Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Co nam chyba v Carbon?!

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Co nam chyba v Carbon?!
Autor Správa
Woody33
Divák
Divák

Založený: 29.10.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Co nam chyba v Carbon?! Odpovedať s citátom
Tak mne zatial chyba len pohlad vzad ja som ho casto puzival a teraz tam neni obcas je to dost neprijemne dufam ked bude patche uz tam bude Exclamation
Po 6.11.2006, 13:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..::M@J0::..
Divák
Divák

Založený: 07.05.2006

Príspevok Odpovedať s citátom
samozrejme ze je tam pohlad vzad... skus len stlacit pismeno "L" a dokonca sa da v settings nastavit aj spetne zrkadlo Rolling Eyes
Po 6.11.2006, 14:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Woody33
Divák
Divák

ospravedlnujem sa neskusal som len tak tukat do klavesnice lebo v nastaveni ovladania som pohlad vzad nenasiel Exclamation
Po 6.11.2006, 14:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

mne chyba v carbon ferrari...

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Po 6.11.2006, 15:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

chybaju my tam neony cry cry
Po 6.11.2006, 20:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

TWOQAN Napísal:

nemozem pochopit preco do poslednych 2 nfs nedali neony...a podla mna su vyborne

Po 6.11.2006, 21:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ApokalypS
Divák
Divák

Založený: 20.04.2006

TWOQAN Napísal:

aj mne chybaju Sad
a ved v prvom videjku o nfs c boli, tak nechapem preco nie su Crying or Very sad
Po 6.11.2006, 21:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

mne nechybaju....ved neony na pagani zonde alebo carrere gt...no uvaz sam...

Po 6.11.2006, 21:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Mysho Napísal:
mne nechybaju....ved neony na pagani zonde alebo carrere gt...no uvaz sam...
no tak iba na tuner auta by sa dali dat a na exotic a muscle by sa nedali dat tak by to mohli spravit
Po 6.11.2006, 21:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Chester172
Divák
Divák

Založený: 30.10.2006

tie neony tam fakt chybaju,ale v undrgrnd2 boli trochu cudne farby napr. lime,aqua,purpurova,limet.
neviem mohli tam vymysliet aj lepsie farby.
ale mne v Carbone chyba asi najviac peugeot 106 Smile

Ut 7.11.2006, 09:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Specterko
Divák
Divák

Založený: 02.11.2004

no ja nevim asi dobra hratelnost Velmi štastný a menej arkadovitosti

Ut 7.11.2006, 15:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

Chester172 Napísal:
tie neony tam fakt chybaju,ale v undrgrnd2 boli trochu cudne farby napr. lime,aqua,purpurova,limet.
neviem mohli tam vymysliet aj lepsie farby.
ale mne v Carbone chyba asi najviac peugeot 106 Smile

ono tech barev pro neony zase tolik neni, ze Wink.

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku

Naposledy upravil _JXP_ dňa Ut 7.11.2006, 17:54, celkom upravené 1 krát
Ut 7.11.2006, 17:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Neony mi nechybaju, ale chyba mi tam viac takych mensich vylepseni pri tuningu ako v U2 (spatne zrkadla, svetla a pod...), viac typov zavodov...klasicky tachac, normalnejsi drift, nejake ferrari, mensia arkadovost...je toho viac, ale v jednom momente si clovek na vsetko nespomenie.

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ut 7.11.2006, 17:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Razor BMW M3 GTR
! LAMA !
! LAMA !

Založený: 26.07.2006

mne neony a mohol byt trochu lepsi tuning cry
Ut 7.11.2006, 19:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

mne neony a ani ferari nechyba aj ked nebolo by zle a tiez tie male vylepsenia ako svetla...a je toho este dost ...nebudem vse menovat

Ut 7.11.2006, 20:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

tak s tuningom podla mna by sme mali byt spokojni...aj ked neony nie su ale mne uz sa neony ani moc nepacia...
no ferrari by som bol rad...ale prezijem...

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 7.11.2006, 22:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
vivko
Divák
Divák

Založený: 08.03.2006

chyba mi tam denne svetlo, akoze ta noc mi nevadi ale ked idem Canon duel tak skoro nic nevidim...
St 8.11.2006, 12:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

to je na tom zaujimave ze nic nevidno...podla mna cabyon duel vo svetle by nemal to svoje caro...podla mna je tam tma super na tych canyonovych pretekoch ale inak by obcas mohol byt aj den Confused

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
St 8.11.2006, 15:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
taomino
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.10.2006

Pohlad vzad tam je a aktivuje sa L
St 8.11.2006, 18:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

jj pohlad vzad tam je ale preco nie je udany aj v settings? ci ho tam nemam len ja...
inak dost mi vadia niekedy na aute brutalne odlesky

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
St 8.11.2006, 19:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Yuri
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 24.07.2006

no ece som karbon nehral ale pocul som ze tam neni DRAG ale ako citam tu to asi nikomu nevadi Surprised alebo tam je?

St 8.11.2006, 19:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

No drift tam nie je a je to skoda, chyba tam...

St 8.11.2006, 19:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

350Z Napísal:
No drift tam nie je a je to skoda, chyba tam...
Drift? Confused Question

Ale da sa povedat ze tam tak trosku prakticky nie je. Wink

btw.: Nie su tam neony? To ma fakt velmi prekvapilo.

St 8.11.2006, 21:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Samozrejme myslela som drag, mala chyba Mr. Green Mr. Green .

St 8.11.2006, 22:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Woody33
Divák
Divák

Mne sa to zda dost kratke mam 70% a raz za cas to hram
St 8.11.2006, 22:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

ja by som si osobne trabant nekupil skor mi tam chybaju tie neony a mohli by tam uz konecne dat megana a nie clio a ece drag by bol supovy a tuningy viac toho nie len par naraznikov na autosculpt a pod.
St 8.11.2006, 22:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_Snake_
Divák
Divák

Založený: 08.11.2006

mne osobne tam chybaju auta v Career mode, EA nezaprela svoju povahu vsetko infantilne zamykat v podobe tych kariet a pod. ale co ma nastvalo, ze vacsina takychto bonusovych aut je hratelna len v Quick Race... myslim ze dokonca jedine auto hratelne v Career po odomknuti je Nissan, co ma sklamalo, pretoze ja som sa tesil na moju srdcovku Eclipse GSX... a myslim ze vela ludi sklamalo ze par fajnovych aut je hratelnych len v Quick Race a su netunovatelne Sad
Št 9.11.2006, 00:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
taomino
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.10.2006

Ani u mna to v settings nieje
Št 9.11.2006, 15:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

neni drag???nechcem...

Št 9.11.2006, 17:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Woody33
Divák
Divák

boha to vazne v career mode nebude moj milacik eclipse GSX mna asi je**e
Št 9.11.2006, 19:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
LamboManiac
Divák
Divák

Založený: 30.08.2006

je to na p... ti to nepomoze ked ho unlocknes lebo je len v quick race a neda sa tunovat a tak je to asi s tretinou vsetkych aut Mad EA su kkti

Pi 10.11.2006, 00:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_Snake_
Divák
Divák

Založený: 08.11.2006

chlapci o autach nesnivajte, staci prejst hru za tuner a muscle a setky dostupne v Career mate... a to je z tych par giga co vam to bere na disku asi tak 1/4... ostatne su dostupne len v Quick Race, netunovatelne... proste, EA sa nezaprie...

btw Woody ja som jak kkt asi den stravil nad hrou kvoli odomknutiu tej Reward Card Eclipse GSX a potom bola len v Quick Race nechutneeeee predtunena :-/ takze radim ludom nech si to prejdu a nech sa zbytocne nesnazia o Reward Cardy a Challenge ked ich to taha len kvoli tomu co vyhraju, stoji to za... stiahnite si radsej trainer Velmi štastný
Pi 10.11.2006, 00:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nightman
Divák
Divák

Založený: 11.11.2006

No mi na carbonu vadi ta silena arkadovitost, ne ze bych chtel mit z NFS nejaky hardcore simulator, ale co je moc to je moc. Pak taky to ze at se clovek snazi jak chce tak souperum neujede, stejne ho vzdy dojedou. A taky porad cekam na navrat pohledu zevnitr auta, jenze to je dalsi prace navic a to uz je jim v EA asi zatezko. Taky stridani noc/den po dilech je opruz...jako by neslo udelat ze by se noc a den stridala. No a na zaver bych jeste opomenul ty silene kycovite odlesky vseho co ve hre je.
Jinak celkem dobry dil ikdyz vic u me bodoval MOST WANTED i diky daleko delsi hraci dobe. Ale to je nazor kazdyho. Mr. Green
So 11.11.2006, 23:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

vcelku souhlasim lavne stim pohledem zevnitr a debilnimu catchupu ale MW me moc nebavilo..

Ne 12.11.2006, 00:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Založený: 01.11.2004

ja ci pohled zevnitr, jak byl v NFS4, hlavens funkcnim podsvetlenim pristroju, a moznosti rozsivcet si svetlo. Dale by se mi libilo, jak bylo az do petky, ao kazdem aute historie, + fotky, + video s nim. To mi brutalne chyby. v tom jsem vzdycky silene slouho listoval

Ne 12.11.2006, 00:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
sapikxxx
Divák
Divák

Založený: 09.11.2006

bavorak Napísal:
to je na tom zaujimave ze nic nevidno...podla mna cabyon duel vo svetle by nemal to svoje caro...podla mna je tam tma super na tych canyonovych pretekoch ale inak by obcas mohol byt aj den Confused

sory ale presel si uz cele nfs carbon?? ak hej skladam klobuk ale ak ne tak uvidis ze pri tazsych bosoch budes mat problemy strast sa ich a este aj tie zakruty no fu ha !!!

Ne 12.11.2006, 02:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

ne nepresel....a viem ze canyon duel neni lahky ak uz mas dobre auto a jazdi sa aj 250kmh...isiel som challenge series zlaty canyon duel a dost velakrat som sel kym som ho presel ale aj tak si stojim za svojim ze chcem mat canyon duel v tme lebo vo svetle by to nebolo onco...to je podla mna super ked vidis len to kde mas svetla...ja ten canyon duel zerem a necem nic na nom menit...Velmi štastný

Ne 12.11.2006, 10:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

super je, ked si das gammu pod 50 a vtedy ides hrat canyon duel Mr. Green

Ne 12.11.2006, 10:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

nemuzu pochopit proc v NFSC neni replay nojo hlavne gdyz tam je tak sqely a urcite hodne pouzivany photomod... nechapu ty vyvojare z EA negdy...ze mi chybi vnitrek auta a moznost rozinani svetel stridane den/noc poskozeni, historue atd atd to tu rikat nebudu jen nedokazi pochopit proc policajti maj naky hnusny noname auta gdyz v NFS HP2 meli licencovaneho Ford Crown Victoria..taky nechapu proc v NFS carbon nejsou vsechny auta od U1...proste mne by vyhovovalo gdyby udelali NFS 4 stim ze by se tunilo jezdilo ve meste a melo by to grafiku nfs MW/C + by predelali trate z NFS IV III do grafiky NFSC docela by mne zajimalo jak by vypadala takova modla jako je hometown v grafice NFSC....+ by jeste mohli usnadnit praci ruznym faanouskovskym modderum a pluginatorum....(snadnejsi delani a vkladani aut atd..)

Ne 12.11.2006, 11:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

Nightman Napísal:
No mi na carbonu vadi ta silena arkadovitost, ne ze bych chtel mit z NFS nejaky hardcore simulator, ale co je moc to je moc. Pak taky to ze at se clovek snazi jak chce tak souperum neujede, stejne ho vzdy dojedou. A taky porad cekam na navrat pohledu zevnitr auta, jenze to je dalsi prace navic a to uz je jim v EA asi zatezko. Taky stridani noc/den po dilech je opruz...jako by neslo udelat ze by se noc a den stridala. No a na zaver bych jeste opomenul ty silene kycovite odlesky vseho co ve hre je.
Jinak celkem dobry dil ikdyz vic u me bodoval MOST WANTED i diky daleko delsi hraci dobe. Ale to je nazor kazdyho. Mr. Green

Hai Nighte, hold neni to rF Mr. Green
Na nových NFS mně už štve to, že je to vše narychlo uplácaný, když si to tak vezmete, Carbon, vydaný rok po MW, inovace? Autosculpt? To je pořád to samí vyměňování bodykitů, akorát to vypadá jinak. Nechápu, jak na tuhle blbost pořád můžou táhnout tolik lidí....

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Ne 12.11.2006, 12:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Ja mam dokonca taky pocit ako by bol Carbon cista nedorobenina Mr. Green .

Ne 12.11.2006, 12:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Nightman
Divák
Divák

No carbon dokazuje ze v EA cim dal vice zacinaji pohrbivat svoje serie. Zacalo to NHL ( ktere je uz uplne v prd... ) fifou ( ikdyz jsem sni porad spokojen tak vetsi prisuny by neuskodili ) tak ted i NFS. Carbon opravdu vypada jako by mel byt jen datadisc MW v noci. Nevim jestli nechci moc, ale od 10 jubilejniho dilu bych cekal teda podstatne vice! Na Autosculp jsem se tesil a doufal jsem ze moznost tuningu se od bodykitu posune zase do sfer jednotlivych moznosti jako v U/U2 ale bohuzel. Jako by neslo hru postupne vylepsovat pridavat auta, nove moznosti a pritom zachovat to co bylo super, to co se libilo. Skoda.
Jsem zvedavy jak serie NFS bude pokracovat a co EA ukaze v dalsich dilech...
Ne 12.11.2006, 14:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Billy Creations
Divák
Divák

Mne tam chybaju neony, a nejake klasicke avta, ako napr: Grande punto, Ford fiesta, to by tam slo, stale tam davaju iba take supy ako galardo murceliago... uz ma to stve Confused
Ne 12.11.2006, 17:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spd
Divák
Divák

Založený: 01.11.2006

Chyba mi tam a nie len v Carbone, system pretekov ako bol v NFS 4 (myslim) cim viac si sa odrcal tym pomalsí si bol (ako v Colinovi)platit za opravi atd. a typ zavodu: kto vyhral dostal superove auto.
St 15.11.2006, 13:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

2spd: nj jenze nezapominej zev NFS4 si taky nemohl dat gdyz se ti zavod nepovedl restart a pokracovat znova...

Jinak dalsi celkem vetsi nedostatek je ten ze nalepky nemaji sve zacatecni body teda maji jen jeden a to na dverich uprostred a pusunovat je do sloupecku je docela nuda a otrava proto prakticky ted ztratily vyznam a moc lidi je nepouziva...a kumst je se potom stejne trefit i na druhou stranu...

kdyby to udelali tak ze by uz rovnou mely vica zacatecnich bodu (vesloupci pod zrdvatkem atp..) a vy byste je pak mohli ruzne psunvat z te pozice...a ne je vsechny ze stredu dveri tahat do sloupce...DMNC EA no...

St 15.11.2006, 16:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
spd
Divák
Divák

Založený: 01.11.2006

[quote="Kein"]2spd: nj jenze nezapominej zev NFS4 si taky nemohl dat gdyz se ti zavod nepovedl restart a pokracovat znova...

Ved to aspon tam o nieco slo. Nemohol si sa na to vyflaknut. Tu ti to je jedno.
PS: Hru za ktoru som dal 50EUR som presiel za niekolko hodin - hnus. Aj herna by ma vysla lacnejsie. Ale az tak velmi nebanujem.
St 15.11.2006, 23:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

[quote="spd"]
Kein Napísal:
2spd: nj jenze nezapominej zev NFS4 si taky nemohl dat gdyz se ti zavod nepovedl restart a pokracovat znova...

Ved to aspon tam o nieco slo. Nemohol si sa na to vyflaknut. Tu ti to je jedno.
PS: Hru za ktoru som dal 50EUR som presiel za niekolko hodin - hnus. Aj herna by ma vysla lacnejsie. Ale az tak velmi nebanujem.

mno ja stebou souhlasim taky ale ne vsem by se to mohlo zamlouvat (deti)

Št 16.11.2006, 11:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pubey
Divák
Divák

Založený: 17.11.2006

NEviem preco ale strasne mi tam chyba drag race Smile
Pi 17.11.2006, 13:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

Skoda ze Carbon je taky kratky lebo to prejdem za 6 hod Sad.

Pi 17.11.2006, 17:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
sysell
Divák
Divák

Založený: 19.11.2006

Príspevok je to zle Odpovedať s citátom
toto trochu prehnali. Je to suverenne nejhorsie NFS zo vsetkych. Hral som kazdy NFS od prvej casti a stravil som pri nich 100vky hodin ale z toho co sa deje je mi uz zle. O nicom prostredie hnusne vylozene hnusne okolie stale to iste hnusne tmave mesto ako v UNDG 1 a 2. je to kratke aj ked co tu pisete 6 hodin sa mi nnezda urcite to hram dlhsie, a co je najhorsie ovladatelnost, je upolne nanic zacina sa blizit ku prvym dielom, V undrer. 2 bola 100x lepsie tu auta vobec poriadne nehrabu nedaju sa vobec robit kontrolovatelne pretacave smyky, tak isto zmena v drife je o nicom je to nerealne a v predoslych dieloch to bolo urcite lepsie.
Uz som asi stary ale viac sa mi pacili starsie diely alebo MW, krasna priroda voda svetlo nech sa nikto nehneva ale na ciernu tmu a stale rovnake mesto sa uz neda pozerat.
Ne 19.11.2006, 16:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ApokalypS
Divák
Divák

Založený: 20.04.2006

ja som presiel uz nejakych 70% ale akosi tam nie su preteky DRAG Sad
tak to je fakt smutne. na to som sa tesil....
Ne 19.11.2006, 20:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gustavson
Divák
Divák

Založený: 25.03.2005

dobre ty lolo, ale myslim ze vacsina z nas ho od ruky
St 29.11.2006, 11:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

Pubey Napísal:
NEviem preco ale strasne mi tam chyba drag race Smile

mne nani moc ne..a nemal by tam moc kde by tiba na tej dialnici...bo inak je to dost klukate

St 29.11.2006, 15:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
n0zZle12
Divák
Divák

Založený: 18.03.2006

oni len chcu dobre zarobit, MW bol uspesny tak preco nespravit dalsi diel, dat na neho dobre trailery vypisat uzasne novinky a vydat "zbrusu novy" diel? vobec to neni novy diel to mate ako ked niekto spravi fil ktory bude uspesny, ludia si ho zapamataju a ked vydaju 2. diel tak jasne ze na neho pojdu... carbon neni ziadny novy diel Sad mne sa dokonca zdalo ze nejake cesty mesta boli rovnake ako v MW... btw skoda slov Sad
St 29.11.2006, 17:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

ako povedal jakkub, " Je to len mw v modrej farbe ! " Mr. Green Wink

St 29.11.2006, 18:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
n0zZle12
Divák
Divák

Založený: 18.03.2006

neni, mw bolo lepse

//keby spojili mw+carbon to by bola parada (asi) Laughing

Naposledy upravil n0zZle12 dňa St 29.11.2006, 21:21, celkom upravené 1 krát
St 29.11.2006, 21:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
robofreee
Divák
Divák

Založený: 28.11.2006

od carbon som cakal viac ako 350Z lebo toto je o nicom Rolling Eyes tiez nerealne rychlosti ako mw proste prepadak k 10 dielu NFS

St 29.11.2006, 21:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
MOKYTO
Divák
Divák

Založený: 26.11.2006

mne tam najviac chyba tiez Ferrari a tie vinyli Razz
Pi 1.12.2006, 14:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gustavson
Divák
Divák

Založený: 25.03.2005

350Z Napísal:
jj pohlad vzad tam je ale preco nie je udany aj v settings? ci ho tam nemam len ja...

Tak zmen typ farby na MATTE a budes v pohode....
Ut 5.12.2006, 16:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

gustavson Napísal:
350Z Napísal:

Tak zmen typ farby na MATTE a budes v pohode....

Toto nie je riesenie a prave tato farba nevyzera zrovna na kazdom aute najstastnejsie...a nevravim ze tie odlesky su stale, to je v hre, proste ako je ta grafika spravena, ale ked sa tiene nastavia nie na max, tak vtedy to az take odlesky nema...

Ut 5.12.2006, 16:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

ja mam asi obrovske stastie ze to nemozem zapnut vsetko Mr. Green

Ut 5.12.2006, 16:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Ok 2 screeny kde to je vidiet
prvy tam je vsetko v poho, ale na tom druhom vyzera auto ako zrkadlo (ble) Mr. Green

Ut 5.12.2006, 16:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Zonda F IVO
Divák
Divák

Založený: 06.12.2006

Mne tam chýba Ferrari Enzo alebo BUGGATI Veyron a hlavne tie neony viac typov nárazníkov a prahov v autosculpt,však uznajte 4 to je nejak málo, nohli tam dať typ závodu DRAG a hydrauliku a aj reproduktory do kufra a lepšie vynily
St 6.12.2006, 13:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

ved autosculpt je este v plienkach casom sa to mozno vylepsi

St 6.12.2006, 15:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

no mne tak napadlo ze mi chyba video replay a este dyno...tu v carbone sa sice da mierne nastavit vlastnost tych jednotlivych performance dielov ale mi napr chyba to ako v U2 ze jaky vykon ma moje auto...zrychlenie atd...dyno bolo super podla mna a nevim preco s tym nepokracuju...nechapem ze to nedali aj to mw a carbonu Confused

St 6.12.2006, 16:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

jj to by tam bolo super ale uz by mohli dat do tej hry aj nejakych ludi! aj ked len za nejakymi neprerazitelnymi murmi ale mohli by tam byt ako divaci!!! a ked uz dali nejake ksichty do tych aut ta co nezrobili aspon nejake ine obrysi tvari ostatnych jazdcov sak zase tam je len ten jeden okopirovany pajko Cool

St 13.12.2006, 22:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

no na tribunach bvy ludia mohli byt....
a klonovany pajko...asi ich za ten rok, co robili carbon, nestihli spravit viac... Velmi štastný

Št 14.12.2006, 19:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Jossie
Divák
Divák

Založený: 16.03.2006

Jedna veľka chyba by tu bola :CARBON je veľmi kráááááááááááááátky .
Št 21.12.2006, 21:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Nadeo
Divák
Divák

Založený: 16.09.2006

cely Carbon je chyba....

Št 21.12.2006, 22:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Asi tak, vystizne...

Št 21.12.2006, 22:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Nadeo
Divák
Divák

Založený: 16.09.2006

Carbon a MW su chyby , bavilo ma to chvilu ale len velmi malu....
nic nenahradi U1 & U2 a este predtym diely.... ale nemal som moznost ich hrat Wink

Št 21.12.2006, 22:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Drift King
Divák
Divák

Založený: 28.01.2007

pohlad do zadu sa taam da dat len neviem z cim ale raz som ho uz mal
Twisted Evil
So 17.2.2007, 09:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

podla mna mw chyba nebola...to sa mi este pacilo..no carbon sa pokazil...to dokaslali....no uvidime jak to pojde dalej...ale nemyslim ze to pojde nejako podla nasich priani Confused

So 17.2.2007, 15:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
lamborginidiablo
Divák
Divák

Založený: 29.07.2007

V Carbone mi chyba, ked napr. do nejakeho zavodnika zozadu napalim tak ho to ani nestoci, auto tam sedi ako priklincovane, dokonca este ja sa odrazim trochu dozadu. Pritom ked to napalim do civilnych aut tak tie ako tak reaguju. Proste by tam mohla byt moznost zostrelit protivnikov alebo ich zablokovat (nemyslim tym model poskodenia ale tie auta sa nedaju ani vychylit z drahy). Je to uplne nerealisticke.
Ne 29.7.2007, 15:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
=BMW=
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006

CARBON bol cely debilny,ale MW bola dobra,az trocha tuning,mohla byt menej arkada,ale kazdopadne MW bola super
Ut 31.7.2007, 10:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
moody
Divák
Divák

Založený: 14.11.2006

podla mna by mali zapracovat, a keby bolo vsetko kvalitne a neodflaknute, tak by sme teraz mali cakat na 10. diel NFS, a nie uz na 11.....robia to narychlo koli peniazom, aj pred vydanim Carbonu sa vsetci tesili (aj ja), vraj uzasny autosculpt (v ktorom mate na vyber (!)4 narazniky, v ktorych mozte menit velkost dier o uzasnych 5 centimetrov...), krasna grafika.....Myslite, ze teraz to bude inak? Pro Street vychadza zhruba o takom case jak Carbon (teda, skoro presne o rok tusim), takze maju na to rovnaky cas, a ked za jeden rok spravili takyto diel, nechcem Pro Street ani DEMO Verziu....neverim ze EA este niekedy vytvori peknu zmysluplnu racingovku, ktora by mala aspon aku-taku fyziku a pekny vyber aut, moznosti ich uprav, a vobec...ale to je asi nepredstavitelne.

Preto mnozstvo ludi prechadza na hry ako GTR2, rFactor, ToCa (ale to je arkada jak hrom.), alebo ostava u starych NFS, no to im dlho nevydrzi
Ut 31.7.2007, 11:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

moody Napísal:
podla mna by mali zapracovat, a keby bolo vsetko kvalitne a neodflaknute, tak by sme teraz mali cakat na 10. diel NFS, a nie uz na 11.....robia to narychlo koli peniazom, aj pred vydanim Carbonu sa vsetci tesili (aj ja), vraj uzasny autosculpt (v ktorom mate na vyber (!)4 narazniky, v ktorych mozte menit velkost dier o uzasnych 5 centimetrov...), krasna grafika.....Myslite, ze teraz to bude inak? Pro Street vychadza zhruba o takom case jak Carbon (teda, skoro presne o rok tusim), takze maju na to rovnaky cas, a ked za jeden rok spravili takyto diel, nechcem Pro Street ani DEMO Verziu....neverim ze EA este niekedy vytvori peknu zmysluplnu racingovku, ktora by mala aspon aku-taku fyziku a pekny vyber aut, moznosti ich uprav, a vobec...ale to je asi nepredstavitelne.

Preto mnozstvo ludi prechadza na hry ako GTR2, rFactor, ToCa (ale to je arkada jak hrom.), alebo ostava u starych NFS, no to im dlho nevydrzi
nerobily to rok ale dva roky ,napr. ked robily carbon tak zaroven vymyslali nove nfs (prostreet) Wink
Ut 31.7.2007, 12:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
moody
Divák
Divák

Založený: 14.11.2006

no este lepsie......2 veci naraz vedia robit len zeny, no aj tie do*ebu
Ut 31.7.2007, 14:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pentrax
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 06.03.2007

oni boli rozdeleni na dva tymi jedni dorabali carbon a druhy pracovali na ps a ked dokoncili carbon tak si pridali k tym co robili ps

Po 13.8.2007, 08:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Go.OL
Divák
Divák

Založený: 12.01.2008

Príspevok heeelp :( Odpovedať s citátom
Nevjete nekto preco nevidim skiny aut ? mal som carbon setko super slo.. potom som formatoval PC a teraz ked nainstalujem nevidim auta Sad cele cierne su Sad a mam directX 9 setko... nevjete kde je probleem ??? pls heelp
411-846-040 Confused
So 12.1.2008, 22:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

akú máš grafiku ? a perčo to píšeš sem ?
Ne 13.1.2008, 08:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BIRD
Divák
Divák

Založený: 03.08.2006

Mne tam najviac chybaju neony...len nechapem,preco do Carbon:Own the City neony dali ale do carbonu nie .... dokonca na nintedno ds su v carbone neony...tam si mozte namiesat vlastne farby a urobit vlastne vynily(myslim nakreslit) ....na psp a ninendo ds sa mi carbon paci viac. ...no uvazte sami :
Kód:
http://www.youtube.com/v/xLd_P-EVmzI&hl=en

Lepsie az na grafiku...ale na to ze je to Nintedno DS je to super....aj hratelnost je celkom

jojo v teme "Skym mate najvetsi porblem?"

>>>>>http://s1.gladiatus.org/game/c.php?uid=32191 <<<<<
Po 26.5.2008, 15:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
marek18-777
Divák
Divák

Založený: 18.10.2006

mne chyba ladenie na Dyne ako v U2.
Ut 23.3.2010, 08:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď