Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Carbon: hlboko pod uroven

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Carbon: hlboko pod uroven
Autor Správa
emac
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 09.11.2005
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Carbon: hlboko pod uroven Odpovedať s citátom
Takze, po dlhej predlhej dobe som opat tu a pisem...
Dlhsie som NfS nehral, aj preto ze som presiel na Mac a PCcko zapinam uz fakt zriedkavo.

Viem ze sa to tu uz asi vela krat preberalo, ale neda mi to.

S instalaciou Carbonu som sa nejako velmi neponahlal, ale tak som si to teda nakoniec nainstaloval a zacal hrat.
Po dvoch dnoch (suhrnne cca 4h hrania) som mal karieru na 23%. Cucim na to, wtf, to je nejaky sakra velky bug, nie? Tak som restartoval hru, no furt tam bolo 23%... nejako sa mi to nechcelo verit, ale som sa nakoniec zmieril s tym, ze to asi neni bug ale realny stav. Co uz sa da robit...
Co sa tyka narocnosti, tak som rozhodne cakal viac.

Druha vec je drift.
Na to som sa pekelne tesil, to bola jedna z dvoch veci ktore mi chybali v MW. Ale teda ako ten drift to co je? Cakal som trochu narocnjesiu vec ako stlacit raz sipku a auto ide samo do driftu... A navyse niekdy sa pri rychlejsom drifte kamera zmeni tak, ze vidim velke h**** a uz vobec nie auto a trat. Takze drift v Carbone je dalsie velke sklamanie.

Dalsie vec, sice uz nie sklamanie ale mierne nepochopenie, je ten system tzv. crew. Nac to tam je??? Pouzil som to asi jeden krat, aj to preto lebo som omylom stlacil prave ctrl. Neviem ako vam, ale pride mi to ako zbytocnost.

Takze sumar:
viac ako rozpoluplne pocity. Fakt mohol byt ten desiaty diel lepsi...
Dufam ze to v jedenastom napravia.
Ak nie, ostane poslednym fakt dobrym NfS Underground 2 alebo MW. Ale skor asi ten U2, v MW mi chybal rozsiahlejsi tuning. Ale inak bolo ovela lepsie od Carbonu, mozno aj preto lebo na jeho vyvoji sa pracovalo dva roky a vidno, ze si dali zalezat.

Tak co? Povedzme si na rovinu, kolkym z nas sa Carbon fakt pacil?

Ne 25.3.2007, 18:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

Príspevok Odpovedať s citátom
mozem napisat ze to je len " true ".

Ne 25.3.2007, 18:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

carbon je totalne blby Thumb down
Ne 25.3.2007, 18:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

podla mna sa to tvorcovia snazia urobit co najlepsie a ked to uz robia tak to je uplne posrate Mr. Green

Ne 25.3.2007, 18:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

to sme tu uz rozoberali riadne davno ne? Velmi štastný ale je to stale pravda

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ne 25.3.2007, 18:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
SHIFT
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 02.03.2006

mam mensi napad urobil by niekto velmi ,,IN" ikonku Carbon smrdi ako vid priklad... Kein ta by sa urcite kazdemu pacila a zisla...naj by bolo keby ju urobil sam velky Kein Velmi štastný

Ne 25.3.2007, 19:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

Prve NFS co som si stiahol Demo

...a prve od petky ktoru som ani celu verziu vobec nenainstaloval.

Naposledy upravil Bubak dňa Ne 25.3.2007, 20:03, celkom upravené 1 krát
Ne 25.3.2007, 19:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

mozme len plakat ako to nfs dosrali...da sa to vobec dosrat este viac??taka historia...10 dielov chysta sa 11...kolko dlho rokov a kolko vela ludi nfs bavilo....prisiel carbon a zhruba polovica uz neveri ze po takomto prepade EA urobia este aspon jedno vydarene nfs...U2 je zatial naj ale keby tam este boli fizli a autosculpt tak je to uplne super no ale co uz...som si myslel ze carbon bude mix fizlov a pribehu z MW a tunningu z U2...no nestalo sa tak a carbon je len prepadak...zbytocne si EA poskodila meno...je to presne to iste ako THE GODFATHER....ale to patri do inej temy...

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
Ne 25.3.2007, 20:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

no dufajme ze tento diel bol len na to aby nahrabali viac penazi a potom sa pustili do lepsej prace ohladom NFS

Ne 25.3.2007, 20:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

je to proste prosta somarina

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ne 25.3.2007, 21:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

DIEGO Napísal:
no dufajme ze tento diel bol len na to aby nahrabali viac penazi a potom sa pustili do lepsej prace ohladom NFS

jaky optimista...ale kiez by si mal pravdu...modlime sa cheers
Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 26.3.2007, 13:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kejo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 13.03.2006

to uz by ma vazne nasrali keby aj dalsie nfs bolo blbost ako carbon- ten mal akurat dobry tuning, ale dejovo- to skratka posrali.. a nepaci sa mi prisposobenie auta tej triede do ktorej patri- magorina...
ale tuning rullez Mr. Green
Ut 27.3.2007, 20:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 06.03.2007

preco mne sa tam paci vsetko okrm deja grafika najlepsia zo vsetkych nfs tunning a fyzika trochu mimo tejto doby

St 28.3.2007, 09:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Pentrax Napísal:
preco mne sa tam paci vsetko okrm deja grafika najlepsia zo vsetkych nfs tunning a fyzika trochu mimo tejto doby

no tak podla mna garafika bola aj lepsia...to zas nejaky krok dopredu nebol...tuning...dalo sa cakat viac a zas hocico sa s tym autosculpt neda aj ked napad je to dobry a ked sa to este vylepsi tak to bude ok...

a to ze fyzika mimo tejto doby??? to je mimo kazdej doby hento..to aj pred milion rokmi bola lepsia fyzika...ale fyzika je uz davno v nfs daleeeeko od realu...zial Sad

St 28.3.2007, 14:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
emac
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Vidim ze som celkom zaujimavu debatku rozputal...

No tak sa teda (ne)tesme na ten dalsi diel. Som zvedavy. Ak sa nepodari, odchadzam od NfS. Aj tak predavam PC.

St 28.3.2007, 17:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Ja som verni fanusik nfs ale je pravda ze carbon ma velmi sklamal az moc cakal som nieco lepsie alae no musim sa uspokojit s tym co mam aj vy by ste mali ked nevedia lepsie robit tak nech idu do pic.....

So 31.3.2007, 14:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no tak nech idu a nebudeme hrat ten shit ked je taky aky je..sa nebudeme uspokojovat ale to nebudeme hrat...budeme hrat ine nfs alebo vobec ne nfs...a je to ne? Mr. Green

So 31.3.2007, 14:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Pentrax Napísal:

Pentrax Napísal:
Ja som verni fanusik nfs ale je pravda ze carbon ma velmi sklamal az moc cakal som nieco lepsie alae no musim sa uspokojit s tym co mam aj vy by ste mali ked nevedia lepsie robit tak nech idu do pic.....

trochu si protirecis ne?

So 31.3.2007, 15:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
=BMW=
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006

sa prisbosobil Mr. Green ale carbon = big shit !!
davnejsie tu bolo ze na nete bola anketa ake ma byt nove NFS
dufam ze im amici povedali co tam treba flamer CARBON ripperwhore
So 31.3.2007, 17:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
wayne
Divák
Divák

Založený: 14.04.2007

nemyslim ze carbon je shit, je to arkada a tak k tej hre treba aj pristupovat.. zabavka, nic viac.. mna trochu mrzi ze je uplne vypustene blokovanie.. oprasil som si tak gamesy co bracho hraval doma a hral som nfsu2, a za tym hned carbon.. moje rozcarovanie z toho ze blokovat sa neda, ale blokuje za mna wingman mi prislo trochu cudne.. navyse Nikki, ak ju mate v crew a v zavode, jazdi skutocne ako zena, neviem ci specialne na jej AI si dali zalezat, no vyzera to tak .. carbon ma fajn napad a myslienku, kombinuje to najlepsie z nfsu2 + mfsmw... ale to prevedenie stoji za velky prt
So 14.4.2007, 07:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ghost615
Divák
Divák

Založený: 05.04.2007

Velkym tahakom v carbone bol jednoznacne autosculpt a grafika (kaňon) kt je fakt dobra, no popri tom sa trosku zabudlo na hratelnost ... Shocked

Ne 15.4.2007, 08:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kolipo
Divák
Divák

Založený: 24.10.2006

Carbon totalne sux ... prejdem 10 zavodov a mam 13% ... omg a ten drift to sa smykalo jak na lade sak to je uplna blbost a do stran jaj .. dalsia vec graficka stranka ... neviem jak vam ale mne pripadala grafika v MW ovela krajsia ako v carbon ... no proste odflaknuta robota MW RULI Velmi štastný dalej pacilo sa mi este NFS 3 Smile
Ne 15.4.2007, 23:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ghost615
Divák
Divák

Mne zase grafika v MW isla poriadne na nervy bolo tam prilis takes sedej farby - proste jeseň hnus

Po 16.4.2007, 08:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Jar by bola lepsia? Alebo leto? Prachy za sebou...a co zima? To by si nemohol ist 390 Wink

Po 16.4.2007, 12:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
emac
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Jar is da best. Ale aj jesen v podobe MW sa mi zdala fajn. A U2 sa podla mna odohrava v aprili. Furt tam leje Rolling Eyes

Po 16.4.2007, 14:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Omg Keď si spomeniem, ako moc som sa tešil na tú hru! Mal som stiahnuté každučké video o tej hre, a nakoniec ako rýchlo ma to prešlo... Mr. Green . Snáď sa nič také nestane aj s GTA4...

Po 16.4.2007, 17:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

Carbon by bola uplna koˇˇˇˇ keby tam nebuli :
fizli,vyzvy,bonuse karty,bossy a kanon

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
So 21.4.2007, 19:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Ghost615
Divák
Divák

Michael Napísal:
Carbon by bola uplna koˇˇˇˇ keby tam nebuli :
fizli,vyzvy,bonuse karty,bossy a kanon

No blik Mr. Green to si tu ani nemusel pisat Mr. Green

So 21.4.2007, 19:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kolipo
Divák
Divák

M1nG Napísal:
Omg Keď si spomeniem, ako moc som sa tešil na tú hru! Mal som stiahnuté každučké video o tej hre, a nakoniec ako rýchlo ma to prešlo... Mr. Green . Snáď sa nič také nestane aj s GTA4...

Pocuj GTA4 pojde dufam na DX9 :-/
So 21.4.2007, 22:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

urcite pojde Wink

Ne 22.4.2007, 10:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

kolipo Napísal:
M1nG Napísal:

Pocuj GTA4 pojde dufam na DX9 :-/

Podľla predpokladov a videa, ktoré vyšlo tak by to malo byť na DX9 ale možno aj DX10 je to 50 na 50 lebo R* povedali, že v tom videu ešte nebola finálna podoba hra...

Keď tak nad tým rozmýšľam, tak si myslím že Carbon robí dobrá grafika! Strašne sa mi páčili modely aut, Ktoré boli naozaj veľmi pekne urobené! (napr.porovnajte svetlá na autách u MW a C! v C už svieti iba časť svetla a v MW svetia celé svetla a to nieje bohviekaké...hoci je to len malíčký detail) A aj MW si poriadne seká aj na minime detailoch (keď si vypnete Motion Blur tak nebude hra skoro vôbec sekať) , a C si šlo v pohodke na stredných detailoch bez ťuknutia! Myslím si, že to je asi jedno z máma plusov u C... Wink

Po 23.4.2007, 21:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

ehm...tie svetla svietia aj ked su sklopene napr. na RX-7

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
Ut 24.4.2007, 06:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kolipo
Divák
Divák

nechcem nejak rozrusovat diskusiu ale to nove NFS bude na DX9 tez ? pevne dufam ze ano a dufam aj ze bude lepsie nez carbon
St 25.4.2007, 18:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Gorilaz Napísal:
ehm...tie svetla svietia aj ked su sklopene napr. na RX-7

mno mal som nymysli zadné...

St 25.4.2007, 18:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

kolipo Napísal:
nechcem nejak rozrusovat diskusiu ale to nove NFS bude na DX9 tez ? pevne dufam ze ano a dufam aj ze bude lepsie nez carbon

samozrejme ze ea musi urobit dalsie nfs na DX9 lebo este malo ludi ma grafu podporujucu DX10.. a to by sa im nepredavalo..

St 25.4.2007, 19:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Pato Napísal:
kolipo Napísal:

samozrejme ze ea musi urobit dalsie nfs na DX9 lebo este malo ludi ma grafu podporujucu DX10.. a to by sa im nepredavalo..

a to isté by malo urobiť R*

St 25.4.2007, 19:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Mr. Green serie hier ktore teraz vidu (crisis,gta4 a ine) budu robene na directX 10 ale nikto nepovedal ze nepojdu na 9 Embarassed

Št 26.4.2007, 15:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kolipo
Divák
Divák

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad NEEEE SadSad(: teraz som vysolil 5500 Sk za najlepsiu posratu graficku do AGP (GF7600GT 512DDR2 ) ako bomba hej procesor (1.7 ghz ) mi ju moc nestiha ... nic odkrem BF mi neseka ale ked to teraz takto pojde dalej zachvilu bude DX9 tak ako prednedavnom DX8 SadSadSadSadSad NEENNENENENE SadSadSadSad
Št 26.4.2007, 16:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

ja mam tu istu grafiku ale procesor mam AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ 64-bit HT Manchester BOX socket 939 a este 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 CL5-5-5-12 CORSAIR TWINX XMS2 Black BOX - vhodné pro DualChannel a nebojim sa ze mi nepojde nejaka hra

Pi 27.4.2007, 14:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kolipo
Divák
Divák

no ta ramka je fakt husta ale ja budem mat tu samu 4 GB Cool
So 28.4.2007, 08:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

to kolko mas tych portov v kompe?

My PC
So 28.4.2007, 12:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

ma asi 4 ked tam chce dat 4gb..

So 28.4.2007, 12:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
emac
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

4GB ti budu dost naprd, lebo XP zvlada len 3GB a aj Vista ma tu podporu vacsieho mnozstva ram dost divnu...

Po 30.4.2007, 11:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kolipo
Divák
Divák

nj kaslem na to kupim tu 2GB a radsej kupim lepsi procak ---
Ut 1.5.2007, 10:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

najlepsie dual core

My PC
Ut 1.5.2007, 10:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Kua, mi začal chýbať Carbon! Asi ho znovu stiahnem... Jedina hra, ktorá mi ide na vysokých detailoch...

So 5.5.2007, 21:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

a potom ju zase vymazes... nestahuj budes aj tak lutovat Smile

So 5.5.2007, 22:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

radsej hraj mw....carboon je chojovina....alebo hraj tdu a mas to najlepsie....podla mna...aj ked ja som to zas nehral....ale vyzera to urcite lepsie ako karbon....ak nie lepsie ako mw....ale zas musi ti to ist....nie jak mne Mad

Ne 6.5.2007, 00:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Ehm...keby mi išlo TDU tak ho hram...mam slabu grafu aj procesom, preto mi nejde, MW mi ide, ale mam 640x480rozlišenie a na minime grafiku, a aj tak mi seka...

Ne 6.5.2007, 10:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

a ked ti ide tak mw tak c ti ide naplno? Smile

Ne 6.5.2007, 10:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

ten m1ng asi newie co rosprava uhlik ma vecsie naroky a mw lol down down down flush

Ne 6.5.2007, 10:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Pentrax Napísal:
ten m1ng asi newie co rosprava uhlik ma vecsie naroky a mw lol down down down flush

Tak to si na omylu hošánku... práve naopak...môžu písať kadejake kokotiny, že Uhlik ma väčšie nároky ako MW, ale opak je pravdou...

Ne 6.5.2007, 12:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

chlapce alebo presnejsie lama pozri sa na poziadavky uhlika a na poziadavky mw lol sak mw pojde hadam aj na 7 zatial co uhli ide len na 9

Ne 6.5.2007, 20:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

co 7 a co 9 ?

Ne 6.5.2007, 21:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Pentrax Napísal:
chlapce alebo presnejsie lama pozri sa na poziadavky uhlika a na poziadavky mw lol sak mw pojde hadam aj na 7 zatial co uhli ide len na 9

kua kukam ze co za hra....ze uhlik....a mi uz doslo.....novy slang zavadzate Mr. Green

Ne 6.5.2007, 21:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.08.2005

bavorak Napísal:
Pentrax Napísal:

kua kukam ze co za hra....ze uhlik....a mi uz doslo.....novy slang zavadzate Mr. Green

Aj tak netusim co je uhlik!!! Embarassed Velmi štastný
Ne 13.5.2007, 21:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Trhac
Administrátor
Administrátor

Založený: 02.10.2006

Bubak robil tie svoje testy na obidve hry, takze sa radsej chodte pozriet (ak sa v tom niekto vyzna). Ja osobne si myslim ze MW bude potrebovat mierne vykonnejsi stroj, pretoze MW som hral na minimalnych poziadavkach na mozno 20-25 FPS, na trat sa mi to loadovalo 2 minuty, hra sa spustala tiez rovnako dlho a celkovo to nikomu neodporucam hrat na mojom PC. Carbon (uhlik) som hral na strednych detailoch, sice to sekalo, ale dalo sa to lepsie nez MW. Ale : este pred C som si do PC strcil 512 RAM a teda som mal celkovo 768 MB. A Carbon je v noci cize vykreslovacia vzdialenost nemusi byt taka velka ako cez den
Po 14.5.2007, 18:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

M1nG Napísal:
Pentrax Napísal:

Tak to si na omylu hošánku... práve naopak...môžu písať kadejake kokotiny, že Uhlik ma väčšie nároky ako MW, ale opak je pravdou...

Ja by som povedal, ze ty si na omlyle!!!! Twisted Evil

NFS MW minimalne HW:

OS - Windows XP/2000
Procesor - CPU 1.4 GHz
Pamäť - 256MB RAM
Disk - 2.5 GB
CD-ROM - 4x
Grafická karta - 32MB (NVIDIA GeForce 2 alebo lepšia, ATI Radeon 7500 alebo lepšia)
DirectX – verzia 9.0c
Internet – širokopásmové pripojenie (2-4 hráči)
Vstup - klávesnica, myš alebo volant

NFS C minimalne HW:

Procesor: 1.4 GHz
Pamäť: 512 MB RAM
Mechanika: 8x DVD-ROM
Miesto na disku: 6 GB
DirectX: verzia 9.0c
Periférie: klávesnica, myš (prípadne volant/gamepad)
Operačný systém: Windows XP SP2 (32-bit)
Grafická karta: 64 MB NVIDIA/ATI
Podporované grafické čipy:
NVIDIA: GeForce3, GeForce4 Ti-4200, GeForce4 Ti-4400, GeForce4 Ti-4600, GeForce4 Ti-4800, GeForce FX Series, GeForce 6200, GeForce 6600, GeForce 6800, GeForce 7300, GeForce 7600, GeForce 7800, GeForce 7900
ATI: Radeon 8500, Radeon 9000, Radeon 9100, Radeon 9200, Radeon 9500, Radeon 9550, Radeon 9600, Radeon 9700, Radeon 9800, Radeon X300, Radeon X550, Radeon X600, Radeon X700, Radeon X800, Radeon X850, Radeon X1300, Radeon X1600, Radeon X1800, Radeon X1900

Jedine ak ti najslabsia podporovana karta Carbonu nepodporovala Most Wanted!!
Ale to je kktina ako gate!! Mr. Green Velmi štastný
Ut 15.5.2007, 15:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kolipo
Divák
Divák

kua to su pekne fake naroky ... Carbon chce minimalne GF5 nie GF3 lol .. a to ze 64 mb grafika je tez pekne lolne Velmi štastný jedine pravdive je na tom to , ze to ide na DX9 Smile
St 16.5.2007, 21:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

kolipo Napísal:
kua to su pekne fake naroky ... Carbon chce minimalne GF5 nie GF3 lol .. a to ze 64 mb grafika je tez pekne lolne Velmi štastný jedine pravdive je na tom to , ze to ide na DX9 Smile

Aky si mudry???!! Twisted Evil KEd budes vidiet v dakom obchode tak sa pozri na obal zo zadu budes tam mat GF3 a tato karta je 64 MB!! §

TAk sa nerob mudrim!!! Mr. Green Twisted Evil
St 16.5.2007, 21:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

kolipo Napísal:

ale mw a asi aj c ide aj na DX7 a aj 8.1 Wink

St 16.5.2007, 21:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kolipo
Divák
Divák

Hopko Napísal:
kolipo Napísal:

Aky si mudry???!! Twisted Evil KEd budes vidiet v dakom obchode tak sa pozri na obal zo zadu budes tam mat GF3 a tato karta je 64 MB!! §

nj ... ale škoda že na mojej bývalej grafickej karte GF4MX čo je asi najlepšia z radu GF4 to vyzeralo asi tak že autá boli biele a pozadia také trojuhoľníky Velmi štastný niekde tu bol screen Velmi štastný
Št 17.5.2007, 18:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

kolipo Napísal:
Hopko Napísal:
kolipo Napísal:

nj ... ale škoda že na mojej bývalej grafickej karte GF4MX čo je asi najlepšia z radu GF4 to vyzeralo asi tak že autá boli biele a pozadia také trojuhoľníky Velmi štastný niekde tu bol screen Velmi štastný

No hej lebo GF4MX nepodporuje NFSC a nema pixel shadery!!!
Št 17.5.2007, 20:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

V hodenom popise podporovanych kariet na Carbon kazda minimalne podporuje aspon rozhranie DirectX 8. U Most Wanted je to DirectX 7.

Mozno sa niekomu zda,ze ta grafika dost nepriniesla.Ano,ale uz na pohlad su tieto dve hry tak odlisne,ze to vlastne prakticky neporovnatelne.

Co sa tyka rozhrania,tak vseobecne az taky rozdiel v DX7 vs DX8 nebol (tusim sa popracovalo iba na zobrazeni vody) Ak by sa ale pozreli na rozdiel medzi DX7 a DX9...tak by ste videli velky technologicky pokrok.

Carbon opat zvysil moznosti zobrazenia a tym vytlacil stare (vlastne uz prastare) grafiky.Toto je pocitacovy svet,tu ma grafika po roku cenu 25 rocnej Skodovky. Smile

kolipo Napísal:
... ale škoda že na mojej bývalej grafickej karte GF4MX čo je asi najlepšia z radu GF4
Nie,maximom bola GF4 Ti (a jej verzie) Potom prisla prva seria kariet s podporou DX9,"velmi podarena" seria GF FX (5)

Pi 18.5.2007, 18:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

rozdiel medzi DX7 a DX8 bol aj v tom ze pri mojej starej MX440 (podpora DX7) mi nesli pri U alebo U2 postavicky pri autach.. tie pri starte zavodu...

So 19.5.2007, 08:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Prave.Pretoze boli robene pre DX8.Ono co presne kazde rozhranie spracovalo urcite bude niekde perfektne vypisane.Staci si najst prislusnu literaturu.

So 19.5.2007, 16:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Brejlounek
Divák
Divák

Založený: 19.06.2006

Ježiši mě to tak štve, dyž někdo Carbon nbo MW takym způsobem zahazuje... Mě se zdaj uplně šecky NFS GOOOD, akorát je každý jiný, některý kračí, některý steřdní, některý hodně dlooouhý, některý s tuningem, nekterý ho maj míň...

Drift je v Carbonu pěknej, tuning vynikající. Ale nějak přehlížíte kaňony, to je to hlavní nej... Velmi štastný

Mě se prostě líběj šecky NFS... Shocked

So 19.5.2007, 21:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Bubak Napísal:
Prave.Pretoze boli robene pre DX8.Ono co presne kazde rozhranie spracovalo urcite bude niekde perfektne vypisane.Staci si najst prislusnu literaturu.

jj no to su len take zakladne veci ktore si vsimne aj nejaky laik..

So 19.5.2007, 21:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Brejlounek Napísal:
Ježiši mě to tak štve, dyž někdo Carbon nbo MW takym způsobem zahazuje... Mě se zdaj uplně šecky NFS GOOOD, akorát je každý jiný, některý kračí, některý steřdní, některý hodně dlooouhý, některý s tuningem, nekterý ho maj míň...

Drift je v Carbonu pěknej, tuning vynikající. Ale nějak přehlížíte kaňony, to je to hlavní nej... Velmi štastný

my nevravyme ze carbon je na kkt ale ze ho mohly spravit aj lepsie a nie ho odflaknut len aby maly peniaze co najrychlejsie
Ne 20.5.2007, 07:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
patressss
Divák
Divák

Založený: 26.02.2007

Pentrax Napísal:
Brejlounek Napísal:

my nevravyme ze carbon je na kkt ale ze ho mohly spravit aj lepsie a nie ho odflaknut len aby maly peniaze co najrychlejsie

Súhlasím . Carbon "mal byť " lepší . (príbehovo bol lepší ) http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=23641

Ne 20.5.2007, 16:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
patressss
Divák
Divák

Založený: 26.02.2007

Ale bola to sranda . Bavilo ma ale najviac NFS : hot pursuit 2 (prosím len ma neukameňujte). Laughing

Ne 20.5.2007, 16:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

patressss Napísal:
Ale bola to sranda . Bavilo ma ale najviac NFS : hot pursuit 2 (prosím len ma neukameňujte). Laughing

Náhodou NFS HP 2 bola strasna pecka!!! Uplne s tebou suhlasim Razz Mr. Green
Po 21.5.2007, 13:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
=BMW=
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006

no lenze si vezmite ze 9 dielov NFS a jeden jubilejny (desiaty diel CARBON) museli dojebat...
Po 21.5.2007, 20:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

=BMW= Napísal:
no lenze si vezmite ze 9 dielov NFS a jeden jubilejny (desiaty diel CARBON) museli dojebat...

Tipicke proste tipicke! Velmi štastný
Po 21.5.2007, 21:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

ved uvidime co nam prinesie 11.

Ut 22.5.2007, 14:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

11. mozno presedla do ineho stylu mozno nebudu zavodi nelegalne ale legalne neco na styl toca. A auta si budes tunnigovat, ked si ho rozjebes malo si ho opravis a ked vela tak ho zosrotujes a pod. Ilegalne zavodi su dost otrepane

St 23.5.2007, 06:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď