Autor |
Správa |
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
.: FAQ do tohohle Topicu piste sve otazky [info] :. |
|
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
Naposledy upravil Kein dňa Pi 4.2.2005, 11:30, celkom upravené 8 krát |
|
Št 2.12.2004, 22:08 |
|
|
Lama s.r.o.
Anonymný
|
|
|
Toz je to debilni dotaz,ale je to dotaz a myslim ho plne uprimne!
Je mozny mit s skylinem 10hvezdicek,kdyz nepouziju zadnou tu carbonovou vec(kapota,spoiler,kufr...)???protoze me se ty carbonovy veci absolutne nelibi:o)Btw:maji nejakej jinej efekt krom vzheldovyho?
|
|
Pi 3.12.2004, 16:04 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
| | Toz je to debilni dotaz,ale je to dotaz a myslim ho plne uprimne!
Je mozny mit s skylinem 10hvezdicek,kdyz nepouziju zadnou tu carbonovou vec(kapota,spoiler,kufr...)???protoze me se ty carbonovy veci absolutne nelibi:o)Btw:maji nejakej jinej efekt krom vzheldovyho? |
ve skutecnocti bys mel lehci auto, ale ve hre to je k hownu, BTW, guud nick
_________________ |
|
Pi 3.12.2004, 16:06 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | Toz je to debilni dotaz,ale je to dotaz a myslim ho plne uprimne!
Je mozny mit s skylinem 10hvezdicek,kdyz nepouziju zadnou tu carbonovou vec(kapota,spoiler,kufr...)???protoze me se ty carbonovy veci absolutne nelibi:o)Btw:maji nejakej jinej efekt krom vzheldovyho? |
me se carbon libi ale jen ve skutecnosti ve hre je hnusnej je to jaky mit auto polepene kobercem ...newim mozna gdybs tam hodil naky uniqe vinyl nebo neco podobnyho...
|
|
Pi 3.12.2004, 16:20 |
|
|
cobraAC
Anonymný
|
megalow parts |
|
neviete kde najdem ten megalow parts
|
|
Ne 12.12.2004, 16:45 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
Ut 14.12.2004, 00:58 |
|
|
cobra AC
Anonymný
|
megalow parts |
|
to je jedna s prvych sms info najdenych pri ceste kde sa nepiše o konkretnom diely ok aj tak Ď....
|
|
Ut 14.12.2004, 21:33 |
|
|
Night Wolf 73
Anonymný
|
Unique odmeny |
|
Prečítal som si o unique odmenách už všeličo, ale chcel by som sa ešte spýtať jednu vec:
Keď nejaký ten unique vyhrám, tak si ho musím vyzdvihnúť v tom istom stage-y, alebo tam zostane až kým si ho nevyzdvihnem? Lebo by som si chcel maximálne vytuniť Mustanga, ale toho nemám od začiatku... Dik za odpoveď
|
|
St 15.12.2004, 00:30 |
|
|
Goril
Anonymný
|
dotazz |
|
Česč - slyšel sem, že se dá přímo do hry nahrát vlastní hudba (mp3?), aby pak hrála jakoby z auta - je to pravda? Dyžtak jak na to...
|
|
St 15.12.2004, 08:51 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
to s tim uniqe newim musim to nejdriv zkusit ale asi to budes muset vybrat hned protoze gdyz se ti bjevi naka uniqe vecicka /z outrunu/ tak ti zacne ubihat cas a ty tam musis dojet aly myslim ze by to mohlo jit ta hvrzdicka tam prece musi zustan
|
|
St 15.12.2004, 15:17 |
|
|
ozzy
Divák
Založený: 28.11.2004 Príspevky: 1 Bydlisko: Poprad
|
|
|
|
Ako sa davaju savy do nfsu2?
|
|
Št 16.12.2004, 22:58 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
Št 16.12.2004, 23:06 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
D |
|
Rád bych věděl n co je položka INSTAL SETUP když si vybírám vinyly tak to tam píše, kliknu, slyším zvuk spreje a.........a nic, dm znova a pše to: YOu must make a selection...... dále nevím.
So 18.12.2004, 17:09 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
Re: D |
|
| | Rád bych věděl n co je položka INSTAL SETUP když si vybírám vinyly tak to tam píše, kliknu, slyším zvuk spreje a.........a nic, dm znova a pše to: YOu must make a selection...... dále nevím. |
jestli sem dobre pochopil... tak znamena to ze gdyz ty si v paintu vyberes barvu nalepky vinyly a kliknes potom na instal setup tak ti to vezme prachy a trvale to budes mit na aute ale gdybys treba na to neklikl tak se ti to na tom aute neulozi...tohle plati treba v customize ale ve carrer modu to tam je zbytecne protoze vzdycky gdyz opoustis paint tak se te to automaticky zepta jestli ty vinyli atd chces aplikovat nebo ne...doufam ze sem to dobre vysvetlil gdyz tak rekni a ja se to pokusim ric o neco snaze (esli to pude )
|
|
So 18.12.2004, 19:28 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
Re: D |
|
| | | | Rád bych věděl n co je položka INSTAL SETUP když si vybírám vinyly tak to tam píše, kliknu, slyším zvuk spreje a.........a nic, dm znova a pše to: YOu must make a selection...... dále nevím. |
jestli sem dobre pochopil... tak znamena to ze gdyz ty si v paintu vyberes barvu nalepky vinyly a kliknes potom na instal setup tak ti to vezme prachy a trvale to budes mit na aute ale gdybys treba na to neklikl tak se ti to na tom aute neulozi...tohle plati treba v customize ale ve carrer modu to tam je zbytecne protoze vzdycky gdyz opoustis paint tak se te to automaticky zepta jestli ty vinyli atd chces aplikovat nebo ne...doufam ze sem to dobre vysvetlil gdyz tak rekni a ja se to pokusim ric o neco snaze (esli to pude ) |
a jestli ces tak si sosni cestinu je tady v poradne
|
|
So 18.12.2004, 19:29 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
asd |
|
Aha, chápu to, ale škoda, že to je trvalý, a já si myslel, že ti to vybere samo barvu, vinyly atd
So 18.12.2004, 20:15 |
|
|
Anonymný
|
|
|
Jak dostat ze hry soundtrack ev. kde ho stahnout zdarma, mam legal hru a tak nevim proc bych na nej nemel mit narok? Diky pokud muzete napsat na mail martin.janecek@centrum.cz
|
|
Ne 19.12.2004, 22:37 |
|
|
pedro
Anonymný
|
Hra online |
|
Ako je to prosim vas z hrou online???
Este som to neskusal ale pocul somniekde ze tam treba orig. cdkey.Co je natom pravdy???
Dik.
|
|
St 22.12.2004, 12:52 |
|
|
Anonymný
|
Re: pomoc |
|
nejde mi stiahnuty save mam s tym problem co s tym?
|
|
Št 23.12.2004, 12:44 |
|
|
s10®
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 150 Bydlisko: slovensko
|
|
Re: pomoc |
|
| | nejde mi stiahnuty save mam s tym problem co s tym? |
skade ich stahujes?
_________________ NAJDI POKOJ DUŠE ^_^
|
|
Št 23.12.2004, 20:30 |
|
|
Marthy
Anonymný
|
Aká grafárna? |
|
Jaká musí byt grafická karta aby v NFSU2 pobihaly baby apod? Díky za odpoved.
|
|
Pi 7.1.2005, 12:58 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
Re: Aká grafárna? |
|
tusim ze to nesmie byt MXka, FXky uz mozu a nemala by mat 64 bitovu zbernicu
Pi 7.1.2005, 14:42 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
Re: Aká grafárna? |
|
| | Jaká musí byt grafická karta aby v NFSU2 pobihaly baby apod? Díky za odpoved. |
musi plne podporovat DirectX 9.0
|
|
Pi 7.1.2005, 15:23 |
|
|
Nifs
Divák
Založený: 08.01.2005 Príspevky: 1
|
|
|
|
Ako mam zobrat obrazok z hry
|
|
So 8.1.2005, 14:05 |
|
|
marlin
Modelář
|
|
|
|
achh jo, je to tu nekolikrat....
ve hre stiskni print screen, a pak v malovani dej ctl+v a vloz obrazek. jak jednoduche.
_________________ |
|
So 8.1.2005, 14:25 |
|
|
s10®
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 150 Bydlisko: slovensko
|
|
|
|
alebo F12.a obr budu v cielovam adresary
_________________ NAJDI POKOJ DUŠE ^_^
|
|
So 8.1.2005, 14:43 |
|
|
Anonymný
|
POTREBUJEM POMOCT |
|
Nejde mi parts modifier!ked to stiahnem a spustim ta nic sa nedeje co mam robit???
|
|
So 5.2.2005, 18:45 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
Re: POTREBUJEM POMOCT |
|
| | Nejde mi parts modifier!ked to stiahnem a spustim ta nic sa nedeje co mam robit??? |
jo tak to si poradne precti readme...
|
|
So 5.2.2005, 22:52 |
|
|
Hart
Divák
Založený: 11.03.2005 Príspevky: 6
|
|
Probleem |
|
som stiahol ten patch 1.2 co sa teraz objavil a newem co s tym som nainstaloval a od vtedy mi hra pyta cd a hru pustam len cez iage a cd uz nemam co mam robit??pls
|
|
Pi 11.3.2005, 15:36 |
|
|
Hart
Divák
|
|
|
|
marthy to si v menu zapni mnozstvo ludi a taq budes mat baby
|
|
Pi 11.3.2005, 15:37 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
Re: Probleem |
|
| | som stiahol ten patch 1.2 co sa teraz objavil a newem co s tym som nainstaloval a od vtedy mi hra pyta cd a hru pustam len cez iage a cd uz nemam co mam robit??pls | potrebujes novy crack
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 11.3.2005, 17:19 |
|
|
Hart
Divák
|
|
|
| | | | som stiahol ten patch 1.2 co sa teraz objavil a newem co s tym som nainstaloval a od vtedy mi hra pyta cd a hru pustam len cez iage a cd uz nemam co mam robit??pls | potrebujes novy crack |
a aky crack?? klasicky nocd alebo nejaky iny??ak ano taq kde ho stiahnem???diq
|
|
Pi 11.3.2005, 21:07 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
| | | | | | som stiahol ten patch 1.2 co sa teraz objavil a newem co s tym som nainstaloval a od vtedy mi hra pyta cd a hru pustam len cez iage a cd uz nemam co mam robit??pls | potrebujes novy crack |
a aky crack?? klasicky nocd alebo nejaky iny??ak ano taq kde ho stiahnem???diq |
presneji crack 1.2 kazd patch ma svuj crack ale newim jestli vysel ale urcite ANO je treba se podivat na GOOGLu ja bych se podival ale me se nece
|
|
So 12.3.2005, 12:36 |
|
|
Hart
Divák
|
|
crack 1.2 |
|
jaq hladam taq hladam na nete crack1.2 este neni neskusite mi pls najst??? som zuuufalyyy:(
|
|
So 26.3.2005, 14:40 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
Re: crack 1.2 |
|
| | jaq hladam taq hladam na nete crack1.2 este neni neskusite mi pls najst??? som zuuufalyyy:( |
nechapu lidi co maj palenou gamesu a porad sou celi zhavi do patchu...omg gdyz instaluju patch tak si nejdriv zjistim esli je i crack omg....
|
|
So 26.3.2005, 17:52 |
|
|
nitricka
bot
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
|
|
|
|
dobre takez dobre takze...ako mam nastavit idealnu grafiku ked mam Ge Force FX5200 teda rozlisenie atd.
|
|
Pi 1.4.2005, 19:33 |
|
|
wormy
Divák
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 10
|
|
|
|
| | dobre takez dobre takze...ako mam nastavit idealnu grafiku ked mam Ge Force FX5200 teda rozlisenie atd. | idealna grafika je ked ti to nebude sekat
|
|
Pi 1.4.2005, 21:14 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
a nechcem otravovat ale prosim vas neskor v hre bude aj golfik??
|
|
Pi 1.4.2005, 21:18 |
|
|
wormy
Divák
|
|
|
|
| | a nechcem otravovat ale prosim vas neskor v hre bude aj golfik?? | myslim ze urcite
|
|
Pi 1.4.2005, 21:19 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | a nechcem otravovat ale prosim vas neskor v hre bude aj golfik?? | myslim ze urcite |
ty to nevies???no lebo na uvodnej stranke je tam volaka kat. kde su secky fotky aut a je tam aj moj oblubeny VW Golf toho by som tuniogoval aj sto krat teraz som pri Peugeot 206 tusim
|
|
Pi 1.4.2005, 21:31 |
|
|
wormy
Divák
|
|
|
|
| | | | | | a nechcem otravovat ale prosim vas neskor v hre bude aj golfik?? | myslim ze urcite |
ty to nevies???no lebo na uvodnej stranke je tam volaka kat. kde su secky fotky aut a je tam aj moj oblubeny VW Golf toho by som tuniogoval aj sto krat teraz som pri Peugeot 206 tusim | ale viem to to je jasne ze tam je
|
|
Pi 1.4.2005, 21:41 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry
|
|
Pi 1.4.2005, 23:45 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
mne je to jedno pre mna aj na konci jes taky som stastny a este vazne nechcem byt doterny ale ake je najlepsie a najrychlesie auto?
|
|
So 2.4.2005, 09:15 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
mne je to jedno pre mna aj na konci jes taky som stastny a este vazne nechcem byt doterny ale ake je najlepsie a najrychlesie auto? |
nejlepsi je podle me Corrala ale nejrychlejsi je mustang...zalezi na tom jak co stunis v Dyno
|
|
So 2.4.2005, 09:38 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
mne je to jedno pre mna aj na konci jes taky som stastny a este vazne nechcem byt doterny ale ake je najlepsie a najrychlesie auto? |
nejlepsi je podle me Corrala ale nejrychlejsi je mustang...zalezi na tom jak co stunis v Dyno |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu??
|
|
So 2.4.2005, 15:31 |
|
|
wormy
Divák
|
|
|
|
| | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
nejlepsi je podle me Corrala ale nejrychlejsi je mustang...zalezi na tom jak co stunis v Dyno |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? | tie testy su na vyladovanie auta
|
|
So 2.4.2005, 15:38 |
|
|
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
|
|
| | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? |
Ved na testovanie Ked si v Dyno vytuníš auto tak si to môžeš odskúšať na testovacom okruhu ako to jazdí. A tak stále dookola
|
|
So 2.4.2005, 15:41 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? | tie testy su na vyladovanie auta |
aa ved tam iba stojim na pase a behaju mi tam dve ciarky ----uplna zbytocnost a este pride ta SMS?
|
|
So 2.4.2005, 20:00 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
a este pride SMS ked budu u predajcu new auta??a sluzi na nieco tie testy na tom jazdeckom okruhu?? | tie testy su na vyladovanie auta |
aa ved tam iba stojim na pase a behaju mi tam dve ciarky ----uplna zbytocnost a este pride ta SMS? |
Tie dve čiarky znamenaju: 1. čiarka teraz neviem či žlatá alebo modrá ti ukazuje konské sily a druhá točivý moment. Da sa tam získat tak 20 koní a nejaký točivý moment navyšše. Pri pretekoch to može byť celkom užitočné ale nie je to niečo super čo ti zlepší zajazdený čas o 10 sek.
|
|
So 2.4.2005, 20:22 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
aa ved tam iba stojim na pase a behaju mi tam dve ciarky ----uplna zbytocnost a este pride ta SMS? |
Tie dve čiarky znamenaju: 1. čiarka teraz neviem či žlatá alebo modrá ti ukazuje konské sily a druhá točivý moment. Da sa tam získat tak 20 koní a nejaký točivý moment navyšše. Pri pretekoch to može byť celkom užitočné ale nie je to niečo super čo ti zlepší zajazdený čas o 10 sek. |
takze po kazdom vylepseni motora tam mam behnut???
So 2.4.2005, 21:09 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | | | Golf tam je neboj ale az v pozdejsi fazi hry |
Tie dve čiarky znamenaju: 1. čiarka teraz neviem či žlatá alebo modrá ti ukazuje konské sily a druhá točivý moment. Da sa tam získat tak 20 koní a nejaký točivý moment navyšše. Pri pretekoch to može byť celkom užitočné ale nie je to niečo super čo ti zlepší zajazdený čas o 10 sek. |
pozor, neukazuje ti kone, ale vykon motora v kW
So 2.4.2005, 21:19 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| |
takze po kazdom vylepseni motora tam mam behnut??? |
Nie tak uplne. To ti neupravuje auto automaticky. Na tých valcoch ti to len ukáže ako je momentálne auto na tom, ale upravit si ho musíš sám. Ved ak skončí ten test na valcoch tak to potom odklikaj a budeš tam mať rozne možnosti nastavovania ako prevodovka, odruženie, pneu, turbo, ecu....... To všetko si možeš ale sám upravit ale nie je to podmienka auto ide vynikajúco aj bez toho.
|
|
So 2.4.2005, 21:23 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| |
pozor, neukazuje ti kone, ale vykon motora v kW |
Dobrý postreh Su to KW žiadne kone.
|
|
So 2.4.2005, 21:26 |
|
|
wormy
Divák
|
|
|
|
ja ked som sa tam babral vzdy mi rapidne klesol vykon celeho auta
|
|
So 2.4.2005, 21:27 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | |
Nie tak uplne. To ti neupravuje auto automaticky. Na tých valcoch ti to len ukáže ako je momentálne auto na tom, ale upravit si ho musíš sám. Ved ak skončí ten test na valcoch tak to potom odklikaj a budeš tam mať rozne možnosti nastavovania ako prevodovka, odruženie, pneu, turbo, ecu....... To všetko si možeš ale sám upravit ale nie je to podmienka auto ide vynikajúco aj bez toho. |
to viem a ked si dam to ECU a potom odlahcenie a napr predovkovy pack1 tak potom dam az na uplny koniec tych moznosti a tam si to zladim(vlastne myslim tén test o ktorom sa bavime)
So 2.4.2005, 22:27 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
musiís si s tim proste hrat negde sem tu daval screeny meho tunneneho mustanga tak si to gdyz tak najdi mam tam vyfocene Ecu revodovku Turbo..
|
|
Ne 3.4.2005, 00:05 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | | | | |
Nie tak uplne. To ti neupravuje auto automaticky. Na tých valcoch ti to len ukáže ako je momentálne auto na tom, ale upravit si ho musíš sám. Ved ak skončí ten test na valcoch tak to potom odklikaj a budeš tam mať rozne možnosti nastavovania ako prevodovka, odruženie, pneu, turbo, ecu....... To všetko si možeš ale sám upravit ale nie je to podmienka auto ide vynikajúco aj bez toho. |
to viem a ked si dam to ECU a potom odlahcenie a napr predovkovy pack1 tak potom dam az na uplny koniec tych moznosti a tam si to zladim(vlastne myslim tén test o ktorom sa bavime) |
Presne ako písal Kein, treba sa s tým vždy pohrať každé auto sa upravuje inak aby jazdilo lepšie ako pred tým. na to proste musíš príst, to je rozne. Aj ja som to všeliako skušal ale potom to už šlo takže možeš ísť tunit, good luck
|
|
Ne 3.4.2005, 11:32 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | | |
to viem a ked si dam to ECU a potom odlahcenie a napr predovkovy pack1 tak potom dam az na uplny koniec tych moznosti a tam si to zladim(vlastne myslim tén test o ktorom sa bavime) |
Presne ako písal Kein, treba sa s tým vždy pohrať každé auto sa upravuje inak aby jazdilo lepšie ako pred tým. na to proste musíš príst, to je rozne. Aj ja som to všeliako skušal ale potom to už šlo takže možeš ísť tunit, good luck |
daaaaaaaaakuuuuujem vsetkym a este by som poprosil odpoved an otazku ci mi pride sms ked budu nove auta u predsjcu..pirde???
Ne 3.4.2005, 12:16 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| |
daaaaaaaaakuuuuujem vsetkym a este by som poprosil odpoved an otazku ci mi pride sms ked budu nove auta u predsjcu..pirde??? |
ááááááno, príííííde!!!!!!!
|
|
Ne 3.4.2005, 13:32 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
Příjde ale jen ppo vyhranym URL
Ne 3.4.2005, 18:14 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | Příjde ale jen ppo vyhranym URL |
akože len po URL?? Mne to chodilo po hociakých pretekoch.
|
|
Ne 3.4.2005, 18:27 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | Příjde ale jen ppo vyhranym URL |
akože len po URL?? Mne to chodilo po hociakých pretekoch. |
ved url som presiel ako prve a nikde nikdo ale co uz tuniigujem si peugeot a cakam na golfik sak volakedy hodam pride asi maju zle cislo
Po 4.4.2005, 15:53 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
Založený: 24.07.2006 Príspevky: 327
|
|
|
|
co treba vsetko spravit na 100% hry? presiel som vsetky zavody aj outruny a mam iba 92%
teda pred tim ako som siel posledny zabvod uz na mape neboli ziadne ine zavody aj v garazi som kukal vsetky som mal completed. ziadne auta na outrun uz po meste nebehali ale ked som dohral hru tak sa tam uz objavili. mam ale aj wide body kit a newem co ece treba
_________________ Bite my shiny metal ass |
|
Ne 30.7.2006, 16:55 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
Naozaj aj tie co sa pozeraju v garazi mas vsetko prejdene,vsetky do jedneho?
Ut 1.8.2006, 00:07 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
Ut 1.8.2006, 00:08 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
hej vsetky vo world map v garazi mam completed a 8% je dost to by ich bolo vela
_________________ Bite my shiny metal ass |
|
Ut 1.8.2006, 01:10 |
|
|
Yuri
Skúsený tuner
|
|
|
|
oukej spytam sa inac. ked dokoncim hru mozem to ece dotiahnut na 100% abo sa to neda?
_________________ Bite my shiny metal ass
Naposledy upravil Yuri dňa Pi 4.8.2006, 15:25, celkom upravené 1 krát |
|
Št 3.8.2006, 15:23 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
ked myslis ci sa da dokoncit hru na 100% po prejdeni "dejovej linie" tak ano,da sa to
Št 3.8.2006, 15:48 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
Zdar! Neberte to ako doubleposting lebo tamto som posielal davnejsie,takze:
stalo sa mi take j3badlo ze sa mi pocas U2 nezapne(resp. automaticky vypne) antialiasing
skusal som vsetko,vypol som motion blur(ktory mimochodom tiez AA automaticky vypne) a nic
skusal som zapnut aj ten fullscreen antialias co je v hre(aj ked mu moc neverim) ale aj tak bolo vsetko ako pila,je jedno kolko mam zapnutych AA aj tak je to ohovne, samozrejme modely a vsetko ostatne mam na high,akurat som nezapol efekty ako over bright a tak ktore s tym aj tak nic nemaju,ale tie som nemal zapnute ani vtedy
ostatne pozrite sa sami:
tento screen som robil pred asi rokom je pekne hladky,to som mal zapnuty 6x AA
http://img45.echo.cx/img45/3310/skyline6ql.jpg
a tento som fotil teraz(len tak na ukazku) tiez 6x AA
http://img107.imageshack.us/img107/1975/mustib0.jpg
neviete co mi robi ze mi vypina AA?
(Kein: mam tie iste ovladace )
sakra kabel,je to pre mna dolezite lebo som si robil nove auta a takto si ich nemozem vyfotit do contestu
Po 7.8.2006, 10:43 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
zkus is zapnout vyhlazovani v nastaven graficke karty a uvidis...
|
|
Po 7.8.2006, 11:11 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
| | zkus is zapnout vyhlazovani v nastaven graficke karty a uvidis... |
ved tam som si to zapinal a neide to
Po 7.8.2006, 11:50 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
- skus new ovladace, mozno to pomoze (aj drivery sa niekedy same od seba zblaznia)
- skus old ovladace
- co mas za grafiku?
- skus reinstall NFSU2 alebo patch
- ten mustang je pekne ohovne
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
|
Po 7.8.2006, 12:20 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
| | - skus new ovladace, mozno to pomoze (aj drivery sa niekedy same od seba zblaznia)
- skus old ovladace
- co mas za grafiku?
- skus reinstall NFSU2 alebo patch
- ten mustang je pekne ohovne |
ten mustang je stock,to som dal len na fotku,to si nevsimaj, no skusim to patchnut,aj ked mam neoriginal ale uvidime,ovladace som preinstalovaval vcera takze neverim(su to tie s ktorymi som fotil ten skyline)
EDIT// prave som to patchol ale aj tak to neide, blbe je ze sa nezapne ani ten fulscreen aa co je v hre
Po 7.8.2006, 13:37 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
konecne to mam
tej jebline som musel uplne vypnut hw aa aby si mohol aktivovat ten svoj in game......
hlavne je ze teraz to uz ide
Ut 8.8.2006, 19:52 |
|
|
Lokan
Divák
Založený: 09.08.2006 Príspevky: 37
|
|
|
|
Mám problém a potreboval by som poradiť:
Problém, je, že tuning v aute mám úplne všetko ten tretí pack. Auto mám Nissan 350z a má strašné zrýchlenie. Ja to z 0 - 60 nedám pod 3,40sek. ( apoň to mi ukáže po tom dyno behu), ostatné autá ( EVO, Skyline, ...) tie mi dajú 0- 60 za nejakých 2, 40 - 2, 60sek.
Mohli by ste mi poradiť čím sa zrýchlenie zlepší?
MOC díky.
BTW: 4 admin > Super WEB aj fórum
|
|
Št 10.8.2006, 07:31 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
hmm. nastav v dyne, pohraj sa s prevodovkou, ECU a Turbom...
Št 10.8.2006, 10:42 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
ale niekedy potrebujes veci aj z nizsich packov
|
Št 10.8.2006, 12:03 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
Díky za rady.
1, Pohral som sa s prevodoukou, ECU aj Turbom a na Dyne mi to dá za rovných 3,00sek maximálka je 338km/h. Myslím, že to je tak akurát...
2, Na podnet tohoto fóra som začal hrávať s Manuálnym radením rýchlostí, a musím uznať, že je to lepšie. Síce občas mi to trocha ujde, ale inak sa dá. Ešte riešim rozloženie kláves.
Ak hrám na klávesoch WASD, tak neviem šťuknúť MEDZERNÍK. Ak hrám na šípkach, tak ani za svet neviem nájsť vhodné umiestnenie pre radenie rýchlostí. Nevie niekto nejaký dobrý typ?
|
|
Št 10.8.2006, 14:30 |
|
|
KingPimp
Administrátor
|
|
|
|
riadis sipkami, A=preradit hore,Y(to pod nim,mozno ho mas ako Z)=podradenie,SHIFT=rucna, X alebo ALT=nitro
trochu cviku a zvyknes si
tak to mam ja a pasuje mi to presne
Št 10.8.2006, 14:35 |
|
|
marlin
Modelář
|
|
|
|
hraju na sipkach, mezernik mam na rucni brzdu, a radim pomoci F(nahoru) a V (dolu) s tim ze mezernik mackam palcem (na leve ruce) a na levem malickum mam na levem Shift nitro
Sice mam doma volnat, ale jeste jsem to s nim nezkousel po spatnych zkusenostich s MW
_________________ |
|
Št 10.8.2006, 14:37 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
JJ diky moc. Vykúšam.
Ja hrávam tak, že:
. šípka hore a do prava = pravá ruka > ukazovák a prostredník
. šípka dole a lavo = lavá ruka > ukazovák a prostredník...
. A ostatné sa staral zvyšok ruky.
No je to dosť nepraktické ak treba viac kláves... tak budem usieť zmeniť celý štýl mačkania kláves
2 Marlin: Ja mám volant, ale už asi tri roky leží v skryni. Už vážne rozmýšlam, že ho predám. Hrával som na ňom jedine 4x4 Evo a F1. Po chvíli ma to omrzelo a zistil som, že na klávesnici som rýchlejší . Proste hry ako Trackmánia National, NFS a podobné, sa na volante hrať nedajú. Alebo aspoň ja to neviem
|
|
Št 10.8.2006, 14:44 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
lol akoze dvoma rukami na sipkach ? ... ja mam pravu ruku na sipkach, inak spacebar je rucka, L shift je preradovanie, L ctrl podradovanie, alt je nos...
Št 10.8.2006, 14:48 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
NJ, dvoma rukami na šípkach.
Teraz už hrám:
pravá ruka šípky
A- preraďovanie / Y - Podraďvanie / L.Shift - Nitro / SPACE - ručná...
Už som odohral aj pár tréningových závodov a zdá sa, že to bude fungovať
|
|
Št 10.8.2006, 15:38 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
Št 10.8.2006, 17:13 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
No gamepad mám, ale to taká stará kraksňa je . S tým sa proste nedá hrať. Chvílu som skúšal, ale aj tak by som potreboval niečo nové... niečo ako je na PS2 s tým by sa dalo hrať
_________________ ///M3 rulez
|
|
Št 10.8.2006, 18:07 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
Ja hravam na default Len nitro mam na X lebo to tak bolo v MC2 a odvtedy som na to zvyknuty
|
Št 10.8.2006, 19:57 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
no takze hlasim sa s hamachi problemom...
s Madishom sme to skusali rozbehnut, mame aj rovnake hamachi, chatujeme cez neho, pingnut ho viem, firewall otvoreny pre hamachi a aj pre nfsu2... furt ked vytvorim, tak ma Madish nevie najst, proste looking for servers a nic, to iste aj na opacnej strane, ked Madish vytvori tak ja ho neviem najst... po LANe som uz hral, ide to v pohode, islo to aj bez toho aby som zmazal posledny riadok zo server.cfg v nfsu2 adresari... jediny problem co ma napada je ze ja mam US verziu a Madish ma EU, moze byt zeby spolu nespolupracovali ? lebo iny problem ma vazne nenapada
Po 21.8.2006, 23:05 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
a skusali ste v server.cfg namiesto tej IP dosadit IP hamachi serveru?
ale to s tou verziou je dost mozne... svedzi o tom aj ciselne oznacenie.. US je myslim 1.1 a EU 1.2?
|
Po 21.8.2006, 23:07 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
to sme neskusali, pravdupovediac nas to ani nenapadlo...ale ak je to tou verziou hry tak sa odstrelim
to ciselne oznacenie bolo pri MW nie ? 1.1 bola regulerna a 1.2 Black edition, zeby to bolo tak aj v u2 ?
Po 21.8.2006, 23:08 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
no ak nepojde to tak je to na 99% verziou
|
Po 21.8.2006, 23:09 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
Po 21.8.2006, 23:18 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
myslis pomocou EU patchu?to myslim ze ne... je to len model a save.. pritom menu a kody zostavaju rovnake (preco asi tie auta z EU pathu nie su pristupne inde ako v tom save...)
|
Po 21.8.2006, 23:34 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
takze prisli sme s Jakkubom na zaujimavu vec, US verzia a US verzia ide spojit cez hamachi, to bol asi hlavny problem...
btw Jakkub nevie driftovat
Ut 22.8.2006, 00:12 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
dajme zavod a skoncil si
|
Ut 22.8.2006, 00:15 |
|
|
Tyrese
Administrátor
Založený: 06.11.2004 Príspevky: 16776578 Bydlisko: Praha
|
|
|
|
mozna bych zahral s vami,ale neumim,uz ani nepamatuju kdy sem naposled hral zavodni auta
|
|
Ut 22.8.2006, 16:02 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
Dneska jsme si chtěli zadriftovat přes Hamhamchi, už jsme se dostali do hry, oba s US verzí, ale po startu závodu to napíše, No longer period nebo co a závod se nekoná. V Hamhamchi koukam na pingy Nitra, ma dobrý pingy (50) ale on mě nemůže pingnout. Chat funguje, jen kdyz se pripojuju do Loby, tak mi to pise, že moje spojen je na houby a ptá se, jestli chci jít dál. Nemůže to dělat to? A pokud jo, co to je za hovadinu? Mam normalni pingy
Ut 22.8.2006, 22:42 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
To aj mne vcera pisalo ked som hral s Nitrom... som dal proste Yes a uz som tam bol.. no problemo..
a dnes ked som hral s 350Z tak mi to nepisalo vobec, ale zase trebalo zo server.cfg odstranit posledny riadok
|
Ut 22.8.2006, 23:25 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
|
|
|
|
ten ??? -ADDR=%%bind("5.62.253.74")
St 23.8.2006, 08:26 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
| | ten ??? -ADDR=%%bind("5.62.253.74") | ano ten, akurat ze original vyzera takto:
ADDR=%%bind("159.153.253.82")
ty tam mas uz nejaku hamachi IP
alebo lepsie je pred ten riadok dat #, to tam ostane ale hra ho bude ignorovat
|
St 23.8.2006, 15:12 |
|
|
kopirantna100%
Divák
Založený: 24.05.2006 Príspevky: 35
|
|
|
|
za každý stihaci zavod dostanem 100 love ? . alebo niekedi aj viac ?
_________________ SOM BOSS |
|
So 26.8.2006, 12:36 |
|
|
TozTomas
Divák
Založený: 07.10.2006 Príspevky: 1
|
|
|
|
Mam proble s NFS:U2 mam prejdenich 40 percent a na mape ziadne zavody a ani supery a chyba mi este 3-stupen turbo a inych veci. Prosim poradte co dalej.
|
|
St 11.10.2006, 16:08 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Musis zvysit visual rating vozidla aby ti to pridalo dalsie zavody, a to s tym saveom bola teda fakt strasne "mudra" rada...
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
St 11.10.2006, 17:44 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
jj musis mat 6* a sa ti potom otvori obal DVD a potom url a potom dalsia cast mesta !!!!!!
St 11.10.2006, 17:46 |
|
|
sangy
Divák
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 4 Bydlisko: Zilina
|
|
|
|
mna by zaujimalo, co musim urobit aby sa mi spriechodnila ta krizovatka v city center (dokoncenie tej dialnice) na world map je ta krizovatka cela ale ked dam explorer mode tak ne...
_________________ "Já sem jen... o bože, ta žížala mluvila!!"
"ŽÁDNI HADI NEEXISTUJOU!!" |
|
Ut 20.2.2007, 16:06 |
|
|
Pity
Divák
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 1
|
|
|
|
ahoj pls nemam v u2 corsu ani 106..... stiahol som si patch a vsetko robil podla navodu no predsa to nejde poradte mi pls
|
|
Št 5.4.2007, 16:22 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
a co ti na tom nejde konkretne?
|
Pi 6.4.2007, 18:32 |
|
|
DJ Angel
Divák
Založený: 29.09.2007 Príspevky: 25 Bydlisko: Revúca
|
|
|
|
Zrawim....chcem sa spytat,ze ci existuje nejaky programmik na to aby som wedel hrat NFS U2 bez CD???????Thanks...........hravate este obcaj aj NFS U2???????ja stale striedam ju s CARBONom
|
|
Pi 21.12.2007, 18:42 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
...ja Hraje U2 bez cd, no ako sa to stalo, to neviem... ale ide asi o to, že mám nainštalovaný NFS MW a tam je potrebné stláčať tu lebku... a možno to bude Daemon toolsom... fakt neviem ale keď MW v počítači nemám, tak hra bez CD nejde
Pi 21.12.2007, 19:03 |
|
|
Lacky17
Začínajúci tuner
Založený: 02.11.2007 Príspevky: 105
|
|
|
|
| | Zrawim....chcem sa spytat,ze ci existuje nejaky programmik na to aby som wedel hrat NFS U2 bez CD???????Thanks...........hravate este obcaj aj NFS U2???????ja stale striedam ju s CARBONom | no nevim o tom jedine ze by si si spravil z neho image do PCcka potom by ti to slo aj bez CD ale inak nevim o tom
Pi 21.12.2007, 21:42 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
Pi 21.12.2007, 22:12 |
|
|
DJ Angel
Divák
|
|
|
|
noo presne TWOQAN potrebujem no-cd crack.......skuste sa niekde wsetci popozerat ja hladam uz 3 tyzdne
|
|
So 22.12.2007, 13:35 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
| | noo presne TWOQAN potrebujem no-cd crack.......skuste sa niekde wsetci popozerat ja hladam uz 3 tyzdne | poslem ti ho cez sukromnu spravu
|
|
So 22.12.2007, 13:43 |
|
|
Lacky17
Začínajúci tuner
Založený: 02.11.2007 Príspevky: 105
|
|
|
|
| | | | noo presne TWOQAN potrebujem no-cd crack.......skuste sa niekde wsetci popozerat ja hladam uz 3 tyzdne | poslem ti ho cez sukromnu spravu | tak ked uz budes pls posielat posli ho aj mne dikes
So 22.12.2007, 16:02 |
|
|
DJ Angel
Divák
|
|
|
|
THANKS
|
|
So 22.12.2007, 16:29 |
|
|
jezek
Divák
Založený: 06.02.2008 Príspevky: 6
|
|
|
|
Mám dotaz ohledně širokoúhlého zobrazení u U2.Tahle hra wd rozlišení nepodporuje,tak by mě zajímalo,jestli ho nejde nějak docílit.
Díky za jakékoli info.
_________________ MORE HUMAM THAN HUMAN (Meet Bambi in the King's harem)
Mod na //forum.doupe.cz |
|
St 6.2.2008, 14:57 |
|
|
jezek
Divák
Založený: 06.02.2008 Príspevky: 6
|
|
|
Po 18.2.2008, 08:05 |