Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
VT tuzing
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
VT tuzing
Autor Správa
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Noo kola tak stredne dobré Velmi štastný Ale prečo nezoberieš dolu toto neviem ako sa to volá Mr. Green čoo máš na streche tie pásy čierne Velmi štastný alebo čo to je Velmi štastný Laughing
Pi 9.5.2008, 19:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Držiaky na lyže?
Pi 9.5.2008, 19:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

hej to Velmi štastný Mr. Green noo ale nebolo by lešpie bez nich?
Pi 9.5.2008, 19:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Na tých fotkách si viem predstaviť nejaké Ferrari F40 a nie Feldu Velmi štastný
Pi 9.5.2008, 19:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

boza mohlo me to napadnout Very Happy

1. Sem naprosto PROTI tuneni aut ktere k tomu nebyli urcene
2. Ne opravdu neminim davat sirsi gumy za A stoupne spotreba za B bude t ojeste linejsi nez ted
3. Snizovat to nehodlam - panove realny svet neni hra az budete mit ridicak a budete se chtit projet po tech nasich i vasich silnicich brzo vas to prejde
4. To nahore ty cerne tycky podle vas jsou Hagusy zadny drzak na lyze omg a kombik snima vypada omoc lepe navic je to vybava navic hodne lidi je dokupuje a ja je budu sundavatg jo ? Velmi štastný
5. Jinak kola jsou origo skoda a shanel jsem je docela dlouho jestli cekate ze tam dam 18ky tak jste asi hodne mimo no hodne veci zjistite casem az nejaky to auto mit budete Mr. Green co ja vam budu povidat

Pi 9.5.2008, 20:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Také 14" ... 5 hviezdicové by tam sadli Wink Máš pravdu o znižovaní podvozku nesmie byť ani reč... veď už pri prvej jazde by trebalo nový výfuk Velmi štastný tie naše cesty sú jak po vojne. Na Feldu tuning je kravina, ale disky robia auto Wink
Pi 9.5.2008, 20:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

nejako by som auto netrepal ani ja 18" kola ale širšie uršite viac drží auto Wink Smile //: feldu + tuning ? neni kravina..keď máš money a hatchback tak prečo ne ?
Pi 9.5.2008, 20:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

ale ne combičku Smile
Pi 9.5.2008, 20:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

kenny Napísal:
nejako by som auto netrepal ani ja 18" kola ale širšie uršite viac drží auto Wink Smile //: feldu + tuning ? neni kravina..keď máš money a hatchback tak prečo ne ?

uz ted tam mam sirsi gumy nez tam maji byt a to 185 uvazuju o 195 ale pri tomto rozmeru uz se ztraci vykon ...na felicii je nejlepsi rozmer 185/55 R14 bohuzel kokoti ze Simply Clever napsali do technicaku maximalni velkiost gum 175/60R14
o vetsich kolech uvazuju a to presne o 15kach (vetsich ani za boha) na gumach 195/45 R15 jenze to uz bude nizsi profil tudiz bude auto tvrdsi tudiz dostanou zabrat vice cepy tlumice a ramena a to je prave to co zvas hodne lidi nevidi prave proto tam mam 14ky ale ty 15ky jsou jeste snesitelne ....

Pi 9.5.2008, 20:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Daj 22" Mr. Green Fakt by som chcel vidieť, ako by vyzerala Felicia s takými diskami samozrejme po úprave Velmi štastný
Pi 9.5.2008, 20:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

tak nove este dlouho ne Velmi štastný felina mi zatim vyhovuje co se tyce spotreby a udrzby ...ale az budu mit vice penez pak si koupim neco luxusnejsiho asi Volvo 850 nejlepe T5 nebo T5R je to petivalec 20ti ventil a moc moc spolehlive ale taky to zere a to uz pak tuzit zacnu Wink

Pi 9.5.2008, 20:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

kua jaký by som bol vysmátý keby som mal aspom tú felinu ? Velmi štastný kua....na odvozenie do školy a s5 stačí Wink
Pi 9.5.2008, 20:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

no to pis hlavne to jezdi skoro zadarmo a udrzba se da udelat na kolene Velmi štastný

Pi 9.5.2008, 20:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

jj šak Schade Velmi štastný...jj a o to ide sporeba skoro nič...si natom eštee gut čo poznám kamošov tak majú škody 120 a tak jazdia do školy Velmi štastný
Pi 9.5.2008, 20:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jhony
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 27.10.2007

nedáš mi ju Kein Mr. Green

Ne 11.5.2008, 13:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Ináč som čítal, že tie držiaky na lyže zhoršujú aerodynamiku na aute a zvyšujú spotrebu až o 0.5l /100km Wink
Ne 11.5.2008, 13:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Tak a podľa mňa tak aj škaredšie vyzerá auto Mr. Green Ale vlatne načo ti sú Kein? Veď sa ani lyžovať nevieš Mr. Green
Ne 11.5.2008, 16:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

R1zeK Napísal:
Ináč som čítal, že tie držiaky na lyže zhoršujú aerodynamiku na aute a zvyšujú spotrebu až o 0.5l /100km Wink
kokotina Wink
po dalsie to niesu drziaky na lize to je zakladny nosic a na to sa dava drziak na bicykel drziak na lyze atd atd.

Sem som este nepisal tak idem zhodnotit keinovu felinu vobec to nieje moj styl
1. Nikdy by som nekupil combi (vyhradne Audi RS6 Mr. Green )
2. Disky by som dal 15 a nejake hviezdicove napr 6hviezdicove take su dobre Wink
3. Spotrebu to ma aj tak vysoku cize felinu by som ani nekupil
4. zisli by sa folie
5. nevsimol som si ci je tam nejaka koncovka vyfuku ale ak nie tak bvy som dal taku peknu
6. klucky by som dal vo farbe vozidla
7. tu listu na dverach by som vymenil za uzsiu
8. a za posledne mozno by som dal take jemne narazniky slahnute do decent tuningu Wink ale to az za posledne by som bral

Interier by som chcel vidiet este Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Po 12.5.2008, 18:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Bože načo nárazníky... Na Felinu? A ešte k tomu Combi? Zbytočne vyhodené peniaze Wink
Po 12.5.2008, 18:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

kombi auta rulz Velmi štastný
Po 12.5.2008, 19:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
Strana 6 z 8
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď