Autor |
Správa |
killer
Divák
Založený: 18.12.2005 Príspevky: 31 Bydlisko: Spisska Nova Ves
|
|
Tipy a triky na fizlov |
|
Ak viete nejake triky na fizlov tak bolo by dobre ich napisat mam totiz problem snimi uz pri 3(ronnie) a co to potom bude dalej.clovek to pol hodny hraje a jak mu chyba napr buchnut dva policajne auta tak ma chytia a vse od znou!clovek tu skolabuje pomaly
|
|
Ne 18.12.2005, 15:43 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
Založený: 04.12.2005 Príspevky: 119
|
|
|
|
Ja mam super trik na vse hlavne na crossovu jednotku.
Ale pozor treba mat nejake skusenosti aby ti to vyslo.
Odporucam zobrat auto ktore ma najlepsie zatacanie a ktore vies dost dobre ovladat.
A teraz ked ide na teba vele fizlov alebo specialna jednotka v protismere tak daj dusik aby si bol sam na sirke(fizli mozu byt aj vpredu aj vzadu len ne vedla teba) a zacni jazdit od krajnice ku krajnici tak aby si nebuchol! A priebezne kukaj do zadu ci nemas volno a potom bez spomalenia spravis hodiny a das dusik. Fizli zazmetkuju a ponarazaju do seba raz mi to sundalo aj 15 fizlov len to treba aby to vyslo. POZOR: v spomaleni zacne smykat pomaly a ty potrebujes rychlo najlepsie sa to roby na dialnici a na klukovych zatackach.
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
NO DOUBLE POSTING GUILD RULEZZZ!!! :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Ne 18.12.2005, 16:51 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
A este jeden typ.
Chod na nejaky skok (stym istym autom nastav brakes naplno) ides rychlo ako len mozes a tak 20m pred skokom (zalezi aj od auta 20m na moj mustang a skok musi byt zrezany nemusi byt kolmo ale aspon v 65stupnovom uhle) zacnes brzdit potom pustis plyn a volne padnes dole uz hned davav (pokial nepadnes ku stene) spiatocku tak aby si zastal rovnobezne zo stenou.
Fizli zacnu lietat prec abo zostanu hore a potom pockas kym bude unik plny a naskoci "cooldown" a mozes paryt prec (ale pockaj kym odidu fizly) .
Tiez k tomu treba kusa cviku.
Tot je vse.
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Ne 18.12.2005, 16:58 |
|
|
killer
Divák
|
|
|
|
No vyzera to dost riskantne a zlozito:) ale preco to neskusit...vies klukuj a pozraj dozadu a este ktomu nebuchni
|
|
Ne 18.12.2005, 16:58 |
|
|
killer
Divák
|
|
|
|
no ono stym skokom to vyzera tiez dobre ale pokial nemas splnene ukoly tak sa moc skryvat nemozes
|
|
Ne 18.12.2005, 17:14 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | No vyzera to dost riskantne a zlozito:) ale preco to neskusit...vies klukuj a pozraj dozadu a este ktomu nebuchni |
Ved som vravel ze k tomu treba skusenosti .
_________________ _.._
|
Po 19.12.2005, 13:59 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | no ono stym skokom to vyzera tiez dobre ale pokial nemas splnene ukoly tak sa moc skryvat nemozes |
To az POTOM.
_________________ _.._
|
Po 19.12.2005, 14:00 |
|
|
nitricka
bot
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
|
|
|
|
| | A este jeden typ.
Chod na nejaky skok (stym istym autom nastav brakes naplno) ides rychlo ako len mozes a tak 20m pred skokom (zalezi aj od auta 20m na moj mustang a skok musi byt zrezany nemusi byt kolmo ale aspon v 65stupnovom uhle) zacnes brzdit potom pustis plyn a volne padnes dole uz hned davav (pokial nepadnes ku stene) spiatocku tak aby si zastal rovnobezne zo stenou.
Fizli zacnu lietat prec abo zostanu hore a potom pockas kym bude unik plny a naskoci "cooldown" a mozes paryt prec (ale pockaj kym odidu fizly) .
Tiez k tomu treba kusa cviku.
Tot je vse. |
Takto podobne to ide aj tak (trik ucinny len v pripade malych hliadok ne celej koloni...) z epred skokanom jednoducho zacnes pribrzdova fizli a zacnu s predbiehat a krizovat a ty jednoducho zastanes a fizli skocia dole a t yzostanes an kopci a cooldown ti len tak stupa
|
|
Št 5.1.2006, 00:12 |
|
|
popo_1
Divák
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 10
|
|
|
|
no ja mam jeden "trik" ked ta uz chitia.staci dat Alt+F4.ale musite to dat hned jak vas chytia aby sa to neulozilo.
_________________ rrrrrrrrrrr |
|
Št 5.1.2006, 12:13 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
|
ked uz neviem ako strast policiu tak mam jednu tutovku.Vzdy sa schovam v nejakom presklenom dome alebo stanici ,neviem presne co to je ,odfotim to a hodim sem obrazok.Na 90% to vzdy vide, ked nie tak treba si dat este "kolecko" okolo bloku a skusit sa schovat znovu.
|
|
Št 5.1.2006, 13:47 |
|
|
killer
Divák
|
|
|
|
| | no ja mam jeden "trik" ked ta uz chitia.staci dat Alt+F4.ale musite to dat hned jak vas chytia aby sa to neulozilo. |
No presne na to som si nejak zvykol ))
|
|
Št 5.1.2006, 18:09 |
|
|
J&J
Divák
Založený: 13.10.2005 Príspevky: 45 Bydlisko: doma
|
|
|
|
| | ked uz neviem ako strast policiu tak mam jednu tutovku.Vzdy sa schovam v nejakom presklenom dome alebo stanici ,neviem presne co to je ,odfotim to a hodim sem obrazok.Na 90% to vzdy vide, ked nie tak treba si dat este "kolecko" okolo bloku a skusit sa schovat znovu. |
Odfot to! Som zvedavy kde to je...
|
|
Pi 6.1.2006, 12:25 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
| | no ja mam jeden "trik" ked ta uz chitia.staci dat Alt+F4.ale musite to dat hned jak vas chytia aby sa to neulozilo. |
To je zabarskej pristup. Kdo se boji Crosse, nesmi do Rockportu. Jestli ti vadi ukladani tak si vypni autosave.
Me prvni zkusenosti s heatem 4 koncily obvykle na policejni stanici, ale ted uz je to v pohode. Moje taktika je ujizdet, ujizdet a ujizdet a kdyz me chytej tak porad ujizdet. Stale mam jeste nad poldama navrch, ani vrtulnik moc nevydrzi.
|
|
Po 9.1.2006, 22:44 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | ked uz neviem ako strast policiu tak mam jednu tutovku.Vzdy sa schovam v nejakom presklenom dome alebo stanici ,neviem presne co to je ,odfotim to a hodim sem obrazok.Na 90% to vzdy vide, ked nie tak treba si dat este "kolecko" okolo bloku a skusit sa schovat znovu. |
Odfot to! Som zvedavy kde to je... |
toto je to miesto:
1 - fotka z dialky
2 - hentam sa skovam ,videm z autom hore a cakam
|
|
St 11.1.2006, 20:54 |
|
|
obsessed
Divák
Založený: 10.01.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
to je v ktorej casti na mape? Ci to je tam kde je to zo zaciatku uzamknute?
St 11.1.2006, 21:21 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
tu je to miesto, akurat som tam pri foteni jedneho policajta strasol
Debil jeden, vletel som na stanicu zaparkoval karu hore a fizel len kukal jak puk
|
|
St 11.1.2006, 22:12 |
|
|
obsessed
Divák
Založený: 10.01.2006 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
Diky snad to najdem
St 11.1.2006, 22:25 |
|
|
kinn
Divák
Založený: 30.12.2005 Príspevky: 5
|
|
|
|
A co v pripade heatu 6 ??
|
|
So 14.1.2006, 16:32 |
|
|
Swingal
Skúsený tuner
Založený: 23.04.2005 Príspevky: 408 Bydlisko: Blava ne?
|
|
|
|
pockas na posily a pojdes k bodu ktory mas vyznaceny na mape
So 14.1.2006, 16:33 |
|
|
popo_1
Divák
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 10
|
|
|
|
mam jednu tutofku ...ale pouziva sa iba uz pri chyteny...vypnite si v moznostiach autosave,ulozte hru a chodte na bounty...ked vas chytia zaplatte pokutu a hru loadnite...peniaze neubudly a nemate ziadny krizek na odtiahnutie
_________________ rrrrrrrrrrr |
|
Ne 15.1.2006, 18:57 |
|
|
Maxis
Divák
Založený: 09.03.2006 Príspevky: 11
|
|
|
|
Ja mam zase taký že idú za vami fízli roztočtíte to na 280km/h v tedy rucka a plný s nitrom
So 8.4.2006, 07:25 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Nejlepsi je nicit je, nicit je a nicit je. Nic jinyho si nezaslouzej!
|
|
So 8.4.2006, 20:40 |
|
|
SHIFT
Skúsený tuner
Založený: 02.03.2006 Príspevky: 316 Bydlisko: Raven City
|
|
|
|
Ked ste dobry tak to vysliapete na takych 260km/h a len utekajte.Ked mate moznost tak sejmite policajta z boku alebo ho vyburajte na nieco tvrde a betonove alebo kamion-to je najistejsie(drevo,auta).Ziadny problem.
Ut 11.4.2006, 14:06 |
|
|
kafo
Divák
Založený: 02.01.2006 Príspevky: 41
|
|
|
|
Fízlov treba rušiť, lebo keď vás bude pri naháňačke naháňať asi 40 tak už to je celkom problém. Ja poznám tiež jeden trik. keď už chcem skončiť naháňačku, tak potom idem do prístavu a zalezem tam do jednej odbočky z diaľnice(je pri takej prudkej zátačke). Policajti väčšinov do nej nevojdú, teda takmer nikdy a idú po ceste ďalej s tým, že čakajú, že na druhom konci odbočky vybehnem. Ale to sa mýlia a ja tam zalezem do skrýše(je krytá aj zhora=>že vás nenájde ani vrtuľník) a je po naháňačke! Tento trik funguje 100% do 4 stupňa a niekedy vyjde i v 5. A keby sa za vami do tejto skratky aj vydal polda, tak je v nej aj pasca a zrušíte ich.
|
|
So 29.4.2006, 05:40 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Vim, ktery misto myslis, opravdu fungovalo. Jenze do heatu 4 nenahaneli policajti me, ale spis ja nahanel je. Potom uz za mnou do ty zkratky zajizdeli nebo stali pobliz a videli me... Jinak mas pravdu v tom, ze fizli je treba zrusit jakmile se naskytnou...
|
|
So 29.4.2006, 08:50 |
|
|
kafo
Divák
|
|
|
|
| | Vim, ktery misto myslis, opravdu fungovalo. Jenze do heatu 4 nenahaneli policajti me, ale spis ja nahanel je. Potom uz za mnou do ty zkratky zajizdeli nebo stali pobliz a videli me... Jinak mas pravdu v tom, ze fizli je treba zrusit jakmile se naskytnou... |
Si nemysli, že u mňa to je inak. Ja tiež skôr naháňam poldov a to aj na heate 5. Niekedy musím aj trochu pribrzdiť , aby stíhali sledovať moje auto. Len tá posledná naháňačka bola hustá a 69. závod s čažkými SUVmi v Challenges.
|
|
So 29.4.2006, 08:58 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Jj, ta posledni byla mazec...
69. challenge je ta s tim Camarem? Tu sem asi jako jedinou dojel. Poprve sem se sam zablokoval, kdyz sem na sebe schodil vodojem, a napodruhy sem to dokoncil asi po trech minutach...
|
|
So 29.4.2006, 09:03 |
|
|
kafo
Divák
|
|
|
|
| | Jj, ta posledni byla mazec...
69. challenge je ta s tim Camarem? Tu sem asi jako jedinou dojel. Poprve sem se sam zablokoval, kdyz sem na sebe schodil vodojem, a napodruhy sem to dokoncil asi po trech minutach...
|
jj, ja som to tiež bez problemov prešiel, som to spomenul len preto, že tam bol heat 7 i keď neviem prečo
A že si prešiel iba toto, tak sa ti nčudujem, lebo tie závody v Challenges sú otrasné, pomalé. a to aké veľké heslá EA hádzala, že Otestuj svoje schopnosti a pod. a pritom to bola väčšia nuda ako Kariéra a ešte aj omnoho ľahšie.
|
|
So 29.4.2006, 10:53 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Tak malo schazelo a z MW mohla byt skvela hra...
Jinak se mozna jeste nekdy k challengim vratim az budu mit lepsi pocitaci stroj...
|
|
So 29.4.2006, 11:18 |
|
|
kafo
Divák
|
|
|
|
| | Tak malo schazelo a z MW mohla byt skvela hra...
Jinak se mozna jeste nekdy k challengim vratim az budu mit lepsi pocitaci stroj... |
jj, ale je to len komerčne, aby sa EA nabalila. Čím ďalej, tým si závody a hry od EA nudnejšie. Mali by zamestnať nejakú novú krv, nových programátorov, lebo ich vývoj trochu ustal.
|
|
St 3.5.2006, 15:01 |
|
|
|