Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Obtížnost
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Underground 2 Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Obtížnost
Autor Správa
Yuri
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 24.07.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
tak ja neviem nfsu1 som presiel asi uz 4x na hard ale nfsu2 ani raz ece mi to pride tazsie a to to hram tusim na medium
Po 24.7.2006, 23:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

Neviem ci sa to zda len mne ale v U1 bola obtiaznost take blba,napr. mam priklad.

107. zavod alebo tak nejak,7 kolkovy(tie som nezvasal,nervy to boli Twisted Evil )Isiel som na easy a zdalo sam i tazsie ako na hard,a nakoniec sa mi to podarilo na neviem ktory krat prejst na hard a na easy vobec,zaujimave.

Ut 25.7.2006, 00:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Presne, a to tam boli take zavody asi 4. Inak NFSU2 bol lahky aj na hard...

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ut 25.7.2006, 00:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Presne tak,U2 bolo nato lahsie,iba raz sa mi jeden drift,jak som sa dostal do priemyselnej stvrte,to bolo ties tak blbo spravene,ale inak uz nic,v U1 bolo toho viacej,omnoho.

Aj tak,evolucia v NFS5 je naj Razz

Ut 25.7.2006, 00:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

No ja som ten jeden zavod v U1 opakovala asi 10 krat kym som ho spravila, to boli ale nervy...v jednom momente som si myslela, ze vyhodim klavesnicu von z okna Mr. Green .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ut 25.7.2006, 00:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Mr. Green Tie sedemkolove? ze?

/Edit:zmazane a pridane do topicu NFS5

Naposledy upravil Bubak dňa Ut 25.7.2006, 00:28, celkom upravené 1 krát
Ut 25.7.2006, 00:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

Ja sem mel vetsi problemy se sestikolovejma zavodama. Ten sedmikolovej mi prisel jednodussi. Zalezi hlavne na trati. Nejtezsi pro me byl Kurt'S Killer Race, sest kol na Market Street... Za jednoho jezdce sem v tom zavode dokonce skoncil...

Ut 25.7.2006, 14:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Sedem kolove,sest kolkove,take cosi tam bolo,neviem,mne zas tie sedemkolove,tam uz boli rychlejsie auta Embarassed

Kurt'S Killer Race:to myslis este tie kde mal Kurt Acuru RSX alebo uz Mazdu RX-7? Rolling Eyes

Ut 25.7.2006, 16:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Dommy
Divák
Divák

Založený: 27.07.2006

s10® Napísal:
ja som nemohol prejst kopcovy drift Embarassed
ale na medium to uz slo v poho Twisted Evil

to jo k downhill driftu na hard plati popisek u CoD2 na veterana (nejvyssi obtiznost) - Nepřežiješ!
So 19.8.2006, 21:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
skylinegirl
Divák
Divák

Založený: 30.07.2006

U2 bol vazne lahky Rolling Eyes o dost tazsi bol U1...a MW no to bolo tiez lahke Mr. Green
So 19.8.2006, 21:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Hm najlahsi bol MW, po nom U2 a U1 bol fakt najtazsi z tychto troch. No bohuzial si zvolili dost blby trend zlahcovat hracovi postup hrou. Takto to prejde takmer hned, ale zase prehnana obtiaznost nie je tiez dobra, ze potom z toho cloveka chytaju zachvaty a ma chut nieco okolo rozmlatit, ked sa mu to ani na 20krat nepodari Mr. Green .

So 19.8.2006, 23:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004

350Z Napísal:
Hm najlahsi bol MW, po nom U2 a U1 bol fakt najtazsi z tychto troch. No bohuzial si zvolili dost blby trend zlahcovat hracovi postup hrou. Takto to prejde takmer hned, ale zase prehnana obtiaznost nie je tiez dobra, ze potom z toho cloveka chytaju zachvaty a ma chut nieco okolo rozmlatit, ked sa mu to ani na 20krat nepodari Mr. Green .
to je pravda... tie zachvaty poznam z NFSU Velmi štastný
ale to som mal aj pri MW, ale snad nie preto ze by to bolo tazke, ale preto ze je to hrozna demencia (catch up, dmnc fizli a tak) Velmi štastný

So 19.8.2006, 23:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

jj presne, to z U1 tiez poznam Mr. Green . Ale aj v Juiced to bolo vraj v niektorych pasazach take dost hrozne (v niekolych recenziach to spominali), vlastne ja s tym nemam skusenosti lebo som sa tak daleko nedostala, velmi ma Juiced ani nebavil Laughing .

So 19.8.2006, 23:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
petr!k
Divák
Divák

Založený: 07.09.2006

Jakkub Napísal:
350Z Napísal:
to je pravda... tie zachvaty poznam z NFSU Velmi štastný
ale to som mal aj pri MW, ale snad nie preto ze by to bolo tazke, ale preto ze je to hrozna demencia (catch up, dmnc fizli a tak) Velmi štastný

Fizli v MW tak to hej demencia je slabe slovo v jednom momente sa ich nevies zbavit a v druhom sa oni nevedia zbavit teba!!! Shocked

A najtazsi bol pre mna v U1 posledny zavod ked bola hra na nejakych 110%(ak sa mi dobre mari --boze mal by som prestat kalit nejako stracam pamet) tam si raz skrtol mur a typek bol hned pred tebou a uz si ho nepredbehol proste U1 musi clovek davat ako TEKKEN 3 na PERFECTa

Ne 10.9.2006, 00:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Underground 2 Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď