Autor |
Správa |
Jakkub
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
 |
|
|
|
 |  |  |  | tak pojdes vocumovat k tej jeho ville |
Ale nie, uvidim ak budem mat pri sebe fotak a zastihnem ho, tak odfotim  |
toho chlapa alebo to auto? 
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 23.9.2004, 16:09 |
 |
 |
NitrO
VIP member

Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
 |
|
|
|
 |  |  |  |  |  | tak pojdes vocumovat k tej jeho ville |
Ale nie, uvidim ak budem mat pri sebe fotak a zastihnem ho, tak odfotim  |
toho chlapa alebo to auto?  |
No, skor auto, ale ked v nom bude co ine mi ostava, poviem mu nech vystupi, ze si chcem odfotit jeho auto 
Št 23.9.2004, 19:29 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
no dobre tak stopneme uz ok?
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
|
Št 23.9.2004, 20:25 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
Št 23.9.2004, 21:59 |
 |
 |
Mr.Whopee
Divák

Založený: 26.10.2004 Príspevky: 1
 |
|
|
|
 |  | To my tu v Leviciach mame takeho nejakeho mulitmilionara a vzdy ma pred nasim cinziakom zaparkovane nejake super auta, idem poporadi.
Dodge Viper RT/40 (alebo ako to je), nejaky Jaguar, nejaky mercedes, Ferrari F355 GTS, Audi TT (chvilu ho tuningoval, potom mu odisla ojnica), frajerke kupil BMW Z3 a najnovsi Mercedes SLR Kompressor |
asi si ich vymiena proto ze mu ich kradnu vercetaci......
|
|
Ut 26.10.2004, 20:36 |
|
 |
KingPimp
Administrátor

Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
 |
|
|
St 27.10.2004, 12:19 |
 |
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
Pak tam ma byt jeste 106-ka GTI coz me hooodne mile prekvapilo....... 
Po 1.11.2004, 02:20 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
Pak tam ma byt jeste 106-ka GTI coz me hooodne mile prekvapilo.......  |
ja si to s tym Viperom nikdy neviem zapamat ale s ostatnymi, no problem
Po 1.11.2004, 09:46 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  |  |  | jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
ja si to s tym Viperom nikdy neviem zapamat ale s ostatnymi, no problem |
ted uz si to budes pamatovat? k tomu motoru, ten z toho Vipera se rve i do Dodge Ram RT10 a to je hooodne rychlej pickup..... (Ram je takovej ten obroskvej nadhernej nakadacek )
Po 1.11.2004, 10:11 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
ted uz si to budes pamatovat? k tomu motoru, ten z toho Vipera se rve i do Dodge Ram RT10 a to je hooodne rychlej pickup..... (Ram je takovej ten obroskvej nadhernej nakadacek ) |
uz si to pamatam, viem ako vyzera Dodge Ram, len mne sa nepaci 
Po 1.11.2004, 11:05 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  | jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
ted uz si to budes pamatovat? k tomu motoru, ten z toho Vipera se rve i do Dodge Ram RT10 a to je hooodne rychlej pickup..... (Ram je takovej ten obroskvej nadhernej nakadacek ) |
uz si to pamatam, viem ako vyzera Dodge Ram, len mne sa nepaci  |
akto? u toho auta ani nepotrebujes radlici a vsichni ti radsi vyklidi cestu jak to by se tunilo
Po 1.11.2004, 22:51 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  | jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
akto? u toho auta ani nepotrebujes radlici a vsichni ti radsi vyklidi cestu jak to by se tunilo |
pick up-y niesu moj styl, ja radsej coupe 
Po 1.11.2004, 22:52 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
akto? u toho auta ani nepotrebujes radlici a vsichni ti radsi vyklidi cestu jak to by se tunilo |
pick up-y niesu moj styl, ja radsej coupe  |
ja taky pickupy nemusim, ja radsi kapesni auta, co se daj strcit do kapsy, ale tohle bych si nechal libit 
Po 1.11.2004, 23:00 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | jak vas tak posloucham, tak mi pripada ze se vubec nevyznate v autech, ten Viper je RT 10, nove Lamba jsou Gallardo (babylambo) a Murciélago. a sem zvedav co z vas vypadne jeste za ptakovinu, s Tou Corsou, to bude GSI co jede v zakladu 210 a ma 1.8 pod kapotou.
pick up-y niesu moj styl, ja radsej coupe  |
ja taky pickupy nemusim, ja radsi kapesni auta, co se daj strcit do kapsy, ale tohle bych si nechal libit  |
jaj, tak to si kup nejake od Bburaga 
Po 1.11.2004, 23:04 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
BBurago je kvalita nic moc, odpovida to cene, to uz spise Maisto, Norev,Solido nebo Minichamps. Jeste dobry je Schuco, nebo auto ART ja mam doma modelu docela dost 
Po 1.11.2004, 23:38 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | BBurago je kvalita nic moc, odpovida to cene, to uz spise Maisto, Norev,Solido nebo Minichamps. Jeste dobry je Schuco, nebo auto ART ja mam doma modelu docela dost  |
jasne, este matchbox
Po 1.11.2004, 23:42 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  |  |  | BBurago je kvalita nic moc, odpovida to cene, to uz spise Maisto, Norev,Solido nebo Minichamps. Jeste dobry je Schuco, nebo auto ART ja mam doma modelu docela dost  |
jasne, este matchbox |
meritko 1:18 v jinych nejedu
Po 1.11.2004, 23:50 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | BBurago je kvalita nic moc, odpovida to cene, to uz spise Maisto, Norev,Solido nebo Minichamps. Jeste dobry je Schuco, nebo auto ART ja mam doma modelu docela dost  |
jasne, este matchbox |
meritko 1:18 v jinych nejedu |
aha, tak nic 
Ut 2.11.2004, 00:24 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  | BBurago je kvalita nic moc, odpovida to cene, to uz spise Maisto, Norev,Solido nebo Minichamps. Jeste dobry je Schuco, nebo auto ART ja mam doma modelu docela dost  |
jasne, este matchbox |
meritko 1:18 v jinych nejedu |
aha, tak nic  |
styd se, tahat sem matchbox 
Ut 2.11.2004, 10:51 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
zalozte si radsej vlastny topic, nieco ako "modely" a tak 
|
Ut 2.11.2004, 21:27 |
 |
 |
|
|
|
|