|
|
Po 12.11.2007, 20:29 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
|
|
|
|
Admini tu nie celkom vždy chodia čo sa týka času.Ale sú tu každý den takže neviem prečo sa nič nedeje
|
|
Po 12.11.2007, 20:33 |
|
|
Jojo
Skúsený tuner
Založený: 18.05.2006 Príspevky: 453
|
|
|
|
jj Jakkub abo Kein robte neco s tym negrom, vsetkym tu pekne leze na nervy
|
|
Po 12.11.2007, 20:55 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
lenže vy to tu neporiešite... jediný čo s takou vecou niečo vie urobiť je admin...
Po 12.11.2007, 20:56 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | jj Jakkub abo Kein robte neco s tym negrom, vsetkym tu pekne leze na nervy |
vis to mas tezky chlapce..mi se nechce ty vase hefty cist a tak nevim kdo dela bordel nebo kdo je v pravu tudiz nemuzu nikoho potrestat...to je šíííííááááleenééééééé ze?
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 12.11.2007, 22:27 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
nechcete to tu trosku premazat ? nemyslim si ze tu akurat kecate o " tuningu " ..
Po 12.11.2007, 23:37 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | | | | | ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe |
Tým že ho urážate ho iba viac ingerujete.Ak sa tak správa,čoskoro aj tak dostane svoje.Múdrejší ustúpi! |
jj....ale vieš ja aj naňho dlabem ale prídem na fórum to tu pozrieť a spammuje uráža atď..... to už vie aj naštvať | a kenny ty si tu kto ?? ze si take dovolujes ?? a jojo tez dvaja kokoti sa nasli !
|
|
Ut 13.11.2007, 14:20 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
| | | | | | | | | | ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe |
jj....ale vieš ja aj naňho dlabem ale prídem na fórum to tu pozrieť a spammuje uráža atď..... to už vie aj naštvať | a kenny ty si tu kto ?? ze si take dovolujes ?? a jojo tez dvaja kokoti sa nasli ! | a ty si tu kto ked spamujes?ty si skvor dovolujes!tak sa krot ok?
|
|
Ut 13.11.2007, 14:42 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | ja som kludny ja len hovorim a co tam v OT ked tu sa setko zacne na normalnych temach a potom sa tu setci hadaju bo pisem OT jak keby vy setci ste tu boli svati a nikdy ste nic nenapisali na normalnej teme ako OT mno a ja som ten zly bo ja FURT pisem ne ? tha pekne je to forum moe |
jj....ale vieš ja aj naňho dlabem ale prídem na fórum to tu pozrieť a spammuje uráža atď..... to už vie aj naštvať | a kenny ty si tu kto ?? ze si take dovolujes ?? a jojo tez dvaja kokoti sa nasli ! | a ty si tu kto ked spamujes?ty si skvor dovolujes!tak sa krot ok? |
dík TWOQAN.......ano riško ano si decko takže tak a nemieneim toto rozoberať s tebou
|
|
Ut 13.11.2007, 14:46 |
|
|
|