Autor |
Správa |
zajo45
Divák
Založený: 13.09.2004 Príspevky: 3
|
|
casopisy |
|
presiel som NFSU 19-krat na harde a ani raz som sa nedostal na titulnu stranku vsetkych casopisov. napiste prosim v ktorom kole a za co sa dostanem do casopisov. velka vdaka
|
|
Po 20.9.2004, 11:13 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
Re: casopisy |
|
| | presiel som NFSU 19-krat na harde a ani raz som sa nedostal na titulnu stranku vsetkych casopisov. napiste prosim v ktorom kole a za co sa dostanem do casopisov. velka vdaka |
musis potom este hrat singleplayer zavody "len tak" alebo online, casopisy budu este pribudat..
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Po 20.9.2004, 14:40 |
|
|
Baldur
Divák
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 6 Bydlisko: Vault of Ostrava
|
|
|
|
tak to je rada i pro mne , THX!
_________________ . . . : : : webmaster http://kult.svetjinak.net : : : KULT - fantasy web site! : : : . . . |
|
Po 20.9.2004, 15:29 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
Re: casopisy |
|
| | presiel som NFSU 19-krat na harde a ani raz som sa nedostal na titulnu stranku vsetkych casopisov. napiste prosim v ktorom kole a za co sa dostanem do casopisov. velka vdaka |
tak to si teda dobry, ja som NFSU presiel 7X, potom som kupil volant a jazdil som tolko single playerov, ze som si ani neuvedomil ze som vsetko otvoril,
racing wheel rulezzz
Po 20.9.2004, 21:48 |
|
|
driv3r
Anonymný
|
pls |
|
neviete niekto nejaky server na nfsu cesky alebo slovensky.prosiiiiiim
|
|
So 2.10.2004, 10:32 |
|
|
Anonymný
|
|
|
ked mas vsetky casopisi, tak ukaz na jeden casopis a vypise ti za co si ho dostal ( v lavo hore (dufam ze tam mas cestinu))napis mi prosim co sa ti tam ukaze. ide hlavne o casopisy od 22 dole. diky
|
|
Št 11.11.2004, 09:50 |
|
|
StormCZ
Divák
Založený: 17.10.2004 Príspevky: 2 Bydlisko: Nostromus
|
|
Re: pls |
|
| | neviete niekto nejaky server na nfsu cesky alebo slovensky.prosiiiiiim |
Bohužel servery nejsou, máš jakoby místnosti, a tu si můžeš udělat taky, ale česka občas taky je, ale malo, spíš di do NA Central a tam občas nakyho čecha najdeš...
|
|
Št 11.11.2004, 15:27 |
|
|
|
|
|
|