Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
----> Formula 1 <----
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 67, 68, 69  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
----> Formula 1 <----

Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej?
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo.
10%
 10%  [ 7 ]
Klasika (rok 1950-1958)
4%
 4%  [ 3 ]
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970)
1%
 1%  [ 1 ]
"Garážisti" II (70. roky)
1%
 1%  [ 1 ]
Turboveky (80. roky)
4%
 4%  [ 3 ]
Prost,Senna,Mansell (1989-1993)
0%
 0%  [ 0 ]
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000)
21%
 21%  [ 14 ]
Schumi vladne svetu (2001-2004)
26%
 26%  [ 17 ]
Novovek (2005-2010)
28%
 28%  [ 18 ]
Celkom hlasov : 64

Autor Správa
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
RISHO Napísal:
Hamilton je chuj a aj keby vyhral ta nastupca schumachera nebude Wink

Jedine keď tak Vettel Wink Ale pochybujem že sa niečo také ako Schumacher bude v najbližších rokoch opakovať... každý rok vyhráva niekto iný Wink Ale Massovi prajem... ináč Hamilton bol penalizovaný za to, že vytlačil Raikkonena mimo cesty... ako fakt neviem či by za to mala byť penalta ale proste šiel až moc neskoro na brzdy prebrzdil a šiel rovno Raikkonen bol naľavo od neho v pravotočivej zákrute takže jedine sa mu mohol vyhnúť a to mimo vozovku Wink Ale v tej zákrute mohol Massa pribrzdiť bola to určite jeho chyba lebo Hamilton nemal dôvod opúšťať hlavnú stopu keďže v tom momente bol Massa za ním jedine z toho dôvodu mu nechať priestor aby to nedopadlo tak ako to dopadlo... takže Massa z toho profitoval keďže vyjazdil aspoň ten jeden bod zatiaľ čo Hamilton nič... Ale prajem výťaszstvo Kubicovi a ďalšie nebodovanie massu ani Hamiltona aby sa v ten posledný pretek bolo na čo pozerať... opäť by boli traja adepti na titul, no pravdepodobnosť, že z toho vyjde víťazne Kubica by bola malá keďže má najslabší monopost oproti ním... ale ako sa hovorí Kde sa dvaja bijú tretí vyhráva takže pokiaľ by sa to opakovalo ako tieto preteky... mohlo by to..... ale nepredbiehajme Wink

RISHO Napísal:
hamilton mal pustit massu a bodka Razz

Ako som spomínal Hamilton nemal dôvod ho pustiť proste bola to Massova chyba nedal sa... je ťažké uvažovať v zlomku sekundy čo zrobiť a zároveň aj myslieť na toho druhého čo zrobí... Massa sa nevzdal ale Hamilton šiel v hlavnej stope takže z toho vzniklo toto... Hamilton mu mohol nechať priestor len z toho dôvodu že by nič nechcel riskovať kontakt atď. lenže to by už nebol Hamilton Wink

Po 13.10.2008, 15:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

Darkness Napísal:
No Massa si zaslúžil to musíš uznať.A aj to že aj dobrí jazdci robia chyby.Ale ja sa už nehádam,každý má svojho hrdinu a tak je dobre
v ty situaci toho massa uz moc delat nemoh, jel dvema kolama na trave a hamilton ho zavrel... penalizace bejt nemela.

Po 13.10.2008, 16:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Memphis Napísal:
Darkness Napísal:
No Massa si zaslúžil to musíš uznať.A aj to že aj dobrí jazdci robia chyby.Ale ja sa už nehádam,každý má svojho hrdinu a tak je dobre
v ty situaci toho massa uz moc delat nemoh, jel dvema kolama na trave a hamilton ho zavrel... penalizace bejt nemela.

V tom prípade nemala byť penalizácia ani na Hamiltona lebo to pola pomerne podobná chyba čo sa týka vážnosti ale Massa Hamiltonovi tým pádom posral pretek Hamilton tým že vytlačil Raikkonena a Massa neurobil nič strašné... nemala byť ani na jedne ani na druhej strane penalizácia... kedy sa dožijeme že to bude tak ako v ostatných športoch.. napr. v Porsche Cup nechávaju niekedy aj jazdcov ktorý si skracujú šikany vraj si to makju jazdci vybaviť medzi sebou na trati alebo to riešia až po preteku Wink

Po 13.10.2008, 16:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jhony
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 27.10.2007

R1zeK Napísal:
alebo to riešia až po preteku Wink
Mr. Green no to by som chcel vidieť

Po 13.10.2008, 16:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

R1zeK Napísal:
Memphis Napísal:
Darkness Napísal:

V tom prípade nemala byť penalizácia ani na Hamiltona lebo to pola pomerne podobná chyba čo sa týka vážnosti ale Massa Hamiltonovi tým pádom posral pretek Hamilton tým že vytlačil Raikkonena a Massa neurobil nič strašné... nemala byť ani na jedne ani na druhej strane penalizácia... kedy sa dožijeme že to bude tak ako v ostatných športoch.. napr. v Porsche Cup nechávaju niekedy aj jazdcov ktorý si skracujú šikany vraj si to makju jazdci vybaviť medzi sebou na trati alebo to riešia až po preteku Wink

nemela byt zadna! Exclamation

Po 13.10.2008, 17:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

R1zeK Napísal:
Memphis Napísal:
Darkness Napísal:

hej aj na nascare sa mozu aj nicit len si porovnaj aka cena je auta nascaru a aka cena jedneho F1 monopostu Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Po 13.10.2008, 17:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Nascar je niečo iné tam si neskracujú šikany Mr. Green Lenže F1 má aj oproti nascaru väčší rozpočet Wink

Po 13.10.2008, 19:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

http://aktualne.centrum.cz/sportplus/motorismus/formule/clanek.phtml?id=619225
anóóóó, pěkně se nám to tady vyostřuje, jenom mě mrzí, co sem se dočet o kimim...

Po 13.10.2008, 22:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Je to zaujímavá situácia... Najmä Kubicové vyhlásenia... ešte stále je možné že získa titul aj on... keby bola situácia opačná a tretí by bol Hamilton určite by vravel že chce vyhrať on... Poliak sa mi zdá taký skromný. Smile
Kimi podľa mňa ani nemá dôvod nejak pomáhať Massovi jedine že týmu a to bodmi do pohára konštruktérov... pre mňa by bolo frustrujúce byť majster sveta a proste jazdiť s tým že už niesom jednička v týme ani sa mu nečudujem. Vyjadrenie od Alonsa je jasné to sa proste dalo čakať Smile Môj názor je taký že veľmi prajem aby si opäť niečo vyviedli Massa s Hamiltonom a aby Kubica bol majster... keď už nie tak určite len Massa ale chcel by som napínavé posledné preteky. Kebyže nebodujú ani Massa ani Hamilton a Kubica by vyhral bolo by to véľmi ale veľmi zaujímavé v poslednom preteku, keďže pozsdiel prvého od tretieho by bol myslím len 5 bodov Smile

Po 13.10.2008, 22:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

Fandim Hamiltonovy tak ako som mu fandil aj minulu sezonu, a to ze jazdi agresivne je len ,,komplex,, ostatnych jazdcov, proste ma taky styl a ked bude jazdit agresivne ale cisto tak nikto nemoze nic povedat. ( jasne boli aj pripady kedy tomu tak nebolo )
Nevem myslim ze Kubica majster nebude, jazdi dobre ale neni mu to súdené ( aspon nie tuto sezonu ) Massa je jebla cicina, toho nemam rad, a to ze Kimiho odsunuli na miesto dvojky aj ked uz nemoze vyhrat je picovina ktoru mozu zrobit len vo ferrari Rolling Eyes

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Po 13.10.2008, 23:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Maťo69 Napísal:
Fandim Hamiltonovy tak ako som mu fandil aj minulu sezonu, a to ze jazdi agresivne je len ,,komplex,, ostatnych jazdcov, proste ma taky styl a ked bude jazdit agresivne ale cisto tak nikto nemoze nic povedat. ( jasne boli aj pripady kedy tomu tak nebolo )
Nevem myslim ze Kubica majster nebude, jazdi dobre ale neni mu to súdené ( aspon nie tuto sezonu ) Massa je jebla cicina, toho nemam rad, a to ze Kimiho odsunuli na miesto dvojky aj ked uz nemoze vyhrat je picovina ktoru mozu zrobit len vo ferrari Rolling Eyes

chybi ti asi trochu prehled a nadhled... kubica na to ma, chybi mu ale odpovidajici technika, raikkonen na to taky ma, nikdo ho navic na misto dvojky neodsunul, zpusobil si to svyma vysledkama, je na tom podobne, jako byl loni alonso... Wink

Po 13.10.2008, 23:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

toto je krasna hlaska Mr. Green Massa i Hamilton se shodli. Trest si zasloužil ten druhý Mr. Green

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 14.10.2008, 15:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Taak krásna kvalifikácia, 1st Hamilton , 2nd Raikonnen , 3rd Massa uvidímeee Smile strašne sa teším Velmi štastný
So 18.10.2008, 12:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
jhony
Okruhový závodník
Okruhový závodník

no tak na to aj ja ...ešte vždy sa to môže zameišať prvé 3 miesta sú tesné

So 18.10.2008, 15:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

1st Hamilton,2nd Massa,3rd Raikonnen , Hamilton má 7 bodový náskok ale podľa mňa to je ešte nič.Dosť nudný závod bol
Ne 19.10.2008, 11:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Darkness Napísal:
1st Hamilton,2nd Massa,3rd Raikonnen , Hamilton má 7 bodový náskok ale podľa mňa to je ešte nič.Dosť nudný závod bol
ke konci jo...

hamilton to samozrejme jeste jisty nema, vzdyt massa posledni dva roky nemel v domacim zavode konkurenci, a pokud skutecne vyhraje, tak podle mych vypoctu bude muset lewis skoncit lip nez sestej, will see...
massa na to ale dneska nemel, za prve ferrari melo v cine od zacatku problemy a felippe navic nestacil ani jezdecky. kimi jel dneska mnohem lepsi zavod, ale samozrejme uz od vcera bylo jasny co se stane. sice sem cekal, ze hned v prvni zatacce na hamiltona tvrde zautoci, ale lewis odstartoval skvele...
stejne jako heiki, kdyz se na chvili dokazal dostat pred alfonse, v prubehu zavodu ale zase schytal vsechnu smulu mclarenu on a jen on sam, coz je vazne skoda ( Mr. Green ), a nepreju mu to, je to muj tajny favorit v nepratelsky staji... Mr. Green
alonso opet dokazal, ze renault jde hodne nahoru, kdyz dokazal na zacatku drzet krok s ferrari a pak porazil i obe bmw. sice dneska nemel stesti, jako v minulych dvou zavodech, ale tentokrat ho to asi moc nemrzi... snad jen, ze se nedostal na dostrel (a sestrel) od hamiltona... renault naprosto neohrozene a zaslouzene miri ke ctvrtymu mistu v poharu konstrukteru, na coz bych v jeste v polovine sezony tipoval spis toyotu nebo red bull...
bmw nastesti dokazalo aspon trochu napravit mizerii z kvalifikace, bohuzel ale nehrozilo, ze by kubica sel do posledniho zavodu alespon s teoretickou sanci na titul. bmw se uz plne soustredi na pristi sezonu a doufam, ze bude jeste lepsi nez ta letosni...

...

Ne 19.10.2008, 13:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Alfonso sa mi zacina pacit za to ze povedal ze ak by mal niekomu pomoct tak urcite Massovi a tak isto aj Kubica Wink hh moe chcel by som vediet ze kto z F1 ma rad Hamiltona ked nepocitam jeho tim Mr. Green
Skoda je to ze Ferrari uz na zaciatku statrtovalo s makkou zmesou a to ich spomalilo neskor Raikkonen obul tvrdu a hned jazdil lepsie casy skoda ze Massovi dali az na posledne prezutie tvrdu toto spravili chybu a mozno by Massa alebo Raikkonen mohli vyhrat
Ale celkom genialne spravili tu timovu reziu aby sa Massa dostal cez Raikkonena aj ked na nho nemal. Raikkonen zacal spomalovat aj potom ked ho uz Massa predbehol aby to nebolo velmi okate Wink ale celkovo preteky nic moc nuda, ale uz teraz sa tesim na Braziliu tam uz pojde o vsetko. Mohol by Raikkonen odstrelit Hamiltona hned v prvej zakrute a bolo by po problemoch Wink Mr. Green

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ne 19.10.2008, 18:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

High-res Images - VC Japonska - Beauty

- CrashPA.net worship

Canon EOS-1D Mark II N

Ut 21.10.2008, 21:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jhony
Okruhový závodník
Okruhový závodník

lol tá spodná 2. od lava jaký výbuch na hlave Mr. Green

Št 23.10.2008, 16:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

VC Brazílie môže rozhodnúť spoľahlivosť motorov Pokiaľ viem Mercedes mal celú sezónu spoľahlivé motory, Ferrari na tom bolo trochu horšie. No uvidíme môže to byť zaujímavé...

Št 30.10.2008, 22:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 67, 68, 69  Ďalší
Strana 34 z 69
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď