Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Tunning motoru prevodovky Turba ECU...

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Váš tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Tunning motoru prevodovky Turba ECU...
Autor Správa
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Tunning motoru prevodovky Turba ECU... Odpovedať s citátom
hazejte sem tipy:

tak treba u prevodovky doporucuju dat 1 a druhou rychlost na akceleraci mas to sqelej odpich a posledni na top speed Wink

Naposledy upravil Kein dňa Pi 31.12.2004, 19:42, celkom upravené 1 krát
Št 18.11.2004, 21:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Založený: 01.11.2004

Príspevok Odpovedať s citátom
hehe, uz jsem to nasel Mr. Green
mezi 2000-3500 rpm dat nejvetsi kroutak, a mezi 4500 - cca8000 rpm dat nejvetsi tlakovani turba, to ty krivky potom stoji za to, a nejedeto zas tak zle, musim si s tim poradne vyhrat Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Pi 19.11.2004, 01:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

jj, Dyno Performance Tuning neni zase az tak jednoduchy. Mam napr takovyto problem:

Pokud nastavim parametry pro Drag a jedu na valce mam maximalku a parametry jine, nez kdyz pak jedu Drag zavod nebo na testovacim okruhu.

Konkretne v zavode napr, maximalka podle valcu je 333,1 km/h, ale v zavode mi motor umre jiz na hranici 300 km/h.

Resil jsem to zmenou pomeru prevodu z akcelerace do rychlosti, ale to se mi nejak nepozdava.

Cim myslite, ze to to je zpusobeno ? Ze by pritlak ? Nebo Grip ? Kdopak je zkuseny ladic .... pijan Mr. Green
So 20.11.2004, 14:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marlin
Modelář
Modelář

J X P Napísal:
jj, Dyno Performance Tuning neni zase az tak jednoduchy. Mam napr takovyto problem:

Pokud nastavim parametry pro Drag a jedu na valce mam maximalku a parametry jine, nez kdyz pak jedu Drag zavod nebo na testovacim okruhu.

Konkretne v zavode napr, maximalka podle valcu je 333,1 km/h, ale v zavode mi motor umre jiz na hranici 300 km/h.

Resil jsem to zmenou pomeru prevodu z akcelerace do rychlosti, ale to se mi nejak nepozdava.

Cim myslite, ze to to je zpusobeno ? Ze by pritlak ? Nebo Grip ? Kdopak je zkuseny ladic .... pijan Mr. Green

ulozis si to vubec? podle me to bude v aerodynamice, protoze na valci jakxsi ten odpor neni.....

So 20.11.2004, 19:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Co si ulozim vubec ? Pokud uvazuju logicky tak to aerodynamikou si myslim je (valce neni aerodynymicky tunel), ale ptem se kvuli praktickym zkusenostem. Zajimalo by mne jak maji ostatni nastaveny pritlak, konkretni hodnoty, ale to jen pro otestovani, vyladit se stejne kazdy auto musi nakonec jinak.
So 20.11.2004, 20:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marlin
Modelář
Modelář

no, kdyz odachazis z toho dyna, tak jestli si to nastaveni ulozis, ja mam ejrodynamiku nastavenou tak, aby byl velkej pritlak v zatackach....

So 20.11.2004, 20:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

uff, ano, ukladam to, teda ... ted si skoro rikam, jestli na tebe pusobim jako takova lama, bych se mel nad sebou zamyslet Mr. Green

Jinak mluvim o Dragu, takze o zatackach nemuze byt reci, chlape. Jsi se do toho nejaksi zamotal Wink .
So 20.11.2004, 22:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
salow
Anonymný

v aeodynamice to nejspíš bude....na válci se na aerodynamiku zrovna nehraje tak si vem že ten aerodynamickej odpor ti pak na ty trati vezme tech 33km/h nebo o kolik je ten rozdíl.
jinak si myslim že jsem docela huste vymak l nastavení turba a ecu ale ot si nechám pro sebe^^
Ne 21.11.2004, 01:28
Spud
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.11.2004

salow Napísal:
v aeodynamice to nejspíš bude....na válci se na aerodynamiku zrovna nehraje tak si vem že ten aerodynamickej odpor ti pak na ty trati vezme tech 33km/h nebo o kolik je ten rozdíl.
jinak si myslim že jsem docela huste vymak l nastavení turba a ecu ale ot si nechám pro sebe^^

pro sebe si to nechat muzes Smile ukaz aspon za kolik das test run nebo udaje z brzdy sem nebo do topicu vykon na brzde Smile
Ne 21.11.2004, 03:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

salow Napísal:

jj, kazdy to mame nejake vymakane nastaveni ECU a Turba. Tak se pochlub screenem, ne jen recma, to umi kazdy Mr. Green

jinak ty woe ... si predstavte, z 0-100 za 0,98s a maximalka 450 km/h ...to TTcko je fakt super, mam ho dokonale naladeny, ale to jak si necham jako salow pro sebe Mr. Green Twisted Evil Laughing
Ne 21.11.2004, 11:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marlin
Modelář
Modelář

asi jsem se zamotal Rolling Eyes to je pravda na drag, docela by me zajimalo, kdyz to testujete, ty udaje co sem hazite, to je z brzdy nebo z test run? a kdyz jedete test run, pouzivate NOS nebo ne?

Ne 21.11.2004, 11:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
salow
Divák
Divák

Založený: 21.11.2004

ale ja to ještě nedohrá latakže by to moc neřeklo:) a hlavne si myslim že tam nejdeo macximalku a o best zrychlení musí udelat nej kompromis aby to jele...to už bych to prozradil:) proste si myslim že jde o co nej výkon a kroutak

PS: ještě nutno dodat že mluvim o nastavení do circuit
Ne 21.11.2004, 12:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

salow Napísal:
ale ja to ještě nedohrá latakže by to moc neřeklo:) a hlavne si myslim že tam nejdeo macximalku a o best zrychlení musí udelat nej kompromis aby to jele...to už bych to prozradil:) proste si myslim že jde o co nej výkon a kroutak

PS: ještě nutno dodat že mluvim o nastavení do circuit

To co rikas je velka pravda, presto i kW a Nm musis nejak na silnici prenest, mit vykon, ktery nevyuziju (kroutak ti nejvic pomuze v kopcich) je fajn. Proto take u meho TTcka nemam nastaveni na maximalni rychlost, ale spis na rychly prujezd zatackou a naslednou akceleraci po vyjezdu z ni. Kdyz proste soupere nepustis, tak mu ani vyssi maximalka nepomuze.

Toto je uplne nejlepe videt ve StreetX, kde souperum jsem schopen ujet o vice nez 1/2 kola (nastaveni obtiznosti medium) a to je na takto kratke trati a zavodu trvajicim kolem 2 minut vice nez slusne. I proto je tam vice druhu tuningu pro ruzne typy zavodu. A pak mam take rozdilne nastavenou ucinnost nitra, presto to k dokonalosti ma daleko.

Kdyby existoval nejaky nastroj na virtulani vyladeni motoru, tak to bych si teprve uzil, toho se asi ale nikdy nedockam. Virtualni aerodynamicky tunel, pripadne tester tlumicu ... to uz bych chtel moc. Na trati to sice clovek muze poznat, ale ja bohuzel ne. Zkousel jsem u mnoha parametru nastavit extremni hodnoty zleva doprava, jen kvuli testovani co se zmeni a cas jsem mel skoro stejny.
Ne 21.11.2004, 12:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Spud
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

J X P Napísal:
salow Napísal:

jj, kazdy to mame nejake vymakane nastaveni ECU a Turba. Tak se pochlub screenem, ne jen recma, to umi kazdy Mr. Green

jinak ty woe ... si predstavte, z 0-100 za 0,98s a maximalka 450 km/h ...to TTcko je fakt super, mam ho dokonale naladeny, ale to jak si necham jako salow pro sebe Mr. Green Twisted Evil Laughing

450? a z 0-100 za 0,98s? to chcu videt hod sem prosimte foto
Ne 21.11.2004, 13:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
salow
Divák
Divák

dávám jsem udaje z mý 35% (možná ale jenom 30% ted nevim jestli je to spravnej screen) corsy jde o circuit...mužete videt jak se mi podařilo vytunit motor ve všem do plusu;)

EDIT: TEd mám ale menší problemy se vzlétavostí mýho prcka:)

Ne 21.11.2004, 17:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Spud
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Taky sem se trochu hral tady je vysledek.
Jeste ten First run nebyl na deafault ten uz byl trochu upraveny

a vysledek me prace Smile

Ne 21.11.2004, 19:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
wormy
Divák
Divák

Založený: 14.09.2004

jak mate nastevena aerodinamiku?
Ne 21.11.2004, 19:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
salow
Divák
Divák

wormy Napísal:
jak mate nastevena aerodinamiku?

to zaleží podle me jaký máš auto...ja mam lehoučký auto takže to mám na víc doleva aspon myslim že by to tak melo bejt
Ne 21.11.2004, 19:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
wormy
Divák
Divák

tak ja sa tam nebudem vobec starat lebo tomu vobec nerozuiem...............
Ne 21.11.2004, 20:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Spud
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

wormy Napísal:

musis to proste vyzkouset....
Ne 21.11.2004, 21:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

wormy Napísal:

Prave ze ve hre si to muzes v pohode zkouset a kdyz to rohodis tak nastavis default hodnoty a je to. Proste pohodicka. Wink
Po 22.11.2004, 11:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
wormy
Divák
Divák

ja sa tam hodinu hrabem a potom zistim ze defaultne to bolo lepsie
Po 22.11.2004, 20:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marlin
Modelář
Modelář

wormy Napísal:
ja sa tam hodinu hrabem a potom zistim ze defaultne to bolo lepsie

plotoze se lama Mr. Green

jo, panove, nybylo od veci, kdyz uz jedete ten drag (u ty brzdy) zkuste nepouzivat Nitro, pak mi to prijde jen zavadejci, jen proste vykon motoru Wink

Po 22.11.2004, 20:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
wormy
Divák
Divák

hura konecne sa sa dostal do plusu vo vykone Smile

ale stale som neprisiel na kloub ECU a TURBA Rolling Eyes
Po 22.11.2004, 21:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Spud
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

wormy Napísal:
hura konecne sa sa dostal do plusu vo vykone Smile

ale stale som neprisiel na kloub ECU a TURBA Rolling Eyes

ECU bych rekl ze je tezsi nastavit zkus se pohrat s turbem
Po 22.11.2004, 23:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
salow
Divák
Divák

ja si myslim že možná i když je to težší tak by to melo trochu mezi sebou spolupracovat to nastavení takže nastavit turbo s ohledem jak je nastavený ecu...me to vycházíSmile

edit: možná si zkus najít nakej rela odbornej článek o ladení motoru aspon zaklady pak to pochopíšWink
Ut 23.11.2004, 00:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

salow Napísal:
ja si myslim že možná i když je to težší tak by to melo trochu mezi sebou spolupracovat to nastavení takže nastavit turbo s ohledem jak je nastavený ecu...me to vycházíSmile

edit: možná si zkus najít nakej rela odbornej článek o ladení motoru aspon zaklady pak to pochopíšWink

No taky bych to chtel pochopit, neznas nejaky link ? Wink

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku

Naposledy upravil _JXP_ dňa Pi 26.11.2004, 23:35, celkom upravené 1 krát
Ut 23.11.2004, 00:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marlin
Modelář
Modelář

J X P Napísal:
salow Napísal:

No taky bych to chtel pochopit, neznas nejaky link ? Wink

mas se tomu venovat jako ja Mr. Green a budes to chapat

Ut 23.11.2004, 00:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
wormy
Divák
Divák

mna by to nebavilo sa hrabat v tych autach...............
Ut 23.11.2004, 14:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Wicked General
Divák
Divák

Založený: 24.12.2004

Ja jsem tohle dostal z Toyoty Celicy,vse level 3 bez unique upgradu. ic jsem neserizoval,pouze prevodovku,to je to hlavni.Jinak turbo je mit dobry nastaveny tak aby netlakovalo vubec pod 2,000 az 3,000 otacek,nejvetsi tlak je vzdy potreba kolem tech 5-7 tisic.

..::::Kick Da Shit::::..
www.soulcalibur-czech.com
--------------------------
Pi 31.12.2004, 20:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

vysvetli mi negdi jak se tunni turbo???(prosil bych i doprovod se screenama Mr. Green )

So 1.1.2005, 21:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Kein Napísal:
vysvetli mi negdi jak se tunni turbo???(prosil bych i doprovod se screenama Mr. Green )

Takze:Turbo

takova kravinka co se dava na vyfukovy potrubi...vyfukovy plyny co jdou z motoru roztaceji lopatky male turbiny a ta vytvari tlak vzduchu ktery proudi zpet do motoru cimz vyrazne zvysuje jeho vykon. Turbo na seriovem aute zacina poustet vzduch do motoru kdyz je natlakovana na cca 0,9-1,2 baru ,to byva u benzinaku nekdy kolem 2000 otacek. Tuning turba spociva v nekolika druhach zakroku...
1) zvedne se plnici tlak...tj.Preprogramovanim ridici jednotky(ECU) se tlak zvysi dejme tomu na 1,5 baru - (v extre,mu) 3 bary.Turbo pak logicky vpousti vzduch do motoru pozdeji... 3-4 tisice otacek/minutu.Tim se opet zvysuje vykon protoze je samozrejme v motoru vzduchu opet vic.
2) montaz vetsiho turba...proste se namontuje turbo s vetsima lopatkama,vetsim prumerem atd.
3)pop-off ventil...to je to,co pousti z vaseho auta v NFSU tu barevnou paru.je to ale pouze k ochrnae turba pre opotrebenim ktere vznika diky velkym tlakum.
4)vymena lozisek v turbu...take se provadi kvuli opotrebeni,klasicka seriova turba toci okolo 100000 otacek za minutu.Velka specialni turba (HKS,Greedy)davaji nekdy i 300000 otacek a proto je dobre tomu dat neco co se hned nezadre.

Takze,jak tunint turbo v NFSU2? jednoduse,napred si serid prevodovku jak ti nejvic vyhovuje. jestli na Drag,nebo URL atd(max speed VS max zrychleni),pak si s karou yjed na vylet a pozoruj(nejlepe na automatu) jak prevodovka radi,v jak vysokych otacka zaradi na vyssi stupen a kdy pordazuje...to ti ukaze pracovni otacky motoru...na me Celice to je od 6-9 tisic otacek...otacky pod 5000 potrebujes opravdu malokdy stejne jako tech 9000 ... takze...ja proste mam uplne odstraneny(na minimum) tlak na otacky do 3000...pak zvolna narustani a na tech 5-6000 uz uplne plny tlak.Tim je samozrejme nizsi zrychleni ,ale to se da kompenzovat nastavenim prevodovky a pak to neboli vubec...viz muj screenshot. 0-100 jsem se dostal na 1.9 vteriny s timto nastavenim a s pouzitim NOS ... a to jsem netrefil prvni perfect shift.maximalku pak mam s NOS 367 a nemam zadny unique upgrade na motoru ani na nicem jinem.

Takhle to mam nastavene ja...vysledky vidis nekde tady nad tim...

Ne 2.1.2005, 03:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

mno ja sem dycky nastavoval ECU a prevodovku a dycky gdyz sem nastavil Turbo(podobne jak mas screen) tak se mi zmensil vykon....jinac ja mam s 0-100 za 2 sec a taky sem netrefil prefect shift ..ja jen ze pokazde gdyz sem se zacal babrat v turnbu tak mi klesl vykon a proto sem si vzdycky hral jen s ECU prevodovkou ....a pak ty ostatni jako aerodynamika tlumice nitro atd...

Ne 2.1.2005, 13:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Mne se timto nastavenim zvysil vykon o 10kW ... musis si vypozorovat to razeni...a vcera jak jsem delal ten screenshot tak jsem jeste trosku ladil a zvysil o dalsi jeden kW

Ne 2.1.2005, 13:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

to sem si este nehral s Turbem ted to du zkusit ale nadeji tomu moc nedavamjde mi hlavne o akceleraci max.rychlost necham tak jak je Confused

Ne 2.1.2005, 14:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

pod 6 ta akcelerace musi jit!! Twisted Evil

Naposledy upravil Kein dňa Ne 2.1.2005, 14:48, celkom upravené 1 krát
Ne 2.1.2005, 14:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

uz mam 6.09

Ne 2.1.2005, 14:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Ja mel z 0-100 za nejakych 5.59 ale maximalka byla jen 342,ale jde to v pohode...naseres tlaky na turbo uplne opacne nez jsem psal Smile

Ne 2.1.2005, 14:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
Ja mel z 0-100 za nejakych 5.59 ale maximalka byla jen 342,ale jde to v pohode...naseres tlaky na turbo uplne opacne nez jsem psal Smile

nn prave ze ne pac tam toho bude moc(tak to zase stoupne) newim ale me se to pod 6s nepodarilo zustal sem na 6.09...to zes mel akceleraci pod sest bylo porevodovkou ale ja cu mit maximalku !!!stejnou!!!
tady hodim muj tunning!!!

Turbo:

ECU:

Prevodovka:

VYSLEDEK:

Ne 2.1.2005, 15:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

takze ted ja:

Turbo:
http://www.soulcalibur-czech.com/gt/nfsu/turbo.jpg
ECU
http://www.soulcalibur-czech.com/gt/nfsu/ECU.jpg
GearBox
http://www.soulcalibur-czech.com/gt/nfsu/gearbox.jpg

vysledek

Jak vidis, 0-100 mam pod 6 vterin a maximalka je stale stejna.U celilcy vetsi maximalku na brzde nedosahnes.

Ne 2.1.2005, 15:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

no ja newim ale ja vidim 6.22 Question Mr. Green Question

Ne 2.1.2005, 15:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Vidis spatne Smile

Koukni na sloupecek "Aktualni stav" ... tak vidis kolik? 5.88

ty koukas na "Prvni stav" ... tam je 6.22

ty mas prvni stav taky prez 7 vterin Smile

Huhaha

Ne 2.1.2005, 15:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

heeej omg!!!!! v mozile to ukazuje 6.22 a v IE 5.58

Ne 2.1.2005, 15:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

No a co se ti nezda? Vzdyt mrkni na ten sloupecek.je tam 5.88

mozna bys ale mohl zkusit kliknout na ten obrazek pravym tlacitkem a dat ektualizovat nebo tak neco,treba to mas v Cache pameti.ja jak to ted hrnul na FTP tak jsem tomu dal stejnej nazev jako kdyz jsem to mel kdysi davno,mozna se ti zobrazuje nejakej starej.Zkus dat Refresh.

Ne 2.1.2005, 15:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
No a co se ti nezda? Vzdyt mrkni na ten sloupecek.je tam 5.88

mozna bys ale mohl zkusit kliknout na ten obrazek pravym tlacitkem a dat ektualizovat nebo tak neco,treba to mas v Cache pameti.ja jak to ted hrnul na FTP tak jsem tomu dal stejnej nazev jako kdyz jsem to mel kdysi davno,mozna se ti zobrazuje nejakej starej.Zkus dat Refresh.

jj v mozile to ukazuje stary screen Mr. Green

Ne 2.1.2005, 15:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

hehe,musis upgradovat Mozzilu Smile chtelo by to nejakej performance Smile ... nejlip 3 level Smile

Ne 2.1.2005, 15:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
hehe,musis upgradovat Mozzilu Smile chtelo by to nejakej performance Smile ... nejlip 3 level Smile

ja mam 5.0 Mr. Green

Ne 2.1.2005, 15:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Mne by zajimalo,na kterym useku trati jde dosahnout rychlosti prez 400. Pac treba ta celica jeden maximalne 367 s nitrem a to kdyz kouknu na otackomer tak rucicka jen lita u 9000 a rychlost dal nejde.A to mam posledni stupen prevodovky nastavenej uplne nadoraz a zkousel jsem to ruzne,vic jak 367 proste ne.Delal jsem to na obchvatu s maximalnim NOSem ,bez aut,bez protivniku,od odbocky na letiste az kus za cilovou caru.Uz na cilovce jsem mel tech 367.

Ne 2.1.2005, 15:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
Mne by zajimalo,na kterym useku trati jde dosahnout rychlosti prez 400. Pac treba ta celica jeden maximalne 367 s nitrem a to kdyz kouknu na otackomer tak rucicka jen lita u 9000 a rychlost dal nejde.A to mam posledni stupen prevodovky nastavenej uplne nadoraz a zkousel jsem to ruzne,vic jak 367 proste ne.Delal jsem to na obchvatu s maximalnim NOSem ,bez aut,bez protivniku,od odbocky na letiste az kus za cilovou caru.Uz na cilovce jsem mel tech 367.

na dalnici okolo mesta co je!!! udelal sem 401 s mym uniqe mustangem..samozrejme ted uz ho nemam mam misto neho rx-7 nechtene sem ho vymazal... Rolling Eyes gdyz sem kupoval new auto Mad

Ne 2.1.2005, 15:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

myslim ze max rychlost co muzes dosahnout je 420km/h je to u prevodovky Mr. Green

Ne 2.1.2005, 15:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

No jo u prevodovky,ale rikam,ja ji nastavil bez kompromisu na max rychlost,ale stejne to bylo uplne to same.jedu to tady...jak je vyznaceno...

Ne 2.1.2005, 15:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

jednoduse ja sem udelal nejdriv par kolecek az sem nabral rychlost (normalne ve meste) a pak sem to rozjel a u 6 rychlosti sem to donosoval (vem si mustanga a dej ho na maximalku melo by to mit kolem 380km/h a pak to doNOSujes je fakt ze sem v nem mel par uniqe veci Wink ..ale 401 sem dal!!!!

Ne 2.1.2005, 15:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Tak jsem si v arcade udelal mustanga...bez unique...nacpal jsem do neho uplne vse co slo v performance...pekne level po levelu,ne jen 3 level. Nastavil jsem rpevodovku na max rychlost,zvedl sestku kam az to slo a tak...a maximalka je na brzde na chlup stejna jako na me Celice...352,4 km/h ... neco mi tu nehraje Smile

Ne 2.1.2005, 16:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
Tak jsem si v arcade udelal mustanga...bez unique...nacpal jsem do neho uplne vse co slo v performance...pekne level po levelu,ne jen 3 level. Nastavil jsem rpevodovku na max rychlost,zvedl sestku kam az to slo a tak...a maximalka je na brzde na chlup stejna jako na me Celice...352,4 km/h ... neco mi tu nehraje Smile

tak tos nak blbe tunil ne???gdyz zakl top speed je 362 a ty mas o deset km min??? Question Mr. Green

jako mas verzi US nebo EU??

Ne 2.1.2005, 16:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

US...mel jsem ta civica a dodelaval jsem tam 106 a corsu

Ne 2.1.2005, 16:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
US...mel jsem ta civica a dodelaval jsem tam 106 a corsu

tak v tom pripade nechapu co si s tim delal Mr. Green

Ne 2.1.2005, 16:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Tak jsem sproste okopiroval tve nastaveni turba Ecu ,akorat prevodovku nechavam na max speed ... a nejvic co mi to da je 357,3. Mozna je to tim unique...

Ne 2.1.2005, 16:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
Tak jsem sproste okopiroval tve nastaveni turba Ecu ,akorat prevodovku nechavam na max speed ... a nejvic co mi to da je 357,3. Mozna je to tim unique...

ale ja tam ted nemam zadne uniqe Mr. Green ....toto je v arcade robene Mr. Green

Ne 2.1.2005, 16:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

362,1 vic nic

Ne 2.1.2005, 16:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
362,1 vic nic

newim no Mr. Green

Ne 2.1.2005, 16:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Na brzde to mame stejne,ale asi jezdim spatnou cestu,proste nevim kde to mam dat,jak mam tu mapku tady nekde nahore tak tam jak zacina ta zelena cara tak tam zacinam naplno,po prvni nebo druhe zatacce davam NOS a drzim dokud nedojde...tim jeste jak prejedu cilovku tak mi nabyde dlasich par cm nitra...

Ne 2.1.2005, 16:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Wicked General
Divák
Divák

Ale jo covece,ono to pojede,chce se mu,ale dojde NOS. Do omezovace jsem ho nedostal ani nahodou a jel stejne jak ta Celica. takze pohrajeme s sestkou a pojede dobre.

Ne 2.1.2005, 16:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DOMO
Divák
Divák

Založený: 27.12.2004

no já zatím mám na tt cupé 6.33 a to bez tuningu dina
Ne 2.1.2005, 16:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Wicked General Napísal:
Ale jo covece,ono to pojede,chce se mu,ale dojde NOS. Do omezovace jsem ho nedostal ani nahodou a jel stejne jak ta Celica. takze pohrajeme s sestkou a pojede dobre.

dej si free road gde mas cele mesto tam ti jezdi normal auta gdyz projedes kolem nich na tesno dostanes nitro delej kola po dalnici a tech 400 musis dat newim co porad resis?? Wink

Ne 2.1.2005, 16:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

DOMO Napísal:
no já zatím mám na tt cupé 6.33 a to bez tuningu dina

kazde ato jezdi jinak Wink pod 6 to 100% pude i pod 5 mozna Wink

Ne 2.1.2005, 16:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DOMO
Divák
Divák

no teď mám s TT cupé 5.85 Mr. Green
Ne 2.1.2005, 17:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

DOMO Napísal:

TT Cupé, ono existuje i TT Combi? Mr. Green

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Ne 2.1.2005, 17:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
DOMO
Divák
Divák

a co je asi za AUDI V nfsu 2 TT cupé a to druhý
Ne 2.1.2005, 17:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ
s10®
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

audi a3

Ne 2.1.2005, 18:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

ale tady se bavime o ECU a Turbu tagze si beze do OT Wink

Ne 2.1.2005, 18:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
SAM
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 08.01.2005

Ja mám nastavené ECU a Turbo na vyšších otáčkach. (ecu od 2-3 a turbo od 4-5) lebo ked som jazdil všimol som si že pri preradení mi otáčky spadnú najviac na 6000. To sa síce odráža na zrýchlení ale to je len pri štarte. Takže mám väčší výkon pri preradení.
Twisted Evil

So 8.1.2005, 10:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
pitok
Divák
Divák

Založený: 29.12.2004

ja som si ECU nastavil na dragu: na 1000ot som ubral na minimum, na 4(3)k ot. a viac som dal na max a 3(2)k ot. som dal zvysne
s turbom to je zlozitejsie: 5k ot. a vissie musi byt plno ak sa da do plna aj 4k(3k)ot.
na dragu auto na 1k ot nepojde nikdy, udrzuje sa od 4-5k do 9k ot.

So 8.1.2005, 10:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
NitrO
VIP member
VIP member

minule som len tak rozmyslal... neviete ako z kW vypocitat kone ? Embarassed Mr. Green

Team eNETiS Website
So 8.1.2005, 22:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Nitro Napísal:
minule som len tak rozmyslal... neviete ako z kW vypocitat kone ? Embarassed Mr. Green

*1,363636
KW vynasobis timhle cislem Wink

So 8.1.2005, 22:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

marlin Napísal:
Nitro Napísal:

*1,363636

tak pockat... ked mam napriklad 400kW Mr. Green tak to je 545 koni ?

Team eNETiS Website
So 8.1.2005, 23:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Nitro Napísal:
marlin Napísal:
Nitro Napísal:

*1,363636

jo

Ne 9.1.2005, 02:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

marlin Napísal:
Nitro Napísal:
marlin Napísal:
Nitro Napísal:

*1,363636

jo

jo diky moc, moja zivotna dilema je vyriesena, uz mozem v klude zomriet Mr. Green

Team eNETiS Website
Ne 9.1.2005, 12:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

Moj typ na ECU je dat MAX na vysoke otacky,leba na nizkich som iba na starte nejake 3 sekundy zatial co na 6-9ot som na zavode 90% a na dragu 97% casu.

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
Št 18.10.2007, 18:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

A to iste aj TURBO

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
Št 18.10.2007, 18:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 22.01.2008

Madish Napísal:
DOMO Napísal:

nie ale ale existuje aj TT cabrio ked si nevedel Laughing Laughing Laughing
So 2.2.2008, 17:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

m_Design Napísal:
Madish Napísal:
DOMO Napísal:

nie ale ale existuje aj TT cabrio ked si nevedel Laughing Laughing Laughing

omg, ted laskave vysvetli proc odpovidas na dva roky starej post... withstupid

Ne 3.2.2008, 11:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m_Design
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 22.01.2008

lebo som si cital topic od zaciatku a na toto mi nedalo neodpisat jak niekto sa moze tak hlupo pytat? Velmi štastný
Ne 3.2.2008, 15:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Váš tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď