Autor |
Správa |
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
Tak s tim souhlasim, když vypustili to Showcase z nýdů, tak už jsem se o těch kárách nic nedozvěděl (u NFS 2 SE bylo supr showcase, jako malý 9 letý kluk jsem se díky tomu naučil auta, nakreslil si je, něco jsem z toho měl) A ta komerce z toho teď dělá to, že to tejden mastim a pak to odhodim do rohu a už na to nikdy nesáhnu.
Po 14.11.2005, 15:58 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
jj alebo v NFS3 ta pani co ti v showcase aj ten text pekne citala
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Po 14.11.2005, 16:07 |
|
|
s10®
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 150 Bydlisko: slovensko
|
|
|
|
njn setci xcete lepsiu grafiku, fyziku, lepsiu AI. ano to vsetko sa spravit da ale nie v tejto dobe. mozno az tak o rok pretoze to vsetko sa musi prepocitavat a na to dnesny hW nema.
prichodom MC procesorov to bude lepsie. pravdaze ak sa nan naucia programatory efektivne pisat. a to nepocitam cas za ktory sa hra napise. poriadnu hru urcite nedokazu spravit za rok.
MW robili urcite aspon dva minimalne. robil to tym ktory robil HP2 a nie tym co robil U seriu.
v dohladnej dobe pravdepodobne presedla na XBOX 360 ten sa mi zda technologicky perspektivny.
_________________ NAJDI POKOJ DUŠE ^_^
|
|
Po 14.11.2005, 16:19 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | njn setci xcete lepsiu grafiku, fyziku, lepsiu AI. ano to vsetko sa spravit da ale nie v tejto dobe. mozno az tak o rok pretoze to vsetko sa musi prepocitavat a na to dnesny hW nema.
prichodom MC procesorov to bude lepsie. pravdaze ak sa nan naucia programatory efektivne pisat. a to nepocitam cas za ktory sa hra napise. poriadnu hru urcite nedokazu spravit za rok.
MW robili urcite aspon dva minimalne. robil to tym ktory robil HP2 a nie tym co robil U seriu.
v dohladnej dobe pravdepodobne presedla na XBOX 360 ten sa mi zda technologicky perspektivny. |
360ku ti drive nebo pozdeji predci technicky zase PC...a proc by to nemel HW zvladnout???lepsi AI v pohode stejne tak jako grafika a ovladatelnost kolik takovych her je...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ut 15.11.2005, 00:34 |
|
|
Anonymný
|
|
|
Zdar, jsem take fanda do virtualnich zavodu na PC, jeden z tech, kteri nedaji dopustit na hardcore simulace typu Grand Prix Legends, GTR a v soucasne dobe take rFactor. V rally jasne vede Richard Burns Rally. Posledni dve NFS beru jako prijemne odreagovani, je to fajn arkada, moc se mi libi... ovsem trocha vice te realistictnosti by by zde neuskodila, to plavani aut na silnicich mne drti.
Ja jsem dokonce poridil dva volanty s pedaly, jen abych mohl simulovat i spojku (volant se tremi pedaly a saltpakou je u nas prakticky nesehnately a sam to vyrobit neumim; drive to delalo ACT Labs, prodavali i radici paky "stromkove")... v tomto ohledu ted vede GTR - "realna" auta, zvuky, trate, fyzika.
Vytvorit komplexni "hru" se vsemi aspekty z Uvahy je dost problematicke, CPU by se pekne zapotilo. K nekterym bodum z uvahy zareaguji, pac je znam z vyse uvedenych her.
ad1) Model poškození:
jsem rozhodne pro. at si lidi davaj vetsi pozor a maj uctu k pracne ziskane kare a kazdy naraz se projevi na jizdnich vlastnostech. obtiznost nastavitelna, jinak by to asi nekdo nerozdejchal
ad2) Reálné chování auta - a) Vliv odstředivých sil na řidiče, Zorný úhel pohledu (periferní vidění), c) Rozhlížení se pomocí pohybu hlavy a očí:
pro domaci pouziti zatim asi zadnou krabici, do ktery si sednem kupovat, nebudem, i kdyz uz par ptototypu je. ve hrach se aspon simuluji G-sily (i kdyz jen neco, GTR). prepokladem je sedet ve virtualnim kokpitu (ten NFS nema). pokud se pouzije zarizeni TrackIR, muzete se pohybem hlavy rozhlizet volne ve voze, v pripade velkeho monitoru, projektoru nebo multimonitoru je to dostupne a dostacujici.
d) Systém ovládání: bez poradneho volantu to proste nejde. pretoceni se da nastavit v ovladani, ale nebude to ono, no... pedaly se daji krasne zafixovat, treba do drevene podlozky s upinanim, pokud nechcete kupovat tu silenou konstrukci se sedackou za cca 6000,-
e) Fotorealistická grafika se spravným fyzikálním výpočtem rozlišení textur:
no tak to byl problem vzdy. zajimave ted vypada rFactor, co se tyce simulace denni doby a stinovani.
|
|
Ut 15.11.2005, 14:41 |
|
|
norbi
Anonymný
|
|
|
jednoznacne LFS alebo RBR,ine realne nic nie je
a k NFS tolkko ze to nie je simulator ale arkadovka;)
|
|
Ut 15.11.2005, 23:51 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
hraly ste niekady gran turismo 1,2,3,4.podla mna su to najlepsie autá čo som kedy hral
|
|
Ut 31.1.2006, 17:51 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
|
je to dobra a zaujimava tema ,ale myslim ,ze v dnesnej dobe neni mozne spravit realisticky simulator aut...
|
|
Ut 31.1.2006, 19:26 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
to co popsal JXP jako realisticky simulator aut je jednoduse blbost "realisticky" tim je mysleno chovani aut a fyzika okolo ne to ze si do pokoje koupis kabinu s tachometrem...ja sem se uz k tomu vyjadril...proste NFS uz neni hra na urovni...tak jak byvala ... a zadna omacka okolo to nespraví...
|
|
Ut 31.1.2006, 19:29 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Jo jo... NFS Porsche Unleashed proste zustane nejlepsi a tak to je...
|
|
Ut 31.1.2006, 19:32 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
pro me je the best NFS4 kazdy ma to sve prave
|
|
Ut 31.1.2006, 19:34 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
pokud se chce bavit o realistickem simulatoru tak to blbost neni. proc je rizeni auta v realu a u simulatoru tolik odlisne ? Proc je odhad vzdalenosti a periferni videni pri rizeni natolik dulezite, ale v realistickem modelu rizeni zase neni to co mi pomaha udrzet prehled a rychlost ? Nemuzes prece chtit nekterou vlastnost postavit na realite a ostatni mimo. to se pak dostavas do velke nevyhody a stejne se najde skupina lidi co to odsoudi. takze je to v podstate jedno, jde jen o to koho je vic .
|
|
So 18.2.2006, 07:14 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
Založený: 09.11.2005 Príspevky: 235 Bydlisko: Veľkomesto Bratislava
|
|
|
|
Ty, co ste presli autoskolou, urcite viete, co je to trenazer. To nieje dost realne? Teraz nemyslim taky ten skodovkovy, co nad hlavou kruzi taky tanier a premita sa to na stenu, myslim tak te realisteckejsi, modernejsi. Ja som naprikôad isiel s taky Cliom, pekne tri projektory, surround zvuk, ked som narazil, tak ma zatrialslo, vykapaval mi motor a tak. A dokonca as mi podaril aj smyk! Sw bolo take mesto, nahrate na jednom pocitaci, ktory mohol obsluhovat tusim naraz az pat ludi (a nebolo to ziadne delo). Bolo zhruba velke asi ako Rockport z MW, a aj dost podobne. Bola tam realna doprava (Octavie, Felicie, VW Golfy a Caddy atď...), dalosa ist aj mimo cesty, ale dost divne. Neboli tam ale chodci (v tomto boduje Mafia a The Godfather). Skratka, dalo by sa to nazvat virtualna realita.
Cena?
Ako skutocny Renaul Clio 1.6i.
Ale raz klesne...
_________________ Kto umí, ten umí, kto neumí, ten učí! |
|
So 3.6.2006, 20:25 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
tak ja treba trenazer v autoskole nemam...miluju parkovani mezi dvema audinama A8 za 4mega
|
|
So 3.6.2006, 21:29 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
ani autoskolovy simulator ti nenasimuluje odstredivy sily ... kdyz jedes rychle, pak musis citit kdy jeste auto drzi a kdy uz se ma tendenci utrhnout od vozovky.
btw. projektor s krouzicim kolem byl pekna demence. jsme soutezili kdo projede dal pres travu .
|
|
So 3.6.2006, 23:42 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| |
btw. projektor s krouzicim kolem byl pekna demence. jsme soutezili kdo projede dal pres travu . |
Ano, a potom sa to cele zaseklo.
A ten tanier raz jednnemu chalanovi spadol na hlavu, lebo isiel asi 100, a to sa nestihlao otacat
Dufam, ze ja budem robit autoskolu na niecom lepsom.
Vlastne ja budem robit iba testy.
|
Ne 4.6.2006, 13:18 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
ja jsem na trenazeru nejezdil....
_________________ |
|
Ne 4.6.2006, 14:44 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | ja jsem na trenazeru nejezdil.... |
sak tak je to najlepsie, rovno do premavky, a nacvicovat o desat dve...
|
Ne 4.6.2006, 20:15 |
|
|
emac
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Akurat som sa vratil z hry do realneho sveta, a uvedomil som si fak, kto MW este viac "znerealnuje", a tym je speedbreaker. Toto je asi najnerealnejsia vec v celom nfs.
Aky mate na tento "zlepsovak" nazor?
Podla mna je super, ale na realite fakt hre nepridava.
Ale daju sa s nim robit skvele drifty
|
Št 8.6.2006, 16:57 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
tu vec som pouzil pozno 2x za celu hru
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 8.6.2006, 17:11 |
|
|
|
|
|
|